GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος για συνομιλίες με Ολάντ δηλώνει ο Ράσμουσεν...

 Έτοιμος να αρχίσει συνομιλίες κυρίως για το Αφγανιστάν με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είναι ο γενικός γραμματέας...

 Έτοιμος να αρχίσει συνομιλίες κυρίως για το Αφγανιστάν με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είναι ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φο Ράσμουσεν, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της Συμμαχίας.
«Ο Ράσμουσεν σχεδιάζει να μιλήσει σύντομα με τον εκλεγμένο Πρόεδρο για να τον συγχαρεί περιμένει να μπορέσει να συζητήσει όλα αυτά τα θέματα στην ατζέντα του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένου του Αφγανιστάν» δήλωσε η Οάνα Λουνγκέσκου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Ο Ολάντ έχει εκφράσει την πρόθεσή του να επιταχύνει την απόσυρση των γαλλικών μάχιμων μονάδων από το Αφγανιστάν, με χρονικό ορίζοντα το τέλος του 2012, δηλαδή δύο χρόνια πριν από το χρονοδιάγραμμα που έχει καθοριστεί από το ΝΑΤΟ.
Το θέμα αυτό θα συζητηθεί κατά τη σύνοδο κορυφής της Συμμαχίας που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου στο Σικάγο. Ο γάλλος πρόεδρος θα βρίσκεται εκεί, λίγες μόλις μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Η Λουνγκέσκου είπε ότι η Γαλλία, η οποία έχει αναπτύξει περίπου 3.500 άνδρες στο Αφγανιστάν, είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στους κόλπους της Συμμαχίας. «Το ΝΑΤΟ υπολογίζει στη Γαλλία και η Γαλλία μπορεί να υπολογίζει στο ΝΑΤΟ, τόνισε.
«Ο κ. Ολάντ είχε δηλώσει σαφώς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ότι οι αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της αποστολής θα πρέπει να ληφθούν σε συνεννόηση με τους συμμάχους του ΝΑΤΟ» δήλωσε η εκπρόσωπος. «Οι σύμμαχοι θα λαμβάνουν τις αποφάσεις από κοινού, όπως συμβαίνει πάντα» είπε προσθέτοντας ότι η προθεσμία του 2014 θα επαναβεβαιωθεί στο Σικάγο.
Η Λουνγκέσκου είπε ακόμη ότι εκτιμάται ιδιαίτερα η συμβολή της Γαλλίας στην αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. «Η Γαλλία έχει ήδη δηλώσει τη δέσμευσή της για μετά το 2014, υπογράφοντας μια «συμφωνία συνεργασίας» με την Καμπούλ» τόνισε.
Η αφγανική κυβέρνηση δήλωσε σήμερα ότι οι αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας είναι «καλά προετοιμασμένες για να επωμιστούν τις ευθύνες της ασφάλειας το 2013, ιδιαίτερα στην Καπίσα, τη μόνη περιοχή όπου ο γαλλικός στρατός είναι ακόμη υπεύθυνος για την ασφάλεια της».

3 σχόλια

  1. Και φυσικα αγαπητοι μου ανθρωποι οι χτεσινες εκλογες εφεραν ενα νεο χαρουμενο μηνυμα:
    Εκτος βουλης ο καμπουρης καρα-τζαφερ..
    Δεν ξερετε ποσο το χαρηκα φιλοι μου...

    Δευτερον εκτος βουλης η θεοδωρα κουβελα-μητσοτακη..

    Ω! εδω να δειτε ποσο χαρηκα..


    Και τελικα η ..ντοραααα απο .."εν δυναμει πρωθυπουργος" τωρα ουτε καν βουλευτης..

    Καμμια φορα αυτο που λεγεται .."λαος" ξερει τι κανει.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΡΟΦΑΪΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ,
    ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΝ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΦΑΤΕ ΑΠ'ΤΟ ''ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ''.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟ ΕΥΡΩ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ.
    ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΟΧΙ.
    ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.Η ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ.
    Η ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ,
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΖΟΡΙΣΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΡΑΧΜΗ...ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.
    ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΑΠ'ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση