GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι αξιόπιστος ο Γιάννης Δημαράς;...

Του Γιάννη Λέκκα από το www.bloggers-tv.gr Κατ'αρχήν, οφείλω να πω ότι ο Γιάννης Δημαράς είναι ένα "καθαρό" από σκάνδαλα ...


Του Γιάννη Λέκκα
από το www.bloggers-tv.gr

Κατ'αρχήν, οφείλω να πω ότι ο Γιάννης Δημαράς είναι ένα "καθαρό" από σκάνδαλα πολιτικό πρόσωπο της κεντροαριστεράς, που χρόνια τώρα έχει κατακτήσει τον σεβασμό από πολίτες όλων των κομματικών αποχρώσεων. Χαρακτηρίζεται από εμπειρία ζωής και έντονο πολιτικό λόγο με βασικά...
στοιχεία τον συναισθηματισμό, αλλά...και τον πολιτικό παρορμητισμό.
Από τη μία, ο συναισθηματισμός του Δημαρά είναι που τον κάνει αρεστό στον κόσμο και από την άλλη, ο παρορμητισμός των αποφάσεών του είναι που μειώνει την κατά τ'άλλα έντιμη πολιτική του οντότητα. Η αιφνιδιαστική του επιλογή να ανακοινώσει πολιτική σύμπλευση με τον Πάνο Καμμένο, την ώρα που την προηγούμενη εβδομάδα απέρριπτε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" εξέπληξε πολλούς. Και κυρίως άφησε "σύξυλους" τους ίδιους του τους συντρόφους οι οποίοι εξεπλάγησαν και διαφώνησαν με την απόφαση του προέδρου τους, στο παραένα μάλιστα της συμφωνίας του Άρματος Πολιτών με τον Σύριζα για κοινή κάθοδο στις εκλογές.
Χωρίς να εξετάζω αν η εν λόγω απόφαση του Γιάννη Δημαρά είναι πολιτικά ορθή ή όχι, υπάρχουν δύο πράγματα που θέλω να καταγράψω στην πολιτική του συμπεριφορά. Αφενός, έδρασε αυτόνομα και ανεξάρτητα από τους ανθρώπους που τόσο καιρό τον στήριξαν με θέρμη στην δημιουργία του κόμματός του, αφετέρου αποδείχθηκε αφερέγγυος στον ίδιο του τον εαυτό όταν την προηγούμενη εβδομάδα δήλωνε κατηγορηματικά και αμετάκλητα ότι «με τον κύριο Καμμένο αποκλείεται η συνεργασία. Το έχουμε πει ένα εκατομμύριο, το λέμε και τώρα και θα το ξαναπούμε και αύριο αν χρειαστεί».
Και το ερώτημα που τίθεται εδώ λοιπόν είναι: μπορούμε σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία να εμπιστευτούμε πολιτικούς, ανεξάρτητα από το αν είναι μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί, που την μία βδομάδα λένε κάτι και την επόμενη το αλλάζουν με μία απλή "τουμπ"; Σε μία εποχή που η αξιοπιστία και η σοβαρότητα στην πολιτική είναι το ζητούμενο, οι πολιτικές κωλοτούμπες θα έπρεπε να εκλείπουν.

22 σχόλια

  1. Αν θυμάμαι σωστά και μετά την αποτυχία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές είχε πει πως θα παραιτούνταν από τη βουλή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακρια απο ΔΥ που γιναν πολτικοι ΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΙ.ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΚΑΡΙ ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΣΑΡΩΝΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΛΟΙΠΟΣ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ
    ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ
    ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΚΗ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΤΡΑΛΑΛΑ ΜΑΡΞΙΣΤΟΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ

    ΜΟΝΟ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που όλοι οι άλλοι υποψήφιοι χαρακτηρίζονται από φερεγγυότητα και δε θα έχουμε δίλλημα στην κάλπη. Από το Βενιζέλο που δε θα έβαζε ποτέ φόρο στα σπίτια μέσω ΔΕΗ, μέχρι και το Σαμαρά που επι 2 χρόνια ήταν αντιμνημονιακός και σήμερα έχει τα ίδια επιχειρήματα με τον Παπακωνσταντίνου. Μέσα σε αυτή τη ζούγκλα κοροιδίας και στον όλεθρο που έχουν φέρει οι "αξιόπιστοι", σχολιάζουμε τη -σταθερά- αντιμνημονιακή επιλογή Δημαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΝΔ, Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ; ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ, ΠΛΗΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ο Δημαράς απεδείχθη πολλαπλά αναξιόπιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι θα τρεξουμε να ψηφισουμε τους βρωμοσυριζαιους και το αρτηριοσκληρωμενο κομμα της Αλεκας. Για τον αλλο τον κουβελη δεν λεω τιποτα, ειναι αξιοθεατο πολιτικης ρητορικης και τιποτα αλλο. Βρε ουστ απ'εδω ψευτοαριστεροι της πλακας τροφιμοι του κρατικου ταμειου. Τελος το γλεντι μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψήφος σε Καμμένο και Δημαρά, για να στείλουμε όλα τα κομματόσκυλα σπίτια τους. Αλλιώς, μετά τις εκλογές, θα γίνει της Αργεντινής. Οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι άστεγοι θα βγουν στη παρανομία και θα γίνει η Ελλάδα ζούγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τι έχει ετοιμάσει το οικονομικό επιτελείο του Βενιζέλου για το καλοκαίρι.
    Μήπως θα τα πληρώσουν οι διαπλεκόμενοι εκδότες και οι υποψήφιοι βουλευτές του ; Οι απλοί ψηφοφόροι θα τα υποστούν, όπως και όσοι ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους και χαράτσια )
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)αύξηση τεκμηρίων , άρα διπλασιασμός φόρων και μηδενισμός επιστροφής φόρων
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) βενζίνη στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) φόρο ιδιοκατοίκησης
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βίντεο-Καμμένος-Δημαράς: Ο λόγος τους ...συμβόλαιο !!

    Δείτε το:
    Δημοσιεύτηκε στις 17 Απρ 2012 από john carter


    Φαντάσου να πέσουμε στην ανάγκη ενός μέθυστακα κι ενός μπούλη που τον στήριξαν για να μπεί στην πολιτική ενας επιχειρηματίας πρώην πεθερός, ενας μπαμπάς επίσης επιχειρηματίας....κι ένα χρηματιστήριο.

    Βρε ουστ.

    Ρόμπα έχει γίνει ο κακομοίρης ο Καμμένος.
    Και που να αρχίσουν οι κουβέντες στην τηλεόραση και να πετάει τις γνωστές κορώνες :)
    θα γελάσει ο κεθε πικραμένος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΔΗΜΑΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ξανά, τζάμπα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
    καί ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΑΝΑΧΩΜΑ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!!
    ..ωραία ήθη η Α.Ε. ..τιμιότατα !!

    Με μία ταπεινωτική και εξευτελιστική ανακοίνωση για τον Δημαρά, η πλειοψηφία των στελεχών τού «Άρματος Πολιτών», αποδοκιμάζει και αρνείται να συμπράξει με το κόμμα του Καμμένου

    πού αποφάσισε σε προσωπικό επίπεδο ο Δημαράς προκειμένου να εξασφαλίσει την προσωπική του εκλογή ως Βουλευτής.
    Η αποδοκιμασία της Πολιτικής Γραμματείας Άρματος Πολιτών έχει ως εξής:
    Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.
    Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.
    Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους. Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Άρμα Πολιτών, καθώς και στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς.
    Εξάλλου στις 28/3/2012 υπήρξε σχετική ανακοίνωση του κόμματος που αναφερόταν ρητά η απόφαση για συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης για να απελευθερωθεί η χώρα από τα δεσμά της κρίσης στην οποία την βύθισε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο.
    Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι απορρίπτεται κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
    Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο «αντιμνημονιακό» μανδύα να διασώσουν την δική τους «πατρίδα» χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό.
    Την ανακοίνωση υπογράφουν:
    Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,
    Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών
    Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας
    Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας
    Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας




    «ΑΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΕΣ καί ΑΛΟΓΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ»...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ
    ΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σκουπίδι της σερβιέτας της Μιμής

    Άντε και στα δικά σου +




    Πέθανε αιφνιδίως σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Θάνου σε ηλικία 36 ετών.

    Μόλις χθες το βράδυ είχε ανακοινωθεί από το ΠΑΣΟΚ ότι θα είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων βουλευτών στις επικείμενες εκλογές.

    Αναμένεται νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί δηλαδή να μας φανεί παράξενο ; και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος κ. Καμένος δεν συμπλέει ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία [το έχει εξ άλλου αφήσει να διαρρεύσει εντέχνως ο ίδιος ] με τους.......[[λεβέντες]] του Σύριζα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι σωστη η κινηση του Δημαρά και του Καμμένου γιατί αυτο που μας ενδιαφέρει αυτη τη στιγμή ειναι ενα μεγάλο μέτωπο κατά του Μνημονίου. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία. Ψηφιζω ανεξάρτητους ελληνες διαβασα το πρόγραμμα τους και συμφωνώ κατά 80-90%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΧΟΝΤΡΟΣ

    ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΡΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


    ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΛΛΙΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βίντεο-Επιτέλους! Μια Καμμένη Plus λέει κάτι "συγκεκριμένο"... ευτυχώς που έχουμε και τους ΑΕ(ροψεκασμένους) και γελάμε λίγο
    Απόλαυση η οικονομική πρόταση εξόδου από την κρίση της αναπληρώτριας υπεύθυνης προγράμματος ΑΕ(ροψεκασμένων):



    Αν αυτά λέει κάποια υπεύθυνη για το πρόγραμμα, φανταστείτε τι λένε οι υπόλοιποι ΑΕ(ροψεκασμένοι)

    Που πάτε ρε με τέτοια σούργελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάνος Καμμένος: Με αυτούς θα κυβερνήσω
    Φόρτωση...
    242 Προβολές

    Δημοσιεύτηκε στις 18 Απρ 2012 από chronosnoschro

    Οι μελλοντικοί κυβερνητικοί Ανεξάρτητοι Έλληνες μιας ανύπαρκτης Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εχω μια απορία: γιατι γράφεις τρία ξεχωριστά σχόλια στην ιδια ανάρτηση και μετά ξαναμπαίνεις και γράφεις αλλα τρία? Εισαι υπάλληλος του Σαμαρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση