GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριακίδης έκλεισε τον FLASH...

Γράφει ο… Press@κιας  (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος). E-mail: presssakias@gmail.com . Την αναστολή λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού...

Γράφει ο… Press@κιας 
(κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος).
E-mail:
presssakias@gmail.com.

Την αναστολή λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού FLASH 96 ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του σταθμού Πέτρος Κυριακίδης! Ο διευθυντής Ηλίας Παπανικολόπουλος ενημέρωσε πριν από λίγα σχετικά τους εμβρόντητους εργαζόμενους για την απόφαση της ιδιοκτησίας και τους ζήτησε να εγκαταλείψουν τα γραφεία. Η ΕΣΗΕΑ φυσικά, από τη μεριά της, τους διεμήνυσε το ακριβώς αντίθετο, να παραμείνουν δηλαδή στις θέσεις τους.
Οι δημοσιογράφοι πήγαν σήμερα για δουλειά αφού από χθες υπήρχε άτυπη ενημέρωση πως το πρόβλημα με τους απλήρωτους τεχνικούς θα λυνόταν και πως η απεργία θα ακυρωνόταν.
Ηδη στις εγκαταστάσεις, στο Μαρούσι, βρίσκονται μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αλλά και της ΕΤΕΡ ενώ η εκπομπή του σταθμού έχει σταματήσει από τις 17:36…
Αφορμή στάθηκε η νέα τριήμερη απεργία που προκήρυξε η ΕΤΕΡ για τους τεχνικούς του σταθμού ενώ το πρωί έγινε προσπάθεια ο σταθμός να λειτουργήσει με απεργοσπαστικό μηχανισμό. Η εργοδοσία-που έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους- επιστράτευσε άλλους τεχνικούς για να βγει ο πρόγραμμα στον αέρα.
Υπάρχει πάντως η εικασία πως η ανακοίνωση του «λουκέτου» είναι απλώς ένα εκβιαστικό δίλλημα ώστε η ΕΤΕΡ να σταματήσει τις απεργίες.
Εν αναμονή των περαιτέρω εξελίξεων…
http://www.soccerplus.gr/article/loyketo-apeili-pantos-flash-96-sigei 

6 σχόλια

  1. Αλλη σκοτουρα δεν ειχαμε τωρα απο το να ασχολουμαστε με το σωου που εστησε ο αλητης χασικλης ευθυμιου της αλητοσυμμοριας πασοκ..

    Ουστ ροχαλα ρε πουστηδες αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι!!

    Το πραγμα ειναι φως φαναρι οτι ο αλητης χασικλης ευθυμιου πληρωσε μερικα πρεζονια αναρχοαπλυτα των Εξαρχειων για να του πεταξουν μερικα μπουκαλια με νερο ..
    Τους εδωσε απο κανα 20ρικο λαι τους εταξε οτι μετα τις εκλογες θα ειναι ελευθερο και δωρεαν το χασισι!!
    (Καθε φορα προεκλογικα το ιδιο κανει!)
    Φτου γαμωτοοοο

    Στο βιντεο που παιζεται ρε τζογλανια ο χασικλης ευθυμιου ΚΑΘΕΤΑΙΙΙΙΙ αμεριμνος και καποιο τσιρακι παει και του δινει κατι χαρτια,,υποτιθεται κονκαρδες!!

    Αμα δεχοταν επιθεση απο αγνωστους θα καθοταν ετσι ησυχα???

    Θα ειχε χωθει στη τουαλεττα ,θα ειχε βαλει τα κλαμματα θα ειχε εξαφανισθει ..
    Και μαλιστα απο την .."Χρυση Αυγη" που οπως λενε τα πουλημενα τζογλανια αποτελειται απο μαχαιροβγαλτες,ροπαλοφορους,τσεκουροφορους ....!!!!!

    Τζογλανια σοβαρευτειτεεεε!!
    Τομαρια σας πηραμε χαμπαριιιιι!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΝΥΧΤΗΜΕΡΟΝ .ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΙ .ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΖΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΤΑΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΧΟΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΨΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ
    ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση