GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το εντυπωσιακό come back του Κώστα Καραμανλή...

Ο Κώστας Καραμανλής, είναι εδώ …! Έπειτα από τρία σχεδόν χρόνια οικιοθελούς… παντελούς απουσίας από τα πολιτικά δρώμενα, ο πρώην πρωθυπουργό...

Ο Κώστας Καραμανλής, είναι εδώ…! Έπειτα από τρία σχεδόν χρόνια οικιοθελούς… παντελούς απουσίας από τα πολιτικά δρώμενα, ο πρώην πρωθυπουργός όχι απλά βρέθηκε ξανά στην πρώτη γραμμή, αλλά έκλεψε και την παράσταση με τον τρόπο που αποφάσισε να κάνει το come back…
O κ. Καραμανλής, βρέθηκε στη συγκέντρωση της ΝΔ στο Ζάππειο, όχι μόνο ως φυσική παρουσία, αλλά και ως μίας… μορφής ηγέτης, καταχειροκροτώντας θερμότατα τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη στήριξή του στον άνθρωπο που τον διαδέχθηκε στην ηγεσία του κόμματος.
Ο πρώην πρωθυπουργός, τα τελευταία τρία χρόνια και μετά τη λήξη της πρωθυπουργίας του είχε επιλέξει να διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ στα πολιτικά δρώμενα τη χώρας. Στο πολιτικό σκηνικό ήταν σχεδόν άφαντος ακόμη και σε πολύ κρίσιμες στιγμές τόσο για το κόμμα όσο και για τη χώρα.
Ωστόσο, αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση, ήταν η πρωτοφανής υποδοχή και αγάπη έδειξε ο κόσμος στο πρόσωπό του, όταν εκείνος έφτασε στο χώρο του Ζαππείου.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώην πρωθυπουργός χρειάστηκε αρκετά λεπτά ώστε να φτάσει στην είσοδο από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου, ενώ με δυσκολία προχωρούσε έστω και ένα βήμα...
Λίγο αργότερα μπήκε στο Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς με τον πρώην Πρωθυπουργό να κάνει νεύμα στον κόσμο να σηκωθούν όλοι όρθιοι για τον πρόεδρο της ΝΔ.
Ο ίδιος τον χειροκρότησε παρατεταμένα και ακολούθως τον αγκάλιασε θερμά δηλώνοντάς του τη στήριξή του σε αυτήν την δύσκολη αλλά και κρίσιμη για τη χώρα εκλογική αναμέτρηση...
http://briefingnews.gr/politiki-kouzina/item/22442

14 σχόλια

  1. Ο Κώστας Καραμανλής, είναι εδώ

    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    Α, δε παιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν σήμερα:η Ελλάδα μπαίνει στο ΔΝΤ
    --------------------- + ---------

    34: Ο Ιησούς Χριστός σταυρώνεται, σύμφωνα με το Νεύτωνα.

    971: Οι Βυζαντινοί υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή νικούν τους Ρώσους.

    1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν στη γέφυρα της ....
    Αλαμάνας τις οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.

    1920: Το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας, στο οποίο κυριαρχούν οι Νεότουρκοι του Μουσταφά Κεμάλ, αποκηρύσσει την κυβέρνηση του Σουλτάνου Μεχμέτ Δ' και συντάσσει προσωρινό Σύνταγμα.

    1941: Αεροπλάνο της RAF μεταφέρει τον βασιλιά Γεώργιο και την ελληνική κυβέρνηση στο Κάιρο.

    1944: H φιλοεαμική ανταρσία πληρωμάτων του ελληνικού στόλου που ναυλοχεί στο Κάιρο, καταστέλλεται με αιματηρό τρόπο.

    2010: Η Ελλάδα ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο.



    - απο την φανταστική απεικόνιση του ΕΦΙΑΛΤΗ.

    - απο τις γκραβούρες του Πήλιου Γούση

    - απο τις γελοιογρφίες των Νενέκων

    - απο τις φωτο των Τσολάκογλου της Κατοχής

    - ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ....
    του μαλάκα
    + ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Σάπιου Ανδρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ;
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ !!!!!!!
    ΧΑΒΑΛΕΣ, ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

    ΚΩΣΤΑΚΗ, ΣΤΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενεργοποίηση Καραμανλή, κατόπιν συνεννόησης με Σαμαρά, εν όψει εκλογών.

    Στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστα Καραμανλής.

    Η παρουσία του στο Ζάππειο την Κυριακή και ο θερμός εναγκαλισμός με τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνουν όσους μιλούσαν για μεταξύ τους άριστες σχέσεις παρότι οι φυλλάδες και τα παπαγαλάκια μιλούσαν για "πόλεμο" και πολιτικές διαφορές.

    Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Κ.Καραμανλή να προβένει σε δημόσια παρέμβαση, εντός της εβδομάδας, για να καλέσει τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, μετά από συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά .

    Ο πρώην πρωθυπουργός είχε αρχικά προγραμματίσει να κάνει δηλώσεις την ημέρα των εκλογών, ωστόσο διαβλέποντας τους κινδύνους για τη χώρα και ξέροντας την εκτίμηση και την αγάπη όλων των δεξιών ψηφοφόρων προς το πρόσωπό του, αποφάσισε να κάνει νωρίτερα την παρέμβασή του, καθώς εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

    Να σημειωθεί ότι σήμερα, Δευτέρα, οι κ. Καραμανλής και Σαμαράς πρόκειται να έχουν νέα συνάντηση, στο περιθώριο της επιμνημόσυνης δέησης που θα τελεστεί στο Ίδρυμα Καραμανλή, με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI ME PONAGAN TA ARXIDIA MOU... NA GIATI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσεξε!
    Θα πέσεις...
    Σου φώναζα, σε προειδοποιούσα!

    Μόνος εγώ, πλην της Αριστεράς.
    Όμως εσύ, ενώ άκουγες ευκρινώς, προτιμούσες να με λοιδωρείς.
    Το ίδιο συνεχίζεις να κάνεις και τώρα, ενώ έχεις καταλάβει πόσο δίκαιο είχα.

    Κι όχι μόνο αλλά... αλλά μου ζητάς και τα ρέστα γιατί
    -αντί να επιχαίρω- βούτηξα και τα μούτρα μου, ακόμη και στα σκ..., βάζοντας πλάτη μήπως κάτι σωθεί...
    Και έχεις το περίσσιο θράσος να ισχυρίζεσαι ότι... άλλα έλεγα πριν και άλλα τώρα...

    Σε προειδοποιώ και πάλι.
    Δεν σε απειλώ.
    Γιατί άλλωστε;

    Εγώ τη δική μου μοναξιά τη βίωσα.
    Ήταν, όμως προσωπική , δεν αφορούσε εσένα όυτε τη χώρα, την πατρίδα, την Ελλάδα μας...


    Υ.Γ : Αφιερώνεται σε κάθε όψιμο "αντιμνημονιακό" και σε κάθε "δήθεν"...

    Με ελπίδα και πίστη στον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά που σίγουρα ουδείς ισχυρίζεται ότι τον διακρίνει πολιτική αφέλεια.
    Σε αντίθεση με την επιτέλεση του χρέους και του καθήκοντος, έστω και όταν εξ ορισμού προεξοφλείται η αναδοχή των όσων συνεπάγονται προσωπικό κόστος το οποίο και δεν ...προέκυψε !
    Το εγνώριζε καλώς και το ανέλαβε "εις ολόκληρον".

    _________________________________________________
    Αλήθεια ποιο το κόστος των όψιμων και των δήθεν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το φιλί δέν λέει τίποτα θέλουμε τον Κώστα Καραμανλή πίσω αρχηγό, πρόεδρε ανέλαβε πρωτοβουλίες να επανέλθεις και να διώξεις τον άχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2,31 ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ
    ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ

    ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΝΟ
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ 80 ΧΡΟΝΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tου Χρηστου Γιανναρα :
    Aν από τις επερχόμενες εκλογές προκύψει πρωθυπουργός ο κ. Aντώνης Σαμαράς, θα είναι ο τέταρτος, σε συνεχή διαδοχή, κυβερνήτης της χώρας (μετά από τους K. Σημίτη, K. Kαραμανλή και Γ. A. Παπανδρέου) δίχως κοινωνική σταδιοδρομία άλλη έξω από την επαγγελματική πολιτική.
    Mπορεί κάποιοι από τους τέσσερις να εργάστηκαν για μικρό διάστημα σε διαφορετικές βιοποριστικές απασχολήσεις, αλλά δεν σταδιοδρόμησαν εκεί, οι ικανότητες και τα προσόντα τους δεν δοκιμάστηκαν στον κοινωνικό στίβο, δεν ήταν αυτός που τους ανέδειξε ικανούς για μπροστάρηδες στο πολιτικό πεδίο…
    …Aυτό το τρομακτικό (στην κυριολεξία) δεδομένο ισχύει, με ασήμαντες παραλλαγές, και για τους τρεις προηγηθέντες πρωθυπουργούς, όπως και για τον τώρα προαλειφόμενο: Γεννήθηκαν, περίπου προορισμένοι να γίνουν πρωθυπουργοί. Kαι μάλιστα συγκεκριμένου τύπου ή υποδείγματος: «μπαλκονάτοι». Iσως ο K. Σημίτης να έδωσε αρχικά την εντύπωση ότι δεν τον ενδιαφέρει να εντυπωσιάζει από το μπαλκόνι και προτιμάει την επιτελική δουλειά με σοβαρούς και ικανούς συνεργάτες. Σύντομα όμως αποδείχτηκε αυτή η αρχική του εικόνα συμπτωματική…
    …Tον τύπο του μπαλκονάτου αρχηγού ζήλωσε εξαρχής ολοφάνερα και ο A. Σαμαράς. Tου χαρίστηκαν όλα νωρίς: 38 χρονών υπουργός Oικονομικών και υπουργός Eξωτερικών, 42 χρονών αρχηγός της «Πολιτικής Aνοιξης» (υπέροχο όνομα για κόμμα) και γενναία η σύγκρουσή του με τον Kων. Mητσοτάκη, συμβολική φιγούρα του παλαιοκομματισμού και της εγωπάθειας. Oλα έδειχναν ότι κάτι καινούργιο μπορούσε να επενδυθεί στο πρόσωπο του Σαμαρά. Mα η διάψευση ήταν άμεση και παταγώδης: Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξάγγειλε την ίδρυση της «Aνοιξης», όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο. Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει. Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται.
    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο: Ποια γοητεία ακαταμάχητη θα ασκούσε ένα ριζικά διαφορετικό είδος πολιτικού λόγου. Γυμνού από κάθε στόμφο, παραιτημένου από την ένταση του δήθεν πάθους. Πολιτικός λόγος δημόσιος, με την απλότητα και προσήνεια του ιδιωτικού. Oπως κουβεντιάζουν οι άνθρωποι όταν τους ενδιαφέρει αυτό που έχουν να πουν και όχι οι εντυπώσεις που θα προκαλέσουν. Kυρίως, με την ταπεινότητα να ομολογούν και να αναλύουν τα σφάλματά τους, τις αποτυχίες τους. Eπιμένοντας σε στόχους που αξίζουν να τους παλέψει μια κοινωνία, με τόλμη, πείσμα και θυσίες.
    Mπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού. Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Oικονομικών, Eξωτερικών, Πολιτισμού) ήταν τόσο κοινότοπος όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του. Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Eζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί: Oι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Tοπικής Aυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων. Iδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξυπνησε ο κλασομπανιερας -μπουχεσας αφησε την σαλωμη και πηγε στο ζαπειο.. μπραβο προοδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωτηρίας συνέχεια.

    Αφού μας σώθηκαν οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου -μέχρι νεοτέρας- το κλειστό επάγγελμα του “Σωτήρα” έχει πλέον ανοίξει!

    Και ο Αντωνάκης οπωσδήποτε έχει λόγους να ελπίζει και να ετοιμάζει την στολή του για να μας σώσει κι αυτός με τη σειρά του από όσα κακά μας έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση στην οποία βέβαια συμμετείχε.

    Ευτυχώς δεν θα είναι μόνος σε αυτή την προσπάθεια αφού και ο Μπένι που μας έσωζε θέλει κι αυτός να μας ξανά σώσει μαζί με τον Αντώνη. Παλιά τουλάχιστον...
    μας έσωζε ο ένας από τον προηγούμενο.

    Τώρα θέλουν να μας σώσουν οι ίδιοι από τον εαυτό τους! Μεγάλο μπέρδεμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκανε εναν μαλακα σαν τον γαπ μαγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πρώην πρωθυπουργός λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχηλαμόγια της αγοράς με αποτέλεσμα την ηθική και οικονομική διάλυση της χώρας.

    Ο κήρυκας του «σεμνά και ταπεινά», Κωστάκης ο ανιψιός, αφού κατήγγειλε στο σουβλατζίδικο «τους πέντε νταβατζήδες», ανέχθηκε και εν πολλοίς κάλυψε,το νταβατζηλίκι των γνωστών κολλητών του (Ρουσόπουλου, Αγγέλου, Ανδριανού) τριάδας ομοούσιων αχρείων…

    Αλλά είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι στάθηκε λίγος, δεν αξιοποίησε την πολιτική ισχύ που είχε το 2004 για να επιβάλει πραγματική ανασυγκρότηση του δημοσίου τομέα και ανέχθηκε (από καθαρή καλπουζανιά) το σχηματισμό καμαρίλας που κυβερνούσε αντ’αυτού, με σαδραζάμη έναν πρώην κουμουνιστή(της συμφοράς) που ευνοούσε μόνον τους ομοίους του.
    Δεν αρνούμαι τις καλές του προθέσεις, δεν αρνούμαι την ευφυΐα του.

    Είχε και τα δύο και ήξερε το σωστό, ξεκίνησε μάλιστα να το εφαρμόσει, δεν είχε όμως το τσαγανό να επιμείνει στον σωστό αλλά τραχύ δρόμο και με την πρώτη δυσκολία εγκατέλειπε την προσπάθεια.

    Ηγέτης δεν είναι αυτός που δείχνει στο πλήθος το σωστό δρόμο, αλλά αυτός που μπαίνει μπροστά και προχωρά, έστω και αν λίγοι τον ακολουθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση