GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΤΕ: Κλειδώνει η Bad Bank;;..

Δεν έχουμε αρκετά να προσθέσουμε στο σχόλιο μας, παρά μόνο να προειδοποιήσουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση θα χαθεί η αξία των μετοχών (...

Δεν έχουμε αρκετά να προσθέσουμε στο σχόλιο μας, παρά μόνο να προειδοποιήσουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση θα χαθεί η αξία των μετοχών (φυσικά μιλάμε για το Free Float της τάξης του 10%, το 90% της τράπεζες ανήκει στο δημόσιο – η μετοχή βρίσκεται πάντα στο ιστορικό χαμηλό), κάτι παρόμοιο με αυτό το οποίο συνέβη στην περίπτωση της Proton Bank και της T Bank, όπου έγινε χρήση του σχετικού νόμου. Μάλιστα, όπως είχαμε αναφέρει σε ένα από τα προηγούμενα σχόλια, η πιθανότητα αυτή αυξήθηκε κατακόρυφα, μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να συμπεριληφθούν στην απομείωση του χρέους και τα δάνεια των ΔΕΚΟ (με εγγύηση δημοσίου), το πρόβλημα για την ΑΤΕ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, με την έκθεση της Τράπεζας να είναι από τις μεγαλύτερες, περίπου 2,5δις ευρώ. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι με την ενεργοποίηση της Bad Bank, η σημερινή ΑΤΕ θα σπάσει στα δύο, το προβληματικό κομμάτι θα εκποιηθεί, ότι τέλος πάντων μπορεί, ενώ το καλό κομμάτι θα μεταφερθεί σε ένα νέο σχήμα, του οποίου μέτοχος θα είναι κατά 100% το δημόσιο.
badmoney.gr

2 σχόλια

  1. mayro.sto xaratsopasok
    mayro se aytous pou mas katestrepsan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση