GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλη μια επιβεβαίωση του Press-gr...

13 σχόλια

  1. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΑΡΑΣ &(ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε λεβεντη Δημαρα και υπουργος προστασιας του Πολιτη σε συνκυβερνηση ΚΑΜΕΝΟΥ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ και ολιγην απο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεβεντη 05.01, Συμφωνω να του σουρουνε οσα δεν περνει η σκουπα αλλα δεν συμφωνω και μαζι σου για την πεντακομματικη συγκυβερνηση που περιγραφεις. Δεν βλεπω το Πασοκ να λαμβανει μερος στο παρτι γιατι απλα εβαλε μυαλο κατα την γνωμη μου, τους κανει πλακα και θα τους αφησει να δουνε την γλυκα και απο μεσα οχι μονο απο την απεξω.
    Δεν κανω αναλυση για το πως ποιος και τι φταιει-εφταιξε στη κατασταση αυτη γιατι ο καθενας εχει και μια διαφορετικη προσεγγιση-αποψη και θα μπλεξουμε τα μπουτια μας, αστο καλλιτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ 55 ΚΑΙ ΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ)..ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ...ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ..ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΦΥΛΑΞΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟ 1821 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ -ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ..ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ 12-13 Τ0 40 ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ-ΠΡΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ..ΑΠΟΒΑΛΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΒΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΕΞ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λεβεντη 5.41
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    πασοκος χωρις λεφτα και εξουσια?
    δε λεει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια:
    Και επίσημα συνεργάτες Καμμένος-Δημαράς.

    Τη συνεργασία στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσαν ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς.

    - Η απολυτη προσωποποιηση του πολιτικου καιροσκοπισμου απο εναν πρωην Πασοκο. Απο τον Γιαννη στη Αρια και τουμπαλιν -

    Αυτός ο Δημαράς έχει τελείως ξεφτιλιστεί.
    Πριν δέκα μέρες, δεν απέκλειε τη συνεργασία με τον Καμμένο;
    Πόσο αναξιόπιστος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Ο ίδιος δεν είχε δηλώσει, ξεδηλώσει, ξαναδηλώσει ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής την 1η Ιανουαρίου 2011 και ΔΕΝ το τήρησε;

    Ποιος σοβαρός άνθρωπος, μετά από αυτά, μπορεί να τον εμπιστευτεί.

    ..Σοβαρός πολιτικός ο Δημαράς
    Τέτοιου είδους πολιτικά υποπροιόντα μας κατάντησαν στην κατάσταση που βρισκόμαστε.

    Καμένε!
    Τέτοιες μαλακίες κάνε και έλα μετά να πάρεις ψήφο
    Μου θυμίζεις αλλόν μεγάλο πολιτικό αρχηγό τον Καρατζαφέρη
    Μάλλον πάσχεις από το ίδιο Καρατζαφέρειο σύνδρομο
    Ξεβρακώνεστε όσο πλησιάζουν εκλογές
    Μοναδικός αντικειμενικός σκοπό σας ..Να αρπάξετε και σεις κουτάλα υφαρπάζοντας την ψήφο των ευκολόπιστων αδιαφορώντας για ότι υποφέρει ο κοσμάκης

    Θα φας καλά και σύ, αν και δω που τα λέμε δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από σένα ___________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους ρε παιδιά και είχα μια αγωνία τι θα απογίνει αυτός ο μέγας πολιτικός ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10 στελέχη από το Αρμα Πολιτών αποδοκιμάζουν τον Δημαρά.

    Μία άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στις τάξεις του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, μετά την ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,
    πως ο Γιάννης Δημαράς θα συνεργαστεί μαζί τους στις επερχόμενες εκλογές της....6ης Μαΐου.

    Σε ανακοίνωσή τους στελέχη του Άρματος Πολιτών υποστηρίζουν πως η απόφαση αυτή του Γιάννη Δημαρά, υποστηρίζεται από μία ισχνή μειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας.
    Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Παναγούλης Στάθης,Αθανασίου Νάσος ,Τασιόπουλος Σταύρος, Χαλαζιάς Αλέξης, Κοντονάσιος Σωτήρης, Σιδηρόπουλος Κώστας, Καραχάλιος Κώστας, Ζαβιτσάνος Σπύρος, Γεννιά Γεωργία, Διομήδης Στάθης.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
    «Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.
    Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.
    Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους. Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Άρμα Πολιτών, καθώς και στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς.
    Εξάλλου στις 28/3/2012 υπήρξε σχετική ανακοίνωση του κόμματος που αναφερόταν ρητά η απόφαση για συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης για να απελευθερωθεί η χώρα από τα δεσμά της κρίσης στην οποία την βύθισε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι απορρίπτεται κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
    Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο «αντιμνημονιακό» μανδύα να διασώσουν την δική τους «πατρίδα» χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό.
    Για το γνήσιο της ανακοίνωσης:
    Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,
    Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών
    Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας
    Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας
    Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας».



    καλα ρε Δημαρα
    με τον Καρατζαφερη Νο 2 πηγες ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να μας πει κάποιος , από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα παλιά και νεοσύστατα ή που πρόκειται να δημιουργηθούν μπορεί να βγάλει την χώρα από τη κρίση , να το αναρτήσει , να το μάθουμε και οι άλλοι; Το πολιτικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει και αποτύχει παταγωδώς .
    Πιστεύει κανένας ότι όποιο κόμμα και να βγεί , θα μπορέσει να κάνει τίποτα για να βγούμε από την εξαθλίωση , αφού μετά από 2 χρόνια σκληρής λιτότητας και εξαθλίωσης , υπάρχει ακόμη πρωτογενές έλλειμα ; Εχετε την εντύπωση ότι οι δανειστές μας τρώνε κουτόχορτο και μας δανείζουν χωρίς εξασφάλιση ; Μην τρέφουμε αυταπάτες.
    Μην πιστεύει κανένας σε πολιτικάντηδες και σε όνειρα θερινής νυκτός. Όταν το δημόσιο δεν μικραίνει για να μη μειωθούν οι κομματικοί στρατοί , όταν το μόνο που κάνουν είναι να διαλύουν τον ιδιωτικό τομέα που συντηρεί το δημόσιο , μειώνουν τις συντάξεις , πιστεύει κανένας λογικός ότι θα σταματήσει η εξαθλίωση του απλού κοσμάκη και ο κάθε Δημαράς , Καμμένος , Τσίπρας , Κουβέλης , Σαμαράς , Βενιζέλος θα μας σώσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχχαααααα

    Μπράβο ρε Δημαρά - ΚΑμμένε, το πλαισιο συναντίληψης που έχετε μας τρελαίνει!!!!!!!!!

    Περισσότερος πολιτικός πραγματισμός από αυτόν που εναντίον των διαφορών σας συνυπογράφετε δεν μπορεί να υπάρξει.

    Άντε και με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στην επόμενη συγκυβέρνηση αριστεροί ονειροπόλοι και δεξιοί ακτιβιστές με συγκολλητική ουσία το ... αντιμνημόνιο. Σιγά το εμπόδιο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και εσείς. Όπως και εμείς.

    Μόνο ΠΑΣΟΚ. Όπως το λες Δημαρά. Ναι στο Κοινοβούλιο. Ναι στην εΥρώπη. Ο μαϊντανός που βάζεις για να ... δεχθείς να πας με τους οριακά σχεδόν φασίστες του ΚΑμμένου είναι καπνογόνο. Ρόλο θες για την παρτη σου και όχι ... επανάσταση.

    Άντε μετ ο καλό και με το ΣΥΡΙΖα παλικάρια να κυβερνήσετε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τυχοδιωκτικής Α.Ε. YΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ πατριωτών του κώλου. - εγκώμιον - !!!!!

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ....ΠΑΝΟ. Τους παίρνει μέσα από τα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ… ΜΕ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ !

    Μπορεί να έφαγε… πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ ο… αριστεροδεξιοκεντρώος «προεδρεύων» Πάνος (Καμμένος), αλλά τώρα φαίνεται πως παίρνει
    την… εκδίκησή του, από τους… άσπονδους «αντιμνημονιακούς συντρόφους»
    του τσιπρέικου.

    Πως ; Παίρνοντας με… μεταγραφή διάφορους αριστερούς μέσα από τα χέρια του Τσίπρα !

    Πρόσφατο παράδειγμα ο Νότης Μαριάς. Ο οποίος ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ
    (του «λεφτά υπάρχουν»…), όπου έλαβε γερή θέση («επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο....Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»), λάκισε μετά την ψήφιση του Μνημονίου Νο1, κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις περιφερειακές εκλογές του 2010 (Αττικής), στελέχωσε την «Ενωτική Κίνηση» του διαγραμμένου από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Κουρουμπλή (που ήδη έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ), φλέρταρε με τη «Σπίθα» των Μίκη και Γλέζου και φερόταν ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθηνών:
    («Ετοιμάζει μεταγραφές ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχουν μπει στο ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη της Κουμουνδούρου αναζητούν ανθρώπους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια, ενώ στοχεύουν παράλληλα να εντάξουν στις τάξεις τους τα «δυσαρεστημένα» στελέχη από το κυβερνών κόμμα.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real news, στο «μεταγραφικό» στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει η Σοφία Σακοράφα η οποία αν τελικά συμφωνήσει θα κατέβει ως υποψήφια στη Β’ Αθηνών. Στην ίδια περιφέρεια αναμένεται να κατέβει και ο συνταγματολόγος Νότης Μαριάς»).

    Αλλά, δρώντας με… ταχύτητα και… αποφασιστικότητα, ο «προεδρεύων» Πάνος τον άρπαξε από τον ΣΥΡΙΖΑ, κυριολεκτικά την… τελευταία στιγμή:
    Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου. Όπως δήλωσαν από κοινού ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς «υπογράφουμε σήμερα συμβόλαιο τιμής για συνεργασία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να συγκροτήσουμε μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που θα ανακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία και θα απαλλάξει το λαό μας από τα Μνημόνια και τις επονείδιστες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι στους εκλογικούς συνδυασμούς των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».


    ερωτηση:

    Μπορούν οι Έλληνες πατριώτες να συνοδοιπορήσουν με όλη αυτή την αριστεράντζα στο αγνώστου ιδεολογίας (μάλλον, «λίγο απ’ όλα»)
    μόρφωμα του Καμμένου;

    Ο καθένας ας δώσει την απάντησή του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7.24 φιλτατε...Ευτυχως υπαρχουν οι σκυφτουληδες οι υπηρετριες τα μπαζα τα σκηβαλα οι παραιτημενοι οι προσκυνημενοι οι ραγιαδες αυτοι που κιοτεψαν και μας δειχνουν ποιο δρομο θα πρεπει να ακολουθησουμε με περισσοτερη διαθεση για αγωνα με περισσοτερο ατσαλωμενη την θεληση για ανατροπη.ΘΑ την σωσουμε την πατριδα μας!!(οχι βεβαια ακολουθωντας την συνταγη των προδοτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ οχι βεβαια) .. θα σωσουμε και ..τα μπαζα αλλωστε παντα ετσι γινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση