GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γέφυρα» στον Σαμαρά ρίχνει η Ντόρα...

Από το http://pinakio.blogspot.com. Η "Ψηλή" ανοίγει τα χαρτιά της στην Press-Time σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί:  «ΘΑ ΣΥΝΕ...

Από το http://pinakio.blogspot.com.
Η "Ψηλή" ανοίγει τα χαρτιά της στην Press-Time σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί:  «ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» «ΑΝ Η ΝΔ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»
«Γέφυρα» στον Αντώνη Σαμαρά για μετεκλογική συνεργασία, ρίχνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “PRESS Time” που κυκλοφορεί το Σάββατο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, λέει ότι είναι «απαλλαγμένη από προσωπικές εμπάθειες» και πως θα συνεργαστεί «με οποιονδήποτε, για το καλό της χώρας».
Στην ίδια συνέντευξη και σε σχετικό ερώτημα που της γίνεται, η κ. Μπακογιάννη εκτιμά μεν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, τονίζει όμως πως συμφωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά στο ότι αν η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα, θα πρέπει αυτός να γίνει πρωθυπουργός.
Στην ίδια συνέντευξη, η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, μιλά για την υπόθεση του πόθεν έσχες του συζύγου της, Ισίδωρου Κούβελου, την οποία χαρακτηρίζει «διάτρητη γελοιότητα» και την οποία συνδέει με τις καταγγελίες της για τη χρηματοδότηση των κομμάτων. Ολόκληρη η συνέντευξη δημοσιεύεται στην εφημερίδα “PRESS Time” που κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο.

25 σχόλια

  1. Για αυτό θα μείνεις έξω από τη βουλή για να μη συνεργαστείς με το ικανότατο βλήμα που διοικεί τη νδ και την έκανε καφενείο-
    κωστάκης με τα όλα του και τούτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΔΙΑΛΑΛΛΕΙΤΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΧΑΡΣΤΣΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΕΣ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ.ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψαρώνει ρε ο Αντώνης;;;;

    Και να ψαρώσει (λέμε τώρα...) τον αφήνουν οι ΛΑζαρίδης - Φαήλος, οι γίγαντες του Σαμαρισμού και της πατρίδας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα αυτό περί πρωθυπουργού Σαμαρά η Ντόρα για καλό του Σαμαρά το είπε ή ... τον γρουσούζεψε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα αυτό περί πρωθυπουργού Σαμαρά η Ντόρα για καλό του Σαμαρά το είπε ή ... τον γρουσούζεψε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόταση εξόδου από τη οικονομική κρίση

    Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων !

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.
    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά ! Αλλιώς είναι ψεύτες και υποκριτές και δεν θα τους ψηφίσουμε. Τους καλούμε να δεσμευτούν πάνω σε αυτά. Αλλιώς είναι τζάμπα μάγκες όσοι βάζουν υποψηφιότητα ( με γεμάτες τσέπες και βίλες και ακίνητα και καταθέσεις εκ. ευρώ και κότερα ) με τα μνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AI SIXTIR ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ.ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΛΑζαρίδης - Φαήλος, οι γίγαντες του Σαμαρισμού και της πατρίδας;;;;;
    21 Απρ 2012 10:13:00 μ.μ. "

    XAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAA

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι κανει ρε σεις? Ειδε φως η ΠΟΥΤΑΝΑ και μπηκε. Τι να κανει η δρακουλινα. Στο τελος και πιπα θα κανει στον κωλοτουμπα αντωνιο κομανετσι. Συνεχισε ετσι βρωμιαρα ντορα. Δεν σε ακουλουθει κανεις και στο τελος ο αντωνακης θα σε ζητησει να στον πατησει και πισωκολητα. Πιθανον να κατσεις διοτι ο συζυγος σου δειχνει ολιγον πουστης. Οποτε γαμησου ελευθερα παλιοπουτανα.
    Μαυρο σε νδ πασοκ.
    Γενια πολυτεχνειου ΤΕΛΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΟΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ερχεται........ χαλαρα λεμε...... Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ (οπου πουτανες βαλε την βρυκολακινα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ομογάλακτοι του Σαμαρά στην Ευρώπη
    πάνε να διαλύσουν την ΟΝΕ και την ΕΕ εξαπολύοντας πογκρόμ κατά των λαών.
    Εσείς τι πιστεύετε;Ότι ο Σαμαράς θα κάνει κάτι διαφορετικό απ'αυτό που κάνει η Μέρκελ,ο Σαρκοζί,ο Ραχόι,ο Κοέλιο;
    Τα ίδια και χειρότερα θα κάνει.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΛΕΟΝ.
    Άρα ο Σαμαράς δεν είναι η λύση.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
    Πάνο Καμμένε και Αλέξη Τσίπρα
    πάρτε τους τα σώβρακα.
    Στα τάρταρα ο Σαμαρούλης.
    Στα τάρταρα ο Χοντρός.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AN O KOSMOS EIXE MYALO OYTE 5% DE UA TOYS EDINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ"...

    Αυτό, το οποίο συνέβη με το Μητσοτακέικο είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά.

    Η απόλυτη πολιτική "φούσκα".
    Ποτέ και κανένα άλλο πολιτικό "τζάκι" δεν "ξηλώθηκε" τόσο απόλυτα και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όσο αυτό.

    Μιλάμε για γκρέμισμα, που οδηγεί στο βάραθρο, χωρίς κανένα ενδιάμεσο σημείο στήριξης.

    Ένας πραγματικός εφιάλτης, που δεν τελειώνει.

    Ένας εφιάλτης, ο οποίος "ρουφάει" ολόκληρη την οικογένεια στον πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χωράς α και αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

    Η Ντόρα δεν είναι καν πολιτικός όπως και αναρίθμητοι άλλοι που δυστυχώς μας κυβερνούν.

    Οπού άσκησε εξουσία η Ντόρα (πχ στον Δήμο Αθηναίων ,στο ΥΠΕΞ) αυξήθηκαν κατακόρυφα τα φαινόμενα διαφθοράς , της αναξιοκρατίας και της φαυλοκρατίας.

    Είναι μια πολιτική μαριονέτα που εξυπηρετούσε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα της πλουτοκρατίας , υποχείριο της ξενοδουλίας και φερέφωνο της όσιας οικογενείας-φαμίλιας της ανωμαλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσείς που μας φέρατε στο αδιέξοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μας βγάλετε.

    Έχετε διαβρωθεί μέχρι το κόκκαλο.

    Αν δεν απαλλαγούμε από την ληστοσυμμορία , όλων των πλιατσικολόγων πολιτικών της τελευταίας εικοσαετίας, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

    Για να κερδίσουμε το μέλλον, πρέπει να αναλύσουμε το παρελθόν και να ζυγίσουμε το παρόν...

    Η Ντόρα είναι μια φούσκα των ΜΜΕ των μεγάλο-εργολάβων , η οποία δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην πανάκριβα πληρωμένη πολίτικη της καριέρα.

    Μέσα σ όλα τα σκάνδαλα, η αγαπημένη των διαπλεκομένων και κόρη του εφιάλτη Μήτσο-τακουλα η δράκουλα .

    Μηδενικό έργο σαν δήμαρχος, σαν υπουργός εξωτερικών, σαν υπαρχηγός, γιατί θα προσφέρει τωρα σαν πρώην βολευτίνα ???

    Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν την ανάλγητη , αρχομανή και άπληστη επίγονο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ποτέ δεν είχε σταθερή πολιτική ιδεολογία κι ούτε πίστεψε και σε κανέναν Θεό παρά μόνον στο χρήμα, στην εξουσία , στον νεποτισμό…

    Όταν η οικογενειοκρατία γίνεται αυτοσκοπός , η απληστία για πλούτη ακόρεστη, και η αναλγησία για τα πεπραγμένα ατιμώρητη , η καταψήφιση μας , το γιουχάρισμα και το γιαούρτωμα γίνεται καμιά φορά πολίτικο καθήκον μας .


    Η Ντόρα και τα ντόρο-κόπρο-σκύλα , που την περί τριγυρίζουν , την υπηρετούν και τώρα την γηροκομούν έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταχρεώση της χώρας ,τον ηθικό ξεπεσμό και το κατάντημα της χώρας ως περίγελος όλου του ανεπτυγμένου κόσμου.

    Αυτοί λοιπόν οι δήθεν υποτακτικοί,οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Ντορο-φαύλο-κρατιας είναι η σαλαμούρα της Νέας Δημοκρατίας,που πέταξε έξω από το καράβι της Ν.Δ. ο εκλεκτός των οπαδών , καπετάνιος κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ,για να μπορέσει επιτέλους να χαράξει πορεία ανασυγκρότησης και ελπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12.09 5% ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 15% ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    15% ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΖΕΛΑΚΗ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
    Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
    Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΧ ΚΑΛΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες λόγω κρίσης και οικονομικών προβλημάτων.

    Δραματικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 45χρόνος εκπαιδευτικός από τη Σταυρούπολη, ο οποίος κρεμάστηκε με σκοινί στην αποθήκη του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ThrakiToday.

    Ο 45χρόνος εκπαιδευτικός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, Σάββας Μετ., διορισμένος στην Αθήνα, είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του για τις εορτές του Πάσχα. Στα τρία πολυσέλιδα σημείωματα που άφησε πίσω του εξηγεί του λόγους της πράξης του, αποδίδοντάς την στο Μνημόνιο και στην οικονομική του κατάσταση.

    Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στις τρεις αυτοκτονίες που συγκλόνισαν πριν από μια εβδομάδα τη Θράκη, αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των αυτοκτονιών στην περιοχή την τελευταία διετία.

    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ! ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΟΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ .


    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ .

    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ;


    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΚΑΛΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ !


    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ


    ΤΟ ΜΥΡΙΟ ΜΑΝΤΑΜ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ;
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΤΟ 0,0005% Ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΙ" ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΑΒΟΥΡΟΤΕΝΕΚΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε την γεροντοβασανο ακομα προσπαθει αλλα τελικα δεν θα τα καταφερει ετσι να πεθανει ο βρυκολακας παραπονεμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

    Ντόρα Μπακογιάννη:
    Η πολιτικός που ευνούχισε τον πολιτισμό μας, εξαφανίζοντας σημαντικές προτομές αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων από το κέντρο της Αθήνας.

    Ο άνθρωπος που είπε ΝΑΙ στο σχέδιο Αννάν, ασκώντας όση επιρροή μπορούσε στον Κυπριακό λαό ώστε ο τελευταίος να ψηφίσει υπέρ του δόλιου σχεδίου διχοτόμησης της Κύπρου, στο τότε δημοψήφισμα.

    Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών η οποία καταδίκασε την Ρωσία όταν η τελευταία δέχθηκε επίθεση από την Γεωργία, τον Αύγουστο του 2008.
    Με την ίδια ιδιότητα της Υπουργού Εξωτερικών, η κ. Μπακογιάννη επέπληξε Ρώσο αξιωματούχο... επειδή η Ρωσία αντέδρασε στην αντιπυραυλική ομπρέλα που ήθελε να δημιουργήσει η Αμερική στην καρδιά της Ευρώπης (Τσεχία-Πολωνία), δίπλα στα σύνορα με την Ρωσία.

    Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που τάχθηκε ανερυθρίαστα υπέρ της ανεξαρτητοποίησης του Κοσσόβου, αδιαφορώντας για το ντόμινο ανεξαρτητοποιήσεων που θα δημιουργούσε σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, όπως στη Ρωσία, στην Κύπρο, αλλά και στη χώρα μας (βλέπε Θράκη)!

    Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που σε κάθε περίπτωση τορπιλίζει τις σχέσεις της χώρας μας με την παραδοσιακά φίλη και ομόθρησκη Ρωσία, ο άνθρωπος που έθεσε τις βάσεις να αδρανοποιηθεί και τελικά να ακυρωθεί η συνεργασία μας με τη Ρωσία, με τους πετρελαιαγωγούς Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, αλλά και του αγωγού φυσικού αερίου Southstream.

    Η πολιτικός που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στη στροφή που έκανε πρόσφατα η Ρωσία, η οποία τελικά επέλεξε να αλλάξει ενεργειακή στρατηγική συνεργαζόμενη με την Τουρκία!

    Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που είπε ΝΑΙ στο Μνημόνιο το οποίο καταβαράθρωσε την χώρα και τσακίζει κάθε ελληνική οικογένεια!
    Σήμερα, αν και δεν συμμετέχει, είναι συμπαραστάτης της Μνημονιακής Κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ εξακολουθεί να διεκδικεί σημαντικούς ρόλους στην πολιτική ζωή. Εμφανίζεται ως εθνοσωτήρας με το κίνημα "Δημοκρατική Συμμαχία".

    Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως πολιτικό πρόσωπο είναι το σύμβολο του νεποτισμού και της ιδιοτέλειας, ενώ το όνομα της ίδιας και του αδελφού της, Κυριάκου, είναι ταυτισμένο με την υπόθεση της SIEMENS, όχι μόνο λόγω των τηλεφωνικών κέντρων, των λοιπών ηλεκτρικών συσκευών και των όμορων οικοπέδων αλλά και των λοιπών “ ποικιλώνυμων χορηγιών”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση