GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακης: Απ' τα χαμηλά στα ψηλά και τώρα στη ΓΑΔΑ...

Απο το   http://drloula.blogspot.com/ Με το παρατσούκλι ο «ωραίος Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ έχει μείνει στην ιστορία του κινήματος ο Ακης Τσοχα...

Απο το  http://drloula.blogspot.com/

Με το παρατσούκλι ο «ωραίος Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ έχει μείνει στην ιστορία του κινήματος ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Οι εικόνες με τις ζεμπεκιές του 'κη έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη των Ελλήνων, όπως και ο πολυτελέστατος γάμος του στο Παρίσι. Αυτό που ο ίδιος αλλά και κανένας δεν περίμενε, είναι ότι μετά από μια τόσο μεγάλη πορεία στο ΠΑΣΟΚ και στις κυβερνήσεις μέχρι το 2004, θα...
κατέληγε σήμερα το πρωί στην πίσω θέση αυτοκινήτου της Ασφάλειας για να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μετά τη σύλληψη του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
 Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ο 'κης Τσοχατζόπουλος ξεκίνησε από το μπακάλικο του πατέρα του, και το 1970 έγινε μέλος του αντιδικτατορικού Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος (ΠΑΚ). Η χούντα του αφαίρεσε την ελληνική ιθαγένεια λόγω της αντιστασιακής του δραστηριότητας, ενώ τελικά υπήρξε όχι μόνο ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ένας πανίσχυρος υπουργός που βρέθηκε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και αργότερα δίπλα στον Κώστα Σημίτη.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διεκδίκησε την προεδρία του κόμματος, στην μετά Ανδρέα εποχή, όμως έχασε από τον Κ. Σημίτη.
Ο 'κης Τσοχατζόπουλος είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου του 1939 στην Αθήνα και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη όπου μεταφέρθηκε η οικογένειά του το 1940. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από την Κωνσταντινούπολη και της μητέρας του από τα Ιωάννινα.
Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του υπήρξε καλαθοσφαιριστής, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια (1953 και 1954) στον ΠΑΟΚ στη θέση «3» (Σμολ φόργουορντ). Σπούδασε στο πολυτεχνείο του Μονάχου πολιτικός μηχανικός (1964) και οικονομολόγος μηχανικός (1967). Εργάστηκε σε κατασκευές δημοσίων έργων στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ιταλία. Η βάση του ήταν στη Γερμανία, όπου έζησε συνολικά 16 χρόνια, από το 1959 έως το 1975 οπότε και επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα.
Το 1968 του απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα, καθώς η Χούντα τού είχε αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια, λόγω της αντιστασιακής του δραστηριότητας.
Το 1995 ο 'κης Τσοχατζόπουλος διετέλεσε αναπληρωτής πρωθυπουργός, κατά το διάστημα της ασθένειας του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και της αδυναμίας του να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.
Με την ιδιότητα αυτή εκπροσώπησε την Ελλάδα στη σύνοδο κορυφής των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μαδρίτη.
Μετά την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου από το αξίωμά τον Ιανουάριο του 1996 λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, έθεσε υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου πρωθυπουργού που θα εξέλεγε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ισοψήφησε με τον Κώστα Σημίτη (από 53 ψήφοι), ενώ ακολούθησαν σε ψήφους οι Γεράσιμος Αρσένης και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος.
Στην επαναληπτική ψηφοφορία έλαβε 75 ψήφους, έναντι 86 του Κώστα Σημίτη. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου και μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, διεκδίκησε στο έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το χρίσμα του προέδρου του κόμματος, απέτυχε όμως να εκλεγεί με αντίπαλο τον Κώστα Σημίτη.
Συμμετείχε σχεδόν σε όλα τα υπουργικά συμβούλια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, από τον πρώτο σχηματισμό της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 μέχρι το τέλος της κυβέρνησης Σημίτη το 2004, ενώ διετέλεσε υπουργός και στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολώτα.
Το 1964 παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, με την οποία απέκτησε μία κόρη κι έναν γιο.
Ενώ ο μεγάλος του έρωτας με τη Βίκυ Σταμάτη τον οδήγησε το 2004 (στα 65 του) σε δεύτερο γάμο. Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τη Βασιλική Σταμάτη, αρχικά με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με θρησκευτικό στο Παρίσι.
Ο γάμος αυτό και η δεξίωση που ακολούθησε σε πολυτελές ξενοδοχείο έθεσαν τον κ. Τσοχατζόπουλο στο στόχαστρο. Στη συνέχεια, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε μίζες γερμανικών υποβρυχίων της εταιρείας Ferrostaal, αλλά και σε υποθέσεις με ακίνητα που ανήκουν σε παράκτιες εταιρείες.
Σήμερα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Αιτία η σύλληψη του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος καθώς και ο χρυσός, οι λίρες και τα έγγραφα που εντοπίστηκαν σε σπίτια της κόρης του. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να απασχολεί και τις επόμενες μέρες.

26 σχόλια

  1. Το λάθος του ήταν ότι ξέχασε από που ξεκίνησε...

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Βενιζέλο, για το ΘΕΟ σου ...
    ..(το χρήμα)
    είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;

    Για θυμήσου!

    (φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:

    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ
    -----------------------------------------
    ΝΔ: Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο !!!!!!!

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μιχελάκη:

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει"..
    ---------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑ..$$$$$$$$$$$..ΣΑ ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ο Άκης τα άρπαξε, σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ;
    --------------------------------
    Η στήλη αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς και την αλληλεγγύη της στον Πολιτικό κρατούμενο Άκη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου, διασύρει. Η αστική τάξη και οι λακέδες της ένα να ξέρουν, ότι μπορεί ο Άκης να μπει φυλακή, δεν θα μπουν όμως οι ιδέες του.

    Χρόνια θέλαμε να τα πούμε αυτά για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και να που έφτασε η μέρα να γίνει και αυτό. Μαζί με αυτά θέλαμε χρόνια να πούμε και τα εξής:

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν έκανε όσα έκανε, ήταν υπουργός αρκετών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ήταν μέλος του Εκτελεστικού γραφείου του κόμματος, ήταν ανώτατο στέλεχός του για πάνω από 20 χρόνια. Κανείς από τους συντρόφους του δεν γνώριζε κάτι; Δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα; Δεν άκουγαν; Δεν έβλεπαν;

    Κανείς από τα μέλη το ΚΥΣΕΑ, δεν είδε τι υπέγραφε, όταν ο Άκης ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, τους έφερνε τις εισηγήσεις για τις προμήθειες όπλων. Γιατί δεν υπάρχει απόφαση που δεν ήταν σε γνώση του ΚΥΣΕΑ, ή με υπογραφή των μελών του ΚΥΣΕΑ. Όπως ο ίδιος λέει, «όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες».

    Με αυτά ως δεδομένα, τίθεται η αυτονόητη ερώτηση. Μόνο τον Άκη; Ο τότε πρωθυπουργός, οι συνάδελφοί του υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές… Μήπως υπήρξε κάποιος που από τότε είχε καταγγείλει την αδιαφάνεια, ή την ύποπτη συναλλαγή; Νομίζω κανείς.

    Με αυτά επίσης ως δεδομένα και με δεδομένη την συνολική εικόνα της χώρας. Μιας χώρας δηλαδή χωρίς παιδεία, υγεία, ποιότητα ζωής, προστασία περιβάλλοντος. Μια χώρα χωρίς βασικές υποδομές, προοπτική και σχέδιο. Μια χώρα της αρπακόλας, της αρπαχτής, της ευκολίας και της προχειρότητας. Της λαμογιάς και της διαπλοκής. Με δεδομένη αυτή την εικόνα και κατάσταση , θα έπρεπε, προ πολλού να είχαν συλληφθεί καμιά 20αριά υπεύθυνοι της ελληνικής κατάντιας. Όχι μόνο αυτοί που κυβέρνησαν τα τελευταία δύο χρόνια της κρίσης. Αλλά αυτοί που κυβέρνησαν πριν την κρίση, παράγοντας κρίση και οδηγώντας στον μονόδρομο της κρίσης.

    Γιατί απάτη, δεν είναι να συλληφθείς να κλέβεις. Διαφθορά δεν είναι να παίρνεις μίζες. Έγκλημα δεν είναι λαδώνεσαι από τις siemens. Απάτη, διαφθορά και έγκλημα, είναι να κοροϊδεύεις έναν λαό, να τον φορολογείς χωρίς να του προσφέρεις τα αυτονόητα, να μην του έχεις λύσει βασικές ανάγκες και να τον εκπαιδεύεις στην λογική της αρπαχτής. Γι αυτό και μόνο τον λόγο, έπρεπε το μισό πολιτικό σύστημα να σάπιζε στον Κορυδαλλό. Αν υπήρχε σοβαρό κράτος, με αρχές ο Άκης έπρεπε να ήταν ο 50κοστός συλληφθής και όχι ο πρώτος. Αν υπήρχε σοβαρός λαός θα έπρεπε τους Άκηδες να τους είχε στείλει εγκαίρως στην φυλακή και όχι να προσπαθεί απεγνωσμένα και κατά συρροή, να συναλλαγεί μαζί τους.

    Αλλιώς κυβέρνηση, θεσμοί, ΜΜΕ και λαός, είναι μια ακριβή τηλεοπτική παραγωγή, με φθηνό σενάριο και άδοξο τέλος.

    ΥΓ. Επίσης απάτη, διαφθορά και έγκλημα είναι να κάνεις κάθαρση και συλλήψεις την μέρα που προκηρύσσεις εκλογές, όταν πριν 20 μέρες έχεις, ως συγκυβέρνηση, κουκουλώσει το σκάνδαλο Siemens.

    Άντε και του χρόνου.
    Θύμιος Κ.
    http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=3697
    __________________________
    Αν δεν έχει άσσους ο Άκης ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ;
    δεν νομόιζω να έχει μόνο Ράβδους Χρυσού...................

    «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο... ΚΥΡΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΤΥΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!
    Ο «ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΗΤΗΣΕ
    ____________________________________________
    και ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ... ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ
    και Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

    Ο υπέρ το δέον «μνημονιακός» και αριβίστας δημοσιογράφος
    θέλοντας να δείξει ότι δήθεν ενδιαφέρεται γιά την πάταξη της... «μίζας» και της διαπλοκής απαντώντας σε ερώτηση πώς βλέπει την σύλληψη Άκη Τσοχατζόπουλου απάντησε:
    «Καλά με τον Άκη, με τον Βενιζέλο τι γίνεται πού υπέγραψε την παραλαβή και άλλου υποβρυχίου» ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ... και ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ... ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ και άλλος ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ....

    Ε, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ, ΛΑΟ, ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΟ!
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακης: Απ' τα χαμηλά στα ψηλά και τωρα,

    Απ' τα ψηλαααααααααά
    στα χαμηλαααααααααά,

    κι όπως με τόση σοφία λέει και ο Καπετάν Μακρύς
    Το λάθος του ήταν ότι ξέχασε από που ξεκίνησε...


    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παλιάνθρωπος, αυτός και η παρέα του Μπέλτσιος, Σμπώκος, Νικολαΐδης, εξευτέλισαν ένα ολόκληρο κίνημα των μη προνομιούχων Ελλήνων.
    Το θέμα, όμως, είναι αν θα δημευθούν τα ακίνητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι λυπηρο γιατι ενω ξεκινησε σαν αγωνιστης στην πορεια τον κατελαβε η πλεονεξια.
    Και μηπως ειναι μονο αυτος?
    Μηπως αυτοι που κανουν τωρα τους κατηγορους δεν εκαναν τιποτα?
    Αλα κανονικα θα πρεπει να μιλησει εκτος αν ολα αυτα ειναι μερος του θεατρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε τι διαφερει ο ακης
    απο τον νουδουπασοκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καλύτερο του βιογραφικού είναι:

    "Το 1968 του απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα, καθώς η Χούντα τού είχε αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια, λόγω της αντιστασιακής του δραστηριότητας."

    Για να συνειδητοποιούμε (τ΄ακούς Μίκυ;;) ότι η "αντιστασιακή" δραστηριότητα και ο πρότερος έντιμος βίος δεν εγγυώνται τίποτα. Η Δημοκρατία θέλει διάρκεια και όχι παρόρμηση. Οι πολίτες μπορούσαν να προλάβουν τέτοια φαινόμενα αλλά "η σιωπή των αμνών" βλέπετε που τους βόλευε όλους. Μα όλους. Πάγκαλος σωστός με το όλοι μαζί τα φάγαμε. Ακόμα πιο ακριβής θα ήταν αν έλεγε "πολλοί έφαγαν παραπάνω αλλά γιατί ήταν δειλοί ή ανίκανοι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους."

    Και για να έχουμε και καλό ρώτημα, τον Καραμανλή πότε θα τον συλλάβουν; Κλέφτης;;; Όχι βέβαια. Ξεκοκκαλιστής των οικογενειακών, δεν είχε ανάγκη να κλέψει. Ωστόσο ας αρνιόνταν τη θέση του πρωθυπουργού τότε που υπήρχε πιθανότητα αναστροφής της πορείας. Χαζός δεν είναι. Παρέδωσε τη βόμβα που φούσκωσε από την ανικανότητά του στον Παπανδρέου και την έκανε. Δεν θέλει φυλακή αυτό;;;;;;

    Ποιος ζημίωσε περισσότερο τη χώρα. Ο Άκης με τα 10 εκ που έκλεψε και το άσχημο πρότυπό του ή ο Καραμανλής με τη μη-πρωθυπουργία του ή την κακή πρωθυπουργία του;;;;

    Α ξέχασα, ο Καραμανλής ήταν ... φιλορώσος λέει και έβαλε βέτο στο μακεδονικό. Α μάλιστα. Για αυτό έχει τέτοια δημοφιλία (ο δημοφιλέστερος έλληνας πολιτικός 54%) Έχει μέλλον αυτή η χώρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και καλά, εκείνος χόρευε τον Ελληνικό λαό στην αρπαχτή, εκείνα τα παλιοπράματα που τον χειροκροτούσαν ; Αυτά είναι που θέλουν γ....σι γιατί από αυτά ο ρεμουλαδόρος κονόμαγε όταν τον ψήφιζαν.
    Στείλτε τον ρεεεεεε στο Guantanamo. Ο κοσμάκης πεινάει και ψάχνει στα σκουπίδια να φάει γιατί ο ρεμουλαδόρος τούφαγε τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.. ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολλοί έφαγαν παραπάνω αλλά γιατί ήταν δειλοί ή ανίκανοι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους


    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ
    ΕΛΑ ΜΩΡΕ,ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ
    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    1% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ


    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ,ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει, ΕΤΣΙ!

    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.

    Εμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.

    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ, για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο.

    Τελικά ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ.

    Έπεται και συνέχεια........

    Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;

    Για θυμήσου! (

    φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:

    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ


    O Γλέζος είναι αυτός εκεί πίσω τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΚΗ ΣΕ ΕΔΩΣΕ
    Ο ΧΑΦΙΕΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ!
    ΜΗ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΗΡΩΑ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!
    ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

    κανε απεργια πεινας
    μεσα στη φυλακη
    βρωμουν τα φαγητα τους
    για εναν πασοκτζη

    ΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οιοι είναι

    Αναφερόμενοι στα εντάλματα σύλληψης οι εισαγγελείς χαρτογραφούν τα πρόσωπα της ιστορίας:

    * Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην υπουργός.

    * Νίκος Ζήγρας (εξάδελφος Άκη Τσοχατζόπουλου, εμφανιζόμενος ως διαχειριστής της κίνησης όλου του μαύρου χρήματος που αποδίδεται στον πρώην υπουργό).

    * Αστέριος Οικονομίδης (επιχειρηματίας, εμφανίζεται να έχει επισκευάσει το σπίτι στη Διον. Αρεοπαγίτου από το 2001. Επίσης εμφανίζεται ως πωλητής του διαμερίσματος στη Δηνοκράτους στο Κολωνάκι που αγοράστηκε από την Αρετή Τσοχατζοπούλου.

    * Ευφροσύνη Λαμπροπούλου (λογίστρια, εκπρόσωπος τριών off shore εταιρειών οι οποίες εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες ακινήτων).

    * Γιώργος Σαχπατζίδης (επιχειρηματίας και βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες ακινήτων μεταξύ της TORCASO και της μονής Βατοπεδίου).

    Γιατί είναι ύποπτοι φυγής

    Οι δυο εισαγγελείς καταλήγοντας στο πόρισμα τους εξηγούν τους λόγους που έπρεπε να εκδοθούν τα εντάλματα.
    Σύμφωνα με το πόρισμα που αριθμεί 206 σελίδες, οι παραπάνω κατηγορούμενοι "διατηρούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στην αλλοδαπή σε περισσότερες χώρες, συνέστησαν και συμμετείχαν σε οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη νομιμοποίησης εσόδων προερχόμενων από το έγκλημα της κατ´ εξακολούθησης παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του δημοσίου... Η οργάνωση αυτή δραστηριοποιήθηκε για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, μεγαλύτερο της δεκαετίας, πραγματοποίησε πλήθος συναλλαγών για τη νομιμοποίηση των εσόδων και τη συγκάλυψη της δράσης της χρησιμοποιώντας περισσότερες εξωχώριες εταιρίες, δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και πλήθος τραπεζικών λογαριασμών σε περισσότερες χώρες. Μέσω του πολύπλοκη δικτύου εταίρων, παρένθετων προσώπων, τραπεζικών λογαριασμών, επαγγελματικών επαφών σε διάφορες χώρες που με μεθοδικότητα "έστησαν" τα ανωτέρω πρόσωπα, διακινήθηκαν, απεκρύβησαν και τοποθετήθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά ενώ δεν προκύπτει η κατάληξη μεγάλων χρηματικών ποσών τα οποία προφανώς έχουν στη διάθεσή τους σε τόπο και με μορφή που δεν είναι γνωστά... Η υποδομή είναι βέβαιο ότι εξακολουθεί να υφίσταται δεδομένου ότι μέρος μόνο αυτής έχει εντοπιστεί. Τα ανωτέρω ισχύουν και για την Αρετή Τσοχατζοπούλου της οποίας η συμμετοχή στην ανωτέρω οργάνωση δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί και η οποία όμως επωφελήθηκε από τη δραστηριότητά της ενώ λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υποδομή της οργάνωσης στην αλλοδαπή."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόρισμα ΣΟΚ για τον Άκη του ΠΑΣΟΚ: Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!

    [Για τις μίζες που θα διαβάσετε παρακάτω ο Βενιζέλος έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια]

    Τα πλοκάμια μιας "εγκληματικής οργάνωσης" (αδίκημα που δεν απαγγέλλεται πάντως) με διασυνδέσεις στο εξωτερικό, off shore εταιρείες , παρένθετα πρόσωπα από τον πυρήνα της οικογένειας του και των φίλων του, μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που υπέγραφε, αγοραπωλησίες ακινήτων που θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι μεσίτες του κόσμου, και ένα "καρουζέλ" παραφουσκωμένων λογαριασμών περιγράφει το πόρισμα - καταπέλτης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους υπόλοιπους 14 κατηγορούμενους στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

    Μια απλή ανάγνωση του πορίσματος (κλικ στη φώτο αριστερά για να δείτε την πρώτη σελίδα) των 206 σελίδων αρκεί (αν αποδειχθούν όλα αυτά) για να κατανοήσει κανείς πως τελικά η πιο κερδοφόρος επιχείρηση στην Ελλάδα είναι η "πολιτική ΑΕ".


    Τα όσα αναφέρουν οι εισαγγελείς Κυβέλου και Σίσκου αποτελούν ουσιαστικά μια χαρτογράφηση μιας ομάδας που δρούσε με αποκλειστικό γνώμονα τον πλουτισμό. Με την απαραίτητη βέβαια επιφύλαξη της απόδειξης όσων αναφέρονται και του αντίλογου περί αθωότητας των εμπλεκομένων, η παράθεση των στοιχείων για έναν παρολίγον πρωθυπουργό, ακόμα και σήμερα στα χρόνια της πλήρους απαξίωσης των πάντων γύρω μας, σοκάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σοκάρουν τα χρήματα

    Σύμφωνα με το πόρισμα οι μίζες έπεφταν σα χαλάζι για τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

    Αναφέρεται για τον κ. Τσοχατζόπουλο:

    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:

    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."

    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:

    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)

    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99

    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99

    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99

    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση

    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000

    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04

    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04

    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απαξιωτικοί Χαρακτηρισμοί

    Χαρακτηριστικό είναι πως στο πόρισμα υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές καθώς εμφανίζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα από μια σειρά γεγονότων ως κοινό φοροφυγά και άνθρωπο που αγνοεί τους νόμους του κράτους, πολλούς από τους οποίους έχει ο ίδιος εισηγηθεί ή ψηφίσει ο ίδιος. Ενδεικτικός είναι ο τρόπος με τον οποίο φέρεται να προσπαθεί να αποφύγει την πληρωμή ΦΠΑ για επισκευές στο σπίτι της Αρεοπαγίτου, το οποίο οι εισαγγελείς θεωρούν ότι του ανήκει από το 1999: "Μεταξύ των κατασχεθέντων εγγράφων υπάρχει και χειρόγραφο με τίτλο ‘οικονομική ανάλυση διαχείρισης προσφορών και λογαριασμών’ όπου σημειώνεται το ‘κέρδος’ από την αποφυγή πληρωμής ποσού 76.000 ευρώ το οποίο συνιστά μέρος του συνολικού ποσού ΦΠΑ που οφειλόταν για εργασίες αξίας 560.000 ευρώ. Το ανωτέρω έγγραφο είναι χαρακτηριστικό για την αντίληψη των εμπλεκομένων προσώπων σχετικά με την τήρηση των νόμων του κράτους ακόμη και προκειμένου για σχετικά μικρό όφελος."

    Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα που αναφέρεται στο πόρισμα είναι ότι επί μια τριετία δαπανήθηκαν για επισκευές στο ακίνητο της Αρεοπαγίτου σχεδόν 710.000 ευρώ αλλά καταχωρήθηκαν παραστατικά μόνο 150.000 ευρώ. "Το γεγονός ότι εκδίδονταν παραστατικά για σημαντικά μικρότερα ποσά αποδεικνύει ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος ενεργούσε ως πραγματικός ιδιοκτήτης και όχι για λογαριασμό άλλου ιδιοκτήτη ή εκμισθωτή γιατί στην περίπτωση αυτή δεν θα ενδιαφερόταν να συνεργήσει στη φοροκλοπή των εργολάβων και προμηθευτών προκειμένου να έχει και ο ίδιος το ανάλογο κέρδος αλλά αντίθετα θα μεριμνούν σε να γίνουν όλα νόμιμα με τρόπο που θα διασφάλιζε τα δικά του συμφέροντα."

    Ο Ν. Ζήγρας

    Σχετικά με τον εξάδελφό του Ν. Ζήγρα, το πόρισμα του επιφυλάσσει κεντρικό ρόλο στην υπόθεση καθώς θεωρείται το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου. Χαρακτηριστικό είναι ότι θεωρείται διαχειριστής των χρημάτων του πρώην υπουργού από το 1997. Παρατίθενται δε σειρά εγγράφων που αποδεικνύουν καταθέσεις χρηματικών ποσών σε λογαριασμούς της μετ´ έπειτα συζύγου του πρώην υπουργού από το 1997.

    Οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 15. Πρόκειται για πρόσωπα του στενού συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, δικηγόρους (εμπλοκή σε off shore) και έναν οδοντίατρο (εμπλοκή σε off shore).

    Του Παναγιώτη Στάθη
    Πηγή:www.capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ
    ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ.

    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΑΠΑΙΡΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ
    ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ
    ΟΙ ΣΕΙΧΗΔΕΣ
    ΚΑΙ Ο ΑΡΑΦΑΤ*

    τελευταια κατι ψιλοκαταλαβε και ο καμμενος


    μονο η ντορα ειναι παρθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ.
    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει.

    ΕΤΣΙ!

    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.

    Εμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ, για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο.
    Τελικά ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ.
    _____________________________________
    Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;
    Για θυμήσου!

    ( φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:
    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ
    Πόρισμα ΣΟΚ για τον Άκη του ΠΑΣΟΚ: Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!
    ______________________________
    [Για τις μίζες που θα διαβάσετε παρακάτω ο Βενιζέλο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ,
    έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια]...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΩΩΩΩΩΩΩ !!!

    Σε ποιον λέτε να έχει δώσει βραβείο ο Άκης;;

    Ποιον έχει βραβεύσει ο Άκης:
    Γιατί τον βράβευσε άραγε;

    Πάντως αποκλείεται να τον βράβευσε για τις καλές συμβουλές πως να διασχίζουν οι μίζες τις τράπεζες όλης της υφηλίου ώστε να μην είναι ανιχνεύσιμες... εξάλλου ο Παπαδήμος δεν ήξερε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΟΙ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ναι μεγάλε δε βαστιόμαστε να ψηφίσουμε ναζί.
    Δεν μας φτάνουν αυτοί που έχουμε.
    Για μαλάκες ψαρεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΛΟΙ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ναι μεγάλε δε βαστιόμαστε να ψηφίσουμε ναζί.
    Δεν μας φτάνουν αυτοί που έχουμε.
    Για μαλάκες ψαρεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του Ακη και της συμμορίας... της μικρής,
    όχι του ΠΑΣΟΚ ..$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει,

    ΕΤΣΙ!
    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.

    Εμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ, για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο.........

    Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;
    Για θυμήσου!

    Δεσμεύονται όλοι οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος κρατείται στη γενική ασφάλεια και θα απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    Η εντολή δόθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου και αφορά ακόμα τα τέσσερα πρόσωπα που έχουν συλληφθεί με εντάλματα που εκδόθηκαν από τον ανακριτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση