GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωσαν το "γάμο" τους...

Ανακοινώθηκε και επίσημα  η συνεργασία ΝΔ - Δημοκρατικής Συμμαχίας.  Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Σαμαρά με την κ. Μπακογιάννη στο ίδρυμα Κα...

Ανακοινώθηκε και επίσημα  η συνεργασία ΝΔ - Δημοκρατικής Συμμαχίας.  Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Σαμαρά με την κ. Μπακογιάννη στο ίδρυμα Κακογιάννη προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί επισήμως η συνεργασία.
 Η κ. Μπακογιάννη θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ενώ σε εκλόγιμες θέσεις θα είναι τρεις ακόμη πολιτικοί, οι Λευτέρης Αυγενάκης στο Ηράκλειο, ο, Γιώργος Κοντογιάννης στην Ηλεία και Χρήστος Μαρκογιαννάκης στα Χανιά. Ερωτηματικό είναι σε ποιες θέσεις θα είναι οι Δημήτρης Ζαφειριάδης και Γιάννης Οικονόμου.
Νωρίτερα την αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας αποφάσισε το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος που συνεδρίασε το απόγευμα.
Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εξουσιοδότησαν την Ντόρα Μπακογιάννη να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να καταστεί εφικτή η κοινή κάθοδος του κόμματος με τη ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Πρόκειται για απαραίτητη κίνηση ώστε να μην υπάρχει κανένα τυπικό κόλλημα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές.

27 σχόλια

  1. Θεωρώ ότι τα περισσότερα στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΔΗΣΥ, μπροστά στο κίνδυνο μιας οικονομικής κατάρρευσης στις 18 Ιουνίου, θα ακολουθήσουν το δρόμο των περισσοτέρων ψηφοφόρων του κέντρου προς τη Νέα Δημοκρατία.

    Αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρεύμα, καλού κακού, τις παραμονές των εκλογών, αγοράστε τρόφιμα για κάνα 6μηνο. Αν προλάβετε μέχρι τότε και δεν έχει καταρρεύσει η οικονομία από τις φήμες για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα νοσοκομεία και πτέρυγες των νοσοκομείων ( Αλεξανδρούπολη, Πτολεμαίδα κλπ ), λόγω της οικονομικής πολιτικής Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου. Τόσοι φόροι και χαράτσια, αλλά ήδη το δημόσιο έχει κηρύξει στάση πληρωμών. Από μεθαύριο φάρμακα γιοκ και οι συντάξεις μειωμένες. Η μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων συνεχίζεται από το επιτελείο Βενιζέλου και συνεργατών. Και αυτό το κόμμα ζητά τη ψήφο μας σε λίγες μέρες ! Πόσοι θα ζουν μέχρι τις 17 Ιουνίου ; Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός πασοκ, για να σώσετε τους γονείς σας και τα παιδιά σας.

    Αλεξανδρούπολη: Μόνο τα έκτακτα χειρουργεία θα εξυπηρετεί το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
    Αυτό θα ισχύει στο εξής, μέχρι νεωτέρας αποφάσεως της διοίκησης...

    Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, το ίδρυμα χρωστάει σε προμηθευτές για φάρμακα και υλικά περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να μην δίνουν επιπλέον πίστωση.

    Σύμφωνα με το διοικητή, αυτό έχει ως συνέπεια, τα φάρμακα και τα υλικά που βρίσκονται σήμερα στις αποθήκες του νοσοκομείου να επαρκούν μόνο για την αντιμετώπιση των έκτακτων χειρουργικών περιστατικών, για να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

    Συγχρόνως και μέχρι νεωτέρας όλες οι προγραμματισμένες επεμβάσεις αναβάλλονται, καθώς διαπιστώνεται σοβαρό έλλειμμα λειτουργικών πιστώσεων.

    Ο κύριος Ραπτόπουλος είπε ότι το νοσοκομείο έχει σήμερα στη διάθεσή του 100.000 ευρώ, τη στιγμή που για την εύρυθμη λειτουργία του απαιτείται το 20πλάσιο ποσό, καθώς μόνο για προμήθεια πετρελαίου, χρειάζονται μηνιαίως 600 χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα ΝΤΟΡΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΠΟ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ .ΑΝ ΔΕ ΒΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ.ΕΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΛΑΝΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΦΟ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΑΣΤΕ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΝΤΟΡΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. π
    ρ
    ο
    ς

    τί το .......ζόρι ΠΑΣΟΚΙΑ ?

    εείς..
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;
    Αλλάχ...αχαχ... !!

    θα κλέψουν και τους Τάφους των Ελλήνων ...τώρα !

    ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΝΕ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    Οπότε μπαχαλάκηδες
    και Λαθρο εγκληματίες + κλέφτες με κουκούλα + παρακράτος...
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η ΝΔ αρχίζει να θυμίζει έντονα Καραγκιόζ Μπερντε.
    Ο κάθε πικραμένος μαυρισμένος και τελειωμένος θα βρει καταφύγιο.

    Αρχίζει και βρωμάει πτωμαϊνη.

    Η Ντόρα που θα πήγαινε σπίτι της ξαφνικά μετά από Αμερικανική αρέμβαση γυρνάει σαν βρεγμένη γάτα κάτω από τον Σαμαρά.

    Ο Αντωνάκης που έκανε την ΝΔ κομματίδιο τύπου ΠΟΛ.ΑΝ κατάφερε να μην γίνει ούτε τώρα Πρωθυπουργός και απ ότι φίνεται δεν θα γίνει ποτέ!!
    350 δις μας φέσωσαν , έφεραν μνημόνια τ αοποία αποδοκιμάστηκαν και αντί να τα μαζέψουν και να ξεκουμπιστούν πουλάνε τρέλα και τρομοκρατία δραχμής οι γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΄Αντε τώρα πιάσε το σφουγκαρόπανο και σφουγκάρισε τα σάλια που έφτυνες στον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. π
    ρ
    ο
    ς

    τί το .......ζόρι ΠΑΣΟΚΙΑ ?

    εείς..
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)
    ---------------------------------


    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ πρώηνΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ
    Στο πλευρό του Αλέξη..
    Τα φιλαράκια του Άκη και του Γιωργάκη..... ΤΩΡΑ Σύριζα ΟΛΕ !!

    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου , άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.
    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας:
    Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ.
    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς:
    O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη.
    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης
    και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος:
    Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη.
    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
    Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής:
    που...Ανοιξε το δρόμο.
    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά.
    Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς:
    Ειδικός στα οικονομικά θέματα
    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας.
    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της.
    – η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ψήφισε τα Μνημόνια τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται - !!!!
    Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας
    θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΗΡΘΑΝ ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΙΣΙΑ !!!

    ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΣ ΙΣΙΔΩΡΑ , ΤΙΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ …

    Υ.Γ. ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΑ…

    ΤΑ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ…

    ΣΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΚΥΦΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ …
    Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΩΘΙΕΡΕΑΣ (ΠΕΘΕΡΟΣ) ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕΙ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον»...

    Ντόρα «Εγκαταλείπω την πολιτική… αν δεν μπω στη Βουλή» έλεγε η Ντόρα…
    εγώ δεν είμαι ρεμπεσκές σαν το Σαμαρά…

    Με το ποσοστό καταγεγραμμένο κάτω από το 2,55% και την λίμπιντο της ακόμα χαμηλότερα, μην έχοντας κάτι να κάνει σπίτι της, μαγείρεμα, σκούπισμα κτλ οικιακά, έχει πέσει γονατιστή και παρακαλάει τον Ρεμπεσκιέ για την επαναφορά της στο πολιτικο σκηνικό της χώρας που αφαίμαξε .

    Η Μπακογιάννη δεν επιστρέφει για να …βοηθήσει, αλλά για να πάρει την εκδίκησή της.
    Την προσωπική της διάσωση επιδιώκει η σαβουροκωλόγρια και ΟΧΙ το καλό της Πατρίδος...

    Η διαφθορά του παρακράτους των Μητσοντοράκιδων ήταν υπεύθυνη για τη συντριβή του κόμματος της Δεξιάς, πρωθυπουργεύοντος του μικρόνου Κωστάκη

    H Ντόρα είναι μια πολιτικός «εκκωφαντικής μετριότητας» και εσύ Αντωνάκη ένα φερέφωνο της ξενοδουλίας , καταψηφισμένο και από την Ελληνική κοινωνία απαξιωμένο.

    «Συμμαχία για την Ελλάδα» η για το τελικό άρμεγμα της Αγελάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι νέο θα προσφέρει σήμερα η πολιτική απόβλητος Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο δεν μπορούσε ή εμποδίστηκε να προσφέρει ως εξέχουσα προσωπικότητα της (νέο) δημοκρατικής παράταξης , όταν είχε κάθε εξουσία, είτε ως πρώτη βουλευτής, είτε ως υπουργός Εξωτερικών , είτε ως Δήμαρχος.

    Προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπέρμετρο νεοφιλελευθερισμό, έχοντας αρρήτους δεσμούς υποτέλειας με τον αμερικανοεβρέικο συνασπισμό και πολύ στενές διαπροσωπικές προνομιακές σχέσεις με τα εργολαβικά συμφέροντα και την ελίτ της δημοσυντήρητης πλουτοκρατίας ,δεν μπορεί να εκφράζει το όραμα του μέλλοντος .

    Άπληστη σαν πολιτικός, άχρηστη σαν υπουργός, ανίκανη σαν δήμαρχος, αδιάβαστη σε φιλοσοφία, άλογη σε σκέψη, αργή σε αντίδραση, αλαζονική στην συμπεριφορά, αρπαχτική στην διάθεση, αχρείαστη στην κοινωνία...

    Είναι καιρός οι πολίτες, να δείξουν στις επόμενες εκλογές την πόρτα σε πολλούς από τους σπουδαρχίδες και γνωστούς σφουγγοκωλάριους των πολιτικών τζακιών, ανοίγοντας το δρόμο στους ικανούς και όχι στους υποτακτικούς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. π
    ρ
    ο
    ς

    τί το .......ζόρι ΠΑΣΟΚΙΑ ?

    εείς..
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;

    Αλλάχ...αχαχ... !!

    θα κλέψουν και τους Τάφους των Ελλήνων ...τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛα τα λαμογια μαζι.
    Στις επομενες εκλογες αν υπαρξει αναγκη θα γινει προσκλητηριο και στο
    ΠΑΣΟΚ γιατι αυτο που τρομαζουν ειναι
    ο ελεγχος που πηγαν τα δανεια ολα
    τα χρονια που κυβερνουσαν και ο
    εξαθλιομενος Ελληνας θα ζητησει
    κρεμαλες.
    Για τα παιδια μας ρε γαμωτο ψηφο
    Τσιπρα η Καμενο η Χρυση Αυγη.
    Ας πληρωσουν επιτελους οι κλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η... ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ..ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ σύριζα.


    Ρόμπα κάνει τα παπαγαλάκια κι ο Ολάντ!!!
    _______________________________________
    Γάλλος ΥΠΟΙΚ: Να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ
    ... τηρώντας τις δεσμεύεσεις εννοείται.

    [Εδώ και 10 μέρες κάποιοι και κάποιες εντός και εκτός Ελλάδος αναπαραγάγουν επιλεκτικά δηλώσεις Ολάντ και Γάλλων προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η Γαλλία θα πλακωθεί με τη Γερμανία για χάρη της Ελλάδος και θα μας υποστηρίξει.
    Έφτασαν να αποκρύψουν από δηλώσεις του Ολάντ
    τη φράση «η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» για να δημιουργούν εντυπώσεις ότι ο Ολάντ συμφωνεί με τον Τσίπρα και θα επαναδιαπραγματευτεί από το μηδέν!

    Τους δικαιολογούμε γιατί σαν ΠΑΣΟΚοι έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και βρήκαν καταφύγιο στο νεοΠΑΣΟΚο Τσίπρα...

    Ακούστε τα τώρα και από τον υπουργό του Ολάντ για να μη σας παραμυθιάζουν ότι όλα είναι απλά αρκεί να βγει ο Τσίπρας...]

    Γερμανία και Γαλλία θα κάνουν «το πάν για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη», υπογράμμισαν από τη γερμανική πρωτεύουσα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Γάλλος ομόλογός του Πιερ Μοσκοβισί μετά την πρώτη τους συνάντηση, επαναλαμβάνοντας τη σημασία «τήρησης των δεσμεύσεων» από την ελληνικη πλευρά.

    «Όλοι πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει θέση στην ευρωζώνη» όμως η Αθήνα «θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Γάλλος υπουργός.

    Όσον αφορά τα γαλλικά δημοσιονομικά, ο Μοσκοβισί υπογράμμισε πως το Παρίσι δεν απομακρύνεται από το στόχο του για μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματός της, από το 2013, και θα εξισορροπήσει και πάλι τον προϋπολογισμό της το 2017, όπως έχει ήδη δεσμευτεί.

    «Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του όσον αφορά τα δημόσια οικονομικά θα τηρηθούν όλες» είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από κοινού με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    Ο Μοσκοβισί επανέλαβε ότι το Παρίσι έχει την πρόθεση να «βάλει στο τραπέζι» όλες τις δυνατές λύσεις για την προώθηση της ανάπτυξης εντός της ευρωζώνης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΜΟΓΕΛΟ Η ΚΑΤΗΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ 21 Μαϊ 2012 9:51:00 μ.μ.

    ΨΉΦΙΖΑ ΔΥ.ΣΗ ..ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ; Ν.Δ; ΑΜ ΔΕ ΣΚΑΤΆ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΑΣ ...

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΕΙΣ;; ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΤΟΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΣ
    ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι μάσκες έπεσαν για μια ακόμη φορά. Είναι να απορεί κανείς με το τι βλέπουν και τους ψηφίζουν όλοι αυτοί που πάνε στις κάλπες των εθελόδουλων μητσοτάκηδων, σαμαράδων, βενιζέλων και Σια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


    ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ;


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο συρφετός που ακολουθεί την Ντοράκουλα, έτσι όπως λειτουργεί, αντικατοπτρίζει όλη την παθογένεια της εγχώριας πολτικό-οικονομικής ζωής και κυρίως την άθλια νοοτροπία της ντόπιας νομενκλατούρας ,που έχει μια δυσκολία να διακρίνει την διαφορά μεταξύ του δημοσίου ταμείου και των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών.

    Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2008 η κ. Μπακογιάννη με το σύζυγό της είχαν οικογενειακό εισόδημα άνω των 2.000.000 ευρώ.
    Μόνο για ένα έτος !(τα φανερά !!!… οι χορηγίες πόσα ;;; οι πιστώσεις πόσα ;;;τα αδήλωτα πόσα ;;;)

    Δεν ξέρω αν οι υποτακτικοί της της έχουν ανάλογα εισοδήματα και την γηροκομούν με τόσο πάθος.

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΕ ΧΑΖΟ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΝΤΟΡΟ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ Η ΝΤΟΡΟ-ΩΔΕΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση