GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πολιτευτής βγήκε παγανιά...

Γράφει η  Βίκυ Στεφανή. Είναι απορίας άξιον το γεγονός πώς, μετά από όλα αυτά, οι υποψήφιοι βουλευτές (πρώην και επίδοξοι) όλων των κοι...

Γράφει η  Βίκυ Στεφανή.

Είναι απορίας άξιον το γεγονός πώς, μετά από όλα αυτά, οι υποψήφιοι βουλευτές (πρώην και επίδοξοι) όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων τολμούν και ξανα-βγαίνουν στις γειτονιές, επισκέπτονται καταστήματα, σφίγγουν χέρια, μοιράζουν φυλλάδια με βαρύγδουπα βιογραφικά και υποσχέσεις, παρενοχλούν με τηλεφωνήματα και μηνύματα και αίφνις, χωρίς καν να σε ρωτήσουν για τα %26#8230-%26#8230-%26#8230-προβλήματα σου, εμφανίζονται σαν από μηχανής θεοί που (αυτοί και το κόμμα τους) θα λύσουν στο άψε-σβήσε, μετά τις εκλογές, αρκεί να τους ψηφίσεις!Είναι καιρός να μάθετε, αγαπητοί υποψήφιοι, ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε στις γειτονιές μας, στις δουλειές μας και στα βάσανά μας όλο το προηγούμενο διάστημα που εσείς «ασκούσατε» τις πολιτικές σας (κατόπιν της εντολής μας βέβαια) και αν μη τι άλλο μας προσβάλλει το γεγονός ότι μας θυμάστε μόνον όταν θέλετε να ζητήσετε την ψήφο μας. Είστε υποκριτές
!Από την άλλη είναι δυνατόν, σε μια περίοδο που ο περισσότερος κόσμος έχει κάνει (μετά συγχωρήσεως) το σκατό του παξιμάδι, εσείς να σπαταλάτε τα χρήματα του ελληνικού λαού (γιατί ακόμη και όσοι αυτο-χρηματοδοτούν τον προεκλογικό τους αγώνα, το κάνουν χάρη στις υπέρογκες βουλευτικές αποζημιώσεις, χωρίς να υπολογίσουμε και όλα τ’ άλλα: αυτοκίνητο, γραμματείς και φαρισαίους…) και μαζί με το κόμμα σας να σκορπάτε το χρήμα της επιχορήγησης και να ρυπαίνεται τις πόλεις μας με γεμάτα ψεύτικες υποσχέσεις έντυπα, πλαστικά σημαιάκια, ηχηρά μεγάφωνα και προσβλητικές για τη νοημοσύνη μας διαφημήσεις… Είστε κλέφτες!
Δεν έχετε ακόμα πάρει είδηση πόσο έχει απαξιωθεί τον τελευταίο καιρό η πολιτική και οι πολιτικοί- Αναρωτηθήκατε γιατί, ή σας βολεύει η μόνιμη δικαιολογία ότι για τα δεινά της χώρας ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο τα αντίπαλα κόμματα- Δεν σας πέρασε από το μυαλό ότι ο κόσμος σιχάθηκε να παρακολουθεί το «στημένο» παιχνίδι σας, να ακούει τα βαρύγδουπα λόγια σας και να λούζεται τις συνέπειες της αναξιοπρέπειάς σας… Είστε ψεύτες!
Δεν ντρέπεστε να κυκλοφορείτε από κανάλι σε κανάλι, όχι για να διακηρύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας αλλά κοκορομαχώντας δίνοντας την εντύπωση ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι να χτυπήσετε μεγαλύτερα πονταρίσματα!  Πού ζείτε- Δεν βλέπετε ότι τις παλιές, «καλές» πρακτικές που μια ζωή χρησιμοποιούσατε τις έχει ξεράσει η κοινωνία- Δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από αλήθειες και συγκεκριμένες λύσεις στα τραγικά προβλήματά του και έχει βαρεθεί να ακούει τις αλληλο-κατηγόριες σας- Και όλοι εσείς, οι νέοι «στο επάγγελμα» δεν αντιλαμβάνεστε ότι οι πολίτες ζητούν όχι μόνο νέα, άφθαρτα πρόσωπα, αλλά κυρίως φρέσκιες και τίμιες πρακτικές. Είστε ξεπερασμένοι!Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών η πολιτική σ’ αυτή τη χώρα δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουν οι πολιτικοί της.
Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε αυτό, αγαπητοί συμπολίτες μου, όσο περισσότερο το διεκδικήσουμε (διαμαρτυρηθείτε! Πέστε κατάμουτρα στον υποψήφιο της περιφέρειάς σας αυτό που πιστεύετε) τόσο μεγαλώνει η ελπίδα κάποτε να το πετύχουμε!
Μην αφήνετε να υποτιμούν πλέον την νοημοσύνη σας και όσο για σας, αγαπητοί πολιτευτές, αλλάξτε τροπάρι, γιατί η πατρίδα (που όλοι τη σωτηρία της διαρκώς «επαγγέλεσθε»), αν μείνετε ίδιοι, δεν θα σας πλέον έχει ανάγκη…
kafeneio-gr.blogspot.com

10 σχόλια

  1. πρωτο κομμα
    μαλλον δεν θα ειναι
    ουτε νδ ουτε πασοκ.

    να βοηθησουμε ολοι
    να πανε οι 50 εδρες
    σε αντιμνημονιακο κομμα.

    η καλυτερη εκδικηση
    στους τυραννους που μας κυβερνουν
    με τετοιους εκλογικους νομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΠ'ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!

    ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ SITE ΑΝΤΙΝΕWS
    ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ...

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΤΙ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟΙ;

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΑΝ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ (ΕΛΕΟΣ!!!),

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ MANIA ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ!!!

    ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ

    ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

    ΚΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ 2007 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ Η REAL NEWS,που έχουν υπογράψει Βενιζέλος, Σαχινίδης, Κουτρουμάνης ( λιγότερα δέχεται και η νδ )

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
    Σκέψου. Έχεις μόνο μια μέρα καιρό, για να σκεφτείς αν θα εγκρίνεις τον ααργό "θανάτο" σου, μαζί με τα παιδιά σου και εκατομμύρια μη βολεμένους Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος θα ενημερωθεί, όσο κι αν κάποιοι δεν το θέλουν, για τα μέτρα
    που έχει υπογράψει ο κ. Βενιζέλος, με τον κ. Σαχινίδη, και Κουτρουμάνη ( από τα οποία πολλά δέχεται και η νδ ). Βέβαια, ποσώς απασχολούν τους Έλληνες τι θα γίνει στη ΝΔ και στο πασοκ μετά τις εκλογές. Άλλα είναι τα σημαντικά, αλλά το προβοκατόρικο παπαγαλάκι του δρ. ασχολείται με τον Σαμαρά και τη Ντόρα, λες και αυτή κυβερνούσαν 2 χρονια την ελλάδα και έβαζαν χαράτσια. Έχουν την ευθύνη που τους αναλογεί, αλλά το 80% της ευθύνης έχουν οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος. Αν είσαι αντικειμενικός, βάλε τα μέτρα και μην αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση. Αυτά πρέπει να μάθουν οιΈλληνες πριν ψηφίσουν, παπαγαλάκι του διαδικτυου και του δόκτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι πρόκειται να ψηφίσουν πασοκ και Βενιζέλο, ας διαβάσουν σήμερα
    την REAL NEWS, όπου έχει αναλυτικά όλα τα μέτρα που έχουν προαποφασίσει , σχετικά με μισθούς,συντάξεις, απολύσεις, φορολογία, επιδόματα κλπ. Το θέμα είναι πόσοι Έλληνες θα αντέξουν να πληρώσουν άλλα 5000 ευρώ σε φόρους, με περικομμένους μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ; Τα μέτρα που περιγράφει σε πολλές σελίδες η REAL NEWS είναι τα ακόλουθα ( πολλά τα δέχεται και η Νδ, όχι όλα ). Σκέψου αν πραγματικά μπορείς να βγάλεις το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα με πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ. Σκέψου τα παιδιά σου :

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    Αυτά όλα στα έκρυψαν τα διαπλεκόμενα κανάλια, εφημερίδες ( όπως το Έθνος ) και ορισμένα στρατευμένα μπλογκς, και τα δημοσιεύει αναλυτικά η εφημερίδα REAL. Αντέχεις ; Έχεις τόσες καταθέσεις, ώστε μέσα στη τετραετία να πληρώσεις φόρους 20.000 ευρώ ανά οικογένεια ; Δες το μισθό σου, τη σύνταξή σου, τα επιδόματά σου, τα παιδιά σου. Μπορείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. FINANCIAL TIMES

    Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου.

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    ''Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!

    ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ!!!

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ!!

    ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

    ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑ

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσατσόνι της Συγγρού,όπως γαμήσαμε το Μπατσόκ για τα δεινά που μας έφερε,έτσι θα γαμήσουμε και εσάς
    που έχετε υπογράψει τα πάντα.
    Να πας να πληρώσεις εσύ τα χαράτσια που δέχτηκε ο Σαμρούλης σου μαζί με τον χοντρό.

    ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ.

    ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ.

    ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΣΥ,
    ΤΣΑΤΣΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ5 Μαΐ 2012, 7:52:00 μ.μ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ

    ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΜΟΣ ΤΗΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΜΗ ΩΦΕΙΛΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ Ο Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ.ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ,ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΠ ΕΝΩ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΝΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ ΕΝΑ ΑΕΝΑΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ,ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ.ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΕΤΣΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ 11,5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ ,ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΛΕΥΚΟ, ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ .ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ

    5 Μαΐου 2012 6:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. CNN

    ''ΝΔ:ΜΕΤΑΞΥ 18% ΚΑΙ 22%

    ΠΑΣΟΚ:ΜΕΤΑΞΥ 13% ΚΑΙ 18%''

    ΑΥΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ: ΜΕΤΑΞΥ 30 ΚΑΙ 35%''

    ΚΑΙ ΤΟ REUTERS ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ:ΤΑΒΑΝΙ 38,ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ''.ΑΡΑ ΤΑΒΑΝΙ 35%,ΚΑΙ

    ΜΕΤΑΞΥ 30 ΚΑΙ 35 ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑΠΟ 1,65 ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 1,40.

    Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ 1,55
    ΣΤΟ 1,80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση