GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ανυπόγραφο" σποτάκι για τις εκλογές...

<

<

21 σχόλια

  1. Θα φάτε καλα κουφάλες "ανυπόγραφοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "παλεψαμε για την ευρωπη"
    τι μπουρδα μας λεει, εαν παρακολουθουσατε τα τεκτενομενα τοτε θα καταλαβεναται οτι οι ευρωπαιοι ειναι και ηταν παντα αντιθετοι στα συμφεροντα της χωρας. Για ελληνοτουρκικα, σκοπιανο,.... Μονο οταν αγοραζαμαι τα σαραβαλα οπλα τους αλλαζαν διαθεσοι, Οι πολιτικες υγεσιες τους και οι πολιτες. Πια ειναι η συμπεριφορα της γερμανιας τωρα. Που ειναι οι φιλοευρωπαι πολιτες στην ευρωπη. Που ειναι το οραμα; υπαρχει οραμα;
    Kοψτε τις μπουρδες.
    Για το ευρω που "καταφεραμε".
    Οσο για το ευρω,ειναι ο παραγοντα 2 που μας εφερε στην καταστροφη. Κτεστρεψε την παραγωγη στη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε κανένα σποτάκι
    με της μαμάς σας το μουνάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι έλληνες λένε όχι όταν:

    -είναι προετοιμασμένοι
    -είναι συλλογικοί και όχι ατομιστές
    -έχουν τις πλάτες των άγγλων και των αμερικανών
    -έχουν πλούτο και πλήθος ανθρώπων

    δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά σήμερα

    οπότε οι έλληνες λένε ΝΑΙ

    ΝΑΙ στην Ευρώπη και τη Δύση

    ΝΑΙ στην πειθαρχία και την πραγματική παραγωγή

    ΝΑΙ στην επαναλειτουργία των θεσμών έστω και από τα κατεστημένα κόμματα

    Λένε και ΟΧΙ. ΟΧΙ στους ακραίους της μόδας του αντιστασιακού. ΟΧΙ σε όσους ανακαλύπτουν την Αμερική λόγω προσωπικού συμφέροντος και όχι λόγω αρχών. ΟΧΙ σε όσους βγάζουν λεφτά και ψήφους από τον αντιμνημονιασμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΑΠ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΝΔ) ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προβοκάτσιες από πικραμένους ...

    Έχει σκυλιάσει ο "αληθινός" δημοσιογράφος που ο Α. Σαμαράς προτίμησε τον Γ. Πρετεντέρη για να δώσει συνέντευξη και σνομπάρει τα μέσα που διαχειρίζεται...

    Αφού καθημερινά καλεί από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο , τον Σαμαρά για διαδικτυακή "εκπομπή" (αυτό το μαϊμού show που πουλάει για TV) και αυτός δεν δίνει σημασία φρόντισε να παράξει ΜΟΝΟΣ του "ειδήσεις" ...

    Από το Site/Blog/Portal (και δεν ξέρει ούτε αυτός τι του έφτιαξαν) επικαλείται το "αξιόπιστο" καρφί για να προβοκάρει την ΝΔ...

    Απελπισμένοι δημοσιογράφοι σε απελπισμένες κινήσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ντόρα το Ντοράκι ο Ντορής
    βγήκε παγανιά νωρίς.
    Η Ντόρα το Ντοράκι και ο Ντόρος
    Ντρακουλίνα αιμοβόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αγαπημένος των Καμμένων ...πατριωτών του κώλου >>>>>>>>> στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    Όταν διάβασα την είδηση για την υποψηφιότητα με το ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ κόμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Δελαστίκ, δέν μπόρεσα να συγκρατήσω τα γέλια μου!!!

    Όχι γιατί ο κ. Δελαστίκ θα είναι υποψήφιος βουλευτής (εδώ είναι ο κ. Λιάρος...) αλλά γιατί είναι αμέτρητα τα άρθρα του που έχουν φιλοξενηθεί σε "κεντροδεξιά" Blogs με σκοπό να ... πλήξουν την ΝΔ και τον Α. Σαμαρά που συμμετείχε στην κυβ. Παπαδήμου ...

    Γέλασα γιατί φανταζόμουν ότι έβλεπα τα μούτρα των διαχειριστών αυτών των "Δεξιών" blogs όταν μάθαιναν ότι τόσο καιρό, διαφήμιζαν τον υποψήφιο βουλευτή του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος της Άκρας Αριστεράς Σύμφωνοι, ο κ. Δελαστίκ έχει πολύ περισσότερες εμφανίσεις σε αυτά που το κόμμα του έχει καταχωρήσει σε "καθεστωτικά" ΜΜΕ, και σύμφωνοι περισσότερα είναι τα άρθρα του που βασίζονται στην φαντασία του συγγραφέα παρά σε "αποδείξεις"...

    Πιθανότατα γιαυτό θα έχει καλή επιτυχία ο κ. Δελαστίκ.
    Οι χειριστές τωνανθελληνικών σεναρίων, των ιστοριών τρόμου και διαπλοκής , πάντα είχαν το δικό τους κοινό στην χώρα μας.

    Όποιος κατηγορεί χωρίς αποδείξεις μπορεί να κάνει μέχρι και κόμμα στην χώρα αυτή.
    ΑΡΚΕΙ να προβληθεί καταλλήλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποια ευρώπη κατακτήσαμε? εδω μας πάνε καρότσι ειστε ηλίθιοι η Ελλάδα είναι η χωματερή όλων των τοξικών Ευρωπαικών τραπεζικών αποβλήτων δεν το έχετε πάρει ακόμα είδηση ανεγκέφαλοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ!ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ ΝΔΠΑΣΟΚΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ!!!!!!ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΙΣΧΡΑΣ ΑΙΡΕΤΟΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και με ενοχλει καθε τι ανωνυμο, σαν περιεχόμενο με βρισκει σύμφωνο. Αυτος ο δρόμος στην καταστροφή δυστυχώς δε θα έχει γυρισμό.... Γι αυτό την ευθυνη θα την έχουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ

    Μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα και δε βγάζεις και νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολεμάει κι ο Βενιζέλος
    που αυτός θα φέρει τέλος
    και ο κάθε πατριώτης
    να μας φέρουν την ισότης

    Κι η Παναγιά που στέκει στο πλευρό μας
    δείχνει το δρόμο στο νέο αρχηγό μας
    τον ήρωα της Εθνικής ΕΥΘΥΝΗΣ
    που πολεμάει και διώχνει τους εχθρούς

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΙΑ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι η παναγιά ιησουίτες;
    Οι Χίτες λέγανε όσα καντήλια έχεις παναγιά μου να στ' ασημώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η παναγία είναι με τη δεξιά του κυρίου χοντρέ, την έχουν καπαρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το επόμενο επώνυμο σποτάκι θα λέει:
    Κάποιοι προσπαθούν να καταλογίσουν ευθύνες σε αυτούς που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο:
    Θα τους αφήσεις;
    Κάποιοι προσπαθούν να παραχωρήσουν την "εθνική ταυτότητα" μας, καταργώντας το Συνταγματικό μας δίκαιο, σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση χωρίς να σε ρωτήσουν!
    θα τους αφήσεις;
    Εμάς που "μαγειρέψαμε" προϋπολογισμούς για να μπούμε στο ευρώ!
    θα μας αφήσεις; (οι Άγγλοι ήταν μαλάκες)

    Ναι στην ισότιμη Ευρώπη
    Θάνατος στους "άρπαγες"
    Ξήλωμα στον κρατικό μηχανισμό που ΔΕΝ δούλεψε τόσα χρόνια ( θα γλυτώνει μόνο όποιος αποδεδειγμένα, με εκθέσεις/αναφορές του προσδιόριζε τις ελλείψεις προς τους ανωτέρους του, αλλά δεν έβρισκε ανταπόκριση.
    ..............
    ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τί ανυπόγραφο? πίσω απο το σποτάκι είναι ο γαπ και το επιτελείο του. Δεν είναι η ηλιθιότητα υπογραφή?

    11.54, μένω έκπληκτος! πες μου τι χάπια παίρνεις γιατί έχω τρομερούς πονοκεφάλους και αυπνίες τελευταία.

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση