• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

  ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΤΩΧΕΥΣΗ = ΟΛΕΘΡΟΣ....

  Του Τάκη Κωτσιόπουλου.

  Τον τελευταίο καιρό, αφήνουν κάποιοι ανεύθυνοι και επιπόλαιοι πολιτικοί να φανεί, ότι
  το να πτωχεύσουμε δεν είναι και τόσο τραγικό.  Μερικοί δε εξ αυτών, ισχυρίζονται ότι έχουμε πτωχεύσει και στο παρελθόν αρκετές φορές  και δεν πάθαμε τίποτα.
  Κατά το παρελθόν, δεν είχαμε εξάρτηση από το πετρέλαιο, ή αν είχαμε ήταν μικρή.
  Η καλλιέργεια της γης γινόταν με ζώα, καθώς επίσης και πολλές από τις μεταφορές. Σήμερα, στην επαρχία δεν υπάρχουν πλέον ζώα, ή αν υπάρχουν είναι ελάχιστα.
  Σε περίπτωση που πτωχεύσουμε, ένεκα της επιπολαιότητας αυτών των πολιτικών, είναι βέβαιο ότι δεν θα έχουμε επάρκεια σε καύσιμα.
  Ερωτώ, τους επιπόλαιους αυτούς πολιτικούς, που φλερτάρουν με την πτώχευση:
  1. Πως θα καλλιεργήσουν οι αγρότες τη γη; 
  2. Πως θα μεταφέρουν τη σοδειά τους; 
  3. Πως θα μετακινηθεί ένας αγρότης που μένει σε απομακρυσμένο χωριό; 
  4. Πόσο καιρό θα επιβιώσουν αυτοί οι άνθρωποι στην ύπαιθρο; 
  5. Μπορούν να φανταστούν, αυτοί που φλερτάρουν με την πτώχευση, τι θα συμβεί;
  Δεδομένου ότι η έλλειψη καυσίμων ισοδυναμεί με θάνατο, μήπως εξαναγκαστούμε να ξεπουλάμε ένα νησί κάθε μήνα, ούτως ώστε να προμηθευόμαστε τις αναγκαίες για την επιβίωσή μας ποσότητες πετρελαίου;
  Επειδή αυτοί που φλερτάρουν με την πτώχευση αναφέρουν διάφορα παραδείγματα π.χ. Αργεντινή, Ισημερινός, που ξεπέρασαν την πτώχευση σχετικά “ανώδυνα”, μήπως θα μπορούσαν να μας υποδείξουν και κάποιες χώρες που βγήκαν αλώβητες από πτώχευση ενώ δεν είχαν ούτε πετρέλαιο ούτε ζώα;
  Οι χώρες που πτώχευσαν και τις οποίες χρησιμοποιούν ως παράδειγμα, είχαν γείτονες που αμφισβητούσαν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα;
  Οι χώρες που πτώχευσαν και τις οποίες χρησιμοποιούν ως παράδειγμα, είχαν πλούτο “εύθραυστο” σε πτώχευση, όπως είναι ο τουρισμός;
  Αυτοί, που επί σειρά ετών σπάνε καταστήματα, καταστρέφουν περιουσίες, καθώς και αυτοί που τους στηρίζουν, αποφάσισαν το τελειωτικό κτύπημα. Την πλήρη ισοπέδωση των πάντων.
  Θα τους κάνεις το χατίρι;
  frenostonkatiforo.blogspot.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  40 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 15 Μαΐ 2012, 5:03:00 μ.μ.

  θελω να τρωω χωρις να παχαινω
  θελω να πηδιεμαι χωρις να γκαστρωνομαι
  θελω να πληρωνομαι χωρις να δουλευω
  θελω πτυχιο χωρις να διαβαζω
  θελω επιχειρηση χωρις ρισκο
  θελω δανεικα και αγυριστα
  θελω την ελλαδα στο ευρω.

  Ανώνυμος είπε... 15 Μαΐ 2012, 5:04:00 μ.μ.

  ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :
  1) ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ
  2) ΠΟΛΛΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
  3)ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ( ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ) ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  4) Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  5) Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Κ.ΚΟΥΒΕΛΗ.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ( Η ΝΔ ), ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΚΚΕ, Η Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  Ανώνυμος είπε... 15 Μαΐ 2012, 5:04:00 μ.μ.

  Μαύρα μαντάτα για την Υγεία: Μνημόνιο και έλλειψη ρευστού “τρώνε” νοσοκομεία και ΕΟΠΥΥ!

  Όλα από την τσέπη τους θα πρέπει να τα πληρώνουν πολύ σύντομα για την υγεία τους οι Έλληνες ασθενείς αν συνεχισθεί η κατάσταση με την υποχρηματοδότηση του συστήματος υγείας. Τι θα πληρώνουν και πόσα χρήματα λείπουν από τον κορβανά του ΕΣΥ;

  Νοσοκομεία δεν μπορούν πια να λειτουργήσουν ομαλά λόγω έλλειψης ρευστού, άρα και υλικών, προσωπικού και γενικότερων χρεών. Ο νεοσύστατος ΕΟΠΥΥ πριν καλά καλά ξεκινήσει να λειτουργεί βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση καθώς τα κονδύλια που του διαθέτουν δε φθάνουν ούτε...ανάσα να πάρει.
  Αποτέλεσμα της τραγικής αυτής οικονομικής κατάστασης των φορέων παροχής υγείας είναι όχι μόνο να βασανίζονται καθημερινά οι χιλιάδες ασθενείς, αλλά και να βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη τους.

  Είναι ενδεικτικό ότι το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ για το 2012 υπολογίζεται σε 4,5 δις ευρώ σε σύνολο δαπανών 9,3 δις ευρώ. Η κατάρρευση των εσόδων του ΕΟΠΥΥ εξαιτίας της εκτίναξης της ανεργίας και της μαύρης εργασίας υπολογίζεται ότι θα περιορίσει τον προϋπολογισμό του πάνω από 2 δις ευρώ. Ταυτόχρονα η χρηματοδότηση του από το κράτος μόλις φτάνει μόλις στα 800 εκατ. ευρώ δηλαδή δεν αγγίζει καν το 10% των δαπανών του.

  Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Χρήστος Κόνιαρης, Υγειονομικός Μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ: “Η έναρξη λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ συνοδεύτηκε με τραγελαφικές καταστάσεις, συνεχείς ανακλήσεις αποφάσεων, εμπάργκο από φαρμακοποιούς και γιατρούς και γενικότερο ένα αλαλούμ, που μάλλον θα αποτελέσει θέμα τω επιθεωρήσεων. Η κατάσταση αυτή έχει ως βασικό αίτιο την έλλειψη χρηματοδότησης από το κράτος αλλά και την κατάρρευση των εσόδων των κλάδων υγείας.

  Ήδη ο ΕΟΠΥΥ χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για δαπάνες Νοσοκομειακής περίθαλψης χρωστά τεράστια ποσά σε φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη ότι έχει αυτή τη στιγμή το μισό αριθμό των γιατρών που απαιτείται σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις είναι φανερό ότι αν είχε πλήρη κάλυψη δεν αρκούσαν ούτε «για ζήτω» τα χρήματα που διαθέτει”.

  Πάντως γιατροί και εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναμονή προκειμένου να διαπιστώσουν τι θα γίνει μετά τις εκλογές. Αν δηλαδή η νέα κυβέρνηση συνεχίσει τις δραματικές περικοπές σε χρηματοδοτήσεις, φάρμακα αλλά και μισθούς, πριν λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις.

  Ανώνυμος είπε... 15 Μαΐ 2012, 5:05:00 μ.μ.

  Χαχαχχα τι λες ρεεεεεε

  Κανουμε επελαση και δεν μασαμε , αποφοιτησαμε με PHD απο την σχολη του δογματος σοκ

  Ανώνυμος είπε... 15 Μαΐ 2012, 5:05:00 μ.μ.

  Χαχαχχα τι λες ρεεεεεε

  Κανουμε επελαση και δεν μασαμε , αποφοιτησαμε με PHD απο την σχολη του δογματος σοκ

  Ανώνυμος είπε... 16 Μαΐ 2012, 5:08:00 μ.μ.

  Προς τα 2 πρώην κόμματα εξουσίας: Λίγη τσίπα μωρέ...

  Βγαίνουν χωρίς ντροπή στα παράθυρα τα στελέχη και οι βουλευτές σας και ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για την ακυβερνησία στη χώρα.

  Ξιφουλκούν εναντίον όσων υψώνουν φωνή προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον. Διαλαλούν την τραγική κατάσταση της χώρας, κραδαίνουν τα βάρβαρα σχέδια των δανειστών και απειλούν πως εδώ που έφθασε η χώρα δεν υπάρχει άλλος δρόμος...

  Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με το κεφάλι ψηλά. Δεν μπορείτε να μας κοιτάτε στα μάτια και να μας λέτε λίγο πολύ ανώριμους γιατίεπιλέξαμε τον λαϊκισμό αντι την υπευθυνότητα.

  Ακόμα κι αν δεν υπάρχει άλλος δρόμος οφείλετε να το παραδέχεστε με τρεμάμενη φωνή και σκυμμένο κεφάλι. Γιατί είστε ένοχοι. Διαχρονικά οι παρατάξεις σας φέρανε τον τόπο σε αυτό το σημείο.

  1. Δικοί σας υπουργοί έπαιρναν μίζες για να δίνονται υπεριμολογημένα έργα τα οποία πληρώνονταν με τα δανεικά που δανειζόμασταν τόσα χρόνια. Η ανάπτυξή μας ήταν δανεική και υπερκοστολογημένη. Είναι αυτό λαϊκισμός;

  2. Δικοί σας υπουργοί εξυπηρετούσαν συντεχνιακά συμφέροντα καθηλώνοντας την ανταγωνιστικότητα. Είνα απίστευτη υπεκφυγή ευθυνών να κατηγορείτε τις απεργίες για την ανυπαρξία μεταρρυθμίσεων. Είναι σαν να λέτε ότι η αστυνομία αν πιάσε έναν κλεφτη πρέπει να τον αφήσει αν ξεσηκωθούν οι συνάδελφοι του. Είναι κι αυτό λαϊκισμός;

  3. Δικές σας ήταν οι κυβερνητικές αποφάσεις που ευνοούσαν μονίμως τους μεγαλοεισαγωγείς και αποβιομηχάνισαν εντελώς τη χώρα.

  4. Δική σας ήταν η επιλογή να υπερχρεωθούμε για να διοργανώσουμε τους ακριβότερους Ολυμπιακούς αγώνες στην Ιστορία.

  5. Δική σας ήταν η επιλογή να αφήσετε εντελώς ανεξέλεγκτο το τραπεζικό σύστημα με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό υπερδανεισμό των νοικοκυριών.

  6. Δικές σας ήταν οι προεκλογικές δεσμεύσεις που αθετούσατε πάντα μετά τις εκλογές.

  7. Βρείτε μου πόσοι προυπολογισμοί των τελευταίων 38 ετών εφαρμόστηκαν πλήρως. Ήταν όλοι δικοί σας.

  8. Δική σας ευθύνη είναι η κατάντια της δικαιοσύνης, που καθυστερεί χρόνια ολόκληρα να βγάλει αποφάσεις, που κατα καιρούς ελέγχεται από το πολιτκό σύστημα

  9. Δική σας ευθύνη είναι η κατάσταση της παιδείας.

  10. Δική σας ευθύνη είναι η κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων. Οι κυβερνήσεις σας ορίζαν τις διοικήσεις. Γνωρίζετε καλά ότι το ασφαλιστικό στην Ελλάδα δεν έχει ώς ρίζα το Δημογραφικό αλλά την κακοδιαχείριση και την καταλήστευση των χρημάτων των εργαζομένων.

  11. Δική σας ευθύνη είναι η εξωτερική πολιτική και φταίτε αποκλειστικά για την καταρράκωση της χώρας διεθνώς.

  12. Δική σας ευθύνη είναι η μη αξιοποίηση επί τόσα χρόνια του ορυκτού πλούτου της χώρας, θέμα που είστε πολύ λίγοι για να το διαχειριστείτε όπως φαίνεται.

  13. Είναι δική σας ευθύνη που τόσα χρόνια δεν αντιμετώπισατε τη φοροδιαφυγή. Δεν θέλατε είναι προφανές. Και σε άλλες χώρες θα είχαν παλιά και το αντιμετώπισαν. Θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις.

  14. Είναι πρωτίστως δική σας ευθύνη να καταπολεμήσετε την διαφθορά από τα πιο ψηλά κλιμάκια αλλά ακόμα και του γείτονα μου, που λάδωσε στην πολεοδομία για το αυθαίρετο. Τα λεφτά που σας πληρώνω κάθε χρόνο σε φόρους υποτίθεται ότι πληρώνουν αστυνομία, δικαιοσύνη και ελεγκτικούς μηχανισμούς.

  15. Είναι δική σας ευθύνη η γιγάντωση και η σαθρή λειτουργία του Δημοσίου. Διορίζατε με αντάλλαγμα ψήφους. Εγώ όμως σας ψήφιζα για να κυβερνάτε. Δεν έχω υποχρέωση να ψάξω ποιον διορίσατε και να του ζητήσω τα ρέστα.

  Ανώνυμος είπε... 16 Μαΐ 2012, 5:11:00 μ.μ.

  Προς τα 2 πρώην κόμματα εξουσίας: Λίγη τσίπα μωρέ...

  16. Είναι δική σας ευθύνη και δικά σας δημιουργήματα οι μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν κανάλια, εφημερίδες και δημόσια έργα. Είναι δική σας ευθύνη η αποθράσυνση τους. Είναι δική σας και μόνο η ευθύνη που σας ελέγχουν.

  17. Είναι δική σας ευθύνη που στο κέντρο της Αθήνας ένας Έλληνας νιώθει persona non grata. Και αφήστε τα παράπον ότι οι αριστεροί διαμαρτύρονταν. Ας καθαρίζατε εσείς το κέντρο και αυτοί ας διαμαρτύρονταν.

  18. Εξάλλου τα σύνορα είναι δική σας ευθύνη και όχι δική μου ή της αντιπολίτευσης. Το οτι δεν τα σέβονται οι δουλέμποροι είναι γιατί ουδείς φόβος υπάρχει για την παραβίαση τους.

  19. Είναι δική σας ευθύνη η διαχέιριση των δημοσιονομικών. Έσείς διαχειριζόσαστε χρέος, έσοδα και δαπάνες.

  20. Είναι δική σας ευθύνη, οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας. Και όχι ρε ξετσίπωτοι δεν είναι λαϊκισμός το ότι εσείς δεν έχετε ζήσει ποτέ με 600 ευρώ για να ξέρετε.

  21. Αν φτάσαμε στο σημείο να εξαρτώμαστε από τους ξένους για την οικονομική μας επιβίωση, είναι δική σας ευθύνη και αυτό.

  22. Μην υψώνετε λοιπόν φωνή, γιατί είναι δική σας η ευθύνη που στην χώρα που δημιούργησε το θεσμό της Δημοκρατίας οι εκλογές χαρακτηρίζονται ατυχές συμβάν.

  23. Αν είχατε ελάχιστη τσίπα, όλα τα στελέχη που έχουν συμμετάσχει σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί και να μην συνεχίζουν την συμμετοχή στον πολιτικό βίο της χώρας μετά από 38 αποτυχημένα και καταστροφικά χρόνια.

  24. Είναι δικοί σας ευθύνη που οι περισσότεροι από σας έχασαν τις έδρες τους και τα 5000 το μήνα. Άλλωστε γι αυτό τρέμετε τις εκλογές. Για να μην χάσετε τις παχυλές απολαβές.

  25. Και μην μου απαντήσετε ότι η Δημοκρατία στοιχίζει γιατί 38 χρόνια πληρώνω για ένα ανεπαρκές και σάπιο πολιτικό σύστημα που μόνο η ταμπέλα του θυμίζει ότι είναι Δημοκρατία.

  26. Είναι δική σας ευθύνη η άνοδος της ακροδεξιάς. Οχι, οι συμπολίτες μου δεν είναι ανώριμοι, ούτε νεοναζί. Εξοργισμένοι είναι από την διαχείριση των Εθνικών Θεμάτων, των συνόρων του Εθνικού Πλούτου.

  27. Κατηγορείτε για αλαζόνες, ανευθυνους και επικίνδυνους αυτους που δεν κυβέρνησαν ποτέ. Εσείς οι υπεύθυνοι της οικονομικής καταστροφής της χώρας.

  28. Και σταματήστε να μαας εκβιάζετε και να μας λέτε τις υπεύθυνες σας προτάσεις σας. Με δική σας ευθύνη έχετε απωλέσει κάθε εμπιστοσύνη
  Φταίω βέβαια κι εγω… γιατί σας ψήφιζα τόσα χρόνια και είμαι και εγώ υπόλογος απέναντι στους συμπολίτες μου.

  Άλλαξα όμως και δεν πρόκειται να πάρετε ούτε μία ψήφο ξανά από εμένα. Γιατί η μεγαλύτερη μου ευθύνη είναι απέναντι στο παιδί μου. Τα δικά μου όνειρα τα γκρεμίσατε. Τα δικά του δεν θα σας αφήσω. Ντροπή σας..

  Η ΝΤΡΟΡΑΚΛΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΑ!!!....ΟΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΑΖΙ..Η ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ!!!!!....ΜΑΥΡΙΣΤΕΤΟΥΣ

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:15:00 μ.μ.

  κ Κωτσιόπουλε

  Το αρθρο σας είναι προβοκατόρικο απο πάνω μεχρι κάτω και στόχο έχει μόνο το ψαρεμα κανενος ψηφου προς τα κομματα που κατεστρεψαν την χώρα ολοσχερώς.

  Οι ιδιοι βρωμεροι απατεώνες σε ενα σαπιο πολιτικο συστημα που δημιουργησαν νοιωθουν πλεον το οριστικο τους τελος.
  Αναλύσατε την περιπτωση που η χωρα "αναγκαστεί" να εγκαταλείψει το ευρω και τις συνέπειες από την έλλειψη καυσίμων ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ως κοινός προπαγανδιστης.

  Η χωρα ναι μεν ειναι εξαρτημένη από το πετρέλαιο όπως και οι άλλες χωρες της ΕΕ που δεν ειναι ενταγμενες στην ευρωζωνη και τον σκληρό πυρηνα του ευρω.

  Ουτε στην Δανια ουτε στην Σουηδια χρησιμοποιουν ζώα ουτε και στις υπόλοιπες χωρες που αφήνετε να εννοηθεί μεσα απο το επαίσχυντο αρθρο σας. Εισαγουν καυσιμα δισεκατομυρια και πληρώνουν με δικό τους νομισμα και όχι με ευρω.
  Αυτα λοιπον τα παραμυθια που αραδιάζετε σας καθιστούν ηλίθιους και βλαμμένους προσπαθωντας να πείσετε ανθρωπους που πλεον γνωριζουν γιατι σήμερα οι Ελληνες γνωριζουν καλα τι παιχθηκε και το τι επιδιωκετε αχυράνθρωποι σαν και εσας.

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:15:00 μ.μ.

  ΝΔ η μονη ελπιδα για τη χωρα

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:23:00 μ.μ.

  ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ.ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΗΔΗ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ,ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ,ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟ ΜΑΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:25:00 μ.μ.

  .. ο γιός στις 3 Οκτωβρίου του 2007 διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

  Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη «ακαταμάχητη φάτσα» της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:
  ________________________________
  «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιος μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά.
  Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήταν.. ιδιοτελή»...!!!

  Η δε Μαμά του είπε στο Δικαστήριο:
  ___________________________________
  «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιου της δεν είναι ληστεία, αλλά... απαλλοτρίωση»....!!!

  Ε, αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής του Τσίπρα όπως και των 10 συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα ΜΜΕ, μας υποδεικνύει και μας διαπαιδαγωγεί πως θα Κυβερνηθούμε και μάλιστα με...χρηστό τρόπο...!!!

  EΣΥ
  ΕΙΣΑΙ ΡΕ ..Α Λ Η Τ Α Ρ Α
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ;
  _____________________
  ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ p.c.
  α
  ρ
  χ
  ι
  δ
  ι

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:31:00 μ.μ.

  Τζων σάλτα και γαμίσου αδερφή του Σαμαρά. Χάσου ακροδεξιό υποκείμενο.Σβέλτα πουστράκι.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:34:00 μ.μ.

  2.25 λασπολόγε πες μας πού τα έχεις τα λεφτά. Γερμανία ή Ελβετία; Έχω αγωνία υπηρέτη της συγγρού.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:34:00 μ.μ.

  19 Μαϊ 2012 2:15:00 μ.μ.

  Οι χώρες που αναφέρεις ούτε στο ευρώ μπήκαν ποτέ αλλά ούτε και πτώχευση αντιμετωπίζουν.
  Είναι διαφορετικά εντωλώς τα πράγματα. Η έξοδος είναι εντελώς άλλη υπόθεση και τραγική.
  Η πτώχευση την οποία έχουμε εμείς δεν είναι συνάρτηση του ευρώ και με δραχμές πτωχεύεις αν κάνεις ό,τι έγινε στην Ελλάδα.
  Ο συνδιασμός και των δύο είναι ασύλληπτα τραγικός.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:36:00 μ.μ.

  Ρε παιδιά ξεπουλάμε που ξεπουλάμε το μαγαζί όσο όσο, έχεις κανείς καμιά άκρια να φάμε και εμείς κάτι...
  αν ναι πάρετε με στο 69696969690..

  διαθέτω 653 ψήφους σε δύσκολη εκλογική περιοχή ..και 653 είναι δικά μου παιδιά ...

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:40:00 μ.μ.

  .. ο γιός στις 3 Οκτωβρίου του 2007 διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

  Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη «ακαταμάχητη φάτσα» της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:
  ________________________________
  «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιος μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά.
  Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήταν.. ιδιοτελή»...!!!

  Η δε Μαμά του είπε στο Δικαστήριο:
  ___________________________________
  «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιου της δεν είναι ληστεία, αλλά... απαλλοτρίωση»....!!!

  Ε, αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής του Τσίπρα όπως και των 10 συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα ΜΜΕ, μας υποδεικνύει και μας διαπαιδαγωγεί πως θα Κυβερνηθούμε και μάλιστα με...χρηστό τρόπο...!!!

  EΣΥ
  ΕΙΣΑΙ ΡΕ ..Α Λ Η Τ Α Ρ Α
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ;
  _____________________
  ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ p.c.
  α
  ρ
  χ
  ι
  δ
  ι

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:42:00 μ.μ.

  Οπως παλια με γαιδουργια........και
  μην βαζεις στοιχημα υπαρχουν παρα
  πολλα σαν εσενα που εξακολουθουν να στηριζουν Σαμαρα και Βενιζελο που
  ΕΣΩΣΑΝ τους Ελληνες δινοντας τους
  την δυνατοτητα να ζησουν λιγο ακομη
  τρωγοντας απο τα σκουπιδια των
  νοικοκυραιων!!!!!!!

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 2:55:00 μ.μ.

  Δημοσκόπηση Public Issue.Πρώτος ο Σύριζαμε 28%, στη Βουλή η Δημιουργία Ξανά
  Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Καθημερινής της Κυριακής απότην Public Issue και δίνει εκτίμηση αποτελέσματος. Είναι η πρώτη δημοσκόπηση που δείχνει την "Δημιουργία Ξανά" στη Βουλή

  ΣΥΡΙΖΑ 28%
  Νέα Δημοκρατία 24%
  ΠΑΣΟΚ .......15%
  Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%
  ΔΗΜΑΡ 7%
  ΚΚΕ 5%
  Χρυσή Αυγή 4,5
  Δημιουργία Ξανά 3%

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:25:00 μ.μ.

  αυτη τη φορα θα ειναι διαφορετικα

  ΠΑΣΟΚ μονοψηφιο
  ΝΔ δευτερο κομμα

  ανβοηθησει και λιγο η μερκελ
  ΣΥΡΙΖΑ 50%

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:32:00 μ.μ.

  Η μαύρη η κατάμαυρη αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο ο κ. Κωτσιόπουλος.
  Οι "οικονομολόγοι" της πλάκας όπως ο Παπαδημούλης, ο Στρατούλης, ο Λαφαζάνης, ο Γλέζος, η Δούρου κλπ αλλά δυστυχώς και ο Δραγασάκης, έχουνα καβαλήσει το καλάμι.
  Ήθελα να ήξερα ποιον πείθουν, όταν ο ένας λέει για χαράτσι-δήμευση των λογαριασμών πάνω από 20.000 ευρώ, ο άλλος ότι με τις καταθέσεις θα χρηματοδοτήσουν την... "ανάπτυξη", ο τρίτος θα καταγγείλλει το μνημόνιο, ο τέταρτος θα το τροποποιήσει, ο πεμπτος θα το αναδιαπραγματευθεί,ο έκτος....
  Αυτό, δεν είναι πρόγραμμα κόμματος.
  Αυτό, είναι ο πύργος της Βαβέλ...
  Με αυτούς τους παντελώς άσχετους θα σωθούμε;
  Πλήρες αλλαλούμ

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:36:00 μ.μ.

  ψηφα το ΚΚΕ 3.32..

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:40:00 μ.μ.

  Μπούτζουκας Θ Τ Ηράκλειο Κρήτης

  εκεί είσαι ακόμα εσύ

  Ο Δ. Καζάκης μίλησε πρώτος για το άρθρο 122 της συνθήκη Λισσαβόνας που διάβαζε η κ. Κωνσταντόπουλου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στα ΜΜΕ εύχομαι να ξέρει τι λέει και μην τα προδώσουν , ΓΙΑΤΙ ίσως τους γυρίσει μπούμεργακ αύριο το έχουν σκεφτεί δεξιοί αριστεροί;…

  Χρηματοδοτήσει από τους ευρωπαίους σημαίνει δανειακή σύμβαση , ας αφήσουμε έξω τα μνημόνια .. δανειακή σύμβαση σημαίνει αγγλικό δίκαιο , εκχωρήσει εθνικής κυριαρχίας, δικαστήρια Λουξεμβούργου, μας κάνει αυτό; Αν κάνει σε όλους αυτούς που το παίζουν ΣΗΜΕΡΑ αντί-μνημονικοί συγνώμη αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνετε;…

  Αν μας κάνει ; ΤΙ σημαίνει; ότι δεχόμαστε να τα πληρώσουμε ΟΛΑ στους δανειστές μας , αυτό όμως δεν λέγετε τρίζω τα δόντια στους ευρωπαίους ,αλλά τους κατεβάζω τα παντελόνια , με λίγα λόγια δεχόμαστε να τους τα πληρώσουμε ΟΛΑ τα χρέη, άρα μετά αυτούς δεν τους ενδιαφέρει αν η χώρα θα εφαρμόζεις τα μνημόνια, αυτοί θέλουν τα λεφτά τους , Η της εγγυήσεις , που είναι γη, νερό, αέρα, ενέργεια , ανθρώπους δούλους..

  Ευθύς ερώτηση σε Ν.Δ.. ΣΥΡΙΖΑ.. ΠΑΣΟΚ.. ΑΝ.ΕΛ. ΔΥΜ.ΑΡ άλλα και σε ΚΚΕ που δεν λέει ΠΟΤΕ τίποτα για αυτά, μόνο καταγγέλλει , ότι λέει ο εγχειρίδιο τους ,τα ίδια και τα ίδια και γι’αυτο θα φανεί στα εκλογικά αποτελέσματα.


  Όμως ας αφήσουμε το Κ.Κ.Ε τα αλλά κόμματα δέχονται την δανειακή σύμβαση ; οι άλλοι αρχηγοί με τα επιτελεία τους τι λένε; αυτά θέλει να μάθει ο απλός ΚΟΣΜΟΣ αν τα δέχονται; γιατί αν τα δέχονται, σίγουρα ο ΑΠΛΟΣ κόσμος θα καλεστή πάλι αύριο να τα πληρώσει της δανειακές συμβάσεις , όποιος και να είναι κυβέρνηση ,ακόμα και ο { ΓΚΡΑΝ -ΠΑΠΑΣ} …

  Εξιχνιάσει:::Τι να το κάνω εγώ αν πάρει το κράτος μια τράπεζα Η επιχειρήσει καταχρεωμένη ,την εξυγιάνει την ξεχρεώσει και μετά να της ξαναδώσει στους ιδιώτες!!!!! Αφού θα της ξανάχρεώσουν πάλι , αυτή την δουλειά θα κάνομε συνέχεια ; με τους μεγάλοκλεφτές; ωραία λογική ΕΕΕ .. Αυτά να μας τα ξεκαθαρίσουν όλοι όσοι θέλουν την ψήφο μας για μα μας κυβερνήσουν,ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΡΗΓΑ , ΤΖΙΜΕΡΩΣ, ΜΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΝΤΡΟΡΑ , Κ.Τ.Λ …

  Την απλή αυτή ερώτηση είναι που βάζει ο απλός κόσμος και θέλει μια απλή και καθαρή απάντηση από όλα τα κόμματα και όλους τους ΑΡΧΗΓΟΥΣ..

  Αν δεν γίνει αυτό το απλό σαφές από όλους τους με την δανειακή σύμβαση , τότε πάμε μαθηματικά σε κατοχικό νόμισμα , ακόμα και μέσα στο ευρω, θέλετε σε δυο η σε τρεις μήνες, και αυτό το κατοχικό νόμισμα δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ που ξέρατε παλιά κάποιοι ως εθνικό μας νόμισμα , θα είναι ΚΑΤΟΧΙΚΟ …

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:41:00 μ.μ.

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΧΙΔΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ,ΚΑΙ Ο ΥΠΟΚΟΜΟΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ .ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:42:00 μ.μ.

  Μπούτζουκας Θ Τ Ηράκλειο Κρήτη

  {{ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΤΩΧΕΥΣΗ = ΟΛΕΘΡΟΣ.}]οχι αλλο καρβουνοοοο

  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ...


  Η μεγάλη αποτυχία του συνδικαλισμού είναι οι ίδιες οι δοτές συνδικαλιστές ηγεσίες τους … Ο Μισθωτός συνδικαλισμός θα είναι πάντα υπάκουος στον κομματικό εργοδότη του..

  Έχετε δει σήμερα συνδικαλιστή να μην είναι σε κάποιο κόμμα ; είδατε συνδικαλιστή να πάει στην εργασία του μετά την συνδικαλιστική του δράση; ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ..
  Αυτά έκανε το ΠΑΣΟΚ ,έκανε μισθωτούς τους συνδικαλιστές όλων τον κομματικών αποχρώσεων και τους έκανε φερέφωνο τους, αυτή είναι η μεγαλύτερη προστυχιά ώστε να μην υπάρχουν συνδικάτα αλλά κομματικές παρειές μισθωτών, που τους εξασφάλιζε τον παχουλό μισθό τους το ΚΟΜΜΑ, άρα την επιβίωση τους ,ΑΡΑ και τον πλήρες έλεγχο τους ,πως να πάνε κόντρα στο κόμμα όταν είναι κυβέρνηση αυτές οι ηγεσίες;
  Άρα ποιοι θα εκπροσωπήσουν τον εργαζόμενο ; οι μισθωτοί ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ συνδικαλιστές; Όλα αυτά θέλουν ανατροπές κύριοι ιδικά του Κ.Κ.Ε ώστε τα συνδικάτα να αποκτήσουν αγωνιστές συνδικαλιστές που θα νοιάζονται για το συνάδελφο ,και όχι τα κομματόσκυλα που έχετε ΟΛΟΙ και στηρίζουν την γραμμή του έκτοτε κόμματος ,αυτοί το παίζουν συνδικαλιστές μετά το 1981 , έτσι το κόμμα τους άνοιγε και ο δρόμος για δημαρχίες, νομαρχίες, βουλευτικές έδρες , κ.τ.λ κ.τ.λ , ΤΙ ι έχει να πει ο ψευτοσυνδικαλισμός η τα κόμματα ΓΙΑ ΑΥΤΑ … Εργάτη αγώνα !!!!! για να ανέβουμε στην πυραμίδα του κόμματος να φάμε πιο καλά …Αυτά θα ξεκαθαριστούν κάποια στιγμή να είσθε σίγουροι ΟΛΟΙ ..

  { Η πρώτη πράξη ενός ανθρώπου που δεν θέλει να είναι δούλος, είναι να μάθει να σκέφτεται ελευθέρα …Ρήγας Φεραίος} Και μόνο όταν το αυθόρμητο γίνει συνειδητό από τον κόσμο θα υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ.. έξω από τα όποια δόγματα ..

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:45:00 μ.μ.

  ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΓΚΑΘΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΚΑΘΙ ΡΟΔΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΙΡΤ ΜΑΜΠΛΟΥΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:53:00 μ.μ.

  ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ [ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΩΝ ]ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ.ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ .ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΤΑΡΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ .ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 3:59:00 μ.μ.

  Είναι άξιο απορίας με τους κονδυλοφόρους των blogs των δυο κομμάτων της καταστροφής που από αηδία και μονο δεν γραφω ουτε τα ονοματα τους.

  Ποιους πραγματικά προσπαθούν να πείσουν με αυτα που επικαλούνται και γράφουν;
  Επί 3 χρόνια ολόκληρα σείεται η χωρα από την καταστροφή την βρωμιά την απάτη την συνταγματική εκτροπή το ψεμμα την ανηθικότητα των ανθρωπων αυτων των κομμάτων βόθρων.

  Λες και δεν υπήρχε πρίν λες και δεν είμαστε κατεστραμμενοι εξαθλιωμένοι άνεργοι με μια ζωή νεκρή.
  Πολλοί συμπατριώτες μας δεν αντεξαν και εδωσαν ενα πρόωρο τέλος στην ζωή τους αφήνωντας σημειώματα που μεσα απο αυτα οι ηθικοί αυτουργοί εγκληματίες σήμερα ειναι ακομα στο προσκήνιο αντι να εχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης και το χειρότερο; επικαλούνται τα γουρουνια ότι αυτοι είναι που θασωσουν την Ελλαδα την στιγμή που την εχουν πετδοκοψει και διαλύσει στην κυριολεξία.
  Μεχρι που μπορει να φθάσει λοιπον η ξεφτίλα ενος πολιτικού κτήνους που το φτυνεις και κοιταει αν ψιχαλλίζει.
  Εσεις κονδυλοφοροι της συμφοράς υπηρχατε πάντα ιστορικά και πάντα τον ιδιο ρόλο παίξατε, το καό είναι ότι ποτε δεν σας δικαιωσε η ιστορία και παντα σας χαρακτηριζε σαν αποβρασματα ξεπεσμενους ανηθικούς και πουλημένους.
  Πανω στα ερείπια που αφήνουν αυτα τα μεταπολιτευτικά κτήνη δεν χτίζεται τιποτε πλέον. Εκείνο που χρειάζεται ειναι πεταμα τα μπαζα μαζι με ολα τα υλικά κατεδάφισης και ξεκινημα από την αρχή χωρις φθαρμενα σκουριασμενα βρωμικα υλικά παρωχημενης χρήσης και ξεπερασμενα μοντελα.
  Η αρχή έγινε ενα μερος των μπαζων πεταχθηκε, στις 17 θα εκκαθαριστεί πλήρως ο τόπος και οτι απομειναρια απόβλητα εχουν μείνει θα πανε εκεί που τους αξίζει να ειναι εδω και χρόνια στην χωματερη όπου η βρωμια και η σαπιλα τους δεν θα επιτρέπει ούτε την ανακυκλωση τους. Ειναι τόσο βρωμεροι που δεν γνωριζουμε αν και η χωματερη τους αφομοιώσει.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 4:16:00 μ.μ.

  19 Μαϊ 2012 2:25:00 μ.μ.

  ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΠΛΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΟΥΓΚΡΑΚΟ. ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΕΤΣΙ;

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 5:18:00 μ.μ.

  Πασοκ

  Διαβαστε γιατι εχασε το Πασοκ

  http://xanthi-blogs.blogspot.com/2012/05/blog-post_136.html#more

  ολα στην φορα

  στην παιδεια το προβλημα

  να ξηλωθουν οι


  Ευη Μποτσαρη Μακρη παρανομα καταχρηση δημοσιου χρηματος

  Δανιλη Ελενη παρανομα διορισμενη
  Κουμεντος Ιωαννης ανεπαρκης
  Ματθαιου Δημητρης τυχοδιωκτης

  για σηψη
  και προωθηση παρανομιων στην παιδεια
  που ειναι οι ψηφοι των πασοκων??

  Ακομα και ασστυνομικοι ενας στους δυο που φυλανε το Πασοκ ψηφισαν Χρυση Αυγη

  μεγαλη σηψη
  "Ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος"
  "
  Πασοκοι

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 5:18:00 μ.μ.

  Πασοκ

  Διαβαστε γιατι εχασε το Πασοκ

  http://xanthi-blogs.blogspot.com/2012/05/blog-post_136.html#more

  ολα στην φορα

  στην παιδεια το προβλημα

  να ξηλωθουν οι


  Ευη Μποτσαρη Μακρη παρανομα καταχρηση δημοσιου χρηματος

  Δανιλη Ελενη παρανομα διορισμενη
  Κουμεντος Ιωαννης ανεπαρκης
  Ματθαιου Δημητρης τυχοδιωκτης

  για σηψη
  και προωθηση παρανομιων στην παιδεια
  που ειναι οι ψηφοι των πασοκων??

  Ακομα και ασστυνομικοι ενας στους δυο που φυλανε το Πασοκ ψηφισαν Χρυση Αυγη

  μεγαλη σηψη
  "Ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος"
  "
  Πασοκοι

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 5:18:00 μ.μ.

  Πασοκ

  Διαβαστε γιατι εχασε το Πασοκ

  http://xanthi-blogs.blogspot.com/2012/05/blog-post_136.html#more

  ολα στην φορα

  στην παιδεια το προβλημα

  να ξηλωθουν οι


  Ευη Μποτσαρη Μακρη παρανομα καταχρηση δημοσιου χρηματος

  Δανιλη Ελενη παρανομα διορισμενη
  Κουμεντος Ιωαννης ανεπαρκης
  Ματθαιου Δημητρης τυχοδιωκτης

  για σηψη
  και προωθηση παρανομιων στην παιδεια
  που ειναι οι ψηφοι των πασοκων??

  Ακομα και ασστυνομικοι ενας στους δυο που φυλανε το Πασοκ ψηφισαν Χρυση Αυγη

  μεγαλη σηψη
  "Ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος"
  "
  Πασοκοι

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 6:28:00 μ.μ.

  Όλες οι δημοσκοπήσεις ( εκτός της Καθημερινής που δείχνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4% ), δείχνουν μια μάχη ψήφο με ψήφο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

  Όσο περνάνε οι μέρες, όμως, θα αναγκαστούν οι ψηφοφόροι του Πασοκ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χ. Α , του ΛΑΟΣ, του Μάνου, της Δημιουργίας Ξανά και των άλλων μικρότερων κομμάτων, να πάρουν θέση για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε μια Βουλή, όπου θα παιχθούν ζητήματα οικονομικά και εθνικά.

  Οι ψηφοφόροι του πασοκ θα πρέπει να σκεφτούν τις φορολογικές τους δηλώσεις, που έρχονται με σημαντικότατες επιβαρύνσεις, παρά τις μειώσεις μισθών ή την ανεργία, το ΕΤΑΚ 2009, οι συνταξιούχοι τις νέες μειωμένες συντάξεις. Είναι σίγουρο ότι οι Βενιζέλος-Σαχινίδης που επέβαλλαν αυτά τα μέτρα, μαζί με το χαράτσι, δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν την οικονομία, αφού εδώ και 1 χρόνο, παρά τα χαράτσια, η κατάσταση παραμένει στάσιμη.

  Από την άλλη, όλοι σταθμίζουν τις επιπτώσεις που θα έχει μια πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο κυβερνητικό αδιέξοδο, στις επιπτώσεις στην οικονομία και στα εθνικά θέματα. Τι θα πρυτανεύσει στη λογική της ψήφους ;

  Ο σύριζα παίρνει ψήφους από το πασοκ, τους οικολόγους, το κκε, τη κοινωνική συμφωνία, από όπου , όμως, αντλεί ψήφους και σταθεροποιείται και η Δημ. Αριστερά.

  Η λογική λέει :
  Σχεδόν όλες οι φιλοευρωπαϊκές ψήφοι για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και αναπτυξιακή πολιτική θα κινηθούν προς τη Νέα Δημοκρατία, όπως προς τα εκεί θα κινηθούν- για λόγους ιδεολογικούς ή "εθνικούς"- οι κεντροδεξιοί και πατριωτικοί ψήφοι.

  Στο Σύριζα θα κινηθούν όσοι θεωρούν ως ευκαιρία της αριστεράς να κυβερνήσει.

  Το Πασοκ, λογικά, θα χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους προς Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ και Δημ. Αριστερά.

  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν πτώση προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα εισπράξουν ψήφους από άλλα αντιμνημονιακά κινήματα ή και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Η Χ.Α θα κινηθεί γύρω στο 4%, αφού οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι φοβούνται την πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναλόγως θα συμπιεστούν προς το 1% όλα τα άλλα κόμματα, πλην του ΚΚΕ.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 6:45:00 μ.μ.

  Οι άνθρωποι εκεί στη Συγγρού, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!

  Ο απολύτως αποτυχημένος Υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη (που λόγω του καιροσκοπισμού του και του "τζάμπα μάγκα-εθνικισμού" του, δεν λύθηκε πριν 20 χρόνια το θέμα των Σκοπίων, όπως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε από τότε, αλλά συμφωνούσε και ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης, για "ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ" και συναινούσε σε αυτό και ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόρωφ, ο Πρόεδρος τότε της ΠΓΔΜ!!!!!),

  το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, ο άνθρωπος που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, ο κυκλοφορών μόνο στα μεγάλα σαλόνια της διαπλοκής, ο "Βασιλάκης Λεβέντης" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ακόμα γελάνε μαζί του οι Ευρωπαίοι...

  ο "Θέλω να γίνω Πρωθυπουργός με το στανιό", ακόμα κι αν χρειαστούν αλλεπάλληλες εκλογές", ο άνθρωπος, που η θλιμμένη φάτσα του μετά την 6η Μαΐου, ήταν σαν να τον πάτησε ελέφαντας...

  ΖΗΤΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ (!?!?!?!)...Ουαχαχαχαχα....Ουαχαχαχα

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
  ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!

  ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ

  ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

  ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ,

  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!

  Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

  ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!!!

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 7:21:00 μ.μ.

  ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ

  Η ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΑ Ο ΤΖΩΝ,

  Ο ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,

  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,

  ΑΛΛΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ

  ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΑ,
  ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!

  ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

  ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ,

  ΠΟΥ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

  ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΜΕ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ

  Ή

  ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

  ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ- ΤΖΩΝ!!!

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 8:23:00 μ.μ.

  Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

  Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
  Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

  Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

  Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

  Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

  Μια μελλοντική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σταθεί, αν έχει στήριγμα αυτούς τους ανθρώπους που εξοντωσαν και θέλουν να εξοντώσουν τις ελληνικές οικογένειες και τα παιδιά τους.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 9:55:00 μ.μ.

  Αλέξης Τσίπρας στους New York Times:

  «Στόχος μας δεν είναι να εκβιάσουμε, αλλά να ταρακουνήσουμε» αναφέρει στην εφημερίδα New York Times ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα θέσει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο την Ευρώπη.

  Με αφορμή τη σύνοδο της G8, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι πρέπει να πειστεί η κ. Μέρκελ να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αμερικής για ανάπτυξη.

  Η νεοϋορκέζικη εφημερίδα σκιαγραφεί την πολιτική προσωπικότητα του 37χρονου Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι το κόμμα του έλαβε τη δεύτερη θέση στις πρόσφατες εκλογές, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν το Φεβρουάριο οι προηγούμενοι ηγέτες στην Ελλάδα.

  Από τότε, όπως επισημαίνεται, έχει εμπλακεί σε ένα «παιχνίδι υψηλών στοιχημάτων» με τους Ευρωπαίους ηγέτες, καταγράφοντας τις θέσεις του για το ευρώ.

  «Είναι αλήθεια ότι μού αρέσει να παίζω πόκερ» δηλώνει ο κ. Τσίπρας στην εφημερίδα, με χαμόγελο και λάμψη στα μάτια, στη διάρκεια της συνέντευξης στο μικρό γραφείο του στη Βουλή των Ελλήνων.

  Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι «στόχος μας δεν είναι να εκβιάσουμε ή να τρομοκρατήσουμε, στόχος μας είναι να τους ταρακουνήσουμε (τους δανειστές)», προσθέτοντας ότι «θέλουμε να τους πείσουμε ότι πρέπει να αλλάξουν τις πολιτικές για την Ελλάδα και την Ευρώπη, διαφορετικά η Ευρώπη θα βρεθεί σε πολύ μεγάλο κίνδυνο».

  Όπως σημειώνεται από την εφημερίδα, κατά την άποψη του κ. Τσίπρα αυτή η θέση συμφωνεί απόλυτα με το αυξανόμενο κλίμα αντι-λιτότητας σε όλη την Ευρώπη, ενώ επαναλαμβάνει ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα που απαιτεί ευρωπαϊκή λύση, επιμένοντας ότι η χώρα μας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ, όχι όμως υπό τους όρους της τρέχουσας διάσωσης (δανειακής σύμβασης).

  «Η ευρωζώνη είναι μια αλυσίδα με 17 κρίκους» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα είναι ένας από αυτούς τους κρίκους. Εάν ένας από αυτούς τους κρίκους σπάσει, η σύνδεση καταστρέφεται και η αλυσίδα καταρρέει».

  Υποστηρίζει ότι οι αγορές «δεν έχουν κανένα ηθικό ενδοιασμό και αν οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, απλώς θα περάσουν στην επόμενη χώρα».

  Συμπληρώνει ότι «οι επόμενες χώρες στη γραμμή του πυρός τυγχάνει να είναι η Ιταλία και η Ισπανία, και οι δυο πολύ μεγάλες για να αποτύχουν».

  Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι ήδη σε μεγάλο βαθμό οι Ευρωπαίοι ηγέτες δείχνουν πιο ελαστικοί με τη λιτότητα.

  Αναφερόμενος στη σύνοδο της G8, που πραγματοποιείται στο Καμπ Ντέιβιντ των Ηνωμένων Πολιτειών, ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «το μήνυμα που δίνουμε στη G8 είναι ότι πρέπει να πείσουμε την κ. Μέρκελ να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αμερικής, όπου η κρίση του χρέους δεν αντιμετωπίζεται με μέτρα λιτότητας, αλλά με αναπτυξιακές προσεγγίσεις».

  Προσθέτει ότι «η Ευρώπη χρειάζεται ένα σύστημα περισσότερο ομοσπονδιακό, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες» παρομοιάζοντας την Ελλάδα με την υπερχρεωμένη Καλιφόρνια. «Μόνο που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα επέτρεπαν ποτέ να αποχωρήσει η Καλιφόρνια, έχοντας τις ομοσπονδιακές δομές για να την κρατήσει μαζί της» όπως σημειώνει.

  Τέλος, γίνεται αναφορά στο θόρυβο και τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με την κ. Μέρκελ.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 10:06:00 μ.μ.

  Προβοκατόρικη ανάρτηση...
  Οι αγρότες θα ζήσουν λίγο περισσότερο από τους πολίτες της πόλης. Πόσους πια να βοηθήσουν τα συσσίτια και πόσους οι κάδοι των σκουπιδιών;

  Καπετάν Μακρύς.

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 10:21:00 μ.μ.

  ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ

  Η ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΑ Ο ΤΖΩΝ,

  Ο ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,

  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,

  ΑΛΛΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ

  ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΑ,
  ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!

  ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

  ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ,

  ΠΟΥ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,

  ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

  ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΜΕ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ

  Ή

  ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

  ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ- ΤΖΩΝ!!!

  Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐ 2012, 10:41:00 μ.μ.

  εντάξει..

  Ψ
  Ο
  Φ
  Ο
  Λ
  Ο
  Γ
  Α
  Σ

  Π
  Ο
  Ν
  Α
  Σ

  Ο
  Υ
  Λ
  Ι
  Α
  Ζ
  Ε
  Ι
  Σ.
  ..ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΛΗΓΜΕΝΟΥ ΠΑΣ+ΟΚ

  Κ
  Α
  Τ
  Α
  Ρ
  Ι
  Ε
  Σ
  Α
  Ι

  &

  B
  O
  Γ
  Γ
  Α
  Σ
  ....ψωλοπεθαμένη ΑΝΙΑΤΗ


  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ οι αναγνώστες-σχολιαστές και το ..

  ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ .....ρε καργιόλα χιλιογαμημένη και ΠΕΤΑΜΕΝΗ !!!!!!

  Ανώνυμος είπε... 20 Μαΐ 2012, 12:57:00 π.μ.

  άχρηστε παπαγάλε,επιτέλους αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνουν τα σχόλια, κάτω από τις αηδίες που ξεφουρνίζεις;Μάλλον όχι είσαι ρατανπλαν με άι κιου ραδικιού. Σαχλαμάρα.

  Item Reviewed: ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΤΩΧΕΥΣΗ = ΟΛΕΘΡΟΣ.... Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr