GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο ο Άκης‏...

Δύσκολα έκρυβε την οργή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος όταν βρέθηκε μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους στον 3ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής ...

Δύσκολα έκρυβε την οργή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος όταν βρέθηκε μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους στον 3ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Στoν 3ο όροφο είναι τα κρατητήρια ανηλίκων και στον 7ο είναι εκεί που κρατούνται οι "σκληροί" ποινικοί. Ίσως και να είναι η μόνη "ειδική" μεταχείριση που είχε ο άλλοτε...
ισχυρός άνδρας της πολιτικής.
Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, σε αυτό τον όροφο και σε ένα κελί που θα είναι μόνος του θα περάσει όλο το Πάσχα μέχρι την Δευτέρα που θα απολογηθεί στον ανακριτή.
Τις περισσότερες ώρες μέχρι αργά το βράδυ ήταν αμίλητος αλλά όσοι ήταν δίπλα του ένιωθαν πολύ καλά την οργή του να ξεχειλίζει. Πίκρα, απογοήτευση αλλά και θυμός.
Αφού τοποθέτησε σε ειδικό ντουλαπάκι τα προσωπικά του αντικείμενα όπως συμβαίνει με όλους τους κρατούμενους, οι αστυνομικοί του έφεραν βραδυνό.
Φαγητό από την αστυνομική λέσχη που λειτουργεί μέσα στη ΓΑΔΑ.
Το μενού νηστίσιμο στο πνευμα των ημερών: Μπριάμ, σουπιές με κοφτό μακαρονάκι και γίγαντες...
Από το PetraSkandalou

27 σχόλια

  1. Τί θα πεί ο τίτλος "πως πέρασε?"
    Έγυρε τη κεφαλή σαν υποβρύχιο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;»

    Υπενθυμίζω ότι,
    ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που «έβαλε την υπογραφή του για να πάρουμε και τα υπόλοιπα γερμανικά υποβρύχια, κόστους 2 δισ. ευρώ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώρα να πληρώσουν όλοι οι προδότες δοσίλογοι πολιτικοί... Αλλά μάλλον σαν προεκλογικό πυροτέχνημα φαίνετε.....
    Μακάρι να πάρουν και οι άλλοι σειρά...
    ΝΔ και ΠΑΣΟΚ..και όλοι οι άλλοι που συνέπραξαν στον 32ετή βιασμό της χώρας!!

    ΑΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
    ΟΣΟΙ ΧΩΡΑΝΕ
    ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33..

    ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΥΔΑΑΑΛΟΟΟ
    ΕΙΧΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΚΟΜΜΑ ΣΟΣΙΑΛΗΗΗΣΤΙΚΟ
    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΑΡΧΗΓΟΟ..

    υπαρχει ανθρωπος
    που θα ξαναψηφισει πασοκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με τοσα πασοκια φυλακη
    θα βελτιωθουν
    οι συνθηκες κρατησης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ
    ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ 17Ν
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    ΣΤΟ ΣΙΜΟ ΣΕΙΣΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. _________________________________________
    Συνελήφθη (για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος)
    ο παρολίγον αρχηγός του ΠΑ$$ΟΚ Τσοχατζόπουλος...

    - ο της Αγίας Τριάδας της ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-ΑΚΗΣ..30χρόνων -
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Οι δημοσιογραφικές πλροφορίες
    απο τα ΞΕΝΑ Μέσα Ενημέρωσης :
    Ότι ειδικά τμήματα της ΕΚΑΜ.
    της ΕΥΠ και της FOERNET ετοιμάζουν επιχείρηση σύλληψης
    των συνυπεύθυνων
    Γεωργίου Παπανδρέου
    και Ευάγγελου Βενιζέλου..

    και της υπολοιπης ...ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ. ελέγχονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε τι διαφερει
    ο μεσος πασοκος
    απο τον ακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς το παρόν
    στενοχωριέται που πιάστηκε
    και οχι επειδή είναι κλέφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να ξεκαθαρίζει η υπόθεση και για να βγεί το γαμημένο Πασοκ μια και καλή απο την μιζέρια του, πρέπει κάποιος να πατήσει στον Ακη μια ενδοφλέβια σκοπαλαμίνη.

    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαθαρχιδος12 Απρ 2012, 1:29:00 μ.μ.

    κι ομως
    παλι παστοκ και νδ
    θα ψηφισουν!
    μεχρι τωρα λενε οι ομφαλοσκοπησεις οτι
    μαζι εχουν 115 εδρες!

    αρα
    η μαλακια ζει και βασιλευει!
    ολε!

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
    ΔΕΝ υπαρχει κριση!
    Η βενζινα 2 ευρω + διοδια = 2.3 / λιτρο
    και ΟΛΟΙ κινουνται!!


    μπραβο στα λαμογια
    ολοι ματσό

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν το Πασοκ είχε βρεί και είχε στα χέρια του εναν κλέφτη, εναν και μόνο απο την Νέα Δημοκρατία νομίζετε ότι απο μεγαλοκαρδία θα το κρατούσε μυστικό;
    Εδω έφαγε τα λυσακά του τόσα χρόνια με τόσα "μαΐμού" σκάνδαλα για να το πετύχει και δεν τα κατάφερε.
    Γιατί νομίζετε οτι είχαν τον Καρχιμάκη με 40 κλέφτες να γυρίζουν νυχθημερόν ψάχνοντας για παραβάτες; Γιατί είχαν βάλει ψευδομάρτυρες (που πιάστηκαν) στο Βατοπέδι;
    Και τι βρήκανε; ποιόν βρήκανε; τον Μαγγίνα που έπρεπε να πουλάει μόνο αναψυκτικά και όχι καφέ φραπέ;
    Αν πιστεύετε σε οσα σκοπίμως κυκλοφορούν όπως "κόρακας κορακα μάτι, και, κρύβουν ο ενας τον άλλο και παρόμοιες μαλακίες, εχετε όχι απλώς χαθεί, είσαστε χαμένοι και 30 χιλιόμετρα πιο πέρα.

    Πάρτε το χαμπάρι,
    Το Πασοκ απο την αρχή, έχει κάνει στην Ελλάδα ότι και το σκουλήκι στο μήλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουμμούνια,
    ενα πιάτο φαγητό δεν θυμάμαι ποτέ να βρέθηκε μπροστά μου δια μαγείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανένας δεν πρέπει να πάσχει από τη μεγάλη αυταπάτη ότι οποιαδήποτε μορφή σοσιαλισμού / κομμουνισμού που προωθούν την δικτατορία ολίγων αντί της πρωτοβουλίας όλων, οτι μπορεί να παραγάγει μια ευτυχέστερη ή πιό ακμάζουσα κοινωνία.

    Η Ελλάδα θα λυτρωθεί μετά την τελική σφαγή που πρόκειται να επακολουθήσει μεταξύ Σοσιαλιστών και πρώην - Σοσιαλιστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και ΒΕΒΑΙΑ..ΟΙ «Σωματοφύλακες» του Άκη οι Βενιζέλος και Λοβέρδος στην εξεταστική για του TOR-M1: Δεν έβλεπαν να υπάρχει εμπλοκή Άκη!!

    Την υπεράσπιση του Ακη Τσοχατζόπουλου και την πολιτική προστασία του είχε αναλάβει επί σειρά ετών το ΠΑΣΟΚ, και ειδικότερα πρωτοκλασάτα στελέχη του, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, οι οποίοι τώρα ευαγγελίζονται την κάθαρση.

    Ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει σήμερα ότι μόλις μερικούς μήνες μετά το γάμο απίστευτης χλιδής του κ. Τσοχατζόπουλου στο ακριβότερο ξενοδοχείο των Παρισίων, οι κ.κ. Βενιζέλος και Λοβέρδος τον υπερασπίζονταν με κάθε τρόπο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνούσε ένα ακόμη εξοπλιστικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόταν ο πρώην υπουργός Αμυνας. Κι όμως, όπως σε εκείνο το σκάνδαλο μιζών για την προμήθεια ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR-M1 ανακαλύφθηκε ότι στην offshore εταιρία «Bluebell» κατέληξαν εκατομμύρια ευρώ, έτσι και τώρα, στο πλαίσιο των ερευνών της Δικαιοσύνης για να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, η ίδια offshore ξανασυναντάται.

    Στην περίπτωση εκείνου του εξοπλιστικού σκανδάλου, το ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα για να δυσκολέψει τις έρευνες και να μην πέσει άπλετο φώς στην υπόθεση. Τελικώς, η Εξεταστική της Βουλής που ερεύνησε το θέμα το 2004 έως την αρχή του 2005, οδηγήθηκε σε αδιέξοδο. Ποιοι, μεταξύ άλλων, ήταν τότε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ οι υποστηρικτές του κ. Τσοχατζόπουλου; Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο υπουργός Υγείας. Και οι δύο είναι οι άνθρωποι που υπερασπίστηκαν το Μνημόνιο της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Ιδού λοιπόν τι έγραφε η ομάδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο ξεχωριστό (!) πόρισμα που είχε εκδώσει για το συγκεκριμένο εξοπλιστικό σκάνδαλο: «Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Αμυνας, κ.κ. Απόστολο-Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου (σ.σ. και αυτός είχε αποτελέσει αντικείμενο έρευνας) και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως».
    Κι όμως, τώρα, ανάμεσα στα άλλα ευρήματα της Δικαιοσύνης φιγουράρει και το όνομα της offshore «Bluebell». Κατά τις εργασίες της Εξεταστικής βέβαια, αν και είχαν παρουσιαστεί τόσο η ονομασία της συγκεκριμένης εταιρία όσο και συγκεκριμένοι αριθμοί λογαριασμών, οι οποίοι έπρεπε να ανοιχτούν, και κατόπιν βήμα το βήμα να οδηγηθεί η Βουλή στα πρόσωπα που πήραν τις μίζες, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπλόκαραν με κάθε τρόπο αυτές τις διαδικασίες, φτάνοντας στο σημείο να λένε ότι οι αριθμοί των λογαριασμών ήταν αριθμοί τηλεφώνων (!). Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι λογαριασμοί της «Bluebell» έχουν ανοιχτεί εδώ και καιρό και φαίνεται ότι εκεί «διαχειριστής» ήταν άτομο που συνδεόταν με τον κ. Τσοχατζόπουλο, και μάλιστα είχε κληθεί να καταθέσει και στη Βουλή. Και αυτός, ωστόσο, προστατεύθηκε δεόντως από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    Να σημειωθεί ότι ένα διώροφο διαμέρισμα 272 τ.μ. στο Κολωνάκι, στην οδό Δεινοκράτους 60, το οποίο ανήκε στην offshore «Bluebell», το δήλωνε η κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου ως κατοικία από το 2001. Το 2005 το αγόρασε μια κατασκευαστική εταιρία έναντι περίπου 560.000 ευρώ και στη συνέχεια το 2006 το μεταβίβασε στην κόρη του πρώην υπουργού έναντι περίπου 628.000 ευρώ.

    Θανάσης Αργυράκης, στον Ελεύθερο Τύπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. «Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;»

    Υπενθυμίζω ότι,
    ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που «έβαλε την υπογραφή του για να πάρουμε και τα υπόλοιπα γερμανικά υποβρύχια, κόστους 2 δισ. ευρώ».
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πιάσαν αυτόν στα γεράματα που δεν χρειάζονται και δεν τους ακουμπά πιά και ξέχασαν ή δεν μπόρεσαν να ακουμπήσουν στρατιές άλλων ....
    Μαμούχαλε ψηφοφόρε φάε χορτάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μωρη τζων-πουστρα πιθηκογαμημενη δεν ψοφησες ακομα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙΟΥ.. ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ..ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΜ ΔΕ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ... ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ-ΡΟΥΣΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ--ΜΑΓΓΙΝΑ-ΒΕΡΕΛΗ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑΚΟ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΛΕΡΩΣΕ Ο ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ..ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κουμμούνια,
    ενα πιάτο φαγητό δεν θυμάμαι ποτέ
    να βρέθηκε μπροστά μου δια μαγείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. xaxaxaaa animera tou pasxa tha faei arnaki diladi o paradopistos???
    pantos paizetai megalo theatro xroniares meres.....
    gia na dume...tha desmeusoun esto kai ena euro apo ta palatia tou???giati ston kakomoiri pou xrosta liga stin eforia tou pairnun to spiti an den legetai tsoxatzopoulos....eidomen...kali anastasi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο/Η Ανώνυμος είπε..
    12 Απρ 2012 11:31:00 π.μ.
    «Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;»

    Τα "άλογα" όντα έχουν το ακαταλόγιστο των ευθυνών τους

    Όπως και κάποιοι τσομπαναραίοι με ΤΑΠΙΑ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ όπως κι ο ίδιος Βαγγέλης επί δημόσιων βοσκότοπων κι ο Πάγκαλος κι ο Καρατζαφέρης κι ο Μαυρίκος.

    Αντε μετά να μη πάει σύνεφο η επιορκία της βούλησής τους! να γιατί μετά πνίγουν ΚΑΙ τα γατάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση