GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλοπερνάει ο Άκης!..

Στην 6η πτέρυγα μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο μεταφέρθηκαν και οι άλλοι τρεις κρατούμενοι Ζήγρας, Σαχπατζίδης, Οικονομίδης μετά το «κράξιμ...


Στην 6η πτέρυγα μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο μεταφέρθηκαν και οι άλλοι τρεις κρατούμενοι Ζήγρας, Σαχπατζίδης, Οικονομίδης μετά το «κράξιμο» που δέχτηκαν στον 1ο προαυλισμό τους την Τετάρτη από άλλους φυλακισμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός έχει «ελαστική» μεταχείριση και κάνει χρήση δικαιωμάτων και αντικειμένων, που άλλοι κρατούμενοι δεν κάνουν!
Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα…
Μάλιστα, στην περίπτωση του Άκη σε τηρείται το επισκεπτήριο, αφού, όπως αναφέρει και δημοσίευμα εφημερίδας, τον επισκέφτηκε ο γιος τoυ την Πέμπτη, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό.
Όσον αφορά τη διατροφή του την Τετάρτη είχε επιλογή ανάμεσα σε ζυμαρικό και όσπριο, ενώ πληροφορίες θέλουν την σύζυγο του να του πήγε φαγητό την ημέρα που τον επισκέφτηκε.
Τέλος, έχει ζητήσει να παίρνει τα φάρμακα που έπαιρνε πριν την προφυλάκισή του, ενώ οι δικηγόροι του μπορούν να τον βλέπουν όποτε θέλουν και εκτιμάται ότι θα τον βλέπουν συχνά.
Άντε γίναμε όλοι ίσοι και όμοιοι! Ένας είναι ο Άκης…
Διακρίσεις μέχρι και στη φυλακή! Μέσα στη χλιδή ο Άκης…

13 σχόλια

  1. Και ο Κοσκωτάς εκεί την έβγαλε, με προσωπικό μάγειρα και φιλετάκια ψημένα με χρονόμετρο λόγω διαίτης, και μοσχοπούλησε και τον τσελεμεντέ που εξέδωσε. Πλήρως απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους και με συντροφιά που θα ζήλευε και ο Dominique Strauss-Kahn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μικροσκόπιο έπεσε βρε.

    Κακός μεν ο Άκης, χειρότερη η κακία του κόσμου.

    Έγιναν άγιοι οι υπόλοιποι φυλακισμένοι και επειδή έκραξαν τον επώνυμο εμμέσως ... βγάζει ο συντάκτυης του σχολίου χολή για να ψαρώσει ο μέσος αγανακτισμένος μικροαστός...

    αυτή είναι η θρασύδειλη Ελλάδα

    Αυτοί είναι η τακτική πολλών από μας

    Έχει μέλλον αυτή η χώρα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκη πατσά μου !!! Μην χολοσκάζεις και μας πάθεις ταμπλά άλλα κουτσόγιωργα που τον ξεβράκωσαν με τον κουτσονόμο που έφτιαξε για να καλύψει τον Κοσκωτά. Βέβαια δεν θα τολμούσε από τον παπά ανδρέα εάν δεν είχε το ΟΚ του !!!!!
    Μην μας πάθεις τίποτα, τα σάβανα τσέπες δεν έχουν. Τόσα κλεψιμαίικα τι θ΄απογίνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!

    Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΠΑΡΑΚ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!

    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ, ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…..

    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 4:44
    Φίλε δεν χτύπησες απλώς κάποια φλέβα αλλά κεντρική αρτηρία.
    Συντοχρόνως έδειξες ότι εξακολουθούν να υπάρχουν Ελληνες που σκέπτονται κι έξω απο τον κύβο της πολιτικής και του κατεστημένου.
    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΖΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ,ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΗΜΙΣΑΤΕ Ή ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιθέσεις στην παρέα Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό.

    Της Μαρίας Σβάρνα

    Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνούν η παρέα του Άκη Τσοχατζόπουλου και ο ίδιος στις φυλακές αφού οι υπόλοιποι συγκρατούμενοί τους είναι εξαγριωμένοι μαζί τους .Μάλιστα οι επιθέσεις και το κακό κλίμα που συνέβησαν ανάγκασαν τις αρμόδιες αρχές να πάρουν τα μέτρα τους.

    Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και άγριες διαθέσεις επιτέθηκαν οι « Πυρήνες της Φωτιάς» στους ....
    επιχειρηματίες /συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Φαίνεται ότι οι «Πυρήνες της Φωτιάς επιφύλαξαν έκπληξη στον Αστέριο Οικονομίδη και στον Γεώργιο Σαχπατζίδη που μένουν στην πρώτη πτέρυγα και έτσι ανάγκασαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τους απομακρύνουν από την πτέρυγα.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews.gr όμως δεν ήταν μόνο οι «Πυρήνες της Φωτιάς» που αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο στην παρέα του Τσοχατζόπουλου αλλά ακόμη και οι κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα αποδοκίμασαν έντονα τους δύο κατηγορούμενους.
    Κάποιο από αυτόυς μάλιστα τους είπαν :" Εδώ πληρώνονται όλα , δεν είδατε τίποτα ακόμη"

    Τελικά πολύ γρήγορα οι υπάλληλοι των φυλακών ενημέρωσαν τον διευθυντή του Κορυδαλλού και έτσι μεταφέρθηκαν από την Α πτέρυγα στην Στ Πτέρυγα , εκεί που κρατείται ο πρώην υπουργός και ο ξάδελφός του Νίκος Ζήγρας για να αποφευχθούν τα παραπέρα επεισόδια.

    Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν έχει καθόλου καλή σχέση πια με τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη.
    Ο εξάδελφό του πρώην υπουργού φαίνεται ότι είναι η παρηγοριά του μέσα στη φυλακή αν και οι πληροφορίες τον θέλουν να μεταφερθεί σύντομα στο νοσοκομείο λόγω ασθένειάς του οπότε ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει χωρίς συντροφιά.

    http://briefingnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20 Απρ 2012 5:43:00 μ.μ.
    ==
    Ωραιος, ο κηφισευς!.
    μα φυσικα αφου γιαννης πινει γιαννης κερναει,
    Ανώνυμε 4:44 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΤΑΚΤΟΝ ...........



    ___________________________________
    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΑ .....ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ..ΜΑΣ


    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΡΟΥΜΕΛ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ? ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ? ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση