GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετική ανταπόκριση του Τσίπρα στον Καμμένο...

Θετικά ανταποκρίθηκε στο άνοιγμα του Π. Καμμένου, ο οποίος έχει πει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συμφωνήσει στα οικονομικά, ο Αλ. Τσίπρας. Ο...

Θετικά ανταποκρίθηκε στο άνοιγμα του Π. Καμμένου, ο οποίος έχει πει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συμφωνήσει στα οικονομικά, ο Αλ. Τσίπρας. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένος χθες βράδυ στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3 και ρωτήθηκε για το αν θα μπορούσε να...
 υπάρξει ένας ελάχιστος κοινός παρανομαστής με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες".
Ο Αλ. Τσίπρας αφού εκτίμησε ότι με δεδομένη την πτώση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, απάντησε ότι αν λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης "δεν θα αρνηθεί τη στήριξη" από κόμματα με ανάλογες απόψεις στην οικονομία, εννοώντας τους "Ανεξάρητους Έλληνες".

23 σχόλια

  1. αν μπορεσουν να τα βρουν..
    και ξυπνησει και ο κοσμος..
    ΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ!
    πριν η μετα τις εκλογες..
    κανεις δεν περιμενει θαυματα απο σας..
    θελουμε να απαλλαγουμε απο τους νουδουπασοκους,τους υπευθυνους της χρεωκοπιας,ηθικης και υλικης..
    θελουμε να τιμωρηθουν,
    εστω και με πολιτικη αργια,
    οι αηδιαστικοι πρωτοπαπες,χατζηδακηδες..
    θελουμε να φορολογηθουν επιτελους οι πλουσιοι,για πρωτη φορα στην ελληνικη ιστορια..
    η φτωχεια ειναι δεδομενη για πολλα χρονια..
    ας μην εξευτελιζουμε τη ζωη μας ψηφιζοντας τους αγραμματους τυραννους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστος ο 8.22..
    τελικα ειναι θεμα δικης μας αξιοπρεπειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει ΕΝΑΣ! έστω ΕΝΑΣ! που να συρει σε δικαστηρια αυτά τα καθάρματα αυτους τους αληταραδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αυτα τα κτηνη. Αυτά τα τσογλανια που δεν μπορουν να βγουνε απο τα σπίτια τους χωρις τον κωλομπαρα τους.
    Ξεσηκωθείτε ρε είναι πληρωμενα και ξεπουλημενα καθαρματα μας σκοτωνουν ρε δεν το καταλαβαίνετε; αντε όλοι εσεις που ζησατε ενα μεγάλο μερος της ζωής έχετε γινει μαλθακοι και βολεψακηδες τα παιδια σς ρε άχρηστοι δεν τα σκεφτεστε; τα εγγόνια σας ρε που τα καταδικαζετε για χαριν της Μερκελ που αισχροκερδεί πανω στα λείψανα της χώρας και των μασονων παλιογαμημενων τοκογλυφων γαμω τις στοές τους τους παλιοανώμαλους;

    Τι κανετε ρε πια με αυτή την ανοχή σας; αιμα δεν κυλαει στις φλέβες σας; μας κατεστρεψαν ρε βλαμμενοι και τωρα μας αφανιζουν λιγο λιγο καθε μερα.

    Τι περιμενετε να δείτε άλλο δε σας φτανει η ερημωση που βλεπετε γυρω σας τα συσσίτια οι αστεγοι οι αυτοκτονιες οι ανεργοι οι καταχρεωμένοι που κρύβονται τα ερείπια των επιχειρήσεων το λεηλατημενο σαπιο κρατος τα νοσοκομεία αχουρια με τα καινουργια αλχημιστικα γενοσημα για φαρμακα τα πανεπιστήμια που τα καταντησανε χωρους αμορφωσιας και πολιτικης συναλλαγης και προπαγανδας τους συνταξιούχους που φευγουν σαν ξερα σταχυα καθε μερα τους αγρότες που μαραζωνουν στην υπαιθρο ποιοι από εσας ρε ευημερείτε και δείχνετε ανοχη σε ολα αυτα τα γουρούνια που πρεπει να ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

    Απο ποιους περιμένετε να σας σώσουν ρε παλιομαλακες; από αυτους που μας ανοίξανε τον λακκο για να μας χωσουν οσο βαθύτερα μπορούν; Ντροπη μου και ντροπή σας ντροπή σε όλους μας ρε δεν είμαστε λαός εμείς είμαστε ενα συνοθύλλευμα απατεωνων κομπιναδορων και αχρηστων πεταμένων βολεψακηδων την στιγμή που μας πέρνουν την ζωή τα όνειρα την ελπίδα και το ίδιο μας το σπίτι την χώρα μας ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΊΝΑΜΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
    Ενας λαός απολιθωμα μιας ενδοξης χωρας ενας λαός για τα σκουπιδια φοβισμενος χεσμένος απέναντι σε μερικές εκατοντάδες σκατοπούστηδες σκατοφλωρους μπηνεδες που γαμιουνται ανήμπορος χωρις υπερηφάνεια και χωρις ίχνος ανδρισμού επάνω του ενας λαός για την χωματερη ενας λαός που ενα μικρό μερος του συμπαρασύρει στον όλεθρο όλους μας. ξΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΡΕ οι εκλογές πρεπει να είναι το πρωτο βημα για την συλληψη ολων αυτων των τσογλαναραδων και η καταδικη τους σε ΘΑΝΑΤΟ χωρις κανενα ελαφρυντικο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΌ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΙΔΕΧΘΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ 2000 ΚΑΙ ΠΛΈΟΝ ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΡΕ!!! Σας αρεσει ρε βλεπεται νεους να σερνονται από την πρέζα; ή η κόρη σας που ψαχνει αγωνιωδώς για μια εργασία πρέπει πρωτα να την γαμησουν; τον γιο σας που ετοιμαζει τις βαλίτσες του για ενα άγνωστο δρόμο στο πουθενά; τι από όλα σας κρατάει ρε κωλοΕλληνες στο γαμημενο καναπε και στο κουτί που σας κραταει κοιμισμένους από τα αλλα γαμημενα κοπρόσκυλα του καφρους της δημοσιογραφίας Τι είναι αυτο ρε ψεκασμένοι που σας κραταει ακίνητους και δεν τους εχουμε γαμησει την μανα που τους γεννησε; ΤΙ ΤΙ ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 80% ΣΤΙΣ ΕΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγα μη σκισετε κανα καλτσον ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ 9.00!
    τελικα δεν ειναι ολοι αποχαυνωμενοι πασοκοι,με το πουλι στο χερι να μαλακιζονται με τις τσοντες του κωστοπουλου και τα ευρωπαικα οραματα των σημιτη-παπανδρεου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην εχετε αυταπατες..
    ακομα και οι αντιμνημονιακοι
    διαμορφωνουν αποψη
    απο τα ψεμματα που ακουνε
    στο μεγκα-σκαι..
    και ειναι ΟΛΑ ψεμματα..
    θυμηθειτε μονο
    τους απιστευτα γελοιους
    17 εγκριτους οικονομολογους
    και τον χαζονομπελιστα
    που με αρθρα τους στην καθημερινη
    μας ελεγαν οτι
    τα μνημονια ειναι μονοδρομος,
    οτι θα βγουμε στις αγορες
    στο τελος του 2011..

    ολοι αυτοι ειναι
    σοβαροι και λογικοι ανθρωποι
    με περγαμηνες
    με διεθνη αναγνωριση
    με νομπελ..
    και ομως
    λενε ψεμματα
    και μαλακιες..
    αν ζουσαν στην σοβιετικη ενωση
    θα ηταν διαπρεπεις μαρξιστες οικονομολογοι,ανθρωποι ψημενοι στα διεθνη fora,και θα μας ελεγαν οτι ο σοσιαλισμος ειναι μονοδρομος,ειναι το μελλον,οπως και το ελεγαν παμπολλοι μαλακες μεχρι το 89..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΜΠΡΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9.18 ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ Δ Α Γ Κ Ω Τ Ο ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΖΩ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ 8 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΩ ΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΡΩΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ! ΔΑΓΚΩΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΜΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ..ΚΚΕ ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά αυτό είναι μεγάααλοοοο αρχ@δ@ι..

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ


    Απίστευτης μαλακ@@ς δήλωση Μπεγλίτη για τον αυτόχειρα του Συντάγματος!!!

    Η τοποθέτηση αυτή του Μπεγλίτη, του "ανθρώπου" που ήταν εκπρόσωπος τύπου στο ΠΑΣΟΚ μέχρι πριν από λίγες μέρες έχει προκαλέσει κύματα οργής στο διαδίκτυο και εκατοντάδες επικριτικές αναφορές απλών ανθρώπων που απλώς δεν μπορούν να χωνέψουν τα λεγόμενα Μπεγλίτη...

    Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΑ$$ΟΚΟΥ
    σιχαμερού Κηπουρού του Παπανδρέου. Τσόγλανου Μπεγλίτη
    για την αυτοκτονία του 77χρονου χθες το πρωί στο Σύνταγμα.

    Σε ερώτηση της κ. Τσαπανίδου, «Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία;», ο Πάνος Μπεγλίτης απάντησε:

    Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ..λέγοντας: «Εγώ στέκομαι πραγματικά σε αυτό το ανθρώπινο, το τραγικό. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Το αν είχε χρέη, αν δεν είχε χρέη το αν τα ‘φαγαν τα παιδιά του ή αν τα ‘φαγε ο ίδιος.!!!!!

    Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ..O AΛΗΤΗΣ... O ΠΑ$$ΟΚΟΣ.....ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ.


    ΠΑΣΟΚ = ΒΡΙΣΙΑ ..ΧΟΝΤΡΗ ____________ AΙΩΝΙΑ




    Αυτόν ο Θεός θα τον συγχωρήσει.
    Αυτούς όμως που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία
    και εκείνους που τους δικαιολογούν
    ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα τους .....ΚΡΕΜΑΣΕΙ στην ΠΛΑΤΕΙΑ...

    ...στο ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, να μην παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !
    Όσο για εσάς που μπορείτε και δεν θα το αποφασίσετε περάσετε να πάρετε και τα κόλλυβα του Δημήτρη Χριστούλα, και αφήστε κατά μέρος τις πολιτικάντικες λύπες γιατί αν το είχατε κάνει αυτό από την αρχή και που το είπα τόσες φορές δεν θα είχε φτάσει αυτός ο άνθρωπος σε αυτό που έκανε και τερμάτισε την ζωή του, μόνο που θα έπρεπε να το είχε κάνει στην είσοδο της Βουλής για να βλέπουν τουλάχιστον λίγοι από εσάς το φάντασμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκνευρίστηκε ο Πάσχος... περαστικά του..
    από τα "συντρόφια" του.

    Εκνευρίστηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης
    με το κρύο χιούμορ που κάνουν κάποιοι που κυκλοφορούν μαϊμού δηλώσεις γνωστών δημοσιογράφων με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα.

    Ειδικά εκνευρίστηκε που τις παπαριές τις αναπαράγουν οι "σύντροφοί" του οι αριστεροί και αναρωτιέται τι θα γινόταν αν μια τέτοια πλάκα που εμπλέκει μια αυτοκτονία, την έκαναν κάποιοι δεξιοί...


    Δεν πειράξει Πάσχο μου τι να κάνουμε;
    Να χαίρεσαι τους συντρόφους σου που σου έκαναν την τιμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας, εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/100 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ….
    ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΩΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καμμένα παχία ...αρχ@ίδια.

    Φτηνή απομίμηση των Παπατζήδων Παπανδρέου.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ
    ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
    - την άλλη μέρα Υπογραφή για αιώνια παραμονή.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ.
    -την άλλη μέρα βάλαμε χέρι και φάγαμε ΟΛΑ τηα λεφτά της Ευρώπης για την Ελλάδα και απο την εκφωνήτρια του ..ΟΞΩ, την κάναμε Κόμισσα της Ευρώπης.

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    - Υποδούλωση των Ελλήνων για 100 χρόνια
    και ξεπούλημα της Ελλάδας.

    Καμμένε παπάρα, ούτε καν

    Τ
    Υ
    Χ
    Ι
    Δ
    Ι
    Ω
    Κ
    Τ
    Η
    Σ..σαν τον σάπιο και τον Ηλίθιο ΜΑΛΑΚΑ γιό του
    δεν μπορείς να γίνεις.

    Ένας παπάρας, ένα καμμένο αρ@χίδι έγινες
    Ρουφιάνος στην Υπηρεσία ΜπατSSοκ.

    ....................................θλιβερέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να τα βρούν οι Τσίπρας - Καμμένος και να ανατινάξουν την Μνημονιακή Γέφυρα του Γοργοποτάμου,να φύγουν τα λαμόγια και μετά συνεχίζουμε τον.... εμφύλιο!!!!!!ΔΕΞΙΟΙ- ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό στο προσωπικό ψυχολογικό πρόβλημα του ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΕΠΤΑΧΡΟΝΟΥ (αριθμητικά: 77χρονου) αυτόχειρα και με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό σε όσα περνούμε όλοι λίγο ή πολύ, πιστεύω ότι τον δολοφόνησαν οι κραυγές και η μαζική προπαγάνδα των ξεσαλωμένων εναντίον της "Χούντας", της "Κατοχής" κτλ. Ένας νοικοκύρης που ακούει Παπαδάκη, άκουγε Αυτιά, βλέπει τον Λαζόπουλο και προσκυνά το ιερό τέρας Μίκυ Μάου.... εεεε Θεοδωράκη, συγγνώμη, μπορεί και να προβεί σε αυτό το συγκλοστικό διάβημα. Η πράξη του όμως δεν τον κάνει ούτε άγιο, ούτε σωστό. Μάρτυρας υπέρ των άσχετων έγινε με μια πολιτική τοποθέτηση ο παραπλανημένος συνταξιούχος. Από τις λίγες φορές που συντάσσομαι με τον Πρετεντέρη, χθες, προτού την αυτοκτονία.

    Η πιο ενδιαφέρουσα ιδέα που έχω ακούσει έως τώρα στην προεκλογική εκστρατεία είναι η πρόταση του Καμμένου στον Τσίπρα να συνεργαστούν και να μας κυβερνήσουν παρέα.
    Η πρόταση είναι όλα τα λεφτά! Μεταφορικώς αλλά και κυριολεκτικώς.
    Διότι αν συνεργαστούν, ο μεν Τσίπρας θα διαγράψει το χρέος (όπως έχει υποσχεθεί), ο δε Καμμένος θα φέρει πίσω τα CDS (που κυνηγάει) ενώ και οι δυο από κοινού θα επαναπατρίσουν όλα τα χρήματα που διακινήθηκαν στο εξωτερικό για μίζες από την Siemens, τα υποβρύχια, τους πυραύλους, το Χρηματιστήριο κ.ο.κ. και τα οποία αποτελούν την αγαπημένη τους τερατολογία.
    Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, μόνο οι μίζες αυτές αρκούν για να ζήσουμε τζάμπα δυο, τρεις γενιές.
    Ποιος, λοιπόν, λογικός άνθρωπος μπορεί να είναι αντίθετος σε μια τέτοια προοπτική; Και ούτε βλέπω λόγο να τα χαλάσουν στο όνομα του Πρωθυπουργού - έχω αρκετούς υποψηφίους υπόψη μου...
    Μα γίνεται; ίσως ρωτήσουν μερικοί δύσπιστοι ή απλώς ανίδεοι.
    Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να ξέρω αν βγαίνει η εκλογική αριθμητική - θεωρητικά θα πρέπει ο ένας από τους δύο να βγει πρώτο κόμμα και ο άλλος να μην πατώσει.
    Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι στη σημερινή Ελλάδα μπορούν να συμβούν τα πάντα, αρκεί να το απαιτεί το εθνικό συμφέρον. Το οποίο (κατά ευτυχή συγκυρία) προσδιορίζεται και από τους δύο με τον ίδιο τρόπο.
    Ο ένας μιλάει για «κατοχική κυβέρνηση» και ο άλλος για «προδότες» - πράγμα που, αν δεν απατώμαι, είναι περίπου το ίδιο...
    Υπό αυτήν την έννοια, η πρόταση Καμμένου αποδεικνύει με αφοπλιστική απλότητα το αυτονόητο: ότι στην πολιτική όσοι λένε τα ίδια πράγματα είναι τελικώς ίδιοι.
    Και ότι αν καταφέρεις να λες τα ίδια πράγματα με κάποιον που θεωρείς ότι διαφωνείς ριζικά, κάτι στραβό συμβαίνει. Είτε δεν ξέρεις τι λες, είτε υπάρχουν εξαιρετικοί επιστήμονες για την περίπτωσή σου.
    Γελάτε; Μη γελάτε καθόλου. Διότι αυτό είναι το πολιτικό πρόβλημα της σημερινής Ελλάδας.
    Οτι τα πιο ετερόκλητα πολιτικά και ιδεολογικά ακραία ρεύματα κατορθώνουν να συμπίπτουν στην ίδια πλατφόρμα. Σε μια πλατφόρμα που έχει κατασκευαστεί προχείρως και εκ των ενόντων στο όνομα κάποιου υποτιθέμενου «αντι-μνημονιακού αγώνα»...
    Για να το πω όσο πιο απλά γίνεται: είδαν κόσμο και μπήκαν στο ίδιο μαγαζί.
    Κι εδώ έχω δυο απορίες.
    Πρώτον, πώς άφησαν τα μεγάλα κόμματα να αποκτήσει αυτό το μαγαζί τόσο κόσμο - δεν ευθύνονται άραγε γι' αυτό;
    Δεύτερον, τι θα απαντήσει ο Τσίπρας στον Καμμένο για τη συνεργασία; Και ρωτώ διότι ρωτάει να μάθει και η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ?ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΙΤ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ..ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΕ μπας και είσαι ο ΦΑΗΛΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κωστας Μελισσια5 Απρ 2012, 1:47:00 μ.μ.

    Βαλτε τα δυνατα σας να τα βρειτε και βρειτε ο κοσμος θα σας ψυφηση με τα τεσσερα.θα τιναξετε την πανκα στον αερα
    πρωτο κομμα θα ερθετε,ο λαος αυτο περιμενει,να κυβερνησουν Πατριωτες και Προδωτες και δοσιλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το 1:45 για τον 12:45

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση