GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση απαντά με τo "δημόσιο συμφέρον" στην απεργία της ΠΝΟ...

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματιζόμενη απεργία της ΠΝΟ. Στ...

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματιζόμενη απεργία της ΠΝΟ. Στη σύσκεψη μετείχαν οι Υπουργοί: Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος, Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής.
Μετά τη σύσκεψη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η πραγματοποίηση της απεργίας των ναυτεργατών, ιδιαίτερα μετά...
 τις σημερινές γραπτές δεσμεύσεις του Υπουργείου, είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου με την συνδικαλιστική τους ηγεσία και έχει αντιμετωπίσει με τον πιο πρόσφορο τρόπο τα προβλήματα που έχουν τεθεί. Καλούμε την ΠΝΟ να αναλάβει τις ευθύνες της αναλογιζόμενη το δημόσιο συμφέρον, το βαρύ πλήγμα στον τουρισμό ενόψει μάλιστα του Πάσχα, τους κινδύνους που δημιουργούνται για την δημόσια υγεία, τις σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις και την αναστάτωση της οικονομικής ζωής των νησιών σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, καθώς και την αρνητική εικόνα για τη χώρα που προβάλλεται διεθνώς.
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και να διασφαλίσει την ομαλή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και την απρόσκοπτη διακίνηση των προϊόντων.»

14 σχόλια

  1. Otan leme dhmosio symfern mhpws ennooyme ekeino to "dhmosio symferon" poy elege o Loverdos gia na mhn anoi3ei... gia oloys toys farmakopoioys to 8eokleisto... epaggelma twn farmakopoiwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Otan leme dhmosio symferon mhpws ennooyme ekeino to "dhmosio symferon" poy elege o Loverdos gia na mhn anoi3ei... gia oloys toys farmakopoioys to 8eokleisto... epaggelma twn farmakopoiwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΙΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΑΦΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΕΣ ΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ...ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ 7.13 ΣΕ 8.02 ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ κκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εγκεφαλοι που μας κυβερνουν των οποιων η ποιοτητα των εγκεφαλικων κυταρων ειναι κατα πολυ χαμηλης ποιοτητας του ΦΕΛΟΥ,η δε αλαζωνεια τους ανταγωνιζετε την οσφυοκαμψια τους τωρα τα βαλαν με ωαυτικους.ΞΕΧΝΟΥΝ οτι αν δεν θπειρχε τοσθναλαγμα απο τον μισθο τους αυτοι ποτε δεν θα .ειχαν σπουδασει στο εξωτερικο.ΑΣΕ που πηγαν τσαμπα τα λεφτα τενεκεδες εφυγαν φελοι γυρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαι συνταξιουχος ναυτικος.
    Τα τελευταια δεκα εξη χρονια στην Ακτοπλοοια.Θυμαμε την απεργία την δεκαημερη και αναπολω.Ωραίες μέρες...Α ξεχασα να σας πω εχω κορνιζαρισμένες δυο διαταγες ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ.
    Τιμή μου και καμάρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απεργια διαρκειας..
    να μην παει κανενας διακοπες..
    μαλακες κωλοπερασακηδες
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΝΙ!
    ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟ
    ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΟΥΒΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(35% ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2500000 ΗΛΙΘΙΟΙ )..ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(35% ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2500000 ΗΛΙΘΙΟΙ )..ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση