GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με επιστολή-φωτιά ο Μορς τινάζει τις δεσμεύσεις για το ασφαλιστικό στον αέρα...

Με επιστολή του στους υπουργούς Λοβέρδο και Κουτρουμάνη, ο Ματίας Μορς απαιτεί να μην εξαιρεθεί κανένας κλάδος υγείας, κανενός ταμείου από ...

Με επιστολή του στους υπουργούς Λοβέρδο και Κουτρουμάνη, ο Ματίας Μορς απαιτεί να μην εξαιρεθεί κανένας κλάδος υγείας, κανενός ταμείου από την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ και αυτό παρά τη ρύθμιση που είχε περάσει τις τελευταίες ημέρες πριν κλείσει η Βουλή, από τους αρμόδιους υπουργούς.
Έτσι λοιπόν τίθεται ένα μείζον ζήτημα στο μέτωπο του ασφαλιστικού και μάλιστα μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, όπου ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην Τρόικα παρεμβαίνει με επιστολή τους στους αρμόδιους υπουργούς.

8 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΤΑ ΕΥΓΕΝΗ ΤΑΜΙΑ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστά όλοι στον ΕΟΠΥΥ για να πουληθεί πιο ΕΎΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΆ...

    ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΆΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΆΝ ΥΓΕΙΆ ΕΝ ΚΑΙΡΏ ΠΟΛΈΜΟΥ.. ΖΗΤΏ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ, ΖΗΤΏ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ , ΖΗΤΏ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΚΆΝΟΥΝ ΛΈΕΙ ΕΠΙΣΤΆΤΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΜΑΣΟΝΟΙ ,ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ , ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΚ,ΡΟΤΟΡΙΑΝΟΙ ,ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΣΚΕΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1/41ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ε ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΜΗΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άρχισε η τρόικα να τραβά τα αυτιά των Βενιζέλου,Λοβέρδου, Κουτρουμάνη, για να τηρήσουν το μνημόνιο

    Τα προεκλογικά κόλπα και παραμύθια δεν πιάνουν και οι κύριοι έχουν βάλει τις υπογραφές τους.

    Κατά συνέπεια,θα κάνουν κωλοτούμπα και θα βάλουν νέα, χειρότερα μέτρα και θα πηδήξουν ολους τους έλληνες, που θα πληρώνουν αδρά γιατρούς και φάρμακα, ώστε να πεθαίνουν και να μειώνονται τα έξοδα του κράτους !

    Καταλαβαίνετε τι μας περιμένει στις 7 μαίου, αν το πασοκ πάρει πάνω από 10% και μπορεί να μπει σε κυβέρνηση με τη ΝΔ. Πρέπει να ψηφιστούν νέοι άνθρωποι από άλλα κόμματα, ώστε να επαναδιαπραγματευτούν με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Να έχουν κότσια και όχι να γονατίζουν, πριν ακόμα τους το ζητήσουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ Ματίας Μορς απαιτεί ΚΑΙ ΟΙ μπενυ ΧΑΡΑΤΣΙΣ ΚΑΙ τονυ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΑΜΑ ΒΓΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση