GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως καθήλωσε ο Μανώλης Γλέζος τους πάντες στο ΚΥΣΕΑ;;

Με μια ιστορία από την εισβολή των Γερμανών απέσπασε την προσοχή όλων όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικώ...


Με μια ιστορία από την εισβολή των Γερμανών απέσπασε την προσοχή όλων όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας, ο Μανώλης Γλέζος, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό Άμυνας Φραγκούλη Φράγκο.
Ο Υπουργός δήλωσε "μπορεί σήμερα να είναι μια αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό αλλά μην ξεχνάμε ότι αύριο είναι μια μέρα ανάτασης", με αναφορά στην ηρωϊκή πράξη της Ακρόπολης ,όταν κατέβασαν τη σβάστικα, μαζί με το Σάντα. Τότε ήταν που ο Μανώλης Γλέζος θύμισε ότι την πραγματικά πρώτη αντιστασιακή πράξη του νεαρού Μαθιού Πόταγα στη Βυτίνα.

15 σχόλια

  1. Ναι, κατέβασε τη σβάστικα τα μεσάνυχτα. Αλήθεια. Και έκτοτε καθιερώθηκε σε όλους τους στρατούς του κόσμου η υποστολή σημαίας πριν τη δύση του ηλίου και η έπαρσή της την ανατολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΟΝΟ,,ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΤΙΚΟ !


    Όταν ο Αλέξης (πέρσι) υπερασπιζόταν το indymedia με ερώτηση στη Βουλή
    4.05.2011
    ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική η δίωξη για τη φιλοξενία του indymedia από το ΕΜΠ

    Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν σήμερα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο βουλευτής του σχήματος, Τάσος Κουράκης, με θέμα τη δίκη του πρυτανικού συμβουλίου του Πολυτεχνείου της Περιόδου 2006-2010 για «παράβαση καθήκοντος με σκοπό να προσπορίσουν παράνομο ηθικό όφελος» λόγω της φιλοξενίας του indymedia από τους σέρβερ του ΕΜΠ.

    Η δίκη του πρύτανη Κ. Μουτζούρη και των αντιπρυτάνεων, Ι. Πολύζο και Γ. Σπαθή, ξεκινά στις 19 Μαΐου από το ΣΤ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
    Οι δύο βουλευτές σημειώνουν ότι η φιλοξενία του ιστοτόπου έγινε στο πλαίσιο «της συνταγματικά κατοχυρωμένης ακαδημαϊκής ελευθερίας και της αυτοτέλειας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που έχουν την ευθύνη για την προστασία της βασικής ακαδημαϊκής αρχής της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών» και κάνουν λόγο για «πολιτική δίωξη» και «πρόσχημα για την κατάργηση της αυτοτέλειας των Πανεπιστημίων».

    Ρωτούν την υπουργό Παιδείας αν σκοπεύει να προστατέψει «τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ακαδημαϊκής ελευθερίας, και της αυτοτέλειας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων», καθώς και αν σκοπεύει να πάρει θέση «απέναντι σε αυτήν την πρωτοφανή πρωτοβουλία της εισαγγελικής αρχής ώστε να υπερασπιστείτε την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στον χώρο του Πανεπιστημίου».
    tvxs.gr

    6.07.2009
    Απαράδεκτη η αξίωση του ΟΤΕ να διακοπεί η λειτουργία Athens Indymedia, λέει ο ΣΥΝ

    Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΝ την ενέργεια του ΟΤΕ να αποστείλει εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο τού ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του Οργανισμού.«Μια τέτοια πρωτοφανής πρωτοβουλία αποτελεί πλήγμα για την ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΝ και προστίθεται ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, ενοχλημένα από την ύπαρξη ελεύθερων και αδέσμευτων φωνών στο χώρο του διαδικτύου, επιχειρούν συστηματικά να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στον αυταρχισμό και την καταστολή».
    Τα απροκάλυπτα αντιδημοκρατικά τους σχέδια δεν πρέπει να περάσουν, καταλήγει η ανακοίνωση.
    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    - για να ξέρουμε γιατί συριζΑΛΗΤΕΙΑ
    μιλάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ρισκάρει με την Τουρκία. Εσύ θα το ρισκάρεις με τον ΣΥΡΙΖΑ;


    «Θα μειώσουμε τα εξοπλιστικά προγράμματα μόλις γίνουμε κυβέρνηση», είπε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στο «Kontra Channel»
    Κι όταν τον ρώτησαν «τι θα γίνει με τους Τούρκους απέναντι» τι νομίζετε ότι απάντησε: «Θα το ρισκάρουμε».
    Γ. Μπαλάφας:..Πρώτα απ’ όλα. Δαπάνες. Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες.
    Μ. Κουρής: Τι θα γίνει με την Τουρκία απέναντι;
    Γ. Μπαλάφας: Θα το ρισκάρουμε. Θα το ρισκάρουμε.
    Δήλωσε επίσης ότι ο Σημίτης αντιμετώπισε με προσοχή την τότε κρίση με την Τουρκία και ότι δεν νομίζει πως στα Ίμια διακυβεύτηκε το μέλλον της χώρας(!!!)

    Το ερώτημα του τίτλου δεν είναι εικονικό, ούτε καν θεωρητικό. Είναι ένα πραγματικό και βασικό ερώτημα, ίσως το ουσιαστικότερο ερώτημα στο οποίο πρέπει πρώτα να απαντήσουμε -ο καθένας ξεχωριστά- κι έπειτα να πλησιάσουμε στην κάλπη.

    Η αναγγελθείσα θέση του ΣΥΡΙΖΑ (στο βίντεο που ακολουθεί) είναι απολύτως σαφής και ταυτόχρονα φρικιαστική. "Θα το ρισκάρουμε", λέει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Μήπως κάποιος πρέπει να παρέμβει και να θυμίσει στον κύριο αυτό, αλλά και στο κόμμα που εκπροσωπεί, πως η λέξη "ρίσκο" συμπεριλαμβάνει μία άλλη λέξη, την "απώλεια";
    Και τι θα ρισκάρουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να απωλεσθεί;
    Γιατί μένουν στην λέξη "ρισκάρουμε" και δεν συνεχίζουν;
    Μήπως επειδή η συνέχεια είναι φρικώδης για την ίδια την Ελλάδα;
    Είναι δηλαδή, διατεθειμένο το ΣΥΡΙΖΑ να ρισκάρει μία απώλεια ελληνικού εδάφους ή θαλάσσης, επειδή θα ακινητοποιήσει ή θα ελαχιστοποιήσει εσκεμμένα την ικανότητα δράσης του Ελληνικού Στρατού;
    Πραγματικά, έχουν επαφή με την πραγματικότητα αυτοί οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, που μας ανακοινώνουν -σε καθημερινή βάση- πως θέλουν να μας κυβερνήσουν;
    Ξέρουν τι σημαίνει απέναντι στο Ελληνικό Σύνταγμα, η εσκεμμένη υπολειτουργία του αμυντικού μηχανισμού της χώρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μειώσει, λοιπόν, στο ελάχιστο τις αμυντικές δαπάνες και θα το ρισκάρει απέναντι στην Τουρκία...
    Στην Τουρκία που έχει κηρύξει κατά της Ελλάδας casus belli, στην Τουρκία που εποφθαλμιά την Ελληνική Θράκη, το μισό Αιγαίο, το Καστελλόριζο, ακόμη και την Γαύδο(!!!).
    Και πέρα από τον μεγαλοϊδεατισμό της Άγκυρας, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να παραβλέπει και να ρισκάρει απέναντι στην Τουρκία, τη στιγμή που είναι δεδομένο πως ο ορυκτός (υποθαλάσσιος και μη) πλούτος της Ελλάδας, τοποθετεί αυτή τη στιγμή τη χώρα μας (μαζί με την Κύπρο) στο κέντρο του παγκόσμιου ενεργειακού χάρτη.
    Και "ελπίζει" ο ΣΥΡΙΖΑ πως η Τουρκία δεν θα θελήσει να αρπάξει (κυριολεκτικά) οτιδήποτε μπορέσει από την Ελλάδα.
    Μόνο ηλίθιοι ή "χρήσιμοι ηλίθιοι" μπορούν να πιστέψουν πως η Άγκυρα δεν θα τολμήσει κάτι τέτοιο, τη στιγμή μάλιστα που θα έχει να αντιμετωπίσει μία κυβέρνηση (σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ) η οποία δεν θα έχει τη διάθεση να εμπλακεί στρατιωτικά και να υπερασπίσει όσα "ηλιθιωδώς" άφησε ακάλυπτα.

    Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε την ποιότητα της εγκεφαλικής λειτουργίας των "διακεκριμένων στελεχών" του ΣΥΡΙΖΑ, όμως η συγκεκριμένη τοποθέτηση (σαφέστερη δεν γινόταν) ίσως θα έπρεπε να αποτελέσει αιτία για ακύρωση της συμμετοχής του συγκεκριμένου κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.
    Βέβαια, η δημοκρατικότητα που πρέπει να μας διέπει, απαγορεύει να συμβεί αυτό για οποιοδήποτε κόμμα θέλει να ζητήσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.
    Και αυτός είναι ο ορισμός της Δημοκρατίας, στο "εκλέγεσθαι".
    Όμως, επειδή υπάρχει και το "εκλέγειν", μήπως εμείς οι ψηφοφόροι, θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε περισσότερο και πέρα από την επιφάνειά τους, τα κόμματα που θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές;
    Μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε πως σε κάθε περίπτωση το νόμισμα έχει δύο όψεις και οφείλουμε να τις δούμε και τις δύο, πριν η απόφασή μας δημιουργήσει μεγαλύτερα δεινά από τα σημερινά ή και από τα προβλεπόμενα;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα προβάλει σαν ένα κόμμα που διεκδικεί την κυβέρνηση της χώρας, παρουσιάζοντάς μας μία σειρά από επιχειρήματα, χρησιμοποιώντας ως κύριο άξονα την οικονομία (αν και αυτά τα επιχειρήματα θα πρέπει να διερευνηθούν ενδελεχώς, αφού έχουν αρχίσει να θυμίζουν το "λεφτά υπάρχουν", αλλά τις περισσότερες φορές στερούνται της στοιχειώδους σοβαρότητας λόγω έλλειψης πραγματικού σχεδιασμού).
    Την ίδια στιγμή αποφεύγεται από τα "διακεκριμένα στελέχη" του ΣΥΡΙΖΑ η οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και της αύξησης της εγκληματικότητας που πηγάζει από αυτήν...
    Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ κινούμενος απολύτως "ανεύθυνα" (βασιζόμενος στις ιδεοληψίες των συνιστωσών του) κατά της ίδιας της Ελλάδας, παραγράφει την βασική υποχρέωση μίας χώρας να υπερασπίζεται με κάθε τρόπο και μέσο την ακεραιότητα της Επικράτειας, εκθέτοντας έτσι την χώρα στον (απολύτως βέβαιο) κίνδυνο απώλειας μέρους της, για να ικανοποιήσει η Άγκυρα τις δικές της "απαιτήσεις" για συμμετοχή στα ενεργειακά κοιτάσματα που βρίσκονται εντός της Ελλάδας.

    Το ερώτημα, λοιπόν, είναι σαφές και δεν επιδέχεται ερμηνειών: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ρισκάρει με την Τουρκία... Εσύ, Έλληνα ψηφοφόρε, θα το ρισκάρεις με το ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως αλήθεια 29 Μαϊ 2012 10:04:00 μ.μ.
    «Κατά την νύκτα της 30ής προς την 31η Μαΐου υπεξαιρέθη η επί της Ακροπόλεως κυματίζουσα γερμανική πολεμική σημαία παρ' αγνώστων δραστών. Διενεργούνται αυστηραί ανακρίσεις. Οι ένοχοι και οι συνεργοί αυτών θα τιμωρηθώσι διά της ποινής του θανάτου» (Ελεύθερον Βήμα, 1.6.1941).

    Καπετάν Μακρύς. Αν δεν σας ικανοποιεί η απάντηση, ρωτήστε τον κ.Κυριάκο Βελόπουλο... που είχε την ίδια απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    ΡΕ ΓΕΡΟΠΑΛΑΗΡΗΜΕΝΕ.... !

    ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ
    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 29 Μαϊ 2012 10:37:00 μ.μ. αυτός έκανε μια πράξη αντίστασης και όχι μόνο. Εσύ που "ουρλιάζεις", έχεις να δείξεις κάτι αντίστοιχο;

    Καπετάν Μακρύς. Κουμπάρος πάντως δεν ήταν με τον Ερτογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 127 ΠΑΣΟΚοι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ... αφού εκεί είναι ΤΩΡΑ
    το μέλι....$$$$$$$$$$$$

    Με δημόσια τοποθέτηση τους 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνουν την απόφαση τους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Με την Ανοιχτή Επιστολή για τη Συγκρότηση της Δημοκρατικής Αριστερής Παράταξης και την προοπτική της Αριστερής Διακυβέρνησης τα στελέχη σημειώνεουν ότι σήμερα ο πρωταγωνιστικός ρόλος έχει περάσει στα χέρια των δυνάμεων, οι οποίες εκλογικά δικαιώθηκαν, με βασικό παράγοντα το ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.
    Οι υπογράφοντες
    1. Αδαμαντιάδης Νικόλαος Γραμματέας Σωματείου Ηλεκτρολόγων Ιωαννίνων
    2. Αναγνωστάκης Κώστας, υπάλληλος
    3. Αναγνώστου Γεώργιος
    4. Αναγνώστου Χριστίνα
    5. Αναστασιάδου Ιωάννα, φοιτήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΙΑΚΑ)
    6. Ανδρεάδης Χρήστος
    7. Ανέστης Κόττας, φοιτητής Πολυτεχνείου Κρήτης
    8. Αντωνοπούλου Μαρία
    9. Αστέρης Θέμης, φοιτητής
    10. Βαρδάκη Γεωργία, Οικονομολόγος
    11. Βαρδάκης Γιάννης, Λογιστής
    12. Βασιλείου Αλέξανδρος ,φοιτητής
    13. Βασλή Μαρία
    14. Βαφειάδου Τατιάνα, εκπαιδευτικός
    15. Βίτσιος Δημήτριος, συνταξιούχος
    16. Βίτσιος Χρήστος, οικονομολόγος
    17. Βορλόου Αντώνης, Οκονομολόγος – Περιβαλλοντολόγος
    18. Βορλόου Νότα, Οικονομολόγος
    19. Βράντζης Νίκος, φοιτητής
    20. Γαλανόπουλος Δημήτριος
    21. Γιουρτζίδης Λάζαρος, συνδικαλιστής
    22. Γκιάτας Νικόλαος, νέος επιχειρηματίας
    23. Γρετζελιά Αλεξάνδρα, συνταξιούχος
    24. Δεληγεώργης Γιάννης, κτηνίατρος
    25. Διαμαντοπουλος Κωστας
    26. Δουλγερίδης Γιώργος, ιδιωτικός υπάλληλος
    27. Δραγάζης Μάνος, φοιτητής
    28. Ελένη Δεδούση, εργαζόμενη
    29. Ελευθεριάδης Βαγγέλης
    30. Ελευθεριάδης Αντώνιος, τραπεζικός υπάλληλος
    31. Ζαχαρή Δήμητρα, δημ. υπάλληλος
    32. Ζερβάκη Μαρία, δικηγόρος
    33. Ζήκος Άγγελος
    34. Ζήνας Αλέξανδρος, σπουδαστής
    35. Ζορμπαλάς Νικόλαος
    36. Θέμης Τζήμας, νέος δικηγόρος, υπ. διδάκτορας
    37. Καζάς Θεοδόσης, Δικηγόρος
    38. Καλαμαράς Άκης, πτυχιούχος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων
    39. Κανακάρη Μαίρη, εκπαιδευτικός
    40. Καπέλλας Δημήτρης, συνδικαλιστής
    41. Καπλανης Λουκας
    42. Καπνίσης Κώστας, Ιδιωτικός υπάλληλος
    43. Καρακιτσος Παναγιωτης, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(αρχιτεκτονική)
    44. Καραμολέγκος Γιώργος, συνταξιούχος
    45. Καραμπελας Δημητρης, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(Γεωπονία Ιχθυολογίας)
    46. Κουιδουρμαζης Αποστολος
    47. Κουλούρης Γεώργιος,
    48. Κρομμύδα Πένη, νέα νομικός, εργατολόγος
    49. Κτιστάκη Κατερίνα, Συνταξιούχος
    50. Κωνσταντινίδης Γιώργος
    51. Κωνσταντινίδης Σπύρος, νέος δικηγόρος
    52. Κωστής Απόστολος, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (οικονομικό)
    53. Κωτσόπουλος Κώστας, εμπειρογνώμων ανθρώπινου δυναμικού
    54. Λαζανάς Μιχάλης
    55. Λαζάρου Ελένη, φοιτήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (οικονομικό)
    56. Λαϊτσας Δημήτρης, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (οικονομικό)
    57. Λεμπετλής Νίκος, πτυχιούχος υπομηχανικός-νέος επιχειρηματίας
    58. Λένα Παπαθανασίου, Βιβλιοθηκονόμος
    59. Λογοθετιδης Γιωργος
    60. Μακρυγιάννης Αλέξανδρος, γεωπόνος
    61. Μαργαρίτη Αναστασία, δημ. υπάλληλος
    62. Μαρούλης Αντώνης, μεταπτυχιακός φοιτητής-νέος επιχειρηματίας
    63. Μασουρίδου Έφη, τ. Συμβολαιογράφος Αθηνών
    64. Μεταξιώτης Πέτρος, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πολιτικός μηχανικός)
    65. Μήττας Μιχάλης
    66. Μοσχούλας Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος
    67. Μουστάκας Νίκος, οικονομολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 68. Μπαϊράμη Αθηνά, δημοτική σύμβουλος
    69. Μπεκιάρης Δημήτρης, Δημοσιογράφος
    70. Μπέτσιος Θανάσης, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πολιτικός μηχανικός)
    71. Μπουτζουρά Εύη, νέα δικηγόρος
    72. Νεκταριος Ροδιτης φοιτητής Πολυτεχνειου Κρητης
    73. Νικολάου Δημήτρης
    74. Νίκος Ανδρειόπουλος
    75. Ντίνος Χρίστος, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(Γεωπονία Ιχθυολογίας)
    76. Ντόκος Ιωάννης, γυμναστής
    77. Ξηντάρης Δήμος, πολιτικός μηχανικός
    78. Πάικας Σπύρος Αντιδήμαρχος Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων
    79. Παναγιώτου Άννα
    80. Παναγόπουλος Δημήτρης, φοιτητής
    81. Παπαγιαννης Χαρης
    82. Παπαδημητρίου Νικόλαος
    83. Παπαδοπουλος Πετρος
    84. Παραλής Γιώργος, τραπεζικός υπάλληλος
    85. Παρασκευας Αρης
    86. Παρασκευοπουλος Πάνος
    87. Πέκας Απόστολος, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πολιτικός μηχανικός)
    88. Πέλλιος Απόστολος, ιδιωτικός υπάλληλος
    89. Πετροπουλος Θανάσης, ιδιωτικός υπάλληλος
    90. Πιτσογιάννης Γιώργος, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΙΑΚΑ)
    91. Ρέντζου Πετρούλα, ιδιωτική υπάλληλος
    92. Ρηγας Αλεξανδρος, γυμναστής
    93. Σαμαρά Σουλτάνα, φοιτήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(Γεωπονία Ιχθυολογίας)
    94. Σαπρίκη Άννα
    95. Σκαλτσής Δημήτρης, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΙΑΚΑ)
    96. Σκουλάς Μανώλης, πολιτικός μηχανικός
    97. Σκρέτας Κωνσταντίνος, φοιτητής
    98. Σπανουδάκη Βασιλική, Συνταξιούχος
    99. Σπανουδάκη Ρένια, Νομικός
    100. Σπανουδάκης Αντώνης, Οικονομολόγος
    101. Σπανουδάκης Ζαχαρίας, Συνταξιούχος
    102. Σπυράκου Μαρία, διοίκηση επιχειρήσεων
    103. Σταθοπούλου Κική, Επίτιμος Πρόεδρος Εφετών
    104. Σταμάτης Γιώργος, φοιτητής Πολυτεχνείου Κρήτης
    105. Σταμάτης Κώστας, σπουδαστής
    106. Σταματοπούλου Κατερίνα, χρηματοοικονομική σύμβουλος
    107. Στάμος Κωνσταντίνος, συνταξιούχος
    108. Στέφανος Κρεμέτης, μέλος ΔΣ Συλλόγου Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης
    109. Στεφάνου Νίκος, εκπαιδευτικός
    110. Τζιάκος Θωμάς, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(μηχανικός Η/Υ)
    111. Τζιβανης Παναγιώτης, ιδιωτικός υπάλληλος
    112. Τζίμα Έλενα
    113. Τσατσαρούνος Στέλιος
    114. Τσιαμούρας Δημήτρης, φοιτητής
    115. Τσουκαλάς Κώστας, νέος δικηγόρος
    116. Τσούμας Γιώργος, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (μηχανικός χωροταξίας και πολεοδομίας)
    117. Φωτιαδου Γεωργια
    118. Χαντές Κώστας ,νέος εργαζόμενος
    119. Χατζηπέτρου Αλέξανδρος
    120. Χατζής Νίκος, φοιτητής
    121. Χιοκτουρίδης Νίκος, φοιτητής
    122. Χουχούμης Γιώργος,
    123. Χρηστίδης Κώστας
    124. Χριστοδουλιδης Μανωλης
    125. Χριστοδούλου Χρήστος, φοιτητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(Γεωπονία Ιχθυολογίας)
    126. Χρονόπουλος Γιάννης, Νέος Επιχειρηματίας
    127. Ωρολογά Άννα, Οικονομολόγος

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    127 κατασκευαστές κομματικών κρατικοδίαιτων στρατών,
    ελλειμάτων, μιζών, ρεμούλας, πλιάτσικου δημοσίου χρήματος κλπ.
    συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ.
    Αυτοί ξέρουν...

    ..το ότι είναι αρκετά απο τα υπογράφοντα πρόσωπα στελέχη που στήριξαν την ΚΟΙΣΥ-κατσέλη-καστανίδη στις 6 Μαίου είναι εντελώς τυχαίο !!


    ΚΑΠΙΤΑΝ ....ΤΕΤΟΙΕ
    ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ
    ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ
    ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΓΜΟΠΝΙΟ της ΕΥΤΥΧΙΑΣ ++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμμερίζομαι απόλυτα τις ουρανομήκεις κραυγές του Αδώνιδος, τον κοπετό του Λοβέρδου, τα γρυλλίσματα του Βορίδη.

    Η χώρα μας δε θα παραδοθεί βορρά στις ορέξεις των ερυθροφρουρών, του νεαρού αυθάδη και θρασύ νεαρού οπαδού της μεταμνημονιακής δραχμής.

    Αποδέχομαι ως πολιτικά ορθό τον ελιγμό της Θεοδώρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, να επανακάμψει στο γαλάζιο μαντρί, ώστε η χώρα μας να μην περιέλθει στο σιδηρούν παραπέτασμα.

    Οι συνεπείς πολιτικές δυνάμεις τώρα αποδεικνύουν για πολλοστή φορά, ότι μπροστά στην εθνική καταστροφή προτάσσεται ο πολιτικός ρεαλισμός και η πολιτική ηθική.

    Άλλωστε όπως έλεγε ο αλήστου μνήμης χαρισματικός πατήρ Γεωργίου-Τζέφρυ Παπανδρέου-Μινέικο- Τσάντ :
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

    Ο λαός δεν ξεχνά ότι ο επάρατος ΣΥΡΙΖΑ απ τη δεκαετία του 80 έδειξε δείγματα γραφής με τον άκρατο λαϊκισμό και τα άπειρα σκάνδαλα... Κοσκωτά, Μιράζ, καλαμπόκια κλπ.

    Τα αίσχη ο ΣΥΡΙΖΑ τα συνέχισε τη δεκαετία του 90 με τη μεθόδευση της πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τις προμήθειες στον ΟΤΕ και τα άλλα ευαγή ιδρύματα.

    Και δεν ήταν οι αλητήριοι μόνο υπονομευτές αλλά και ψεύτες, αφού κανείς δεν ξεχνά ότι με πρωτεργάτη τον Παπαδημούλη, έδωσε το τρισκατάρατο κόμμα ψευδή στοιχεία στους ευρωπαίους, για να μπούμε στην ευρωζώνη και οδήγησε με μεθοδικό τρόπο ο Δραγασάκης τους Έλληνες να τζογάρουν στο χρηματιστήριο και να χάσουν τα χρήματα τους.

    Δεν είμαστε τόσο ‘χρυσόψαρα’ για να ξεχάσουμε το οργανωμένο σχέδιο της σπείρας των τραπεζιτών με τη συνέργεια του Λαπαβίτσα και Μηλιού να οδηγούν τους έλληνες καταναλωτές στον άκρατο καταναλωτικό δανεισμό και να μας οδηγήσουν στη σημερινή κατάσταση.

    Ποιος μπορεί να μη θυμάται τις 12 συνιστώσες που ομόφωνα μας έσυρε στο φιάσκο της ολυμπάδας του 2004, την οποία θα πληρώνουμε ως το 2344.

    Γιατί μήπως να ξεχάσουμε τις 6 πρώτες συνιστώσες για τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου, το δομημένα ομόλογα και όλα τα σκάνδαλα της διετίας 2007-2009, κι ερχόμαστε στην αποθέωση της ανευθυνότητας, της πολτικής χαμέρπειας, της εθνικής μειοδοσίας.

    Είναι πολύ νωπές οι μνήμες από τότε που ο Τσίπρας με παρέα τον Προβόπουλο, το Δασκαλόπουλο και τους νομικούς του Λονδίνου μας έδεσαν χειροπόδαρα στο άρμα του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.

    Κι έχουν το θράσος σήμερα να διεκδικούν εκ νέου την ψήφο του ελληνικού λαού, τον οποίο καθύβριζε απ το πρωί ως το βράδυ ο Μ. Γλέζος και ο Μ. Κριτσωτάκης στα τηλεοπτικά παράθυρα και τις κυριακάτικες εφημερίδες.

    Ποιοι;
    Αυτοί που τα μεγαλοστελέχη τους είναι στην α πτέρυγα Κορυδαλλού και σύντομα θα προεκταθεί για να «φιλοξενήσει» κι άλλα επίλεκτα μέλη αυτού του κόμματος των αντιχρίστων, του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αρκετά, λοιπόν με τους κομμουνιστοσυμμορίτες.
    Αρκετά, τους ανεχτήκαμε τόσα χρόνια τώρα.

    Ήρθε η ώρα ν αλλάξει σελίδα με την ασφαλή καθοδήγηση του Α. Σαμαρά και τη χρυσή εφεδρεία της Θεοδώρας, του Ευάγγελου, Βοριδη, Πλευρη, Μπουμπουκου,Σαρακη, Βελοπουλου κ.τ.λ !!!

    Είναι τόσα τα αμαρτήματα των συνιστωσών αυτού του απαίσιου πολιτικού μορφώματος που δικαίως έχουν εξεγερθεί οι φίλιες με την Ελλάδα δυνάμεις καθοδηγούμενες από Σόιμπλε, Μέρκελ, Λαγκάρντ και προσπαθούν έστω και την ύστατη στιγμή ν αποτρέψουν μια νέα «Μικρασιατική καταστροφή», που-ειρήσθω εν παρόδω- προκάλεσαν οι ερυθροφρουροί της εποχής, πρόγονοι του αλαζόνος σημερινού αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

    Με την ανεργία να καλπάζει τους έλληνες επιστήμονες να μεταναστεύουν κατά χιλιάδες τις αυτοκτονίες να τείνουν να γίνουν περισσότερες απ τους φυσικούς θανάτους κι αυτοί οι επικίνδυνοι συριζαίοι να επιμένουν να παριστάνουν τους εθνοσωτήρες, όταν ο ρόλος αυτός ανήκει καθαρά για γονιδιακούς λόγους-βλέπε DNA- στη Μιλένα Αποστολάκη, άντε και στο Γεράσιμο Γιακουμάτο.

    ΥΓ. με το παραπάνω άρθρο προσλαμβάνομαι στο MEGA; Στον ΣΚΑΙ έστω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 127 ΠΑΣΟΚοι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ... αφού εκεί είναι ΤΩΡΑ
    το μέλι....$$$$$$$$$$$$

    Με δημόσια τοποθέτηση τους 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνουν την απόφαση τους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Με την Ανοιχτή Επιστολή για τη Συγκρότηση της Δημοκρατικής Αριστερής Παράταξης και την προοπτική της Αριστερής Διακυβέρνησης τα στελέχη σημειώνεουν ότι σήμερα ο πρωταγωνιστικός ρόλος έχει περάσει στα χέρια των δυνάμεων, οι οποίες εκλογικά δικαιώθηκαν, με βασικό παράγοντα το ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.
    Οι υπογράφοντες
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    - 127 κατασκευαστές κομματικών κρατικοδίαιτων στρατών,
    ελλειμάτων, μιζών, ρεμούλας, πλιάτσικου δημοσίου χρήματος κλπ.
    συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ.
    Αυτοί ξέρουν...

    ..το ότι είναι αρκετά απο τα υπογράφοντα πρόσωπα στελέχη
    που στήριξαν την ΚΟΙΣΥ-κατσέλη-καστανίδη στις 6 Μαίου
    είναι εντελώς τυχαίο !!


    Συνιστώσες του κώλου Σύριζα
    να τους χαίρεστε στο κωλοχανείο σας

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΙΔΙΑ ..ΜΟΥΡΗ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 29 Μαϊ 2012 11:29:00 μ.μ. ελπίζω όποιος και να είναι να είναι για το καλό όλων μας ανεξαρτήτου ιδεολογίας.
    Γιατί;
    Γιατί οι πατριώτες πρώτα βάζουν την Πατρίδα και μετά Ν.Δ., Πα.Σο.Κ. Κ.Κ.Ε., Χρυση Αυγή. κ.λ.π.

    Καπετάν Μακρύς. http://www.youtube.com/watch?v=rROEVJwyEBY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε 29 Μαϊ 2012 10:34:00 μ.μ. επειδή πολύ θα ήθελα να πιστέψω ότι εκείνο το βράδυ κατέβηκε από την Ακρόπολη η πολεμική γερμανική σημαία, και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας να αισθανθώ περήφανος για την πράξη εκείνη, κάνε μας τη χάρη και ανέβασε μια φωτοτυπία της συγκεκριμένης δημοσίευσης, ώστε και πολλά στόματα να βουλώσουν και οι δύσπιστοι να πειθούν επιτέλους.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Τζων-πουστρα σας προκαλει να την πηδηξετε, μην της δινετε σημασια, στειλτε την στην αφικα να τη βρει με τους πιθηκους. Εκει γεννηθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑ,

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ!

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ;;;

    ΕΧΕΙΣ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ;;;

    ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΡΚΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ;;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ,

    ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΖΥΓΟ!!!

    ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση