GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής "βουλιάζει" την οροφή αυτοκινήτου μπροστά σε άντρες της ΕΛ.ΑΣ.!

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια πορείας της Χρυσής Αυγής. Ξέσπασμα οργής από υποψήφιο του κόμματος ο οποίος φώναζε σε αστυνομικούς και ...

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια πορείας της Χρυσής Αυγής. Ξέσπασμα οργής από υποψήφιο του κόμματος ο οποίος φώναζε σε αστυνομικούς και χτύπησε με το χέρι του παρκαρισμένο ΙΧ.
Αίσθηση προκαλεί βίντεο που αναρτήθηκε σε μπλόγκ και το οποίο απεικονίζει τον πρώην βουλευτή και νυν υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή κ. Ηλία Παναγιώταρο, να ξεσπά, μετά από αστυνομικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια πορείας μελών του κόμματος το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Κυψέλης.
Ο κ. Παναγιώταρος, φωνάζει στους αστυνομικούς και κάποια στιγμή χτυπά ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο προκαλώντας ζημιά στην οροφή του.
Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, κάνει λόγο για παρεμπόδιση της πορείας των στελεχών τους, χωρίς κανένα λόγο και καταγγέλλει τη στάση της αστυνομίας.
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
«Το Σάββατο 26 Μαΐου το μεσημέρι 200 στελέχη της Χρυσής Αυγής έκαναν προεκλογική δράση με μοίρασμα εφημερίδων και φυλλαδίων του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Η δράση με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο ξεκίνησε από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στον σταθμό Λαρίσης και πέρασε με πεζοπόρο και μηχανοκίνητο τμήμα από πολλές γειτονιές της Αθήνας.
Όταν έφτασε στην πλατεία Κυψέλης παρεμποδίστηκε από την Αστυνομία, η οποία αναίτια σταμάτησε την πορεία και προχώρησε σε προσχηματικούς ελέγχους. Παρά την αντίδραση των κατοίκων για την στάση των αστυνομικών κι ενώ δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την πράξη τους, σε συνέχεια προχώρησαν σε τροχονομικό έλεγχο της μηχανοκίνητης πορείας, ο οποίος καθυστέρησε ακόμα περισσότερο την πορεία.
Τελικά, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος για την παρεμπόδιση, η προεκλογική δράση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Καταγγέλλουμε την συγκεκριμένη στάση των Αρχών, η οποία συμπλέει με την τακτική των καθεστωτικών κομμάτων της κλεπτοκρατίας και των υποτελών σε αυτά ΜΜΕ για την φίμωση και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου».
*Ο σχολιασμός του βίντεο ανήκει στον χρήστη που το ανέβασε στο διαδίκτυο.
Πηγή: Prionokordela.gr

12 σχόλια

  1. Προσοχή. Δείτε τι σας έχει ετοιμάσει το επιτελείο Βενιζέλου- Σαχινίδη ( δεν μιλάμε για τα μέτρα Ιουλίου που είχε συμφωνήσει, αλλά μπορεί να παγώσουν μετά τις εκλογές, είτε κερδίσει η ΝΔ, είτε ο Σύριζα ). Αυτά σας τα αποκρύπτουν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κομματικά όργανα του πασοκ ( δήμαρχοι, περιφερειάρχες ) για να αρπάξουν κανένα ψηφουλάκι και να έχουν μέρος στη εξουσία, καρέκλα, κουτάλα ! Καμαρώστε και αποφασίστε αν θα "αυτοκτονήσετε", εμπιστευόμενοι αυτούς ( Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη ) που έσκαψαν ένα τάφο για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, βάζοντας χέρι στο μισθό, στο σπίτι και στις αποταμιεύσεις μιας ζωής !

    Ρεπορτάζ : Γιώργος Αυτιάς
    (από την Ισοτιμία της Κυριακής)
    Έρχονται πάλι οι φόροι. Αυτή τη φορά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Η μείωση του αφορολογήτου προκαλεί τριγμούς σε πολίτες και νοικοκυριά. Αυτοί που...
    περισσότερο θα πιεστούν είναι οικογένειες, πολύτεκνοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. Οι αλλαγές φέτος στους φόρους.
    1. Αφορολόγητο 5.000 ευρώ
    2.Για κάθε 1000 ευρώ ο φόρος είναι 100 ευρώ
    3. Τα τεκμήρια ανεβάζουν κατακόρυφα το φόρο
    4. Με ΜΗΔΕΝ εισόδημα αν υπάρχει σπίτι 90 τετραγωνικών ή ΙΧ 1600 κυβικά ο φόρος είναι 1400 ευρώ!
    5.Μαζί με το εκκαθαριστικό του φόρου θα έρθει και η έκτακτη εισφορά που θα πληρωθεί σε έως έξι μηνιαίες δόσεις.
    6. Φέτος το τέλος επιτηδεύματος απο 300 ευρώ πάει στα 500
    7. Τα τεκμήρια διαβίωσης ανεβάζουν το φόρο έως 100%
    Από φέτος έχουμε
    - Αύξηση φόρου 58,3% λόγο μείωσης αφορολογήτου στα 5.000 ευρώ.
    - Αύξηση φόρου για 30άρηδες και συνταξιούχους άνω των 65 ,λόγο μείωσης αφορολογήτου σε 9.000 ε.
    - Αύξηση φόρου για χαμηλά και μεσαία εισοδήματα λόγο αλλαγής της φορολογικής κλίμακας.
    -Φόρος 10% αν δεν συγκεντρωθούν αποδείξεις για το 25% του εισοδήματος!
    - Μείωση αφορολογήτου τρίτεκνων από 11.500 στα 7.000 ευρώ
    -Μείωση αφορολογήτου για 4τεκνους από 13.500 στα 10.000 ευρώ .
    - Αύξηση από 10%- 71% στα τεκμήρια για κατοικίες, Ι.Χ., σκάφη και πισίνες.
    - Αύξηση της παρακράτησης φόρου εισοδήματος από τους μισθούς και τις συντάξεις.
    - Διπλός φόρος κάθε μήνα ! Κεφαλικός φόρος και φόρος μισθωτών μαζί! Δηλαδή θα παρακρατείται από το μισθό!
    - Αύξηση προκαταβολής φόρου εισοδήματος 55% !
    - Φόρος σε ακίνητα από 400 - 200.000 ευρώ κατά 0,2% , για το 2011 και 2012!
    - Αύξηση του Εκτάκτου Φόρου Ακινήτων μέσω ΔΕΗ
    - Επιβολή 6 φόρων στην κατοχή της ακίνητης περιουσίας.
    - Είσπραξη τριών φόρων ! Κεφαλικού, επιτηδεύματος , έκτακτης εισφοράς για ΙΧ .
    - Διπλή Πληρωμή Κεφαλικού φόρου 2011 και 2012 .
    - Αύξηση φόρου επιτηδεύματος από 300 σε 500 εύρο.
    - Αύξηση της έκτακτης εισφοράς για Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών.
    - Αύξηση του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις νέων οικοδομών.
    - Αύξηση φόρου σε μεταβιβάσεις παλαιών οικοδομών, οικοπέδων,αγροκτημάτων.
    - Αυξήσεις στους φόρους για δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές ακινήτων.

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Τσίπρα κατά εγχώριων και μη «δυνάμεων του μνημονίου»

    Οι εγχώριες πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου ξεπερνούν ακόμη και τους δανειστές μας σε εκβιασμούς, απειλές και ψεύδη, υπογραμμίζει σε δηλώσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και στρέφεται κατά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Σημίτη.

    Την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα και αξιωματούχοι της ΕΕ υπογραμμίζουν την ανάγκη να σταματήσουν οι συζητήσεις σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, λόγω των επιπτώσεων που θα έχει αυτό, «οι εγχώριοι ταλιμπάν των μνημονίων συνεχίζουν την τρομοκράτηση του λαού σε πλήρη υποταγή στα σχέδια της κ. Μέρκελ και του ΔΝΤ».

    Σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «το τελευταίο που επιζητούμε στην Ελλάδα είναι η συμπάθειά της. Τους φόρους, οι Έλληνες εργαζόμενοι τους πληρώνουν και είναι δυσβάσταχτοι. Για τους φοροφυγάδες, ας απευθυνθεί στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ να της εξηγήσουν γιατί δεν έχουν ακουμπήσει το μεγάλο κεφάλαιο και κυνηγούν τον απλό εργαζόμενο επί δύο χρόνια.

    » Όσοι όψιμα επικριτές της τώρα εξανίστανται από τα λεγόμενα της, ας αναλογιστούν ότι αυτοί έφεραν το ΔΝΤ στη χώρα, παρουσιάζοντάς το ως εθνική επιτυχία και σωτηρία.

    «Έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά», συνεχίζει, « αγκαλιά με τη διαπλοκή, τα τραπεζικά συμφέροντα και τις δυνάμεις της στασιμότητας, της αδράνειας, της κλεπτοκρατίας, ιδιοτέλειας και της υποτέλειας.

    » Πολιτικά κόμματα, θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξένα κερδοσκοπικά funds, εργοδοτικά συμφέροντα, μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής, ένα στόχο έχουν: Να υποκύψει ο ελληνικός λαός, να επικρατήσει ολοκληρωτικά το μνημόνιο και να συνεχίσει να κυβερνά το πολιτικό προσωπικό του, δηλαδή αυτοί που χρεοκόπησαν ηθικά, πολιτικά και οικονομικά τη χώρα.

    Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας επιτίθεται κατά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, λέγοντας ότι «ξεχνά να κάνει την παραμικρή αυτοκριτική» και «δεν λέει κουβέντα για τα δάνεια και τις μίζες των Ολυμπιακών αγώνων και των εξοπλισμών. Για τα μεγάλα έργα που κόστισαν δέκα φορές πάνω από ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Για το σκάνδαλο της Γκόλντμαν Σακς».

    Ακόμη στρέφεται κατά της «αντιπροσώπου της Siemens στην Ελλάδα» κ. Μπακογιάννη, που «χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ».

    » Στις 6 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα. Ο λαός καταψήφισε τις μνημονιακές πολιτικές εξόντωσής του. Ψήφισε δημοκρατία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στις 17 Ιουνίου, η ατζέντα των εκλογών δεν θα είναι αυτή που προσπαθούν να επιβάλουν οι δανειστές -τοκογλύφοι και τα φερέφωνά τους», υπογράμμισε ο Αλ.Τσίπρας.

    «Ο λαός αντιστέκεται, οργανώνεται, αντεπιτίθεται και στο τέλος θα νικήσει» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...

    Μου θυμίζετε όλοι την Παπακώστα της Ν.Δ που όταν την ρωτούν στην tv ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΎΝ η Ν.Δ από το μνημόνιο δεν απαντά, μόνο λέει αλλά ντα άλλων..

    Δυστυχώς ΜΑΣ λυπάμαι όλους ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν έχουνε καταλάβει, δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι πολιτικοί και το περνάνε και στον ΛΑΟΣ τι θα γίνει στης 18 Ιουνίου, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ..

    2012= ΤΌΚΟΙ =10.4 δις... χρέη 8.6 δις = >Σ19 δις.με αναχρηματοδότηση τραπεζών =>Σ.50..δις..


    2013 = ΤΌΚΟΙ = 13.4 δις .. χρέη 12.9 δις=>Σ.26.1..δις ..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΈΝ..

    2014= ΤΌΚΟΙ =13.8 δις.. χρέη 25.4 δις=>Σ.39.1 δις..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2015=ΤΟΚΟΙ=13.3 δις.. χρέη 16.9 δις =>Σ 31.2 δις αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2016=ΤΟΚΟΙ=14.4 δις... χρέη 13.4 δις =>Σ 27.7 δις..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ..

    Είναι κανείς οικονομολόγος εδώ; Τα στοιχεία είναι από την επίσημη έκθεση του ΔΝΤ με ημερομηνία 16-3-2012.

    Αυτά θέλει να μάθει ο κόσμος κύριοι , ώστε να τα ψάξει και ο ποιος άπιστος , και να του πείτε μετά τι κάνετε στα πάνελ τον TV ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    όταν ΛΕΝΕ..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ.. ξέρετε τι σημαίνει ότι πήρατε πήρατε ΤΕΛΟΣ.....ΤΩΡΑ θέλουμε αυτά πάνω από ΟΛΑ πρώτα, και μετά ζήσετε τον λαό σας ..

    Μας έχουν στην αγνεια του θανάτου μας ώστε να μας πάνε σαν πρόβατα στην σφαγή , να λεμέ και καμιά μαλακία μεταξύ μας εγώ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι ΌΛΟΙ ξέρουν την σοβαρότητα της κατάστασης και κανείς δεν μαζεύεις τα πρόβατα να τους εξηγήσεις την πραγματικότητα ,,ιεραρχείς τι πρεπε να κανείς ΚΑΙ ΔΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ..

    Βλέπετε εσείς κανένα να ενδιαφέρετε για αυτά; τι Πλάνο Β! της ΠΛΑΚΑΣ; .. ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΊΑ ΚΑΙΡΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ .. ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ,, ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΚΑΛΆ ΌΛΟΙ ...

    Ίσως ακόμα ακόμα να μην προλάβουμε να πάμε σε εκλογές, όλοι φοβούνται μην σκάσει η βόμβα της επίσημης χρεωκοπίας στα χέρια του και είναι μόνοι και γράψει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΧΧΧ...

    Εκτιμώ ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή που ίσως σκάσει στα χέρια του πρωθυπουργού που λέγετε κ. Πικραμένος ... Γιατί; ΠΆΝΤΑ υπάρχει σχέδιο για αυτούς,,εμείς δεν έχομε πολιτικούς να έχουν σχέδιο
    Β! ΑΚΑΡΙΑΙΟ σαν χώρα. 100 συν-Κυβέρνησης να κάνουμε ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΤΕΛΟΣ


    ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΊΖΩ ,ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΊΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΕ ΤΌΣΟ ΠΑΘΟΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέντευξη στην Ρωσική Κρατική Τηλεόραση:

    Πρώτο βήμα η ακύρωση του προγράμματος λιτότητας, δηλώνει ο Αλ.Τσίπρας

    Η ακύρωση του προγράμματος λιτότητας και η προσπάθεια αύξησης των συντάξεων θα είναι τα πρώτα δύο μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti.

    «To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα λιτότητας. Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή. Επίσης, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις, βάζοντας πρόσθετο φόρο στους πλούσιους» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

    Επιπλέον, όπως είπε: «Θα κάνουμε διάλογο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Θα τους εξηγήσουμε ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα», ενώ τόνισε ότι «χωρίς ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από την κρίση δεν θα βγούμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο χαφιεδισμος σε ολο του το μεγαλειο!!! ο ρουφιανος που τραβαει βιντεο (ασφαλως χωρις φωνη στα επιμαχα σημεια) σχολιαζει εμετικα εναντιον της πορειας των φιλων ενος κομματος που πηρε 500.000 ψηφους!!!!
    οσο για το κοπελα με το μιχανακι που λεει εμεις στη περιοχη τη γνωριζουμε πολυ καλα αυτην και την αξιοπρεπεη οικογενεια της, τωρα αυτες οι γελοιοτητες περι μαχαιρωματων και αλλα τετοια ειναι τουλαχισον αστεια και δεν αντεχουν απαντησης....
    τουλαχιστον εσυ που εφτιαξες το βιντο σου εδωσαν απο το κομμα στη κουμουνδουρου κανα χαρτηλικακι η κανα τσιγαριλικι για τις γελοιοτητες και τα ψευδη που γραφεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστουμε βλακα που δυναμωνεις τη χρυση αυγη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε τους ...."φασιστες" να θελουν να κανουν πορεια...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ!!!!!!!
    ΟΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΜΑΘΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κατω οι ελληνες!!!
    ζητω ο ανταρσυα και οι αραπαδες του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο κατι τετοια αποβρασματα της κοινωνιας οπως ο "κυριος" που σχολιαζει το βιντεο, σιχαθηκαμε το πολιτικο συστημα και στηριζουμε τη χρυση αυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ισως να μπορει να αποζημειωθει η ιδιοκτητης του αυτοκινητου απο την ασφαλιστικης για τις ζημιες που προκαλεσε ο βουλευτης της Χρυσης Αυγης ,εαν συμπεριλαβει στο ασφαλιστικο της συμβολαιο καποιους απο τους ορους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ<ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ.
    Βεβαια ισως υπαρχει ενα προβλημα μιας και ο Βουλευτης της Χρυσης ΑΥγης καλυπτεται απο την Βουλευτικη ΑΣΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Παναγιώταρος έκαμε μαλακία ! Τέλος.Αυτά μόνο ΠΑΣΟΚοι τα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση