GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: «Aπαιτείται εθνική ενότητα και μίνιμουμ συμφωνία»...

Η δήλωση με την οποία  ο Βαγγέλης Βενιζέλος σχολίασε τις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα: «Την ώρα αυτή που η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη και στέλνει...


Η δήλωση με την οποία  ο Βαγγέλης Βενιζέλος σχολίασε τις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα:
«Την ώρα αυτή που η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη και στέλνει τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, μια εικόνα αδιεξόδου που βλάπτει την πατρίδα, την οικονομία και τελικά τους πιο αδύνατους, απαιτείται από όλους και ιδίως από τις πολιτικές ηγεσίες, η μέγιστη ψυχραιμία, υπευθυνότητα, καλοπιστία και γενναιοδωρία.
Αυτά έλειψαν δυστυχώς στο παρελθόν και δεν έχουν φανεί έως τώρα.
Από την πρώτη στιγμή παρουσίασα τη μόνη εφικτή πρόταση με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα: Τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που θέλουν η Ελλάδα να είναι μέσα στην Ευρώπη και μέσα στο Ευρώ. Μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή τουλάχιστον της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ.
Ο ελληνικός λαός στις προχθεσινές εκλογές ζήτησε δύο πράγματα: Η Ελλάδα να είναι με ασφάλεια μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ και ταυτοχρόνως να επιδιώξει την καλύτερη δυνατή αλλαγή των όρων, ώστε να βοηθηθούν οι πολίτες και η ανάπτυξη, να μειωθεί η ανεργία και να προστατευτεί το επίπεδο ζωής των πολιτών.
Ό,τι κάναμε ως τώρα και ό,τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα, καθοδηγείται από ένα και μόνο κριτήριο: Το πατριωτικό καθήκον, χωρίς να υπηρετούμε καμία μικροπολιτική σκοπιμότητα, χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος που ήδη έχουμε καταβάλει σε υψηλό βαθμό.
Ο κ. Τσίπρας ας περιμένει τη συνάντηση που θα έχουμε αύριο. Του λέμε από τώρα πως θα είναι μια συνάντηση πολύ ουσιαστική.Εμείς θέσαμε ένα και μόνο όριο: Να μην βρεθεί η Ελλάδα εκτός ευρώ και Ευρώπης, να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο για τις Ελληνίδες και για τους Έλληνες.
Η σκληρή και δύσκολη διαπραγμάτευση δεν γίνεται μέσα στην Ελλάδα, μεταξύ των κομμάτων με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες εκλογές, αλλά έξω, με τους εταίρους, με τους δανειστές, με τις αγορές, με τους κερδοσκόπους, με τις πιέσεις, με τα συμφέροντα, με τις απειλές.
Όποιοι θέλουν να διαπραγματευτούν και να διαπραγματευτούν σκληρά προς όφελος της πατρίδας, πρέπει να κρατήσουν την όρεξή τους για εκεί, για το γήπεδο, όχι για εδώ, για τον εσωτερικό διάλογο των κομματικών σκοπιμοτήτων.
Απέναντι, λοιπόν, σε αυτά, απαιτείται εθνική ενότητα και μίνιμουμ συμφωνία προς την κατεύθυνση που θέλησε ο λαός στις εκλογές. Με τη στάση μας δεν θέλουμε να αναδείξουμε την ευθύνη των άλλων για το αδιέξοδο, αλλά να υπερβούμε το αδιέξοδο και να φτάσουμε σε λύση.
Καμία παλιά και όψιμη αλαζονεία δεν βοηθάει τον τόπο. Δεν είναι ώρα για νέους εθνικούς διχασμούς στο όνομα παραταξιακών ή κομματικών σκοπιμοτήτων.»

40 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΙΑ..

    ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    1. Η αναγνώριση της ανάγκης ακύρωσης των μέτρων του μνημονίου και των επαίσχυντων νόμων που περικόπτουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις.
    2. Η κατάργηση νόμων που καταλύουν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως ο νόμος που ορίζει ότι λήγει η μετενέργεια στις 15 Μαΐου και καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις.
    3. Η προώθηση αλλαγών στο πολιτικό σύστημα για εμβάθυνση της δημοκρατίας, όπως η αλλαγή του εκλογικού νόμου και η καθιέρωση της απλής αναλογικής, καθώς και η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
    4. Να τεθεί σε δημόσιο έλεγχο το τραπεζικό σύστημα και να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Black Rock.
    5. Να δημιουργηθεί μια διεθνής επιτροπή που θα ελέγξει το επαχθές δημόσιο χρέους και να τεθεί ένα μορατόριουμ στην αποπληρωμή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    100 δισ. δραχμέςΣτις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.

    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ. Τελικά, αποσύρθηκε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ----------- ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +
    Βρήκανε Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι.. φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε..χιχιχιχ..
    Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις... αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]_____________

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις.πολλαπλασιάσουν !
    _______________________________
    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης
    βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα;

    Ελεος ...ρεεεεεεεεεεεε καμμένοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να επισημάνω στον κ. Τσίπρα να προσέξει την επικοινωνιακή διαχείριση και τα λεγόμενά του, διότι απέναντι έχει δικολάβους και στρατευμένους δημοσιογράφους.
    Τα ίδια θα μπορούσε να τα πει με άλλα λόγια που θα είχαν καλύτερη απήχηση και μεγαλύτερη αποδοχή στο λαό.
    Να μη φαίνεται αιθεροβάμων , προκλητικός , αλάζόνας και κυρίως να εκθέτει τους άλλους.
    Να μαζέψει από τα παράθυρα ανθρώπους φανατικούς και άσχετους.
    Στις κρίσιμες αυτές ώρες ας αφήσουν στα κανάλια γνώστες και ήρεμους όπως π.χ. ο Δραγασάκης και ο Παπαδημούλης.
    Έχουμε ανάγκη και έχετε υποχρέωση να προχωρήσουμε σε αλλαγές για τις οποίες σας ψηφίσαμε και όχι να τα κάνετε μαντάρα από περίεργες λεκτικές τοποθετήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι μόνοι που μπορούν να ΕΝΩΣΟΥΝ την παράταξη που έχει γίνει χίλια κομμάτια εξαιτίας της παιδικής χαράς της ΠΟΛΑΝ.
    Πρέπει να υπάρξουν ΑΜΕΣΑ εξελίξεις
    ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    Η παράταξη διαλύεται.Κι άμα έχουμε εκλογές σε ένα μήνα,μην γελιέστε,
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ 18,8% που μόλις και μετά βίας μαζέψαμε.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ 20% ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΊ είναι αντιπρόεδρος της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΟΝ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ...

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ___________
    ΕΚΤΑΚΤΟ !!!
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ευρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ σημαντική και καθοριστική συνάντηση, που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον σχηματισμό ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Συγκεκριμένα παρίσταται αυτή τη στιγμή στο...ΚΑΦΕ του ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ όπου συσκέπτεται με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ.
    Το βράδυ θα επακολουθήσει ΝΕΑ συνάντηση ,σε γνωστή ΜΠΥΡΑΡΙΑ στα Εξάρχεια και για ΑFTER στο ΜΠΙΣΤΡΟ "Η ΜΟΛΟΤΩΦ" στο Κολονάκι.
    ---------------------------------

    Απίστευτο!
    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!
    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».
    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.
    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο.

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΊ είναι αντιπρόεδρος της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΟΝ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ...

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ___________
    ΕΚΤΑΚΤΟ !!!

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ευρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ σημαντική και καθοριστική συνάντηση, που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον σχηματισμό ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Συγκεκριμένα παρίσταται αυτή τη στιγμή στο...ΚΑΦΕ του ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ όπου συσκέπτεται με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ.

    Το βράδυ θα επακολουθήσει ΝΕΑ συνάντηση ,σε γνωστή ΜΠΥΡΑΡΙΑ στα Εξάρχεια και για ΑFTER στο ΜΠΙΣΤΡΟ "Η ΜΟΛΟΤΩΦ" στο Κολονάκι.
    ---------------------------------

    Απίστευτο!
    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!

    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».
    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.
    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο.

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..

    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΓΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΗ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΗ ΣΦΙΡΙΖΕΙ ΚΛΕΥΤΙΚΑ .ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑΝΟΩ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ.
    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΟ.
    ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΟΥΜΕΡΟ 9.37 Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΕΛΕΙΕ.........ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ.
    ΛΥΣΑΞΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TSIPRAS PROTHYPOURGOS

    GAP,BENNY FYLAKH

    AYTA THELEI O LAOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΙΝΑ: Δεν πληρωνω σε δολαρια!
    Η Κίνα ανακοίνωσε, την Τρίτη ότι συμφώνησε να αγοράζει πετρέλαιο από το Ιράν πληρώνοντάς το ομως σε... γουάν και όχι σε δολάρια!
    Η συμφωνία ισοδυναμεί με χαστουκι στο διεθνές πετρελαϊκό στερέωμα, αφού Πεκίνο και Τεχεράνη πρόκειται να παρακάμψουν ακόμη και το νόμισμα αναφοράς της παγκόσμιας πετρελαϊκής αγοράς. Επίσης το Ιράν έχει κάνει συμφωνία, και με την Ινδία να πληρώνεται σε χρυσό! Δεύτερη πόρτα στο δολλάριο! Αν σκεφτείτε για ποσο μεγαλη κατανάλωση μιλάμε, το πλήγμα για το πετροδόλλαρο θα είναι πολύ βαρύ.-Σειρα του-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..


    ΔΙΆΒΑΣΕ ΚΑΙ ΆΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΘΑ ΠΆΘΕΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΛΩ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ...

    Δεν ξέρετε μαθηματικά μερικοί...

    Δεν υπάρχει κυβέρνηση αριστεράς με Ανεξαρτήτους Ελληνες

    πόσους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ μαζεύουν ΣΎΡΙΖΑ =52.. ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ=33... ΔΗΜ.ΑΡ =19 ..ΤΟ ΣΥΛΟΛΟ 104 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ..

    ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ= 41.. Ν.Δ 108.. ΚΑΙ ΔΗΜ.ΑΡ 19 ΣΎΝΟΛΟ =168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...

    ΑΡΑ το παιγνιδάκι που παίζουν μερικοί ΑΠΟ Ν,Δ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ με τους ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να το κόψουν..

    Τώρα μιλάμε για αλαγγη ΚΑΘΕΣΤΟΣ από κατοχικό σε ελεύθερο με τα λεγόμενα του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΎΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ....

    Εμείς καταγγείλαμε και καταγγελουμε το μνημόνιο ΔΕΝ ΑΛΑΞΑΜΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ...Ο ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΖΕΙ ΣΥΝΑΙΧΙΑ Φαινετε ότι είναι άνθρωποι των ΤΡΑΠΕΖΩΝ ...

    θέλω ΝΑ πιστεύω ότι θα μείνουμε σταθεροί σε αυτά που λέγαμε .... Όσοι θέλουν ΒΟΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ,ΛΟΒΕΡΔΟ,ΤΖΕΦΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ...

    Ο Τσιπρας είναι αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής αριστεράς γι΄αυτο το μίσος του Κ.Κ.Ε, ΑΡΑ ΘΈΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ των ΛΑΏΝ, ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΤΩΝ ΜΑΣΌΝΩΝ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ..ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΕΡΟΥΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΩ .....________ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία

    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]!!!!!!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαΣμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γλεντάτε με το ξεπουπούλιασμα των πασοκονουΔΟΥΛΩΝ και χάνετε το υπερθέαμα του Καρατζαφέρη που τραβάει τις κωλότριχές του στο τηλεάστυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. νδ-ντορα-μανος-καρατζαφερης-καμμενος-εκσυγχρονιστες πασοκ και κουβελη-χρυση αυγη
    ετοιμαζουν τη μεγαλη δεξια..
    επεσαν οι μασκες

    να αποφασισει ο λαος τι θελει,
    γιατι θα κληθει να ξαναψηφισει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!

    ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ... ΣΚΑΤΣΟΦΑΤΣΑ

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ .. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΝΟ 2

    ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ..ΜΟΥΘΥΜΙΖΕΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ,

    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ .. ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

    ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ , ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΚΑΛΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ;

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

    ΚΟΥΒΕΛΗΣ : ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ


    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..

    ΜΑΝΟΣ : ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ , ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΡΟΚΦΕΛΛΙΣΤΑΝ Η CITY BANK

    ΡΕ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασοκ

    Ηρεμα παιδια ειπε ο δρ Κουτσουκος

    ας κανουμε μια Κυβερνηση

    πριν αλληλοτσακωθουμε!
    Ηρεμια η δεξια και οι νεοφασιστες παραμονευυν

    και εστειλε αρθρο στο πρεσσσ - που ειναι ο μοναδικος αξιος φορεας αντικειμενικης ενημερωσης -

    Συγχαρητηρια φιλοι του πρεσσσ

    Βαγγελης Πασοκ

    8 Μαϊ 2012 6:12:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    kante kyberhsh reee


    h xrysh aygh ayta perimenei!

    8 Μαϊ 2012 6:25:00 μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντωνακη ο τσιπρας σεβαλε στη θεση σου,μαζι με το βενιζελο..
    γιατι δεν φτιαχνετε ενα κομμα μαζι
    και να το πειτε
    ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ
    εσυ παντα τα ειχες καλα με τους πασοκους..
    ψηφιζες οποιον προεδρο δημοκρατιας σου λεγανε..
    οτι μνημονια σου δινανε να υπογραψεις τα υπεγραφες..
    εκανες ταχα μου τον ανταρτη με το πρωτο
    διεγραψες τη ντορα
    εστησες κωλο στο δευτερο
    διεγραψες το κομμα καμενου
    εστειλες τους αγανακτισμενους στο συνταγμα
    και μετα τους ελεγες ανευθυνους..

    γιατι να σε εμπιστευτει αντωνακη ο ψηφοφορος,ο τσιπρας,ο καμενος,ο οποιοςδηποτε?

    μαλλον θα μαθουμε και οτι πηγες με πουτανα χωρις προφυλακτικο..

    συγνωμη ξεχασα
    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]...!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εσυ αντωνακη δεν μας ελεγες πριν τις εκλογες,
    οτι αν δεν παρεις αυτοδυναμια θα ξαναπας σε εκλογες?

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

    εκτος αν το 18% ειναι αυτοδυναμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΥΤΕ ΜΠΥΡΑ..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ
    ΣΑΠΙΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ..ΚΩΛΟΥ.........

    ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ
    ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]...!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11.35

    Ρε τραχανοπλαγιά με το νομισμα του Τσίπρα έχεις βρωμίσει όλα τα αρθρα. Εντάξει το πηρες για σήμερα το μεροκάματο.

    Αα μην ξεχασεις φεύγωντας να παρεις και το νομισμα σου να σκουπισεις τον πατο σου.
    Αντε δουλικό κομματοσκύλο ωρα για θεραπεία πρεπει να παρεις και τα φαρμακα σου. Εχς ξεφυγ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην τολμήσετε σύντροφοι του Σύριζα να αποδεχθείτε τέτοια πρόταση από το παχύδερμο : τον Κουβέλη για πρωθυπουργό.
    Η Ελλάδα θα καταστραφεί και ο Σύριζα θα επιστρέψει στο παλιό του μονοψήφιο.
    Πολίτες της Ελλάδας που σας ψήφισαν μονοκούκι, γι αυτό που είστε ΕΣΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ και οχι της ΔΗΜΑΡ.
    Καταλάβατε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΥΤΕ ΜΠΥΡΑ..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ
    ΣΑΠΙΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.........

    ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ
    ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]...!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΕΣΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΦΥΓΕΤΕ, ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΑΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ!

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
    ΨΟΦΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μην τολμήσετε σύντροφοι του Σύριζα να αποδεχθείτε τέτοια πρόταση από το παχύδερμο : τον Κουβέλη για πρωθυπουργό.
    Η Ελλάδα θα καταστραφεί και ο Σύριζα θα επιστρέψει στο παλιό του μονοψήφιο.
    Πολίτες της Ελλάδας που σας ψήφισαν μονοκούκι, γι αυτό που είστε ΕΣΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ και οχι της ΔΗΜΑΡ.
    Καταλάβατε;;;;;
    Ακούσατε ακούσατε. Όλος ο φοιτητικός κόσμος που ψήφισε Σύριζα απαιτεί: ποτέ ο Κουβέλης Πρωθυπουργός, καταλάβατε;;;;
    Και μην τολμήσετε να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη γυναικεία μορφή της ευρωπαϊκής ψαραγοράς, ξαδιαντροπιάς, θυληκού κηφηνισμού, την τέως συντρόφισα, νυν καιφαλαιοκράτησα του κ@λου, Δαμανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εκλογες μωρη κομανετσι δεν ηθελες?
    εκλογες δεν ειπες οτι θα ζητησεις αν δεν παρεις αυτοδυναμια?
    ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΩΡΗ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΙΑ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ!
    ΤΟΛΜΑ ΜΩΡΗ!
    ΓΙΑ ΚΥΤΤΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. mpatsok telos

    poios ton xezei ton alazona asxeto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. η χρυση αυγη να ξεφορτωθει τους περιεργους που σκιαζουν τον κοσμο..
    κουστουμακι,γραβατα,σοβαροτης,
    και μαχαιρι οπου χρειαζεται..
    παραδειγμα προς μιμηση το στυλ βοριδη,καρατζαφερη..
    παραδειγμα προς αποφυγη οι φαιδροι γεωργιαδης,βελοπουλος..
    συντομα η χρυση αυγη θα κληθει να ηγηθει της δεξιας..
    οι δεξιοι πολιτικοι ειναι μερος της δημοκρατικης σαπιλας,του αρρωστου κοινοβουλευτισμου..
    στη μεγαλη μαχη που ερχεται,τετοια παιδαριωδη λαθη δεν επιτρεπονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού-, δεξιό αρχίδι και Γιουσουφάκι του Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτός ο κύριος και όλη η συμμορία τωνΠασοκο-ληστών , που τόσα χρόνια ασελγεί σε βάρος σου, κατάφερε να σε πείσει ότι έχετε κοινά συμφέροντα και ότι σου είναι απαραίτητος!

    Δεν το κατάφερε όμως ο Βουβουζέλος …

    Αυτή η μαριονέτα, αυτό το απύθμενο τίποτα που εδώ και χρόνια σου πίνει το αίμα, έχει φτιάξει μία ασύλληπτη περιουσία από τα κλεμμένα και τις μίζες αφού ήταν τόσο λέρα που συμφωνούσε με τις άλλες λέρες για την ατιμωρησία τους, αν συνέβαινε καμία στραβή και τους έπαιρνες χαμπάρι…

    Δεν είναι ο μόνος, είναι όμως χαρακτηριστικός τύπος θρασύτατου αλαζόνα που νιώθει ότι έχοντας εξασφαλίσει την εύνοια των αφεντικών του μπορεί να σε κλέβει και να σε χλευάζει…

    Ο γνωστός μπουγατσολόγος — σαπιοκοιλιάς που παριστάνει τον συνταγματολόγο και εκτελεί χρέη νεκροθάφτη, είναι που ψήφισε νομοθετικές ρυθμίσεις για να απαλλάξει τους υπόλογους πολιτικούς που σκορπούν το δημόσιο χρήμα και βοηθώντας δημοσυντήρητους επιχειρηματίες να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη .
    Ο συνταγματολόγος το "φαινόμενο" της οικονομολογίας ...και της συγκάλυψης

    Ο συνταγματολόγος, που στις δεκαετίες του αίσχους προστάτευσε όλους τους διεφθαρμένους, οι οποίοι απειλούνται από το Σύνταγμα, αλλά που κατά "σύμπτωση" δεν προστάτευσε ποτέ το Σύνταγμα από κανέναν από αυτούς

    Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε αρκετά τον χοντρόπετσο , βοιδοκέφαλο πρόεδρο των Πασοκό-σοσιά-ληστών…

    Νομίζεις ότι έχει κοινά συμφέροντα με σένα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βουβουζέλος ο Χοντρομπαλάς :« …Είμαστε και γ@μημένοι και δαρμένοι….»

    Είναι ένας πολιτικός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου.

    Δεν τα έκλεψε βέβαια αλλά δεν είναι δυνατόν να μπορεί να αντιληφθεί τον πόνο του καθημερινού πολίτη ένας άνθρωπος με περιουσία κινητή και ακίνητη εκατομμυρίων ευρώ.

    Θα διαπραγματευόταν πολύ καλύτερα ένας πολιτικός αν κινδύνευε το μέλλον του,αν είχε άνεργα παιδιά,αν είχε δουλέψει..

    Ο Βαγγέλης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα του βασίζονται και τα δύο κόμματα εξουσίας για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές τις χορηγίες και τις μίζενς ….

    Ο πλέον αποτυχημένος «τσάρος» της Μεταπολίτευσης έχει καταφέρει στους οχτώ μήνες που διοικεί το υπουργείο να επιβάλλει συνέχεια νέους αντιλαικούς φόρους, περικοπές μικρών εισοδημάτων και έχει πέσει έξω, τουλάχιστον έξι φορές στις προβλέψεις τους για την πορεία των δημοσιονομικών.

    Έλληνες κινδυνεύουμε πιο πολύ από τον Βενιζέλο και τους σχεδιασμούς του παρά από τους δανειστές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από ποτε οι “ γ@μημένοι” και οι “φούστιδες “ έχουν μπέσα ;;;

    Σε όποια χώρα πάει το ΔΝΤ του Εurogroup , οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες και οι φούστιδες πολιτικοί ορτινάτζες η μαριονέτες (οι γ@μημένοι)... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ :

    ΝΔ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ
    ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ :
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΡΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΥΡΩ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΗ ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ) ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 100 ΕΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση