GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ...

Από το ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" Το Κινημα Δεν Πληρωνω εκφραζει τα πιο θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του 77χρονου φαρμακοπ...

Από το ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Το Κινημα Δεν Πληρωνω εκφραζει τα πιο θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του 77χρονου φαρμακοποιου Δημητρη Χριστουλα, που εδωσε τελος στην ζωη του σημερα το πρωϊ.
Η τοποθεσια που επελεξε να πραγματοποιησει την πραξη του ηταν ακρως συμβολικη. Την πλατεια Συνταγματος μπροστα στο κτηριο που...
απεργαζονται την πολιτικη δολοφονια ενος ολοκληρου λαου. Στη Βουλη.
Προκειται για μια πραξη αναλογη με αυτη του Τυνησιου νεαρου Μοχαμεντ Μπουαζίζι που ηταν η σπιθα για την αραβικη εξεγερση.
Ειναι η κυβερνηση της τρόικας και των μνημονιων που δολοφονει καθημερινα εναν ολοκληρο λαο. Και αυτο δεν γινεται μονο στην χωρα μας αλλα και σε αλλες χωρες, οπως προσφατα στην γειτονικη Ιταλια.
Το σημειωμα που αφησε ο συναγωνιστης Δημητρης δεν αφηνει περιθωρια για παρερμηνειες:
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου».
Ενα μήνυμα έχουμε να στείλουμε στους κατά συρροήν δολοφόνους μας:
Ας μην εφησυχάζουνε. Το τέλος τους πλησιάζει.
Τους υποσχόμαστε ότι θα μας βλέπουνε συνεχώς απέναντι τους. Ζούμε πλέον σε μια χούντα νέου τύπου, πιο «εξελιγμένη, πιο ύπουλη, πιο σκληρή». Έτσι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.
Το ζώο είναι λαβωμένο, βρίσκεται στα τελευταία του και μας δείχνει τα χαλασμένα του δόντια.
Είμαστε το 99%. Αρκεί μόνο η σφικτή γροθιά του λαού για να τους ρίξει στο καιάδα της ιστορίας, μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα. Δεν έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν της εξέλιξη της ιστορίας του ανθρώπου.
«Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε γονατιστοί. Ας εγερθούμε!.»
Με αυτή τη φιλοσοφία το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καλεί κάθε ένα που σηκώνει το κεφάλι ψηλά, αντιστέκεται και ανοίγει δρόμους ανατροπής να αγωνιστεί μαζί του.
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
www.oxidiodia.gr

3 σχόλια

  1. Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΑ$$ΟΚΟΥ
    σιχαμερού Κηπουρού του Παπανδρέου. Τσόγλανου Μπεγλίτη
    για την αυτοκτονία του 77χρονου σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα.

    Καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι «αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου»

    Σε ερώτηση της κ. Τσαπανίδου, «Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία;», ο Πάνος Μπεγλίτης απάντησε:

    «Πριν φτάσουμε σε αυτό, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις. Κάθε περίπτωση κουβαλάει το δικό της βάρος, κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα, κανείς δε γνωρίζει πώς έχει φτάσει σε αδιέξοδα κάθε οικογένεια , μπορώ να σας πω πάρα πολλές περιπτώσεις και από το νομό μου», είπε.

    Και συνέχισε Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ..λέγοντας: «Εγώ στέκομαι πραγματικά σε αυτό το ανθρώπινο, το τραγικό. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Το αν είχε χρέη, αν δεν είχε χρέη το αν τα ‘φαγαν τα παιδιά του ή αν τα ‘φαγε ο ίδιος.!!!!!

    ΒΕΒΑΙΑ.. απο μαλάκα μόνο μαλακίες θα ακούς.

    Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ..O AΛΗΤΗΣ. O ΠΑ$$ΟΚΟΣ!

    ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ.


    ΠΑΣΟΚ = ΒΡΙΣΙΑ ..ΧΟΝΤΡΗ ____________ AΙΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι "τιμωρεί" το ΠΑΣΟΚ τα δικά του παιδιά...
    με νέες συμβάσεις...$$$$$$$$$$$$$

    Αύγουστος 2010: Από βάθος 110 μέτρων, σε αρχαίο πηγάδι στο Λαύριο ανασύρονται σακούλες σκουπιδιών γεμάτες ακριβά φάρμακα. Αποκαλύπτεται κομπίνα πολλών χιλιάδων ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ... το θυμάστε;

    Μήνες αργότερα δίνονται στην δημοσιότητα τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, η σχέση τους και οι κομματικές τους ιδιότητες.

    Υποψήφια βουλευτής του GAP ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ η κυρία που με τον άνδρα της εξαπατούσαν το ΙΚΑ με πλαστές συνταγές και...

    "Οι δύο ελεγκτές της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διακίνησης Φαρμάκων παρέδωσαν το πόρισμά τους για την υπόθεση των εκατοντάδων κουτιών φαρμάκων που βρέθηκαν τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του 2010 πεταμένα σε πηγάδια του Λαυρίου. Στην υπόθεση φέρονται ως εμπλεκόμενοι μία γιατρός του ΙΚΑ και ένας φαρμακοποιός του Λαυρίου.

    Η κομπίνα ήταν απλή: ο φαρμακοποιός έπαιρνε την συνταγή από την γιατρό του ΙΚΑ, επικολλούσε πάνω της την ταινία γνησιότητας από ένα κουτί φαρμάκου και παρέδιδε τη συνταγή στο ΙΚΑ για να εισπράξει την αμοιβή που του αναλογούσε.
    Με τον τρόπο αυτό το ΙΚΑ ζημιώθηκε χιλιάδες ευρώ.

    Δόθηκαν στην δημοσιότητα και τα ονόματα των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Πρόκειται για την γιατρό του ΙΚΑ Λαυρίου Κηλυπούρη Όλγα και το φαρμακείο του «Νικόλαου Ζαγουρή»."
    ______________________
    Τι εστί Κηλυπούρη Όλγα ;

    - Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ στις εκλογές 2007. (δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5.910 σταυρούς).

    - Υποψήφια Νομαρχιακή σύμβουλος το 2006 με το ΠΑΣΟΚ (Μπαλής) στην Αν Αττική
    (δεν εκλέχθηκε καθώς ήρθε 22η με 1928 σταυρούς).

    - Υποψήφια μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στο 8ο Συνέδριο τον Μάρτιο του 2008 (δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5 σταυρούς)

    - Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου
    (Σελίδα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής)

    __________________________
    Τι εστί Ζαγουρής Νικόλαος;

    - Σύζυγος της κυρίας.
    - Πρόεδρος της κοινότητας Αγ.Κωνσταντίνου για 3 τετραετίες με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
    Σύνεδρος στο 8 συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο του 2008.

    + Φίλοι του κ. Πάγκαλου και του Γιωργάκη λοιπόν αυτοί που έβαζαν χέρι στο ΙΚΑ και τα άλλα Ταμεία..

    Πάγκαλος: "Μαζί με την Κηλυπούρη τα φάγαμε" Αυτό εννοούσε προφανώς ο Πάγκαλος όταν έλεγε ότι μαζί τα φάγαμε:
    Συνυποψήφιοι στην ίδια περιφέρεια το 2007 και συμπαρευβρισκόμενοι σε εκδηλώσεις που γίνονταν στην Περιφέρεια... θέλει να μας πει ότι δεν ήξερε την κυρία που με τον ΠΑΣΟΚο σύζυγο είχαν στήσει επιχείρηση και ελάφρυναν τα ΙΚΑ κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρω ;


    Όλγα Κηλυπούρη (γιατρός) :
    Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ,
    υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος ΠΑΣΟΚ, υποψήφια Εθνικού συμβουλίου , γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου.

    Νικόλαος Ζαγουρής ( σύζυγος, φαρμακοποιός) :Κοινοτάρχης (τρεις 4ετίες) στον Αγ.Κωνσταντίνο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, μέλος στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

    Αν και τον Φεβρουάριο του 2011 ο Κουτρουμάνης, παρουσία του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, διαβεβαίωνε για την συγκεκριμένη υπόθεση ότι :"θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες",δεν μάθαμε τι απέγινε...

    Τιμωρήθηκε κάποιος ;
    Aποζημιώθηκε το IKA για την ζημία που υπέστη ;

    Κινήθηκε το κράτος νομικά εναντίον όσων ανέφερε η έκθεση των ελεγκτών;

    Περασμένα ξεχασμένα κ. Λοβέρδε και κ. Σγουρέ,
    που , ως περιφερειάρχης, σπεύσατε να υπογράψετε σύμβαση με την κ. Κηλυπούρη ;

    Φτουυυυυυυυ σας ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μαζευόντουσαν τα δεν πληρώνω,
    ο άνθρωπος θα είχε ξεχρεώσει αν
    ερχόταν να ζητήσει δανεικά.
    Αυτά που δεν πληρώθηκαν στα διόδια
    Πικρό χιούμορ εεεε?
    Τώρα ο κάθε παπάρας εκμεταλεύται
    τον άνθρωπο.Το κάθε κόμμα.
    Δυνατό,εγωιστή,συμβολικό,αλλά και
    κυκλοθυμικό.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση