GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρανσέξουαλ υποψήφια στη Μις Υφήλιος...

Η οργανωτική επιτροπή για τη Μις Υφήλιος αποφάσισε να αλλάξει τους κανονισμούς ύστερα από το σάλο που ξέσπασε, επειδή η τρανσέξουαλ υποψήφια...

Η οργανωτική επιτροπή για τη Μις Υφήλιος αποφάσισε να αλλάξει τους κανονισμούς ύστερα από το σάλο που ξέσπασε, επειδή η τρανσέξουαλ υποψήφια του Καναδά δεν μπορούσε να πάρει μέρος.
 Η αιτιολογία ήταν ότι δεν είχε γεννηθεί γυναίκα.
 Η 23χρονη υποψήφια υπέστη αλλαγή στα 19 της. Προσκόμισε το διαβατήριο της, την άδεια οδήγησης και άλλα έγγραφα, προκειμένου να πιστοποιήσει τη γυναικεία φύση της.
 Ύστερα και...
από συζητήσεις με τους σχετικούς οργανισμούς, η επιτροπή αποφάσισε την αλλαγή των κανονισμών που θα τεθούν σε ισχύ το 2013.

4 σχόλια

  1. Τρανς-πολιτευτές υποψήφιοι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΟΜΜΑ?...ΤΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ...ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση