GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογοφοβίας συνέπειες...

Από τον  Θανάση Νικολαΐδη ΤΟ ΚΚΕ κάνει «δουλειά» του και, βέβαια, μη μας κατηγορεί για αντικομουνισμό με την ίδια ευκολία που η δεξιά μας...

Από τον Θανάση Νικολαΐδη

ΤΟ ΚΚΕ κάνει «δουλειά» του και, βέβαια, μη μας κατηγορεί για αντικομουνισμό με την ίδια ευκολία που η δεξιά μας αποκαλούσε «συνοδοιπόρους» κι αυτούς «μιάσματα». Αυτά έκανε πάντα. Με το μυαλό να παίρνει ανάστροφα γύρες, τα καμπανταηλίκια παλικαριών του και να πληρώνουμε όλοι την αγραμματοσύνη των ξεροκέφαλων «ηγετών» του. Διαχρονικά, ιστορικά και…ανιστόρητα.
ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στο ρεύμα κι ό,τι βρέξει. Καχύποπτοι και με τα «όχι» κι ας μην...
προλαβαίνουν να μετράνε γκάφες που δεν παραδέχονται και «λάθη» που νομίζουν πως τα ξεπέρασαν. Με τάση «αυτοκτονική», που τους απομακρύνει απ’ τον νου και την καρδιά του μέσου έλληνα. Κι αν το σημερινό ΚΚΕ μιλάει για τον λαό και τον επικαλείται, την ίδια στιγμή βραχυκυκλώνεται, τον αποδιώχνει και συνεχίζει, αυτοαναιρούμενο.
ΔΕΝ θα κατέβαιναν στον «αγώνα» τους οι ναυτικοί χωρίς την ΠΝΟή του ΚΚΕ και τους συνδικαλιστές. Κι αν οι εργαζόμενοι στα καράβια έχουν τα αιτήματά τους και τα διεκδικούν εκβιαστικά σε περίοδο κρίσης, «το Κόμμα»…ασελγεί κατά του μέσου έλληνα που περιμένει να γιορτάσει, να δουλέψει ή να συνέλθει απ’ το σοκ.
ΚΑΙ πάμε στην άλλη πλευρά. Των «κυβερνώντων» και οπορτουνιστών της πολιτικής, που δεν…τρελάθηκαν για να βάλουν πάνω απ’ το προσωπικό και κομματικό τους όφελος τα συμφέροντα των πολιτών. Μπορούσε να πάρει προληπτικά είτε «καταναγκαστικά» μέτρα η κα Διαμαντοπούλου και δεν το’ κανε. Απείλησε δείχνοντας τα δόντια της για μέτρα που δεν πήρε και για πολιτική επιστράτευση που δεν την προχώρησε. Κυβέρνηση και Υπουργός ισορρόπησαν σε χαλαρό σκοινί κι ας κόψει τον λαιμό του ο επαγγελματίας με τα νεκρά πασχαλιάτικα μαγαζιά και με τις ακυρώσεις που «σκοτώνουν».
ΜΕ το μάτι στο κομματικό τους «αύριο» και την αγωνία τους συμπυκνωμένη στο εκλογικό «σήμερα», μην περιμένεις και πολλά-περίμενε τα ίδια. Εκείνα που έζησες και πέρασες απ’ τους άτολμους μπροστά σε διλήμματα και λάγνους της πολιτικής φανατικούς θηρευτές της ψήφου.
ΚΑΙ, βέβαια, δεν είχαν κάτι να χάσουν οι «συμβαλλόμενοι» της Κυβέρνησης. Ξένες περιουσίες λιγόστεψαν, άλλων ιδρώτας σάπισε στο χωράφι, άλλοι στερήθηκαν την «κρουαζιέρα του φτωχού» στο Αιγαίο. Οι ίδιοι προστάτεψαν την πολιτική τους μπάζα, έκρυψαν το πρόσωπο μην αλλάξει το ίματζ προς τα έξω και πάμε για εκλογές. Γι αυτές ζουν και αναπνέουν ικετεύοντας, και άσε την Ελλάδα που αναπνέει βαριά.
ΓΙ αυτό και ρίξ’ τους με μια σπρωξιά απ’ την πολιτική σκηνή και άλλαξέ τους ως πρόσωπα. Όποιο κόμμα κι αν ψηφίζεις.

15 σχόλια

  1. γιατι κιρα θανασινα
    τα βλεπεις ουλα πρασινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνελήφθη KAI..ο Σαχπατζίδης..

    Μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, εκπρόσωπος για κάποιο χρονικό διάστημα της off shore Torcaso, η οποία εμπλέκεται στην αγοραπωλησία του ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στο ακίνητο της Κόμνα Τράκα και Κεφαλληνίας, το οποίο στη συνέχεια πέρασε στην ιδιοκτησία της Μονής Βατοπαιδίου...

    Μεσοτοιχία με το ακίνητο της Μονής Βατοπαιδίου βρίσκεται και το γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

    ---------------------------------------

    Βρήκαν πλάκες χρυσού και λίρες στο σπίτι
    της κόρης του Τσοχατζόπουλου
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !

    Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δύο σπίτια της Αρετής Τσοχατζοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες κατασχέθηκαν κρίσιμα έγγραφα με κινήσεις λογαριασμών και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής αλλά… ξεχωριστή αξία έχουν οι δέκα πλάκες χρυσού και οι λίρες που βρέθηκαν!
    Η κ. Αρετή Τσοχατζοπούλου, όπως και η σύζυγος του πρώην υπουργού είναι εμπλεκόμενες...στην υπόθεση, αλλά δεν περιλαμβάνονται στα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από τον ανακριτή.
    ----------------------------------------

    ΠΑ$$ΟΚ : Nα γιατί παρατείνουν τον χρόνο τους στην εξουσία.
    Dιαμοιράζουν τον χρυσό της χώρας που έχει απομείνει στην τράπεζα της Ελλάδας.
    Kαι εάν τα μπάσταρδα τους παίρνουν από 10 πλάκες χρυσού το κάθε ένα φανταστείτε τί θα παίρνουν οι ίδιοι.

    Kαι σκεφτείτε τί θα βρούμε από χρυσό (δικό μας) όταν μπούμε στα σπίτια αυτών και των συγγενών τους αν τους την πέσουμε άμεσα πρίν να την κάνουν κατά Aργεντινή μεριά όπως οι παππούδες τους οι ναζί ~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θα ψηφισω Νεα Δημοκρατια γιατι θελω να γινω ανταγωνιστικος και να παιρνω 180 ευρω το μηνα (μεικτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΕ ΟΣΑ ΔΙΑΚΥΡΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.. ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ..ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ)..ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ 400-600Ε ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 170Ε..ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013...ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχολείο κατ' ευθείαν (και χωρίς κουκούλα), ψυχανώμαλε 9:02:00 μ.μ.
    Στο ξανά 'πα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αττικής θα είναι ο δημοσιογράφος του MEGA...
    Aντώνης ΛΙάρος.

    Συγκεκριμένα στο site αναφέρει:
    «Ένα αληθινό διαμάντι της δημοσιογραφίας, ο Αντώνης Λιάρος, αποφάσισε να την εγκαταλείψει μετά από 30 χρόνια και να αλλάξει ... πίστα! Μπαίνει στην πολιτική!
    Θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Υπόλοιπο Αττικής.

    ΠΩ-ΠΩ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟΥ ΜΠΑΓΑΣΑ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ χιχιχι
    Πέφτω από τα σύννεφα λέμε!!!

    Κομματικό στέλεχος δεν ήταν....Κομματικός χούλιγκαν ήταν.
    MΕGA ρεμάλια...μιλάμε


    και το Προβληματικο Κρατικοδίαιτο σίχαμα Μποτωνης της ΕΡΤ,,,υποψήφιος Πασοκ..

    χέσε μέσα, τι να λέμε τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή να ξαναψηφίσουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. αλλά όχι αυτούς που ψηφίσαμε την προηγούμενη φορά, γιατί η "συνταγή" είναι καλή αλλά ήταν σκάρτα τα "υλικά".
    Για πάνε στην γωνία να δεις αν έρχομαι...
    Θα κρατάω μία ψήφο στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε πασοκια,
    αυτος ο σοσιαλισμος,
    τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πασοκ
    θα χορταινεις
    βλεποντας
    τα αφεντικα
    να τρωνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ γιατι θελω να γινω ανταγωνιστικος και να παιρνω 179,99 ευρω το μηνα (μεικτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γίνεται ο T-Rex βετζετέριαν?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση