GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι λέει ο Ραγκούσης για την υποψηφιότητά του...

Με αφορμή τη σχετική φιλολογία που αναπτύσσεται σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. στη Β’ Αθηνών ο Αναπλη...

Με αφορμή τη σχετική φιλολογία που αναπτύσσεται σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. στη Β’ Αθηνών ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γ. Ραγκούσης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη ΝΕΤ TV και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα»:
- «Προσωπικά ούτε διεκδικώ ούτε πιέζω κανένα και για τίποτα. Περιμένω, όπως....
όλα τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τις αποφάσεις των οργάνων».
- «Εγώ θα περιμένω, δεν θα μιλήσω καθόλου, τις αποφάσεις των οργάνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τις τελικές αποφάσεις που αύριο θα γνωστοποιηθούν και σε κάθε περίπτωση εδώ είμαστε».
- «Αν κάποιοι νομίζουν ότι επειδή εγώ τήρησα μία στάση αρχής, ότι θα πρέπει για αυτό «να με εκδικηθούν ή να με τιμωρήσουν», εγώ είμαι έτοιμος να πληρώσω το όποιο κόστος. Δεν μετανιώνω ούτε πρόκειται εκ των υστέρων να άλλαζα κάτι σε σχέση με τη χθεσινή μου στάση στην ψηφοφορία».
- Εγώ στο Επικρατείας δεν έχω ζητήσει να συμπεριληφθώ, ούτε το 2009 είχα ζητήσει. Εγώ το 2009 ήθελα να είμαι υποψήφιος, ήμουν Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στη Β’ Αθήνας με σταυρό, αυτό είχε ήδη δημοσιοποιηθεί από εμένα. Ο Γιώργος Παπανδρέου περίπου τελευταία στιγμή έκρινε, και εγώ δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά, το σεβάστηκα, είχε δίκιο στην πραγματικότητα ότι έπρεπε απερίσπαστος να μείνω στην άσκηση των καθηκόντων μου, να μην έχω περιορισμούς εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης και να μην κατέβω με σταυρό στη Β’ Αθήνας, αλλά να είμαι δεύτερη φορά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Και αυτό το οποίο έκανα για να βοηθήσω την παράταξη, να φέρει το εκλογικό αποτέλεσμα και να εκλέξει 160 βουλευτές που είχε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Εγώ έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στο Χολαργό, για αυτό το λόγο ήθελα και από το 2009 να είμαι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας.

15 σχόλια

  1. Τελικά όλοι ακολουθούν το παράδειγμα του Γιώργου.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΗΠΟΥΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αει γαμησου ραγκουση-νταλαρα..
    στου κυρτσου το μαντρι προβατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα σου πω εγω τι λεει..ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΤΡΤΟΦΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτο ρε Καψαμπελη εχεις ξεσκισει τους υπόλοιπους (Αννα, Χρυσοχοιδη, Ρεππα); Για χαρη του χαμπουκερα;;;;; Σε κουτσο αλογο πανταρεις. Ακομα και οι νταβατζηδες το καταλαβαν και τον εχουν χεσμενο. Τελευταιος ειναι στις δημοσκοπησεις. Ως και ο καραγκιοζης ο Ανδρουλακης τον περναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ραγκούση πολύ σε πάω αλλά δυστυχώς είσαι περικυκλωμένος από πασοκομπόχα τρίτης διαλογής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτός από τον Ραγκούση και άλλοι 85 βουλευτές καταψήφισαν την ντροπολογία, γιατί στο στόχαστρο μόνο ο Ραγκούσης μήπως ενοχλείται το σύστημα λέω μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο Ραγκουσης του ΔΟΛ πολεμιος του συστηματος. Θα ξερασω!!! Μονος του προκαλεσε την αναταραχη με τις συνεντευξεις εδω και εκει. Η τελευταια ευκαιρια του μπας και εκλεγει βουλευτης. Γιατι μετα θα φτιαχνει κρεπες στην Παρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O monos poy a3izei sto brwmero PA.SO.K.. O monos poy eixe ta arxidia na ta balei... me tis panisxyres syntexnies farmakopoiwn (oi opoioi prostateyontai kai apo antisyntagmatikoys plh8ysmiakoys kai gewgrafikoys periorismoys), tarifosporiwn kai ntalikerhdwn, oi opoioi akomh kai shmera synexizoyn na emporeyontai mayra... kai paranoma kratikes adeies leitoyrgias - kratikh perioysia kai na tis klhronomoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν πας να χέσεις σε καμία Βίλα της ξαδέλφης ρε Νταλάρα ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η παλιά Σαχλαμαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι κ. Τζων (ο κ. $$$$$$), έσκασε από την κακία του, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έκανε κίνηση ματ στον άεργο βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά!!!

    Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι, όπως είπε ο Καρατζαφέρης!!!

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματος του- της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση