GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο βλαξ παραμένει αήττητος!

Του Θανάση Νικολαΐδη ΤΟΤΕ (σαν σήμερα και πριν από 45 χρόνια) ξημερώναμε με τανκς στους δρόμους και πίκρα στην ψυχή. Για τους αγώνες του...


Του Θανάση Νικολαΐδη

ΤΟΤΕ (σαν σήμερα και πριν από 45 χρόνια) ξημερώναμε με τανκς στους δρόμους και πίκρα στην ψυχή. Για τους αγώνες του 1-1-4 και την αγωνία της δημοκρατίας στον τόπο όπου γεννήθηκε. Σήμερα, ξημερώνουμε με πρωτοσέλιδα «περί το χρυσίον» και για τις εκλογές που θα μας αναδείξουν «σωτήρες» άλλου τύπου. Με τη δημοκρατία ποδοπατημένη δίπλα στο σύνταγμα που το εφαρμόζουμε κατά…γράμμα.
ΑΦΟΥ, λοιπόν, θυμίσουμε τα «σάπια κρέατα» και τους σακάτηδες απ’ το ξύλο στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και θυμηθούμε την κομματιασμένη Κύπρο, ας μιλήσουμε για τα σημερινά που «καίνε», προεκλογικά και…ελληνικά. Για νοοτροπίες που μας πάνε πίσω, πέρα απ’ τις πονηριές των εξυπνάκηδων που τις πληρώνουμε συνολικά.
ΔΕΝ έκλεβαν (την εφορία) μόνο οι δυνατοί. Την έκλεβε όποιος μπορούσε, ανά πάσα στιγμή και με τις διαβαθμίσεις του κλέφτη. Κι αν, σήμερα, σου κόψει απόδειξη π.χ. υδραυλικός, τηλεφώνησέ μου. Βρεθήκαμε με άδεια ταμεία και με απλωμένες δαπάνες, μελαγχολήσαμε κοιτώντας τα μισοτελειωμένα δημόσια έργα, καλύψαμε τα κενά των μεγαλοφοροφυγάδων, μας κακοφάνηκε κι αρχίσαμε το…μοιρολόι. Για τη φοροδιαφυγή και την κατάντια μας, για την αδιαφορία των κυβερνώντων να εφαρμόσουν δίκαιο φορολογικό σύστημα.
ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ στο χείλος του γκρεμού, λειτούργησαν τα ανακλαστικά μας, ψαχτήκαμε για πληγές και ψάξαμε για λύσεις. Ανακαλύψαμε πως οι «κουτόφραγκοι» μας είχαν προτείνει, στο παρελθόν, ειδικούς για τη σύλληψη της φορολογητέας ύλης, στην Ελλάδα της αρπαχτής. Γερμανοί να μας εξοπλίσουν με την τεχνογνωσία τους, για να χώσουμε στο σάκο τους διαβόλους της φοροκλεψιάς. Το αρνηθήκαμε…εθνικά και πάμε παρακάτω.
ΣΤΟ σήμερα με την αδήριτη ανάγκη για μέτρα και αλλαγές. Με κυβερνήσεις που αλλάζουν, αλλά με νοοτροπία που δεν αλλάζει. Βρίσαμε τους Γερμανούς ως αίτιους των δεινών μας, τους «τρομοκρατήσαμε» μη μας…ξανάρθουν και τους στείλαμε μήνυμα πως δεν τους γουστάρουμε ούτε καν σαν ναρκοσυλλέκτες (για λογαριασμό μας), επιμένοντας…ελληνικά.
ΠΗΡΑΝ το μήνυμα, μας διεμήνυσαν πως φοβούνται για την…σωματική τους ακεραιότητα αν τολμήσουν να’ ρθουν στην Ελλάδα, δεν ήρθαν κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Με τους τραμπούκους χωρίς «δουλειά», με την γκρίνια μας για εκτόνωση, με το βρισίδι μη μας έρθουν κουτόφραγκοι κι αλλάξουμε «συνήθειες», με το μάτι άγριο να κλέψουμε πριν μας κλέψουν και με τους μεγαλοφοροφυγάδες να στήνουν χορό πάνω στην κουτοπονηριά των κορόιδων που πληρώνουμε.
ΔΕΙΧΝΕΙΣ του βλάκα τη σελήνη και σου κοιτάει το δάκτυλο, παραμένοντας…αήττητος.

13 σχόλια

  1. ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
    Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια

    Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζι με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.

    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΑΤΕΣ.ΠΑΙΡΝΙΕΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑ ,ΦΑΦΛΑΤΑ ΑΨΥΧΟ ΤΟΜΑΡΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΝΙΑΣ .ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟ.ΑΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ .Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΑΦΙΛΟΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ. ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΥΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι. Πρώτα πτωχεύεις πολιτιστικά, έπειτα πτωχεύεις πνευματικά και στο τέλος πτωχεύεις οικονομικά. Ο Έλληνας δεν θέλει να αλλάξει. Νομίζει ότι επειδή έχει ένα Παρθενώνα και μία Ακρόπολη θα του σκάνε φράγκα για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νεοέλληνας -μαλάκας από κούνια- καμιά σχέση δεν έχει ούτε με Παρθενώνα ούτε με Αγια Σοφιά ούτε με δημοκρατία ούτε με αξίες ούτε με ήθη. Είναι αυτό που κάποτε εδώ το λέγανε βαρβαρότητα...
    "Του ΔΕΙΧΝΕΙΣ τη σελήνη και σου κοιτάει το δάκτυλο" και πάνω από όλα είναι και περίφανος και μάγκας και τα ξέρει όλα, γι' αυτό δε σέβεται τίποτα και τον πάνε όλοι οι τιποτένιοι κωλοφεράτζα ... ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.
    Για αυτό και όσοι ζητούν ψήφο ποντάρουν ανοιχτά πια στη λεβεντιά της μαλακίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν θελετε χουντα νδ

    ψηφιστε Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ 1967!!!!!!!!!!!!



    Ο βλαξ ο Θανάσης Νικολαΐδης παραμένεις αήττητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη Ζώη παρα σε σε ολη τη ζωη σου χαζο Κουμουνιστης..
    Εμεις που ζησαμε κάτω από την σκλαβια τον Ελλήνων κουμουνιστών. 1942 – 1949……
    Εμεις που ζήσαμε το παιδω μάζωμα στην Ελλαδα από τους κομουνίστες.
    Ουτε να σας δουμε δεν θελουμε…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πραξικοπηματικό ΟΧΙ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΤ...ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!!


    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΑssΟΚ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΝΙΤΟ βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ..

    ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑ$$ΟΚ. !!!


    Ναι !!! Θα απεργήσει η ΕΡΤ σε προεκλογική περίοδο !!!

    Αλλά όπως λέει (καταγγέλλει η ΝΔ) η απεργία είναι μόνο και μόνο για να μήν ακουστεί Live από τον Ελληνικό λαό το Ζάππειο ΙΙΙ ...

    Διαβάστε την ανακοίνωση της Ν.Δ:
    «Η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε απεργία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και έσπευσε να τονίσει ότι “δεν πρόκειται να δοθεί καμία εξαίρεση”.
    Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της.
    Στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς.
    Είναι η μη προβολή της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για την οικονομία, για το πώς θα αρχίσει να βγαίνει η χώρα από την κρίση, που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο, την Κυριακή, στις 11:30.

    Άλλωστε, απεργία η ίδια ΠΑΣΟΚική συντεχνία είχε επιχειρήσει και στην εκδήλωση για το Ζάππειο ΙΙ.
    Αλλά τότε, δεν τους πέρασε.
    Πρόκειται για αντιδημοκρατική πρακτική και απόπειρα φίμωσης σε μια κρίσιμη στιγμή της προεκλογικής περιόδου.
    Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας.
    Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία».


    Σημείωση :
    Καλό θα ήταν εκτός από τα παράπονα να φροντίσει η ΝΔ (ας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ από ΣΗΜΕΡΑ) να ενημερώσει ότι αυτή η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά ΔΕΝ θα περάσει χωρίς επιπτώσεις ΜΕΤΑ τις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΥΠΟΥΛΑ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΞΑΝ, ΠΑΛΙΟΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξέρω τα πιστεύει αυτά που γράφει ο αρθρογράφος η πλάκα μας κάμει. Μπορεί να συγκριθεί η Επταετία των Συνταγματαρχών με την τριακονταετία των σοσιαλιστών της σαμπάνιας; Αλήθεια, πόσους Τσοχατζόπουλους δημιούργησε η χούντα και πόσοι έγιναν με το πασοκ; Αν απφασίσει ο σύντροφος Άκης να μιλήσειίσσως δούμε κι άλλους, πολοούς; να ξευτελιστούν κατά το ίδιο τρόπο. Τουλάχιστον ας μην προκαλούν πιά.
    Ευχαριστώ.
    Δρ. Παντελής Βασδέκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση