GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑ- ΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ...

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας Πολιτικός Επιστήμων Τώρα που ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανακάλυψε ο κ. Χρυσοχοίδης το πρόβλημα ...

Πολιτικός Επιστήμων

Τώρα που ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανακάλυψε ο κ. Χρυσοχοίδης το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και της συνεπακόλουθης εγκληματικότητας. Μόνο που το πρόβλημα είναι υπαρκτό και ορατό εδώ και χρόνια, αλλά οι δήθεν προοδευτικοί και εκσυγχρονιστές εγκέφαλοι δεν ήθελαν να το δουν. Ήσαν τυφλωμένοι και...
στρουθοκαμήλιζαν, διότι τους είχε γοητεύσει η εισαγόμενη ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας. Το πρώτο ζητούμενο λοιπόν δεν είναι η δημιουργία στρατοπέδων για τους παράνομους μετανάστες, αλλά η αλλαγή ιδεολογίας. Να απορρίψουμε την
πολυπολιτισμικότητα , όπως έκαναν οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι και να επανέλθουμε στην ιδεολογία του εθνικού κράτους που επιβάλλει το Σύνταγμά μας και αποτελεί την επιθυμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Η καταστροφική περίοδος της διακυβέρνησης από τον Κώστα Σημίτη με πρωτοπαλλήκαρο του εκσυγχρονισμού τον Γ. Α. Παπανδρέου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για να εισβάλλουν στη χώρα μας ξενόφερτες ιδεολογίες που δεν είχαν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Η έννοια του Έθνους και της πατρίδας χλευάσθηκαν, θεωρήθηκαν ξεπερασμένες και σχεδόν απαγορεύθηκαν στην εκπαίδευση και στα ΜΜΕ. Σωματεία που επέκριναν την ενδοτική εξωτερική πολιτική κατηγορήθηκαν άνευ στοιχείων και χλευάσθηκαν. Άνθρωποι που μιλούσαν για τον τουρκικό επεκτατισμό λοιδορήθηκαν. Η λέξη Εθνικός Δρυμός απορρίφθηκε από σχολικό βιβλίο διότι κάθε τι το εθνικό θεωρήθηκε κακό. Η ανύπαρκτη ελληνοτουρκική φιλία αποχαύνωσε την εξωτερική μας πολιτική και τα σύνορα έγιναν διάτρητα για να μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Όποιος φώναζε για τους κινδύνους από τη λαθρομετανάστευση κατηγορείτο ως ρατσιστής. Όποιος θύμιζε ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει αυστηρή μεταναστευτική πολιτική εθεωρείτο Ακροδεξιός. Η τακτική των δήθεν προοδευτικών είναι γνωστή. Όταν δεν έχουν επιχειρήματα χρησιμοποιούν επίθετα κοσμητικά και ύβρεις.
Στο όνομα της αποτυχημένης πολυπολιτσμικότητας καλλιεργήθηκε η ψευδοπροοδευτική συναισθηματική προσέγγιση ότι κάθε λαθρομετανάστης είναι αδελφός μας. Η αύξηση της εγκληματικότητας από τους αλλοδαπούς εισβολείς απεκρύπτετο συστηματικά με τη βλακώδη δικαιολογία ότι και οι Έλληνες εγκληματούν. Μόνο που τα ποσοστά συμμετοχής των αλλοδαπών στα βαρειά εγκλήματα είναι πολλαπλάσια από εκείνα των Ελλήνων. Η μετάδοση μολυσματικών και κολλητικών ασθενειών από λαθρομετανάστες σε Έλληνες ήταν απαγορευμένη είδηση από την προοδευτική λογοκρισία. Μερικές φορές στο όνομα της … δημοκρατίας ασκείται χειρότερη λογοκρισία από αυτή των αυταρχικών καθεστώτων.
Το μεγαλύτερο θύμα της καταρρέουσας πολυπολιτισμικότητας είναι η παιδεία μας. Την ώρα που η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, ο Κάμερον, αλλά και κορυφαίοι δυτικοί διανοούμενοι καταγγέλλουν την πολυπολιτισμικότητα, τα ελληνόπουλα στερούνται των εθνικών, ιστορικών και θρησκευτικών τους χαρακτηριστικών στο όνομα ενός ιδεολογικού φανατισμού ολίγων κουλτουριάρηδων. Η Ιστορία, η Λογοτεχνία και τα Θρησκευτικά αποτελούν τα πρώτα θύματα της μεταναστολαγνείας. Για να μη θίξουμε τα παιδιά των μεταναστών που υπάρχουν στην τάξη γκρεμίζουμε την ελληνορθόδοξη ταυτότητα για την οποία αγωνίσθηκαν οι πρόγονοί μας το 1821. Στο όνομα μιας ψεύτικης ευρωπαϊκότητας αλλάζουμε τον χαρακτήρα των Θρησκευτικών μήπως και θιγεί κάποιος μουσουλμάνος ή άλλος μετανάστης μέσα στην τάξη. Την ώρα που σύσσωμη η Ιταλία από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά ζήτησε να υπάρχει ο Εσταυρωμένος στα σχολεία και ανάγκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε αλλαγή απόφασης, έρχονται οι κήρυκες του πολυπολιτισμού και καταργούν το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών. Στη θέση του οι μαθητές του Γυμνασίου θα μαθαίνουν περί των Ανατολικών θρησκειών και άλλων δοξασιών με ελάχιστες αναφορές στην Ορθοδοξία! Ενώ σε όλη την Ευρώπη τα Θρησκευτικά βασίζονται στην επικρατούσα θρησκεία, εμείς θέλουμε να….. πρωτοπορούμε. Για να μη θίξουμε τους μετανάστες και την πολυπολιτισμικότητα διώχνουμε τον Χριστό και την Παναγία από τα σχολεία και βάζουμε ένα συνονθύλευμα θρησκευμάτων αποκομμένο από την παράδοση του λαού μας!

13 σχόλια

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψης
    Σε λίγο όλο το μυστικό σχέδιο των μουσουλμάνων εναντίον της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΕΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ –ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΚΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .
    Πρέπει να υπάρχει ένα αντιμνημονικό κόμμα και όχι πολλά αντιμνημονιακά κόμματα γιατί έτσι διασπώνται οι ψήφοι και είναι μαθηματικός σίγουρο ότι θα κερδίσουν τις εκλογές οι μνημονικοί .
    Επίσης θα ελληνοποιήσουν 3.000.000 μετανάστες για να ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ για να μην πέσει ποτέ από την εξουσία .
    Άμεση πατριωτική –εθνική ανάγκη να ιδρυθεί μια Ελληνική ΕΟΚΑ για να διώξουμε τους Γερμανούς και τους τροίκανούς κατακτητές μας και τους έλληνες συνεργάτες τους , δηλαδή τους προδότες που μας κατέλαβαν χωρίς πόλεμο . (όπως έκαναν οι Κύπριοι αδελφοί μας και απελευθερώθηκαν από τους Άγγλους και τώρα μεγαλουργούν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ακόμα και με το μισό νησί που κατέχουν, το άλλο όπως γνωρίζετε είναι κατεχόμενο από την Τουρκία .
    Σημείωσης :Τώρα στην Κύπρο δεν έχει μένει ούτε ένας προδότης …………)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ..ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ..ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ(ΧΑΡΑΤΣΙΑ)..Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ..ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ..ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο όλο το μυστικό σχέδιο των μουσουλμάνων εναντίον της Ελλάδος

    ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΩ ΝΑ ΧΕΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΥΡΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΡΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.Ο ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ
    ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ
    ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ . ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΤΕΣ.ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε συ:
    Σε λίγο όλο το μυστικό σχέδιο των μουσουλμάνων εναντίον της Ελλάδος.

    Από χθες μ' έχεις στο περίμενε. Τι να κάνω να πάω για φαΐ στην αδελφή μου και μέχρι να 'ρθω μας το κοινοποιείς ή να σε περιμένω τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιοι από τους γνωστούς μου, προερχόμενοι από όλους τους χώρους του φάσματος, που μου λένε στις συζητήσεις μας ότι θα ψηφίσουν χρυσή αυγή τονίζουν ότι το μόνο τους κριτήριο είναι η σαφής θέση της στο λαθρομεταναστευτικό και όχι η ιδεολογική της αφετηρία. Για κάποιους έχει σημασία ότι είναι και αντιμνημονιακή. Ενώ κάποιοι άλλοι θα την ψηφίσουν διότι πιστεύουν ότι σε μιά βουλή τραμπούκων μόνο τραμπούκοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τραμπούκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΚΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι "politis"
    και εγω θα ψηφισω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατι ειναι η μονη ξεκαθαρη θεση εναντι των λαθρομεταναστων. Σε τιποτε αλλο δεν με αντιπροσωπευει, αλλα μπροστα στην υπολοιπη ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ειναι αγγςλουδια !!!! Απο αυτο που φοβουνται πασοκ και νδουλα δεν θα γλιτωσουν. Οποτε και αν γινουν εκλογες !!! Το ΓΟΥΔΙ ειναι μονοδρομος και δεν το χρησιμοποιω σαν σχημα λογου !! Ενα παραδειγμα θα αναφερω για να σας αποδειξω οτι και τωρα μας δουλευουν με τους λαθρο. Ξερετε τι νομο εχουν στην Ισπανια, Πορτογαλια , κλπ??? Αν καποιος νοικιασει σπιτι σε λαθρο, το σπιτι αυτο δημευεται αυτοματως και το περνει το κρατος με ακαριαια διαδικασια και απο πανω πληρωνει και ενα προστιμο που θελει 2 ζωες να το πληρωσει !!! Τολμαει κανενας να νοικιασει σπιτι ???? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !!!! Εδω γιατι δεν το εφαρμοζουν???? Γιατι ειναι συμμορια του κ ερατα, ειναι λωποδυτες του κοινου ποινικου δικαιου και θελουν ενα διαλυμμενο μ πουρδελο για να κανουν τις λαμογιες τους.
    Αει σιχτιρ λοιπον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση