GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιαούρτια εναντίον βουλευτή της Χρυσής Αυγής...

Πριν από λίγη ώρα σε τσιπουράδικο στο Βόλο, 20 περίπου νεαροί άνδρες και γυναίκες με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν στο κατάστημα και εκσφε...

Πριν από λίγη ώρα σε τσιπουράδικο στο Βόλο, 20 περίπου νεαροί άνδρες και γυναίκες με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν στο κατάστημα και εκσφενδόνισαν πολλά γιαούρτια εναντίον του βουλευτή της Χρύσης Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και της παρέας του, η οποία αποτελούταν από πέντε έως έξι άτομα.
Στο τσιπουράδικο επικράτησε πανδαιμόνιο αφού οι νεαροί άρχισαν να πετάνε προς την παρέα των Χρυσαυγιτών καρέκλες και τραπέζια. Η παρέα του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής αιφνιδιάστηκε και δεν αντέδρασε αφού γιαούρτια και καρέκλες είχαν καταιγιστικό ρυθμό. Μετά από λίγο οι νεαροί αποχώρησαν τρέχοντας, ενώ μετά από λίγα λεπτά κατέφθασε στο σημείο του συμβάντος ισχυρή.
Πηγή: taxydromos.gr

8 σχόλια

  1. To γιαουρτι τι σχεση εχει με τα τσιπουρα? Κανενα τουρσι επρεπε να του πεταξουν... Ας πανε ομως και σε αυτους που πραγματικα ευθυνονται για την καταντια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    1} Διαφωνώ ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΆΘΕΤΑ αν είναι αλήθεια .

    2} Όμως στα στημένα{ ΜΑΤΣ } είναι μανούλες τα χρυσά αυγά εκπαιδευόμενοι στην μαύρη προπαγάνδα ΦΛΟΣ ΣΟΥ ΒΓΆΖΟΥΝ ώστε να σου δείξουν άλλο πρόσωπο , και η ΜΕΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΤΕΡΝΑ

    3} ΕΚΤΟΣ το ότι για όλα φταίνε οι μετανάστες ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ; έχουν τίποτα άλλο μέσα στο κεφάλι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Φασισμός: Μια σκληροπυρηνική πολιτική ιδεολογία με βασικό της φυλετικής ανωτερότητας, την στρατιωτική πειθαρχία και την τυφλή υπακοή προς τα ανώτερα αξιώματα.

    Προέρχεται από την ιταλική λέξη fascio (φάσιο) (από το λατινικό «fasces» (φάσκες) που σημαίνει, ράβδοι δεμένες μαζί με έναν πέλεκυ..



    Ο καπιταλισμός βασίζεται στην εκμετάλλευση της εργατικής τάξης από την κυρίαρχη τάξη.

    Αλλά η ανισότητα και η εκμετάλλευση ε κ φ ρ ά ζ ο ν τ α ι επίσης ως φυλή, φύλο, σεξουαλικότητα, ηλικία, και με αυτούς τους τρόπους ένα τμημα της εργατικής τάξης καταπιέζει ένα άλλο.

    Αυτό προκαλεί την έλλειψη της ταξικής ενότητας στον αγώνα και ωφελεί την άρχουσα τάξη. Οι καταπιεσμένες ομάδες πρέπει ενισχυθούν με αυτόνομη δράση που αμφισβητεί την κοινωνική και οικονομική τους συσχετισμούς δυνάμεων.{Για να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να απορρίψουμε την άσκηση εξουσίας πάνω από κάθε άλλο σε πρόσωπο, σε πολιτικό επίπεδο.Anarchist Federation of London}

    Εν ολίγοις, είναι ο ανταγωνισμός της ελεύθερης αγοράς που οξύνει τις αντιθέσεις μεταξύ γηγενών και μεταναστών, ένας ανταγωνισμός που γεννιέται από το υπάρχον κοινωνικό φαντασιακό, την παραγωγιγοκεντρική καπιταλιστική κοινωνία..

    ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΩΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ...Το άρμα της φιλελεύθερης οικονομίας τρέχει ξέφρενα και ο καβαλάρης που κρατάει τα χαλινάρια δεν ανεμίζει κόκκινη παντιέρα, κανένας φίρερ κανενας Σταλιν η κανένας Μουσολίνι δεν χρειάζεται να τον ρίξει απ' τη σέλα. βαλετε το μυαλο σας να δουλεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Otan pshfizate ayta ta malakismena kai agrammata fasistakia htan kala? Twra eidate ti skata einai kai toys petate giaoyrtia? Alla 8a moy peite "pote den einai arga".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ Ανώνυμε --- - - > 6:29

    Σε ποιούς αναφέρεσαι
    με το "Otan pshfizate ayta ta malakismena . . "
    στους Χρυσαυγίτες
    ή στους Πασόκους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαλακισμενα ειναι μονο οι κουκουλοφλωροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κριμα στα παιδια της χρυσης αυγης θα τα ψηφισω αυτη τη φορα γιατι λενε την αληθεια και οι αλλοι τα συκοφαντουνε και τα πετανε γιαουρτια.πρωην πασοκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση