GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνε μαζί Κεφαλογιάννη, Ψυχάρης και Αγγελάκας στην Α' Αθηνών...

Από το www.romfea.gr Με κατάνυξη τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, παρουσία πλ...

Από το www.romfea.gr

Με κατάνυξη τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, παρουσία πλήθος πιστών. Στην Ακολουθία του Ακαθίστου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ενώ...
το "παρών" έδωσαν αρκετά στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη, ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας Μανώλης Αγγελάκας και ο διπλωματικός σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά, Ανδρέας Ψυχάρης. Μάλιστα, και οι τρείς έψαλλαν μαζί με τους άλλους πιστούς τον Ακάθιστο Ύμνο!

10 σχόλια

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ!! ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ??? Ο,ΤΙ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!!
    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!! ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ!! ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κεφαλογιάννης ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ

    Κεφαλογιάννης ΣΤΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟ

    Κεφαλογιάννης ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΎΜΝΟ


    Και γαμώ την ΝΈΑ δημοκρατία σας..

    ΦΤΆΝΕΙ ΡΕ ΣΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ !!!! είπαμε η Όλγα ανιψιά του Βαρδινογιάννη ωραία κύρια , αλλά έλεος!!!!!!!!! Ο Βαρδινογιάννης το νούμερο ΈΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΆ ΠΟΥ ΔΙΑΤΆΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της οικίας υμών........υμείς άδετε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εγκέφαλος των ελλήνων και ελληνίδων έχει πάθει σοβαρή βλάβη γιατί διαφορετικά δεν καταλαβαίνω πως μπορούν να ονομάζουν εκλογές μια φαρσοκωμωδία στην οποία τα ζάρια είναι σημαδεμένα από πρίν και ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην ουσία με τις εκλογές!
    Τόσα χρόνια τώρα ο έλληνας χάβει τις προεκλογικές υποσχέσεις σαν παιδάκι δύο ετών που του υπόσχεσαι ένα γλειφιτζούρι για να σταματήσει να σου ζητάει πράγματα. Του έλληνα και της ελληνίδα τους αρέσει να τους κοροϊδεύουν, αισθάνεται ότι κάτι κάνει μόνο όταν τον κοροϊδεύουν γιατί και ο ίδιος κοροϊδεύει τον εαυτό του.
    Έτσι λοιπόν, αν γίνουν εκλογές, θα πάει να υπέρ ψηφίσει τα μνημόνια που μας έχουν επιβάλλει χωρίς να μας ρωτήσουν και χωρίς, όλοι αυτοί που τα ψήφισαν, να τα έχουν καν διαβάσει!Έτσι λοιπόν θα δώσει, για ακόμη μια φορά, το δικαίωμα στους δήθεν αντιπροσώπους του να τον ξαναγαμήσουν τη ζωή. Έτσι είναι ο έλληνας και η ελληνίδα, τους αρέσει η λαμογιά και για αυτήν ψηφίζουν. Το γουστάρουν πολύ και περιμένουν για άλλη μια φορά την ώρα και τη στιγμή για να ξαναψηφίσουν για όλους αυτούς που καταστρέφουν τη ζωή τους και αυτή των παιδιών τους.
    Αυτό και μόνο δείχνει ότι, ή δεν είναι ικανός/η να σκέφτεται και να ξεκαθαρίζει το ψέμα και τις ψευτο-υποσχέσεις που τον υπνωτίζουν από αυτά που ο ίδιος μπορεί να ζητήσει και που προέρχονται από τις ανάγκες του για μια αξιοπρεπή ζωή και μια κοινωνία όπου μπορεί να ευημερεί, η ότι έχει ανάγκη τους πράσινους, τους γαλάζιους η τους κόκκινους και ότι άλλο χρώμα θέλετε για να μπορεί να συνεχίζει τις κομπινούλες του, αυτός/η και τα παιδιά του. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις, δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, δυστυχώς είναι πληθώρα, που δεν υπάρχουν ως πολίτες σκεπτόμενοι, με ελεύθερη και κριτική βούληση, και το μόνο που κάνουν είναι να βολεύονται όπως ακριβώς κάνουν και αυτοί για τους οποίους ψηφίζουν, και να περιμένουν έτοιμες απαντήσεις από άλλους αρκεί αυτοί να κάθονται στα μαλακά και να παραπονιούνται για τη κατάσταση, αλλά, όλα κι όλα, ας βγάλουν άλλοι το φίδι από τη τρύπα.
    Έτσι λοιπόν είναι πιο εύκολο και βολικό να καταπίνεις τη καραμέλα ότι δήθεν έχεις να κάνεις επιλογή την ημέρα των εκλογών, το χρυσό χάπι της εξαπάτησης, και να περηφανεύονται μάλιστα μερικοί ότι κάνουν και το καθήκον τους ! και την επόμενη μέρα των εκλογών να έχουμε μια από τα ίδια!
    Ο εθελοτυφλοτισμός είναι μεγάλη αρρώστια! Και πολύ βολική! Πολλοί την προτιμούν από το να σκέφτονται! Είναι τόσο κουραστικό να κάτσεις να σκεφτείς και να βάλεις εσύ ο ίδιος τις προδιαγραφές της δικιάς σου της ζωής, άστο σε κάποιον άλλον, εξάλλου είπαμε ότι σου αρέσει η κακομεταχείριση. Οπότε περίμενε να φας κι άλλη, έρχεται.
    Τα παιδιά σου και οι άλλοι τι σου φταίνε; Δηλαδή δεν σε πειράζει που έχεις γαμήσει τη ζωή των παιδιών σου; Και κάποιων άλλων; Και μιας ολόκληρης κοινωνίας; Δεν σε πειράζει; Δεν σε ενοχλεί; Τίποτα πια δεν σε ενοχλεί; Το ότι τα παιδιά σου δεν έχουν βιβλία στο σχολείο δεν σε έχει ενοχλήσει καθόλου;! Αυτούς που τους τα στερούν θα πας να ψηφίσεις;
    Α ναι ξέχασα, μόλις ακούς για εκλογές, αρχίζεις πάλι να ελπίζεις ότι κάτι θα αλλάξει!
    Έχεις δίκιο! Θα αλλάξει η φάτσα του επόμενου καραγκιόζη που θα συνεχίσει αυτά που έκαναν και κάνουν οι προηγούμενοι. Είναι τόσο απλό. Και εσένα σου αρέσει να χάβεις ότι κι αν σου σερβίρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ?ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΚΑΤΣΕΛΗ Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να μας πει η Ολγα, ποιες οι σχεσεις της με/στη Ρωσία; Και ο Αντρέας, το βαφτίστηρι του Μεγάλου Αντρέα, πως κατάληξε στον Σαμαρα; Βρε ούτε όλοι σας από δώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχει ωραια κανονια η βουλευτις παντως, εγω θα την φηφισω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση