GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας τρελός, τρελός σέρφερ..

 Δεν τους φτάνει που καλούνται να «δαμάσουν» τα κύματα, θέλουν να κάνουν τη ζωή τους πιο δύσκολη υποβάλλοντας τον εαυτό τους σε ακόμα μεγαλ...

 Δεν τους φτάνει που καλούνται να «δαμάσουν» τα κύματα, θέλουν να κάνουν τη ζωή τους πιο δύσκολη υποβάλλοντας τον εαυτό τους σε ακόμα μεγαλύτερες δοκιμασίες.
Όχι απαραίτητα για να κερδίσουν κάποιο έπαθλο, όπως στην περίπτωση του Michael Grendon, αλλά κι επειδή θέλουν οι ίδιοι να κάνουν το σπορ ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Cape Town όπου διοργανώθηκε διαγωνισμός σέρφινγκ. Οι συμμετέχοντες, για να κερδίσουν το πρώτο βραβείο δεν αρκούσε να δείξουν τις ικανότητες τους στο σερφ αλλά θα έπρεπε να έχουν ταυτόχρονα περίεργη αμφίεση αλλά και εξοπλισμό. Έτσι, ο Michael Grendon αποφάσισε να πάρει μέρος στο διαγωνισμό στηριζόμενος σε σκάλα την οποία τοποθέτησε πάνω στη σανίδα του.

Ο Βραζιλιάνος Rico de Souza ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη σανίδα, καθώς η δική του είχε μήκος 8,5 μέτρα, αλλά και για την ισορροπία του πετυχαίνοντας να σταθεί όρθιος για έντεκα δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το όριο των δέκα δευτερολέπτων.

Περισσότερα από 60 σκυλιά, πήραν το 2009 τις σανίδες τους και συμμετείχαν σε διαγωνισμό σερφινγκ. Οι 10.000 λίρες που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Από μικρός στα «βάσανα» ο Jaylan Amor. Αν και μόλις δύο ετών, δε φοβάται να «τα βάλει» με τα κύματα στην Αυστραλία. Βέβαια δεν πηγαίνει ποτέ στα βαθιά κι έχει πάντα στο πλευρό του το μπαμπά του για να τον τραβήξει στην ακτή σε περίπτωση ανάγκης.

Όπως για το ταγκό χρειάζονται δύο έτσι και για αυτήν την κατηγορία του σερφ ισχύει το ίδιο.
Μόνο που η παρτενέρ θα πρέπει να είναι αρκετά μικρόσωμη για να κάνει τα ακροβατικά που απαιτούνται. Πρόκειται για έναν συνδυασμό σερφινγκ, γυμναστικής και ακροβατικών που απαιτεί μεγάλη μυϊκή δύναμη τόσο για τον άντρα που στηρίζεται στη σανίδα όσο και για τη γυναίκα που παίρνει πόζες ενώ βρίσκεται στον αέρα.
Μπορεί η καλόγρια James Dolores να έμεινε στην ακτή λόγω ηλικίας και απλώς να πόζαρε για το φακό πάνω σε σανίδα του σερφ, δε συνέβη όμως το ίδιο και για άλλες καλόγριες που τόλμησαν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό σερφινγκ ειδικά για μοναχές.

2 σχόλια

  1. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. /Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥΠΕΡ

    ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΔΗ!

    Ο ΟΛΑΝΤ ΣΑΡΩΝΕΙ ΜΕ 17% ΔΙΑΦΟΡΑ!

    ΠΑΡΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!


    SALUTATIOS DR KOUTSOUKOS!

    NICK LE GRECQUE

    22 Απρ 2012 6:06:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση