GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας ιερέας σε κάθε σχολείο για τον υποσιτισμό των μαθητών...

Εβδομήντα εννέα (79) Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος ορίστηκαν υπεύθυνοι στις Σχολικές Μονάδες της Μαγνησίας (Δημοτικά, Γυμ...

Εβδομήντα εννέα (79) Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος ορίστηκαν υπεύθυνοι στις Σχολικές Μονάδες της Μαγνησίας (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), προκειμένου, σε συνεργασία με την Σχολική Κοινότητα, να αντιμετωπιστεί το προσφάτως ανακύψαν, λόγω της...
οικονομικής κρίσης, πρόβλημα υποσιτισμού των μαθητών. Αυτό αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, υπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.Ιγνάτιο, παρουσία όλων των εντεταλμένων Κληρικών και των Σχολικών Συμβούλων Αθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας κ.κ. Απόστολου Καρνάβα και Κων/νου Σδρόλια.
Ο κ. Ιγνάτιος περιέγραψε το πλαίσιο της ένδειας και της οικονομικής δυσπραγίας που αντιμετωπίζει, πλέον, πλήθος Ελληνικών οικογενειών, γεγονός που έχει άμεσες επιπτώσεις στην ομαλή παρουσία των παιδιών στα σχολεία. Τόνισε ότι η συμβολή της Εκκλησίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος επιβάλλεται και θα είναι ενταγμένη στο ευρύτερο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, με σκοπό όχι την προβολή ή τον έπαινο αλλά την ουσία της προσφοράς. Επεσήμανε, επίσης, ότι Εκκλησία και Σχολείο στον τόπο μας ήταν πάντα ενωμένα, ενώ εξέφρασε την πικρία και τον προβληματισμό του για την αναίτια απαγόρευση εισόδου των Ιερέων - Πνευματικών στα Σχολεία, τα τελευταία χρόνια. Χαρακτήρισε δε ευεργετική αυτή την παρουσία για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος έθεσε τις αρχές πάνω στις οποίες θα στηρίζεται το συγκεκριμένο έργο των Κληρικών στα σχολεία, οι οποίες είναι:
Α. Η διακριτικότητα στην άσκηση της διακονίας
Β. Η διασφάλιση της αξιοπρέπειας των παιδιών και των οικογενειών τους
Γ. Η προστασία του παιδικού ψυχισμού
Δ. Η καθολική μέριμνα για τα παιδιά ανεξαρτήτως εθνολογικής προέλευσης και θρησκευτικής πίστης
Από την πλευρά τους οι Σχολικοί Σύμβουλοι ευχαρίστησαν την Τοπική Εκκλησία για την πολύτιμη αυτή προσφορά στην Σχολική Κοινότητα και συνέστησαν στους Κληρικούς τρόπους καλύτερης και αποδοτικότερης διευθέτησης του έργου τους. Έθεσαν δε εαυτούς στην διάθεσή τους για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας και τεχνογνωσίας.
Συνάντηση Δ/ντών Δημοτικών Σχολείων στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας
Στις 12 μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας φιλοξενήθηκε συνάντηση όλων των Δ/ντών των Δημοτικών Σχολείων της Μαγνησίας, που διοργάνωσαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Αθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, το Κέντρο Διάγνωσης, Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης και η Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κυρατσώ Τσιώπα. Η συνάντηση αφορούσε την Συνεργασία και τα Πρωτόκολλα συνεργασίας μεταξύ Σχολείων, Δ/των και ΚΕ.Δ.Δ.Υ.
Στην συνάντηση σύντομο Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ο οποίος τόνισε την βούληση της Τοπικής Εκκλησίας να συνεργαστεί με την Σχολική Κοινότητα για το ζήτημα του υποσιτισμού των μαθητών και της ένδειας των οικογενειών τους, ενώ ζήτησε την συμβολή τους για τον εντοπισμό των προβληματικών περιπτώσεων και την πρόσκληση του εντεταλμένου Κληρικού να επέμβει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. 

10 σχόλια

  1. "Μία απλή σκέψη". Αυτός είναι ο τίτλος από ένα mail που κυκλοφορεί στο Internet και πρόκειται στην ουσία για ένα σύνολο από απλές και άκρως ρεαλιστικές σκέψεις που οδηγούν στο μόνο ίσως λογικό συμπέρασμα...

    Δεν βλέπουν
    Δεν ακούν
    Δεν ενδιαφέρονται
    Δεν νιώθουν
    Δεν σκέπτονται
    Δεν έχουν δουλέψει
    Δεν έχουν φιλότιμο
    Δεν πάνε φυλακή
    Δεν μας σέβονται
    Δεν διάβασαν το μνημόνιο

    Μας βρίζουν
    Μας ενοχοποιούν
    Μας κοροϊδεύουν
    Μας τάζουν
    Μας ξε-τάζουν
    Μας υπόσχονται
    Μας δουλεύουν

    Έχουν από 5 σπίτια ο καθένας
    Έχουν ασυλία
    Έχουν παχυλούς μισθούς
    Έχουν τηλέφωνα δωρεάν
    Έχουν δωρεάν μετακινήσεις
    Έχουν δωρεάν διαμονές
    Έχουν επιχορηγήσεις
    Έχουν «καρέκλες»
    Έχουν πουλήσει την Ελλάδα
    Έχουν πουληθεί οι ίδιοι
    Έχουν φυλακίσει αθώους
    Έχουν αποφυλακίσει ενόχους
    Έχουν «φίλους» τα κανάλια

    Αν δεν πας να ψηφίσεις κερδίζουν
    Αν ρίξεις λευκό κερδίζουν
    Αν ρίξεις άκυρο κερδίζουν
    Αν πάρεις όπλο και καθαρίσεις μερικούς, τους κανείς ήρωες
    Αν φύγεις απο τη χώρα νιώθεις άσχημα
    Αν μείνεις είσαι μαλάκας

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, μακρυά μακρυά από τα παιδάκια οι παιδεραστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αφήνουν ευκαιρία οι ανώμαλοι να χουφτώνουν μικρά παιδιά. Τσακίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ

    ΥΑΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΓΥΠΕΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

    ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
    ΜΑΥΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΑΕροψεκασμένοι δεν βγήκε τυχαία...
    Για να ανήκεις στους ΑΕ πρέπει να είσαι πραγματικός ΑΕροψεκασμένος... Από τον Πρόεδρο μέχρι τους οπαδούς.
    -----------------------------------
    Απάντησε στο twitter ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων για τους τελευταίους ΑΕροψεκασμούς!!!

    Τα σχόλια περιττεύουν...
    -----------------------

    Παίδες τους αεροψεκασμούς τους κάνει ο Σαμαράς για να σας υπνωτίσει προσοχή προσοχή ο αρχηγός θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα, μην ακούτε κανέναν, γιατί σας παραμυθιάζουν..
    Ένας είναι ο αρχηγός ο Καμμένος ο ...(βάλτε εσείς ότι θέλετε)..

    Σε πείραν πρέφα ρε βλήμα!!!!
    αμααααανννννννννννν γιαούρτια με πέτσα αγελαδιτσα της ΦΑΓΕ

    Ρε πατριώτες μήπως σας βάρεσε γερά το κανόνι του ΑΕροψεκασμού γιατί βλέπω πολλά λαθάκια να κάνετε μήπως λέω μήπως σας πείραξε το νέφος;

    Η ΓΕΛΟΙOΤΗΤΑ βάρεσε ΚΟΚΚΙΝΟ
    ...ο Τσίπρας υπέρ της συνεργασίας με Καμμένο!!!...
    Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... τύφλα να 'χουν οι ηλίθιοι που θα ψηφίσουν Τσίπρα μέσω ΑΕ.
    Τη θέση ότι μια μεγάλη και ριζική αλλαγή των συσχετισμών είναι δυνατή σε αυτές τις εκλογές διατυπώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Tvxs του κ. Κούλογλου.
    Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται διεξοδικά στη ενότητα της Αριστεράς και στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των αριστερών πολιτικών δυνάμεων λέγοντας...χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό!

    Ο Α. Τσίπρας αναφέρεται αναλυτικά και στο «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ξακαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».
    Είπατε τίποτα ;

    - Έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας ο Καμμένος

    Τέρατα νοημοσύνης οι ψηφοφόροι του!

    Μας ψεκάζουν !
    Είναι αλήθεια.
    Έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό το μέτωπο του Σαμαρά;
    Δεν διακρίνετε μια πεντάλφα πάνω από το δεξί του μάτι;
    Το 666 κάτω από το σαγόνι του;
    Είναι αυτός.
    Το μοχθηρό υποχείριο του Μπαχομέχ, που θα εξολοθρεύσει η Λευκή Αδελφότητα του Πάνου Καμμένου.
    Έσεται ήμαρ νενέκοι νεοδημοκράτες, προδότες, δοσίλογοι, τσολάκογλου, ρουφογάληδες.
    Έσεται Πάνος !
    ήγγιγε γαρ η βασιλεία των Ανεξάρτητων.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ,

    σαν τους αποχαζεμένους Νεοταξίτες Γιανναράδες του Σημίτη τους παλλουκαράδες


    ___________________________
    ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ME TSIPRA".....
    φρουυυυυυυυυυυυυυυππππππππ
    KOΛΟΤΟΥΜΠΑ.... ΟΛΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??? ΧΥΣΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??? ΧΥΣΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση