GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με το νέο ξέσπασμα του Αλέκου Αλαβάνου για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Τη διαφωνία του με την τακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπ...

Τη διαφωνία του με την τακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή "αυτοψία". "Ή μένουμε στο ευρώ και στο μνημόνιο ή ακυρώνουμε το μνημόνιο -χωρίς να βάλουμε σε αμφισβήτηση το ευρώ- και αν μας απειλήσουν ότι θα φύγετε απ' το ευρώ, για χάρη της αξιοπρέπειας και της επιβίωσής μας να φύγουμε απ' το ευρώ", είναι το πραγματικό δίλημμα στο οποίο πρέπει να απαντήσουν οι πολίτες σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού.
Διαφωνώντας με την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ περί ακύρωσης ή ανατροπής του μνημονίου, ο κ. Αλαβάνος επιχειρηματολόγησε ότι "στην ανάγκη να 'χουμε και το μνημόνιο γιατί το ευρώ είναι πιο σημαντικό" και προειδοποίησε ότι μια απροετοίμαστη έξοδος από το κοινό νόμισμα "θα μας γονατίσει".
"Είναι ντροπή η Ελλάδα να μην έχει ένα σχέδιο σε περίπτωση που μας πετάξουν απ' την ευρωζώνη" υποστήριξε ο κ. Αλαβάνος επιρρίπτοντας ευθύνες στα κόμματα της αριστεράς που δεν κάνουν κριτική για το γεγονός ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας άφησαν χωρίς εναλλακτικό σχέδιο.
Είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν το ερώτημα που δέχθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν πιστεύω ότι η αριστερά παράγει τέτοια προϊόντα", απάντησε ο κ. Αλαβάνος.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

15 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΒΙΟΛΙ ΒΑΡΟΥΣΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ! ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ 1.000.000 ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ 3-4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ 2-3% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    Η Χ.Α, ΤΟ ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΆΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 11- ΕΩΣ 120 ΕΔΡΕΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ "ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ" :

    ΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ :
    1) 1.100.000 ΑΝΕΡΓΟΙ
    2) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ
    3) ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
    4) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
    5) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
    6) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ Ή ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
    7) ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aποσπασμα απο την συνεντευξη Γαλλου Δημοσιογραφου
    ----
    Η αβεβαιότητα αναφορικά με την παραμονή της χώρας στο κοινό νόμισμα, η οποία προέκυψε ξανά σε συνέχεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου, οφείλεται κυρίως στον κ. Σαμαρά, ισχυρίζεται ο κ. Κατρεμέρ (σχετικό του άρθρο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ στα γαλλικά με τίτλο «Σαμαράς: Ο άνθρωπος που βύθισε τη χώρα του στο χάος»).

    Μεταξύ άλλων, καταλογίζει στον πρόεδρο της ΝΔ την επιμονή του να πραγματοποιηθούν εθνικές εκλογές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την υπογραφή του 2ου Μνημονίου, ως μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις από τους ευρωπαίους εταίρους.
    -----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8% ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ¨Αλεξ...Το παιδί του Αλαβάνου
    Γεννήθηκε το 74, ζυμώθηκε στη ΚΝΕ
    και ψήθηκε στα δεκαπενταμελή στο λύκειο Αμπελοκήπων

    ,,,αυτό είναι το αποτέλεσμα της κακοδαιμονίας που πρέπει να ξεπεράσει ο τόπος σήμερα ,,,

    Τακίμιασε και με το χαζό πλούσιο χοντρό δεξιο παιδί, το ΑΕροψεκασμένο



    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ακόμα ένα τούβλο στο τοίχο,
    στο σχολείου του Αρσένη που ..
    "δεν κάνεις ούτε για τσομπάνης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ή μένουμε στο ευρώ και στο μνημόνιο ή ακυρώνουμε το μνημόνιο -χωρίς να βάλουμε σε αμφισβήτηση το ευρώ- και αν μας απειλήσουν ότι θα φύγετε απ' το ευρώ, για χάρη της αξιοπρέπειας και της επιβίωσής μας να φύγουμε απ' το ευρώ"

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΒΙΟΛΙ ΒΑΡΟΥΣΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ .
    17 Μαϊ 2012 5:47:00 μ.μ.

    Ψεύτικο το δίλημα του να βγούμε από το ΕΥΡΩ, Δε χρειάζετε να βγούμε από το ΕΥΡΩ, υπάρχει ήδη ολοκληρωμένη πρόταση από τη Σουηδία, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εναπομείνον χρέος, μετά το λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους, οι ίδιοι πολίτες των κρατών που θα έχουν δικαιολογημένες και αποδεκτές απαιτήσεις, θα το ξεπληρώνουν για πάρτυ μας κατευθείαν στις ίδιες τους της χώρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τα δάνεια από Ρωσία και Κίνα υπήρξαν χτες σχετικές δηλώσεις από την κα Χαραλαμπίδου. Θα μας σώσει ο Βλαδίμηρος....

    Εδώ οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να σώσουν τον εαυτό τους και χρεοκόπησαν πριν μερικά χρόνια για 60 δισεκατομμύρια και θα σπεύσουν να πληρώσουν για μας τα 300 τόσα που χρωστάμε;

    Μάλλον όχι.

    Ίσως εννοούν ότι σε περιβάλλον δραχμής θα έρθουν Ρώσοι και Κινέζοι και θα αγοράσουν τα πάντα για μερικές πενταροδεκάρες.
    Ενδιαφέρουσα πρόταση.
    Αν κάτι ανάλογο το υποστήριζε κάποιος για τους αμερικάνους θα τον είχαν πει ήδη πράκτορα.

    Όταν το υποστηρίζει για τους Ρώσους και τους Κινέζους, πως μπορείς να τον πεις; Σύντροφο;

    Να με συγχωρούν, αλλά κάποιος πρέπει να τους πει ότι Ρώσοι και Κινέζοι είναι πλέον καπιταλιστές και ότι τοποθετούν τα κεφάλαιά τους με όρους της αγοράς.

    Κι αν πρόκειται να πρέπει να επιλέξω μεταξύ της Ευρώπης και των «άλλων», δεν βλέπω τον λόγο γιατί θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την Ευρώπη.
    Εγώ δεν έχω κάποιο συμφέρον να το κάνω αυτό.

    Οι... άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μόνο που δεν έχουμε ακόμη ακούσει είναι ότι ο Τσάβες θα μας εξασφαλίσει πετρέλαιο για τις κρύες νύκτες του χειμώνα.

    Αλλά ας μην βιαζόμαστε.
    Θα το ακούσουμε κι αυτό.
    Υπομονή.

    Δεν έχουν πιάσει ακόμη τα κρύα.
    Αλλά ούτε και οι ζέστες!
    Ακόμη.

    Διότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με το θερμόμετρο στα ύψη.
    Οπότε θα ακούσουμε διάφορα.
    _______________________
    Σαν να ακούω τον Ανδρέα.
    Τότε που μιλούσε για τον Καντάφι,
    τα αδέλφια μας τους Άραβες,
    τους συντρόφους μας των λαϊκών κινημάτων σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
    Για την ΕΟΚ, το ΝΑΤΟ, τους Αμερικανούς.


    Ω καιροί!
    Ω ήθη!...

    Σήκω Ανδρέα να δεις τους ΣΥΡΙΖΑίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ελα 'μολογα αλαβανε ποσα σου εσκασαν;;;ελα πες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ :
    ...........................................................................

    Τοπόθετηση του Αλέκου του Αλαβάνου

    Του Θωμα Ακρωτηριανακη
    «Ή μένουμε στο ευρώ και στο μνημόνιο ή ακυρώνουμε το μνημόνιο -χωρίς να βάλουμε σε αμφισβήτηση
    το ευρώ- και αν μας απειλήσουν ότι θα φύγετε απ' το ευρώ, για χάρη της αξιοπρέπειας και της επιβίωσής
    μας να φύγουμε απ' το ευρώ».Αυτο ειπε ο Αλεκος ο Αλαβανος,πολιτικος πατερας του Αλεξη του Τσιπρα,
    σε συνεντευξη του στην τηλεοραση του «Αλφα»,στην εκπομπη «Αυτοψια», δειτε :
    http://press-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_1870.html . Όποιος εχει προβλημα,βγαζει αντιθεση
    μ'αυτη την τοποθετηση του,επηρεαζεται απο τις ιμπεριαλιστικες δυναμεις της ΕΕ και των ΗΠΑ,αν δεν ειναι
    συνειδητα δουλικος απεναντι τους,συμφωνα με την προσωπικη μου αντιληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΝΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΜΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ......ΤΣΙΠΑ»
    τού... ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!
    Ο Υπ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος
    - ο Αλέξης καλέ του Συριζα -
    πού στο εσωτερικό και γιά εσωτερική κατανάλωση ωρύεται γιά την κατάργηση τού Μνημονίου στέλνει στα αφεντικά της Ε.Ε. επιστολή υποταγής στούς όρους του Μνημονίου...

    Στην επιστολή του δεν υπάρχει καν η λέξη «κατάργηση» του Μνημονίου την οποίαν έχει αντικαταστήσει με την «αναθεώρηση».
    Τό κείμενο της επιστολής.............
    ......................................Με τιμή
    Αλέξης Τσίπρας
    Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ
    Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς

    Ο «ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ» ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΣΤΗΝ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...!!!


    ΜΟΝΟ
    χθες Τετάρτη άκουσα τα εξής:

    - τον κ. Παπαδημούλη το πρωι στον Real να εξηγεί ότι δεν θα καταγγείλουν το Μνημόνιο αλλά θα το επανεξετάσουν.
    - τον κ. Στρατούλη το βράδυ στην Νετ, να λέει ότι δεν θα το επανεξετάσουν αλλά ότι θα το καταγγείλουν.
    - τον κ. Μητρόπουλο στο extra να λέει ότι δεν θα το καταγγείλουν αλλά θα το επανεξετάσουν και
    - τον κ. Λαφαζάνη στον Alpha να λέει ότι θα το καταγγείλουν οπωσδήποτε.
    - Στο ενδιάμεσο άκουσα και τον κ.Μηλιό να προτείνει να φορολογήσουμε 1% επί του τζίρου όλες τις επιχειρήσεις ζημιογόνες ή μή...

    Επιπλέον έχουμε Λαφαζάνης-Γλέζος υπέρ δραχμής...
    Παπαδημουλης-Τσίπρας υπέρ Ευρώ...

    Κοινώς χάος...φαντασθείτε και να κυβερνήσουν....

    Ο Θεός να μας φυλάει..
    και λίγο ο Αλλάχ..αλλά απο μακριά
    εε....gay Λαθρολάγνοι


    ////////////////////////////////
    Μανώλη ζούμε, εσένα να ακούμε!
    ____________________
    Ο Γλέζος ξαναχτύπησε.
    Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή!

    Η φράση του λειτούργησε σαν μαγνήτης γύρω από την υπαίθρια τηλεόραση.
    Τα κλάσματα του δευτερολέπτου μέχρι την επόμενη φράση του, έγιναν χρόνος ακίνητος.

    Ένα νεαρός πήρε το σπρέι και άρχισε να γράφει. «Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή – το πολύ χρήμα είναι».

    Ένας γέροντας άρχισε να απαγγέλει Χιώτη.

    «Το χρήμα δεν το λογαριάζω
    τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω
    δυο μαύρα μάτια σαν κι αυτά
    αχ δεν τα βρίσκω με λεφτά»

    Σε χροιά Παγιουμτζή (Τεμπέλη στο παρατσούκλι) βεβαίως, όχι Νταλάρα.

    Μια δεσποινίς τραβούσε τον αρραβωνιάρη της στα έγκατα ενός πολυκαταστήματος.

    Ένας γιάπης έκανε λοταρία τις πιστωτικές του κάρτες. Λουλούδια φύτρωναν τον οδόστρωμα, ένα νέο Γούντσκοκ γεννιόταν στην καρδιά της Αθήνας.
    Και αυτά που έβλεπα γύρω μου δεν ήταν βιτρίνες αλλά σπηλιές στα Μάταλα.

    Χίπηδες τραγουδούσαν Τζόαν Μπαέζ «I shall be released».
    ___________________________________
    Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν.
    Και το τέλος ήρθε μαζί με την συνέχεια από το στόμα του Γλέζου.
    «Το χρήμα δεν μπορεί να κανονίζει τις τύχες ενός λαού.
    Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ».

    Ο νεαρός παραδόθηκε οικειοθελώς στην διμοιρία που παραφύλαγε στην γωνία. Ο γέροντας ζήτησε μια καρέκλα και ένα ποτήρι νερό. Η αρραβωνιάρα έτρεξε να προλάβει τις τράπεζες ανοιχτές. Ο γιάπης έψαχνε τους Φαινάλσιαλ Τάιμς στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης. Οι χίπηδες ξανακύλησαν στα σκληρά.

    Τελικά νομίζω ότι ήταν λάθος μας που δεν δεχτήκαμε την προηγούμενη πρόταση του Μανώλη Γλέζου (αυτήν που είχε κάνει το περασμένο Σάββατο
    στο MEGA). Θα δίναμε εθελοντικά 100ε κεφαλικό φόρο ο καθένας το μήνα,
    θα φορολογούσαμε 75% τους πλούσιους που παίρνουν 20.000 ετησίως (δηλαδή όσους παίρνουν 1.666 μηνιαίως– νά' τος ο εωσφόρος κρυμμένος) !!!
    και θα τελείωνε εκεί το πράγμα.

    Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
    Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί έστω και τώρα «το ευρώ δεν είναι απαραίτητο».

    Αλλιώς ακολουθούν ακόμη πιο ριζικές λύσεις.
    Ας πούμε: το φαϊ είναι απαραίτητο ;
    Το νερό ;
    Το φως ;

    Άντε γιατί πολύ μέσα στην πολυτέλεια σάς βλέπω
    (κροίσοι ελληναράδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά ακούστε αυτή την στιγμή δυο πολιτικές υπάρχουν ,του ΚΚΕ που λέει ΟΧΙ σε όλα και του Μνημονίου..

    Κανένας δεν μπορεί να ανατρέψει το μνημόνιο ούτε να το ακύρωση
    ΚΑ-ΝΕ--ΝΑΣ..

    Το χρέος- μνημόνιο αλλάζει ανατρέπεται ΜΟΝΟ,όταν μια χώρα απόδειξη ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΆΝΕΙΩΝ πήγαν σε ένα καθεστώς {ότι τα έφαγαν οι πολιτικοί} και με αναταραχές του ΛΑΟΥ , ΈΤΣΙ Κυρισεται απεχθείς ένα χρέος , αυτό έγινε με το ΙΡΑΚ ...

    Ο πονηρός Πάγκαλος γιατί είπε το περιβόητο {μαζί τα φάγαμε} τυχαία νομίζετε ότι το είπε; ΟΧΙ ήθελε να βάλει όλο τον ΛΑΟ ΣΤΟ ΚΆΔΡΟ..

    Κρατήστε αυτό το κείμενο στο υπολογιστή σας , μελέτησετο δεν παν να λέει Η Ν.Δ..Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...Η ΔΥΜ.ΑΡ...ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.όλοι μα όλοι .. Και μετά της εκλογές να δείτε ότι δεν θα αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ..

    Ας πάνε στης Ε.Ε, Ας λένε ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ για επαναδιαπραγματευσεί, όλες αυτές μπούρδες ..

    Και ΑΝ θα τους πουν δεν ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , τι θα κάνουν;

    Μονομερή καταγγελία; ΤΟΤΕ πάμε αμέσως σε πτώχευση..

    Αν ΠΑΛΙ πάμε από δάνειο σε δάνειο, μια ωραία μέρα και πολύ σύντομα μάλιστα θα μας πουν ΑΥΤΆ ΟΛΑ είναι ΔΙΚΆ ΜΑΣ στην χώρα σας ...

    Η Λογική του Κ.Κ.Ε έξω από την Ε.Ε έξω από το Ευρώ έξω από το ΝΑΤΟ είναι πιο καθαρή...Τι κάνουμε; τα κρατικοποιούμε ΟΛΑ; οκ..

    Όμως αυτό θα φέρει σίγουρα αίμα νομίζετε ότι ο ΧΧΧ Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο ,ο,ο,ο,ο,.. θα τους πούνε περάστε ΚΎΡΙΟΊ δικά σας; Δεν νομίζω!!!

    Ακούω κάτι πολιτικούς που είναι Β!Γ!,Δ! που λένε εμείς , εμείς, εμείς ..θα διαπραγματευτούμε καλύτερα από εσάς και λέω ,ΑΥΤΟΊ Η ΆΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!

    Εγώ θα κάνω μια σκέψη...ΤΟ ΔΟΛΆΡΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ , και μάλιστα με ένα ακόμα άστρο στην σημαία της ... και εδώ πάλι θα γίνει με αίμα , γιατί κάποιοι θα κάνουν τους δύσκολους {ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΏ } δεν είμαστε δα και κανένα κράτος ΣΟΒΑΡΌ ,σε μια δυο μέρες έχουν ΞΕΠΕΤΆΞΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ...

    ΣΊΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΛΆΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!ΣΙΓΑ...ΤΑ ΑΥΓΆ !!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Υ.Γ... ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ .. Όμως βλέπω τόσο ψέμα τόσες κολοτούμπες από τους {{σωτήρες πολιτικούς}] που αμφιβάλω αν κάνουν τόσες μεταγραφές εφέτος οι ποδοσφαιρικές ΟΜΑΔΕΣ, όλοι θέλουν την καρεκλιστα τους ΌΛΟΙ και ο λαός που ψηφίζει κόμματα που τον έφεραν ΕΔΏ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ... Λέω ΔΕΝ είναι δυνατών να ειναι τόσο μαλάκες οι πολιτικοί να μην τα ξέρουν αυτά ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ..και αν δεν σπάσουμε αυγά {ΑΙΜΑ} δεν γίνετε ομελέτα.. καθιστέ τώρα να βλέπετε δημοσκόπησης...////


    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση