GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι βέβαιοι ότι θα είναι εδώ μετά τις εκλογές;;..

Από το  antilogos-gr.blogspot.com Διαβάζω στον σημερινό Ε.Τ ότι ετοιμάζουν και ΝΕΟ φόρο στα ακίνητα ... Θέλουν με κάθε τρόπο να απαξιώσου...


Διαβάζω στον σημερινό Ε.Τ ότι ετοιμάζουν και ΝΕΟ φόρο στα ακίνητα ...
Θέλουν με κάθε τρόπο να απαξιώσουν την αξία τους και να φέρουν τους Έλληνες ιδιοκτήτες (που έχουν το ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη...) σε ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ από τους φόρους για να τα πωλούν κομμάτι ψωμί...
Το παράδειγμα της Ιρλανδίας που ούτε το 50% των πολιτών ΔΕΝ πλήρωσε το (ευτελές...) χαράτσι ιδιοκατοίκησης ύψους 100 Ευρώ δεν τους πτοεί γιατί είδαν ότι οι Έλληνες πάνε ομαδικά σαν πρόβατα και πληρώνουν το ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ που ο παμπόνηρος "βεζίρης" έριξε μέσα στον λογαριασμό ρεύματος και μετά απειλούσε με ΔΙΑΚΟΠΗ...
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει (ΑΚΟΜΑ...) είναι ότι από ΧΘΕΣ άλλαξαν ΠΟΛΛΑ κυρίως στην... αποφασιστικότητα των Ελλήνων...
Άραγε δεν αναρωτιόνται ΑΝ θα είναι εδώ στην χώρα την επομένη των εκλογών , οι φορομπήχτες Έλληνες και ξένοι που έχουν οδηγήσει σε ΔΗΜΕΥΣΗ την ιδιωτική περιουσία;;;

15 σχόλια

  1. ΤΕΡΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΩΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΕΡΙΜ ΑΦΕΝΤΗ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ..ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. + ____________________________+


    έλα...
    Όλα τα προβατάκια μαζεύονται σιγά-σιγά στο μαντρί.
    Γιά να μας (ξανα)σώσουν.


    Εκείνοι που :
    "Η διετής διακυβέρνησή τους μας οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά εθνικά.

    Οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια, και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση.

    Που καταστρέψανε τον τόπο και πρέπει να ταπεινωθούνε".

    ____________
    Ναι,ναι,ναι..
    ο μιχαλάκης (το -μ- με μικρό) Xρυσοχοϊδης (το -χ- με μικρό)
    τα είπε (Mega στις 3 Δεκ 2011)

    πανεύκολο να τα ακούσετε στην Web Tv του εν λόγω καναλιού.

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.

    + ________________________________ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στη ΔΟΥ αγ. Παρασκευης, μπηκε καποιος ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ με καραμπινα
    τωρα αρχιζει η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    κατω ΟΛΟΙ

    τα σπιτια μας ειναι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    μολων λαβε


    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ"

    ===== ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ =====

    ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ. ΨΕΥΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ"

    ===== ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ =====

    ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ. ΨΕΥΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕτά τις εκλογές φαντασιόπληκτοι επαναστάτες, τα κεφάλια μέσα. Αν νομ΄ζιετε ότι πήραν την καραμπίνα ο "λαός" και "διεκδικεί" τα "δικαιώματά" του θα δείτε τι έχει να γίνει μετά τις εκλογές. Αν κερδίσουν οι συστημικοί έχει καλώς. Αν κερδίσουν οι αντισυστημικοί το τί Τσίπρα, ΚΑμμενο και Θεοδωράκη, Αυτιά, ΠΑπαδάκη κλπ. τσογλάνια της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας εχουν να κυνηγήσουν οι νοικοκυραίοι δεν λέγεται. μόλις δηλαδή διαψευσθούν οι ελπίδες από τους αντιμνημονιακούς. Αλλά μάλλον δεν θα κερδίσουν αυτοί οπότε ουφ, θα τη σκαπουλάρουμε για λίγο σαν χώρα... Για λίγο. Ή θα το βουλώσουμε και θα κάνουμε υπομονή και θα δουλέψουμε ή θα καταστραφούμε συμπατριώτες. Όλα τα άλλα τα ψευτοεπαναστατικά ανήκουν στη σφαίρα της ασχετίλας και της των παραληρημάτων των "πατριωτών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AYTO ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ 5.000ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ [ΓΟΝΕΩΝ] ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ . ΜΑΖΙ ΚΤΗΝΗ ΣΤΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠ,ΕΞΩ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ.ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ . ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΥΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΙΑΣΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗΔΩΝ ΔΡΑΓΩΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.

    Η ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ.

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

    ΜΑΣ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΜΕ ΤΟ PSI ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ.

    ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ..ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. ..ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ..Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ..ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ..ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ..ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕ μας χέζεις ρε Κουτσούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕ μας χέζεις ρε Κουτσούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος απο τους 51 εχει αντριλικι να μας πει σε ποιο τριμηνο θα μας βαλουν φορο γιατι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ μενουμε και διαβιουμαι στηνΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Εξω οι απατριδες ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση