GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργική απόφαση εκθέτει ανεπανόρθωτα στη Μαγνησία τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστό...

ΑΦΟΥ πρώτα έχασε 5 εκ. ευρώ!!! (LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ) σε βάρος της νησιωτικής Μαγνησίας, έπειτα κατέθεσε και ένσταση, ωστόσο εκπρόθεσμη!!!!...


ΑΦΟΥ πρώτα έχασε 5 εκ. ευρώ!!! (LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ) σε βάρος της νησιωτικής Μαγνησίας, έπειτα κατέθεσε και ένσταση, ωστόσο εκπρόθεσμη!!!!!!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την υπουργική απόφαση που εκθέτει ανεπανόρθωτα, για άλλη μια φορά, τον Λαρισαίο Περιφερειάρχη
5 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ, αποκαλύπταμε στις 16 Μαϊου, ότι κατάφερε να χάσει ο Λαρισαίος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός σε βάρος της νησιωτικής Μαγνησίας, αφού η αρμόδια Επιτροπή απέκλεισε από τον διαγωνισμό για το LEADER Αλιείας την "ΚΕΚΑΝΕΜ Α.Ε.", η οποία για λογαριασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατέθεσε έγγραφα και δικαιολογητικά και αυτό γιατί, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, που είχαμε φέρει στην δημοσιότητα, η αναβίωση της εν λόγω εταιρείας, με βάση και τα στοιχεία που συνέλλεξε και έχει στη διάθεσή της η Υπηρεσία που διενεργεί τον διαγωνισμό, πάσχει νομιμότητας.
Στο δημοσίευμά μας, το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε πατώντας... ΕΔΩ, απάντηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Λαρισαίο επικεφαλής της δεν ήρθε ποτέ, ώσπου... ώσπου από δημοσιεύματα άλλων Μέσων, τα οποία, όπως σήμερα αποδεικνύεται, ήταν ξεκάθαρα καθ' υπόδειξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, πληροφορηθήκαμε ότι η Περιφέρειας Θεσσαλίας κατέθεσε ένσταση επί της υπουργικής απόφασης που απέκλεισε την "ΚΕΚΑΝΕΜ Α.Ε." από το διαγωνισμό για το LEADER Αλιείας.
Σήμερα φέρνουμε στο φως μια νέα υπουργική απόφαση, η οποία εκδόθηκε μόλις στις 23 Μαϊου και μέσω της οποίας πληροφορηθήκαμε αφενός την απόρριψη της ένστασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αφετέρου και αυτό είναι αν θέλετε το σημαντικότερο, ότι η εν λόγω ένσταση κρίνεται από το υπουργείο "απαράδεκτη λόγω εκπρόθεσμης άσκησής της και επικουρικά ως νόμω και ουσία αβάσιμη, αόριστη και μη αποδεδειγμένη".
Αλήθεια κ. Κώστα Αγοραστέ τί σημαίνουν όλα αυτά; Μήπως ότι κάνατε την εν λόγω ένσταση απλά για να ρίξετε στάχτη στα μάτια των Μαγνησιωτών και των νησιωτών; Τα ερωτήματα που προκύπτουν παραμένουν αμείλικτα κ. Περιφερειάρχα και ειδικά σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως η σημερινή, που το εν λόγω πρόγραμμα θα ενίσχυε σημαντικά τη νησιωτική Μαγνησία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ και μόνος σας κ. Περιφερειάρχα τη νέα υπουργική απόφαση που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, για άλλη μια φορά, σε ολόκληρη τη Μαγνησία. Διαβάστε την και εσείς κύριοι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, τον ρόλο για τον οποίο είσαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ειλικρινά, δεν μπορούμε πλέον να αντιληφθούμε:
1.png
2.png
3.png
4.png
e-volos.gr

2 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ;
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΥΔΡΑΙΟΣ ΜΟΥΤΣΟΣ ΤΣ' ΛΑΡΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση