GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια...

Ο ασθενής στην εντατική.. η χώρα ολάκερη τραντάζεται συθέμελα. Οι πολίτες της ζουν τον εφιάλτη που κάποιοι άλλοι της φόρτωσαν, ενώ εξασφ...

Ο ασθενής στην εντατική.. η χώρα ολάκερη τραντάζεται συθέμελα. Οι πολίτες της ζουν τον εφιάλτη που κάποιοι άλλοι της φόρτωσαν, ενώ εξασφάλισαν για τον εαυτό τους, μια ασφαλή έξοδο. Ποινικές, πολιτικές, νομικές, όπως και να ονομαστούν οι ευθύνες αυτών, η ετυμηγορία είναι μια στη ψυχή όλων. Ένοχοι.
Μπορεί να τους ξεχάσαμε πρόσκαιρα, αφού παρακολουθούμε στην τηλεόραση να εκτυλίσσονται τα συνήθη γεγονότα που προκύπτουν σε κάθε εκλογική διαδικασία, όπως διαφωνίες, συζητήσεις, κοκορομαχίες, σημαιούλες και παχιά, παχιά λόγια, αλλά δε θα φύγουν ποτέ από την θύμηση μας. Θα μείνουν εκεί για πάντα. Ένοχοι.
Παράλληλα, αποδεικνύεται μια ακόμη φορά, ότι κάθε λαός έχει τους εκπροσώπους που του αξίζουν.
Επιτέλους, όμως, πρέπει να ειπωθεί, γιατί υπάρχει η κατάσταση αυτή. Γιατί, φτάνουμε σιγά σιγά σε ένα άλλο εθνικό διχασμό.
Είναι η κακοδιαχείριση τόσων ετών; Η διαφθορά; Οι μίζες; Η ανοργανωσιά; Το χαμηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες; Η αποψίλωση της παραγωγικής βάσης της χώρας με τη συνενοχή των εκάστοτε αρχόντων της δημόσιας ζωής; Όλα τα παραπάνω κι άλλα τόσα;
Η μια και μοναδική ικανοποιητική εξήγηση είναι ότι χρόνια ολόκληρα η μισή Ελλάδα ζει εις βάρος της άλλης μισής. Αυτή και μόνο αυτή είναι η πραγματική αλήθεια, είναι καιρός να την πούμε και να τεθούμε ΟΛΟΙ προ των ευθυνών μας.
Τώρα, που οι Έλληνες θα πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς το Δημόσιο που πάντα είχαν σαν μαμά να τους φυλάει με τα λεφτά που δανειζόταν. Τώρα που η γενιά των σημερινών 30άρηδων φεύγει για να επιβιώσει..τώρα που όλα είναι έτοιμα για την τελευταία μπάζα μιας μεταπολίτευσης που αργο-πεθαίνει και απειλεί να καταπιεί ολόκληρη τη χώρα.
Είναι καιρός, να βρουν το κουράγιο, αυτοί οι λίγοι που μια ζωή πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να ακουστούν. Να αναφέρουν ότι μια ζωή αυτή την πλήρωναν για όλους.
Είναι καιρός να θυμηθούν οι νέοι γιατί πήγαν να σπουδάσουν, γιατί ήθελαν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Είναι καιρός, να μιλήσουν όσοι ήθελαν να επιχειρήσουν σε αυτή τη χώρα, αλλά ποτέ δεν τους άφησαν. Είναι καιρός, να μιλήσουν οι φιλότιμοι υπάλληλοι που μια ζωή κάλυπταν τους κοπανατζήδες.
Είναι καιρός να ωριμάσουμε και επιτέλους να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο τι μπορεί να κάνει αυτή η μικρή χώρα με το ένδοξο παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον.
Γιατί, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια.

9 σχόλια

  1. Πρέπει ίσως να ξεκαθαρίσομε μερικά απλά πράγματα, τα οποία χρησιμοποιεί κατά κόρο η προπαγάνδα των γ(ο)υρολογων.. Κατ'αρχήν το νόμισμα παίρνει αξία από την οικονομία και όχι η οικονομία από το νόμισμα. Αν εμεις είμασταν στην δραχμή με ισχυρή οικονομία, τότε η ισοτιμίες συναλλάγματος θα διαμορφώνονταν στις αγορές συναλλάγματος. Εκεί είναι η αλήθεια, η ισχυρή οικονομία δημιουργεί και ισχυρές ισοτιμίες. Αν αντίθετα μπεί η οικονομία μιας χώρας κάτω από το νόμισμα μιας ισχυρής οικονομίας, τότε η χώρα αυτή μοιραία, κάποια στιγμή, θα πρέπει να επιλέξει ή στην απορρόφηση της από την χώρα κέλυφος, ή στην αυτονόμηση της. Το ευρώ μοιραία οδηγεί τις χώρες της ευρώπης κάτω από την πιο ισχυρή οικονομία, και αυτή είναι η γερμανία. Ουσιαστικά οδηγούμαστε στην υποδούλωση μας κάτω από τους γερμανούς, και όχι μόνο εμείς. Αυτός θα είναι ο λόγος που η ευρώπη θα διαλυθεί. Αν αντίθετα υπήρχαν δύο νομίσματα, ένα για εσωτερική κυκλοφορία και ένα για τις ευρωπαικές συναλλαγές, τότε θα είχαν την δυνατότητα οι επιμερους χώρες να κάνουν εθνική συναλλαγματική πολιτική διορθώνοντας τα οποια κακώς κείμενα, προκειμένου να βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα τους. Εδω όμως συμβαίνουν τρελλά πράγματα, η χρεωκοπημένη ελλάδα καλείται να εφαρμόσει μία πολιτική η οποία επιταχυνει την καταστροφη της οικονομίας της, με μια επιταχυνόμενη διαδικασία δανεισμού. Φτασαμε στο σημειο να εξαρτιομαστε αποκλειστικα απο την επομενη δοση! Εχομε μπει σε μια διαδικασία, της οποιας το τελος ειναι η οριστική παραδοση της χωρας στους δανειστες, πιθανοτατα και μεσα στο 12!! Εχομε φτασει στο σημειο να μας απασχολει αν πρεπει μεινομε στο ευρω!!!Αυτο ειναι παρακρουση.. Οι εργολαβοι αυτης της μειοδοσιας ειναι ξεκαθαρα ολο το πασοκ, ο σαμαρας, ο καρατζαφερης και η ντορα. Ειναι φαινομενο παρακρουσιακο να θετουν διλημμα αν πρεπει να φυγομε ή να μεινομε στο ευρω!! Ειναι αγυρτες και τσαρλατανοι, απιστευτα κυνικοι και ενθουσιωδεις προδοτες της χωρας. Το ευρω ειναι εθνικη καταστροφη και πρεπει να φυγομε εδω και τωρα. Στο τελος της διαδρομης, μας περιμενει εκτος απο την οικονομικη καταστροφη και η ανθρωπιστικη, με χιλιαδες θυματα. Ολοι οι ελληνες πατριωτες, πρέπει να ψηφισουν αντιμνημονιακα κομματα με παθος. Στην φαση αυτη δεν εχει σημασια αν ειναι η χρυση αυγη ή ο συριζα, πρεπει να ψηφισομε για εξοδο απο το ευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ "ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ" :

    ΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ :
    1) 1.100.000 ΑΝΕΡΓΟΙ
    2) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ
    3) ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
    4) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
    5) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
    6) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ Ή ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
    7) ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ......ΤΣΙΠΑ»
    τού... ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!
    Ο Υπ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος
    - ο Αλέξης καλέ του Συριζα -

    Πού στο εσωτερικό και γιά εσωτερική κατανάλωση ωρύεται γιά την κατάργηση τού Μνημονίου στέλνει στα αφεντικά της Ε.Ε. επιστολή υποταγής στούς όρους του Μνημονίου...
    Στην επιστολή του δεν υπάρχει καν η λέξη «κατάργηση» του Μνημονίου την οποίαν έχει αντικαταστήσει με την «αναθεώρηση».
    Τό κείμενο της επιστολής.........
    ................................
    Με τιμή
    Αλέξης Τσίπρας
    Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ
    Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς

    Ο «ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ» ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΣΤΗΝ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...!!!


    ΜΟΝΟ
    χθες Τετάρτη άκουσα τα εξής:

    - τον κ. Παπαδημούλη το πρωι στον Real να εξηγεί ότι δεν θα καταγγείλουν το Μνημόνιο αλλά θα το επανεξετάσουν.
    - τον κ. Στρατούλη το βράδυ στην Νετ, να λέει ότι δεν θα το επανεξετάσουν αλλά ότι θα το καταγγείλουν.
    - τον κ. Μητρόπουλο στο extra να λέει ότι δεν θα το καταγγείλουν αλλά θα το επανεξετάσουν και
    - τον κ. Λαφαζάνη στον Alpha να λέει ότι θα το καταγγείλουν οπωσδήποτε.
    - Στο ενδιάμεσο άκουσα και τον κ.Μηλιό να προτείνει να φορολογήσουμε 1% επί του τζίρου όλες τις επιχειρήσεις ζημιογόνες ή μή...

    Επιπλέον έχουμε Λαφαζάνης-Γλέζος υπέρ δραχμής...
    Παπαδημουλης-Τσίπρας υπέρ Ευρώ...

    Κοινώς χάος...φαντασθείτε και να κυβερνήσουν....

    Ο Θεός να μας φυλάει..
    και λίγο ο Αλλάχ..αλλά απο μακριά
    εε....gay Λαθρολάγνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ακούστε αυτή την στιγμή δυο πολιτικές υπάρχουν ,του ΚΚΕ που λέει ΟΧΙ σε όλα και του Μνημονίου..

    Κανένας δεν μπορεί να ανατρέψει το μνημόνιο ούτε να το ακύρωση
    ΚΑ-ΝΕ--ΝΑΣ..

    Το χρέος- μνημόνιο αλλάζει ανατρέπεται ΜΟΝΟ,όταν μια χώρα απόδειξη ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΆΝΕΙΩΝ πήγαν σε ένα καθεστώς {ότι τα έφαγαν οι πολιτικοί} και με αναταραχές του ΛΑΟΥ , ΈΤΣΙ Κυρισεται απεχθείς ένα χρέος , αυτό έγινε με το ΙΡΑΚ ...

    Ο πονηρός Πάγκαλος γιατί είπε το περιβόητο {μαζί τα φάγαμε} τυχαία νομίζετε ότι το είπε; ΟΧΙ ήθελε να βάλει όλο τον ΛΑΟ ΣΤΟ ΚΆΔΡΟ..

    Κρατήστε αυτό το κείμενο στο υπολογιστή σας , μελέτησετο δεν παν να λέει Η Ν.Δ..Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...Η ΔΥΜ.ΑΡ...ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.όλοι μα όλοι .. Και μετά της εκλογές να δείτε ότι δεν θα αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ..

    Ας πάνε στης Ε.Ε, Ας λένε ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ για επαναδιαπραγματευσεί, όλες αυτές μπούρδες ..

    Και ΑΝ θα τους πουν δεν ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , τι θα κάνουν;

    Μονομερή καταγγελία; ΤΟΤΕ πάμε αμέσως σε πτώχευση..

    Αν ΠΑΛΙ πάμε από δάνειο σε δάνειο, μια ωραία μέρα και πολύ σύντομα μάλιστα θα μας πουν ΑΥΤΆ ΟΛΑ είναι ΔΙΚΆ ΜΑΣ στην χώρα σας ...

    Η Λογική του Κ.Κ.Ε έξω από την Ε.Ε έξω από το Ευρώ έξω από το ΝΑΤΟ είναι πιο καθαρή...Τι κάνουμε; τα κρατικοποιούμε ΟΛΑ; οκ..

    Όμως αυτό θα φέρει σίγουρα αίμα νομίζετε ότι ο ΧΧΧ Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο ,ο,ο,ο,ο,.. θα τους πούνε περάστε ΚΎΡΙΟΊ δικά σας; Δεν νομίζω!!!

    Ακούω κάτι πολιτικούς που είναι Β!Γ!,Δ! που λένε εμείς , εμείς, εμείς ..θα διαπραγματευτούμε καλύτερα από εσάς και λέω ,ΑΥΤΟΊ Η ΆΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!

    Εγώ θα κάνω μια σκέψη...ΤΟ ΔΟΛΆΡΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ , και μάλιστα με ένα ακόμα άστρο στην σημαία της ... και εδώ πάλι θα γίνει με αίμα , γιατί κάποιοι θα κάνουν τους δύσκολους {ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΏ } δεν είμαστε δα και κανένα κράτος ΣΟΒΑΡΌ ,σε μια δυο μέρες έχουν ΞΕΠΕΤΆΞΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ...

    ΣΊΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΛΆΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!ΣΙΓΑ...ΤΑ ΑΥΓΆ !!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Υ.Γ... ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ .. Όμως βλέπω τόσο ψέμα τόσες κολοτούμπες από τους {{σωτήρες πολιτικούς}] που αμφιβάλω αν κάνουν τόσες μεταγραφές εφέτος οι ποδοσφαιρικές ΟΜΑΔΕΣ, όλοι θέλουν την καρεκλιστα τους ΌΛΟΙ και ο λαός που ψηφίζει κόμματα που τον έφεραν ΕΔΏ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ... Λέω ΔΕΝ είναι δυνατών να ειναι τόσο μαλάκες οι πολιτικοί να μην τα ξέρουν αυτά ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ..και αν δεν σπάσουμε αυγά {ΑΙΜΑ} δεν γίνετε ομελέτα.. καθιστέ τώρα να βλέπετε δημοσκόπησης...////


    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΩΝΕΙ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΜΠΕΝΥ ΧΙΛΛ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΒΑΛΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ή ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ "ΨΟΦΗΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ 1,3 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ 20 ΜΕΤΡΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ή ΣΩΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιδού τα κατορθώματα του επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη. Μετά το χαράτσι, στέλνουν νέους φόρους για τα ακίνητα. Και το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.

    Αίρεται το «απαγορευτικό» εκκαθαριστικών με φόρους

    Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς αρχίζει η αποστολή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) για το 2009.!

    Τα έσοδα σε σχέση με τον Μάιο του 2011 (πρώτο 15ημερο) είναι “πεσμένα” περίπου 15% και ουσιαστικά το κράτος οριακά μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καθώς εαν δεν τονωθούν αναμένεται η μείωση να φτάσει και το 50% ως τα τέλη του μήνα.

    Από 23/05 τέρμα και τα φάρμακα, από 20 Μαίου πετσοκομμένες οι συντάξεις, και όλες σχεδόν οι φορολογικές δηλώσεις έχουν να πληρώσεις φόρο, ενώ πέρσι είχες επιστροφή !!! Με μειωμένους μισθούθς, άνεργος, με μειωμένες συντάξεις, και πρέπει να πληρώνεις τις ανοησίες του Βενιζέλου !!!

    Και το Χρηματιστήριο πέφτει και σήμερα, όλα τα διέλυσαν μέσα σε 2 χρόνια οι Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος. Και αντί να κρύβονται, να έχουν παραιτηθεί, να πάνε σπίτια τους, ζητάνε τη ψήφο μας. Θα πάρουν κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος στον Σαχλαμαρά-ΝΔ και Μπενιζέλου-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Για σας κύριες και κύριοι με Φρέσκα νέα.. Έχει πιάσει τρέμουλο τους Ευρωπαϊστές του ΕΥΡΩ ...

    Η Δραχμή η το δολάριο θα ίσως να Φαινετε το απόλυτο νόμισμα σε λίγο καιρό ... Έτσι εξηγείται ο πανικός στην ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ..και το ευρώ μην γίνει ένα κατοχικό νόμισμα που η μόνη αξία που θα έχει θα είναι μόνο να σκουπίζουν τον κώλο τους ....

    Καμία χώρα η τράπεζα δεν δέχεται να τους δώσει εθνικό νόμισμα τους έτσι οι κλεφτές ναρκοεμποροι κ.τ.λ που τα έχουν έξω , θα κάθονται να τα καίνε για να ζεσταθούν κλαίγοντας τον χειμώνα που μας έρχεται..

    Ήδη Βάζουν όρους στους καταθέτες τους, ευρώ έδωσες; ευρώ θα λάβεις, ευρώ γράφει το ομόλογο σου; ευρώ θα λάβεις;.. ήδη στο πειραματόζωο Ελλάδα το ετοιμάζουν να δούνε πως λειτουργεί ώστε να γίνει ομαλά το πείραμα .. Ειδή κινούνται οι κάτοχοι να αλλάζουν τα μαύρα ευρώ σε ντολαρς η λίρα Αγγλίας , αλλά δυσκολεύονται ..

    Τι κάνουν οι σοβαρές χώρες σε αυτές της περιπτώσεις; Διασφαλίζουν ον ΛΑΟ τους σε ΟΤΙ κατέχει νόμιμα μέσα στην επικράτεια τους με πόθεν έσχες κ.τ.λ κ.τ.λ ώστε θα τους δώσει εθνικό νόμισμα..

    ΑΥΤΆ δεν τα κάνουν πολιτικοί.. καήκανε ,οι Τραπεζίτες είναι πείσω από αυτά , ώστε να καταργηθούν ΟΦ ΣΩΡ , ΜΑΎΡΟ ΧΡΉΜΑ, Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ ..

    Τώρα αν είναι καλό η κακό αυτό το κόλπο γκρόσο για τους ΕΛΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΈΞΩ ,ας ερωτηθεί ο Αρης Σπυλιοτοπουλος που θέλει να μπει να κλειδωθεί στο κλουβί με της τρελές ,αγκαλιά με το ΕΥΡΩ!!!!

    Η δική μου γνώμη πια είναι Ετοιμάζουν το ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΝΌΜΙΣΜΑ.... ΑΡΑ μην μασάτε όσοι σας λένε ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΉ... ΑΥΤΆ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΡΑΓΔΑΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση