GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη γκάφα για τον Τσοχατζόπουλο...

Έγραψαν ότι τον αποδοκίμαζαν άγρια οι κρατούμενοι στον Κορυδαλλό  την Μεγάλη Πέμπτη που όμως αυτός βρισκόταν ακόμη στην ... ΓΑΔΑ. Προφυλακί...

Έγραψαν ότι τον αποδοκίμαζαν άγρια οι κρατούμενοι στον Κορυδαλλό την Μεγάλη Πέμπτη που όμως αυτός βρισκόταν ακόμη στην ... ΓΑΔΑ. Προφυλακίστηκε την Δευτέρα του Πάσχα!

Από τον Κλεάνθη Γιαννόπουλο.

Θέτω υπόψη σας, φίλοι bloggers, το εξής: Πήρα την Κυριακή, χτες δηλαδή, εφημερίδες και διάβασα το εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της Real για τον Άκη Τσοχατζόπουλο:  «Τον "καταδίκασαν" και οι φυλασκιμένοι». Ώπα, λέω. Ενδιαφέρον έχει. Αγοράζω την εφημερίδα όχι για τις προσφορές, αλλά για να διαβάσω ρεπορτάζ. Γυρίζω στη σελίδα που έχει το θέμα, την 24, βλέπω και ένα σούπερ σχεδιάγραμμα με τις φυλακές. Και πλακώνομαι στο διάβασμα:
"Συνθήματα και πολλά κσομητικά επίθετα της "γαλλικής" και της εγχώριας αργκό δονούσαν για τρεις ώρες τις φυλακές Κορυδαλλού, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Αποδέκτες, ο Άκης Τσοχατχόπουλος και οι συγκατηγορούμενοί του Νίκος Ζήγρας, Γιώργος Σαχπατζίδης και Αστέριος Οικονομίης που ΄λούφαζαν στη VIP έκτη πτέρυγα."
Η συνέχεια του ρεπορτάζ ακόμη πιο συναρπαστική:
"Αστυφύλακες, σωφρονιστικοί υπ΄παλληλοι αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη  του υπουργείου Δικαιοσύνης -σε διαρκή τηλεφωνική ενημέρωση και η ηγεσία του υπουργείου-πανικόβλητοι προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και τους εξαγριωμένους κρατούμενους που είχαν κρεμαστεί στα κάγκελα..."
Κι εκεί που έχω απορροφηθεί στο διάβασμα, παίρνοντας τοις μετρητοίς όσα διαβάζω, μου 'ρχεται στο μυαλό η φωνή της μάνας μου, πολύ θρησκευόμενη γυναίκα, η οποία μου είχε φάει τα αυτιά εκείνες τις ημέρες: "Εντάξει, κλέφτης μπορεί να είναι (ο Ακης), αλλά γιατί πρέπει να κάνει Πάσχα μέσα στη ΓΑΔΑ, πώς τη λένε...".
Τότε και εγώ λοιπόν θυμάμαι, ότι την Μεγάλη Πέμπτη ο Τσοχατζόπουλος (και μάλλον και οι δύο από τους άλλους) δεν ήταν στον Κορυδαλλό, όπως έγραφε η εφημερίδα, αλλά στη ΓΑΔΑ. Ο Τσοχατζόπουλος προφυλακίστηκε την Δευτέρα του Πάσχα και στον Κορυδαλλό βρισκόταν από την Τρίτη του Πάσχα. Άρα, είναι αδύνατον να συνέβησαν αυτά που περιγράφει, όπως τα περιγράφει, το ρεπορτάζ.
Μάλλον πρόκειται για μια απίστευτη γκάφα, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει εμένα. Εγώ έδωσα τα ευρουλάκια μου και την πάτησα...

14 σχόλια

  1. Ας μου το δωσουν εμενα αυτο το σκυλι τζοχαντζοπουλος να το ΚΡΕΜΑΣΩ ,και ας κανουν λαθος στη ημερα..

    Θα σου δωσω το τηλεφωνο μου να σου επιστρεψω πισω τα λεφτα,αν εισαι τοσο μαλακας και αγοραζεις ΑΚΟΜΑ σκατοφυλλαδες του κερατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν σήμερα:η Ελλάδα μπαίνει στο ΔΝΤ
    _____________________+ _____________

    34: Ο Ιησούς Χριστός σταυρώνεται, σύμφωνα με το Νεύτωνα.

    971: Οι Βυζαντινοί υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή νικούν τους Ρώσους.

    1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν στη γέφυρα της ....
    Αλαμάνας τις οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.

    1920: Το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας, στο οποίο κυριαρχούν οι Νεότουρκοι του Μουσταφά Κεμάλ, αποκηρύσσει την κυβέρνηση του Σουλτάνου Μεχμέτ Δ' και συντάσσει προσωρινό Σύνταγμα.

    1941: Αεροπλάνο της RAF μεταφέρει τον βασιλιά Γεώργιο και την ελληνική κυβέρνηση στο Κάιρο.

    1944: H φιλοεαμική ανταρσία πληρωμάτων του ελληνικού στόλου που ναυλοχεί στο Κάιρο, καταστέλλεται με αιματηρό τρόπο.

    2010: Η Ελλάδα ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο.



    - απο την φανταστική απεικόνιση του ΕΦΙΑΛΤΗ.

    - απο τις γκραβούρες του Πήλιου Γούση

    - απο τις γελοιογρφίες των Νενέκων

    - απο τις φωτο των Τσολάκογλου της Κατοχής...

    ..ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ....
    ΤΟΥ Διεθνή και πρώτου ΜΑΛΑΚΑ.

    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Σάπιου Ανδρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψε κάτι ρε παλικαρα 2:48:00 μ.μ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω! ναι γιορταζει το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ σημερα??

    Ω! το γαμημενο σκατοπραμμα σημερα θα επρεπε να κρεμαστει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AKOMA ΔEN MΠHKES ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ.ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΔΗΛ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΣΑΝ ΜΕΣΑ.ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΟΜΟ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΕΙΟΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΦΡΑΓΚΑ,
    ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την ίδια μαλακία έκανε πριν χρόνια επι καραμαλέγκου το ΒΗΜΑ και περιέγραφε επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα... η οποία ακυρώθηκε...

    Μας φλωμόνουνε στη μπαρούφα και το ψέμα...

    μετά σου λένε πίστευε τις δημοσκοπήσεις. ΟΙ γελίοι δείχνουνε να φαντάζουν σαν γεμάτα στάδια τα κλειστά γυμναστήρια των 5000 θέσεων που κλείνονται για να μιλήσουνε σαν τους κακομοίρηδες στα λαμόγια τους και τα αλτσχάιμερ, με τα ΜΑΤ απέξω για να μην τους φάμε λάχανο...

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. LAMOGIA DIMOSIOGRAFI ALITES POLITIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα γύρισαν μερικά δήθεν ψευτοανεξάρτητα μπλογκ.
    Το φίμωτρο βλέπει πτώση του καμμένου-δημαρά- μαριά, γιατί φοβάται για τη ΝΔ.
    Το κουρδιστό πορτοκάλι, εκεί που έβριζε το χαρατσάκια Βενιζέλο, τώρα τον υμνεί.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ( ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΩΝ ), ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΧΑΤΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΩΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
    ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ( ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΩΝ.

    ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. ΓΙΑΤΙ ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΕ 20 ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ 20 ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Γιαννόπουλε, μήπως θα μπορούσατε να μας στείλετε σκαναρισμένη την επίμαχη σελίδα της εφημερίδας για να ετοιμάσουμε και εμείς σχετική ανάρτηση? Εννοείται πως θα υπάρχει αναφορά στο Press.gr ως πηγή της εικόνας και της αρχικής είδησης, απλώς ο σχολιασμός θα είναι δικός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η διεύθυνση ηλεκτρ. ταχυδρομείου είναι SKANDALOBLOG@FREEMAIL.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για ψάχτε κατά Ζάκυνθο μεριά, για το Ξενοδοχείο των Άκηδων, και των Κωστάκηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσέξτε. Αν τον αποφυλακίσετε, θα την "κάνει" από κάποια Μαρίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση