GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! 50χρονος αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στη θάλασσα...

Aλλος ένας άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Εύβοιας… Στην περιοχή Ψαχνά, ένας 50χρονος οικογενειάρχης, ...


Aλλος ένας άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Εύβοιας…
Στην περιοχή Ψαχνά, ένας 50χρονος οικογενειάρχης, πήρε το όπλο, πήγε στην παραλία και αφού αυτοπυροβολήθηκε έπεσε στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε από τους άντρες του λιμενικού.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ύστερα από έρευνες βρέθηκε η καραμπίνα στην περιοχή, αποκλείοντας παράλληλα ότι πρόκειται για έγκλημα.

13 σχόλια

  1. Ο αντιμνημονιακός Γκαιμπελισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αντί να γράψουν "ένας άνθρωπος αυτοπυροβολήθηκε" γράφουν "ΑΛΛΟΣ ένας". Κουίζ. Τι εννοούν;;;;;

    Απάντηση: ότι κάποιου η κόρη πρέπει να βγει πάλι στην κηδεία του να κάνει προπόνηση για πρωταγωνίστρια του Καμμένου και του Τσίπρα

    Απορία: σημείωμα για κρεμάλες άφησε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ο άτυχος ή αποδείχθηκε λιγότερο σαλεμένος από εκείνον του Συντάγματος. Ο νεκρός δεδικαίωτε μεν (και για τους δύο) αλλά παρά την αύξησή τους, αυτοκτονίας και στας Ευρώπας πάντα είχαμε ακόμα και όταν θριάμβευε ανά τους νεοέλληνες ο θαυμασμός για την Τσοχατζοπουλική μαγκιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έγκλημα του Αλευρά δεν είναι ότι μείωσε μισθούς. Αυτό το έκανε ο Καραμανλής και το υπέστη το ΠΑΣΟΚ.

    Το έγκλημα του Αλευρά είναι ότι είναι απλά μ$@#άκας. Τίποτα περισσότερο. ΑΠλά οι ανίκανοι ή στημένοι του Μίλωνα ακολουθόύν τη μόδα του in μόδιστρου Τσίπρα και του Καμένου. Βρίζουν. Συμπέρασμα;;; Ο τόπος θα πάει μεν μπροστά αλλά κάποιοι θα έχουν τύψεις ή θα είναι στο περιθώριο αυτής της προόδου. Ποιοι; Αυτοί που βρίζαν τον Αλευρά και το Βενιζέλο. ΑΝ βρίζαν. Κρατάμε και μια πισινή για το θέμα όπως και για την κλάψα για τα ... υποσιτισμένα παιδάκια που πάνε στο σχολείο. Έψαξε κανείς να δει μήπως ήταν τίποτα μαϊμού ανάπηροι οι γονείς τους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ
    Ζ
    Ω
    Α

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009

    ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ
    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ...ΕΚΑΙΓΕ..ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    ΗΘΕΛΕ ΝΟ ΟΡΓΩΣΕΙ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕ
    .. " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..
    ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.....


    ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΟΠΑΔΙΑΣΤΑ 47% ΚΑΙ 160 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΣΤΟ ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ......


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ΑΝΤΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ..


    ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ .

    Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

    ΣΟΚ! 50χρονος αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στη θάλασσα...


    Aλλος ένας άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Εύβοιας…
    Στην περιοχή Ψαχνά, ένας 50χρονος οικογενειάρχης, πήρε το όπλο, πήγε στην παραλία και αφού αυτοπυροβολήθηκε έπεσε στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε από τους άντρες του λιμενικού.
    Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ύστερα από έρευνες βρέθηκε η καραμπίνα στην περιοχή, αποκλείοντας παράλληλα ότι πρόκειται για έγκλημα.
    Πηγη


    ΑΝΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ..ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.

    ___________________________________
    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΑ .....ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ..ΜΑΣ


    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, στο στενό ή ευρύτερο δημόσιο τομέα ή στους ΟΤΑ ή σε όποιον άλλο κρατικό φορέα, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων ! Όσοι μητροπολίτες ή ιερείς ή άλλα εκκλησιαστικά πρόσωπα θέλουν το μνημόνιο, να παραιτηθούν από τους μισθούς τους υπέρ της σωτηρίας της Ελλάδας.

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.

    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά ! Αλλιώς είναι ψεύτες και υποκριτές και δεν θα τους ψηφίσουμε. Τους καλούμε να δεσμευτούν πάνω σε αυτά ! Είναι τόσο απλό : στηρίζεις το μνημόνιο ; Απόδειξη ! Λες ότι ενδιαφέρεσαι για τη σωτηρία της Ελλάδας και των Ελλήνων; Απόδειξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΜΠΕΝΙΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2. ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ
    ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 20 ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.
    ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΜ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ 20%
    ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ 200.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ 30% ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΘΑ ΚΟΠΕΙ Ο 13Ος ΚΑΙ 14Ος ΜΙΣΘΟΣ.
    Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρεμάλα στους προδότες.
    Κρεμάλα σε αυτούς που έσφαξαν την Ελλάδα. Από το '75 μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20 Απρ 2012 9:32:00 μ.μ.
    Κωλοπασοκι, ξεχνας οτι απο την ημερα του ΔΝΤ στο Καστελοριζο
    εχουν αυτοκτονησει πανω απο 2.000
    ανθρωποι.
    ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2000 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΟΥΦΟΣ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλος ενας Ηρωας στο πανθεο των Αντιμνημουνιακηδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλλος ενας Ηρωας στο πανθεο των Αντιμνημουνιακηδων

    21 Απρ 2012 12:35:00 π.μ

    Άλλο ένα ζώον στα σχόλια.
    Τρως καλά μωρή βέσπα;
    Τράβα ψώφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλος ενας Ηρωας στο πανθεο των Αντιμνημουνιακηδων

    21 Απρ 2012 12:35:00 π.μ

    Άλλο ένα ζώον στα σχόλια.
    Τρως καλά μωρή βέσπα;
    Τράβα ψώφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλος ενας Ηρωας στο πανθεο των Αντιμνημουνιακηδων

    21 Απρ 2012 12:35:00 π.μ

    Άλλο ένα ζώον στα σχόλια.
    Τρως καλά μωρή βέσπα;
    Τράβα ψώφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση