GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια χρυσή ευκαιρία για εθνική ενότητα χάθηκε...

Εκλογές και πάλι. Τι κι αν ο λαός προσπάθησε με την ψήφο του να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα, οι πολιτικοί ήταν τελικά αυτοί που τον τιμ...

Εκλογές και πάλι. Τι κι αν ο λαός προσπάθησε με την ψήφο του να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα, οι πολιτικοί ήταν τελικά αυτοί που τον τιμώρησαν. Μπροστά στο εθνικό συμφέρον φάνηκαν μικρότεροι των περιστάσεων. Κώφευσαν στη λαϊκή ετυμηγορία που τους έλεγε συνεργαστείτε, έκλεισαν τα αυτά στην αγωνία του κόσμου ο οποίος αντιμετωπίζει με φόβο το αύριο. Μια χρυσή ευκαιρία για εθνική ενότητα χάθηκε.
Αναμφίβολα οι ευθύνες βαρύνουν όλον τον πολιτικό κόσμο και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, τουλάχιστον αυτούς που κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Ωστόσο, δεν πρέπει να μας διαφεύγει η προσωπική στρατηγική και η στάση που επέδειξε ο καθένας ώστε να πούμε ότι η ευθύνη επιμερίζεται εξίσου.
Αυτό που σίγουρα προξένησε μεγάλη εντύπωση, είναι η αδιάλλακτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, εκφραζόμενη από τον πρόεδρό του κ. Τσίπρα, σε κάθε πρόταση συνεννόησης. Μάλλον πιστεύει πως η Ελλάδα είναι το δεκαπενταμελές του σχολείου του. Χωρίς αμφιβολία, οι ανεύθυνες πολιτικές και η καιροσκοπική συμπεριφορά θα κριθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος, εντούτοις το λογαριασμό αυτών των συμπεριφορών καλούμαστε να τον πληρώσουμε εμείς στο σήμερα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως δεν μπορεί ή δε θέλει να κυβερνήσει γιατί, άλλο η εύκολη λύση της κριτικής και η «σιγουριά» που σου προσφέρει το 4% και άλλο η εφαρμογή όλων όσων ευαγγελίζεσαι. Η πραγματικότητα, πολλές φορές, είναι αμείλικτη απέναντι στις ανεδαφικές πολιτικές.
Η τελευταία ελπίδα συνεννόησης χάθηκε, όπως αποδείχτηκε, χάθηκε τη Δευτέρα το βράδυ. Η φαινομενικά υπεύθυνη και πατριωτική στάση του κ. Καμμένου πήγε περίπατο όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας το «non paper» του. Προφανώς και ήταν ανυπόγραφο, δεν αποτελούσε επίσημο έγγραφο, αλλά πρόταση εξόδου από το διαφαινόμενο αδιέξοδο προς όφελος της πατρίδας. Δυστυχώς αποδείχτηκε πως δεν είχε ούτε το σθένος, ούτε το πολιτικό ανάστημα που απαιτούσαν οι κρίσιμες στιγμές. Οι επιθέσεις των «φίλων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσαν τροχοπέδη εκθέτοντας όμως τον ίδιο με τη διφορούμενη στάση του, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να έρθει σε ρήξη και να αμφισβητήσει τους θεσμούς.
Οι δικαιολογίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έπεισαν κανέναν. Αν υπήρξαν πλαστογράφοι αυτοί έπρεπε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη κατά την προσφιλή συνήθεια του κ. Καμμένου. Αντ’ αυτού επιλέχτηκε η οδός των γενικόλογων αφορισμών ώστε να κρυφθεί η ουσία.
Όλα αυτά, όμως, είναι ιστορία πια. Οδηγούμαστε, παρά τη θέλησή μας, σε νέες κάλπες. Ας δείξουμε και πάλι υπευθυνότητα, ας κρίνουμε αν η τιμωριτική μας ψήφος άξιζε, ας αξιολογήσουμε τις επιλογές μας και κατά πόσο τα πρόσωπα ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας.
Αυτή τη φορά ας μην ψηφίσουμε με μόνο γνώμονα την οικονομία αλλά τη συνολική πολιτική πρόταση των κομμάτων. Υπάρχουν και τα εθνικά θέματα, υπάρχει και η παιδεία, όλα πρέπει να προσμετρήσουν στην τελική μας απόφαση.
Όλοι οι πολιτικοί πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το εθνικό συμφέρον επιτάσσει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και δυνάμεων που θα οδηγήσουν απρόσκοπτα την Ελλάδα στο δρόμο των ισχυρών, στο δρόμο της Ευρώπης. Πλέον γνωρίζουμε το ρόλο του καθενός, ξέρουμε ποιος τήρησε συνεπή και υπεύθυνη στάση. Η επιλογή μας πρέπει να είναι για μία ισχυρή Ελλάδα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

16 σχόλια

  1. Και φυσικα Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    Και φυσικα η ταπεινοτης μου προσφερεται εθελοντης για το χειρισμο των ικριωματων...

    Εντελως αφιλοκερδως να κρεμασω τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ "ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ" :

    ΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ :
    1) 1.100.000 ΑΝΕΡΓΟΙ
    2) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ
    3) ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
    4) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
    5) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
    6) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ Ή ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
    7) ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και λοιπών συνεργατών του είναι τελειωμένο

    Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έρχονται κεραμίδα οι φορολογικές δηλώσεις, όπου σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει επιστροφή φόρου ( μειωμένο αφορολόγητο, τεράστια αύξηση τεκμηρίων ), αλλά πληρώνει και φόρους πάνω από 1000 ευρώ ! Επίσης, έρχονται παλιά εκκαθαριστικά για ακίνητα από το 2009, δηλαδή κι άλλοι φόροι, χώρια το χαράτσι που αδυνατούν να πληρώσουν 1, 5 έως 2 εκ. Έλληνες για τα σπίτια τους ( πληρώνουν μόνο ΔΕΗ και δημοτικά τέλη ) !

    Αυτές τις μέρες έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις στους συνταξιούχους ( οι μισθωτοί ήδη πληρώνουν από Φλεβάρη και έχουν γονατίσει ), οπότε η μεγάλη μάζα του 13, 1% θα τους εγκαταλείψει και αυτή. Όσα σώφρονα στελέχη του πασοκ έχουν απομείνει, θα μετακινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και προς Νέα Δημοκρατία ( οι κεντρώοι, φιλοευρωπαϊστές, το πατριωτικό πασοκ ) και προς Σύριζα, Δημ. Αριστερά του έντιμου κ. Κουβέλη ή προς Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου- Δημαρά, μαζί με τη μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιστρεφουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,
    επιστρεφουν και οι διμετρες ουκρανεζες που αγαπησαμε..
    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ
    χθες Τετάρτη άκουσα τα εξής:

    - τον κ. Παπαδημούλη το πρωι στον Real να εξηγεί ότι δεν θα καταγγείλουν το Μνημόνιο αλλά θα το επανεξετάσουν.
    - τον κ. Στρατούλη το βράδυ στην Νετ, να λέει ότι δεν θα το επανεξετάσουν αλλά ότι θα το καταγγείλουν.
    - τον κ. Μητρόπουλο στο extra να λέει ότι δεν θα το καταγγείλουν αλλά θα το επανεξετάσουν και
    - τον κ. Λαφαζάνη στον Alpha να λέει ότι θα το καταγγείλουν οπωσδήποτε.
    - Στο ενδιάμεσο άκουσα και τον κ.Μηλιό να προτείνει να φορολογήσουμε 1% επί του τζίρου όλες τις επιχειρήσεις ζημιογόνες ή μή...

    Επιπλέον έχουμε Λαφαζάνης-Γλέζος υπέρ δραχμής...
    Παπαδημουλης-Τσίπρας υπέρ Ευρώ...

    Κοινώς χάος...φαντασθείτε και να κυβερνήσουν....

    Ο Θεός να μας φυλάει..
    και λίγο ο Αλλάχ..αλλά απο μακριά
    εε....gay Λαθρολάγνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Παιδιά ακούστε αυτή την στιγμή δυο πολιτικές υπάρχουν ,του ΚΚΕ που λέει ΟΧΙ σε όλα και του Μνημονίου..

    Κανένας δεν μπορεί να ανατρέψει το μνημόνιο ούτε να το ακύρωση
    ΚΑ-ΝΕ--ΝΑΣ..

    Το χρέος- μνημόνιο αλλάζει ανατρέπεται ΜΟΝΟ,όταν μια χώρα απόδειξη ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΆΝΕΙΩΝ πήγαν σε ένα καθεστώς {ότι τα έφαγαν οι πολιτικοί} και με αναταραχές του ΛΑΟΥ , ΈΤΣΙ Κυρισεται απεχθείς ένα χρέος , αυτό έγινε με το ΙΡΑΚ ...

    Ο πονηρός Πάγκαλος γιατί είπε το περιβόητο {μαζί τα φάγαμε} τυχαία νομίζετε ότι το είπε; ΟΧΙ ήθελε να βάλει όλο τον ΛΑΟ ΣΤΟ ΚΆΔΡΟ..

    Κρατήστε αυτό το κείμενο στο υπολογιστή σας , μελέτησετο δεν παν να λέει Η Ν.Δ..Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...Η ΔΥΜ.ΑΡ...ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.όλοι μα όλοι .. Και μετά της εκλογές να δείτε ότι δεν θα αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ..

    Ας πάνε στης Ε.Ε, Ας λένε ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ για επαναδιαπραγμάτευση, όλες αυτές μπούρδες .. πάνε λοιπόν, ΑΝ θα τους πουν δεν ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , τι θα κάνουν;

    Μονομερή καταγγελία; ΤΟΤΕ πάμε αμέσως σε πτώχευση..

    Αν ΠΑΛΙ πάμε από δάνειο σε δάνειο, μια ωραία μέρα και πολύ σύντομα μάλιστα θα μας πουν ΑΥΤΆ ΟΛΑ είναι ΔΙΚΆ ΜΑΣ στην χώρα σας ...

    Η Λογική του Κ.Κ.Ε έξω από την Ε.Ε έξω από το Ευρώ έξω από το ΝΑΤΟ είναι πιο καθαρή...Τι κάνουμε; τα κρατικοποιούμε ΟΛΑ; οκ..Όμως αυτό θα φέρει σίγουρα αίμα νομίζετε ότι ο ΧΧΧ Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο ,ο,ο,ο,ο,.. θα τους πούνε περάστε ΚΎΡΙΟΊ ελεύθερα δικά σας ΟΛΑ; Δεν το νομίζω!!!

    Ακούω κάτι πολιτικούς που είναι Β!Γ!,Δ! κατηγορίας, που λένε εμείς , εμείς, εμείς ..θα διαπραγματευτούμε καλύτερα από εσάς και λέω ,ΑΥΤΟΊ Η ΆΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!!

    Εγώ θα κάνω μια σκέψη...ΤΟ ΔΟΛΆΡΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ , και μάλιστα με ένα ακόμα άστρο στην σημαία της ... και εδώ πάλι θα γίνει με αίμα , γιατί κάποιοι θα κάνουν τους δύσκολους {ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΏ } δεν είμαστε δα και κανένα ΣΟΒΑΡΌ κράτος,σε μια δυο μέρες θα μας έχουν ΞΕΠΕΤΆΞΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ...

    ΣΊΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΑΛΆΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!ΣΙΓΑ...ΤΑ ΑΥΓΆΑΑ.. !!!!


    Υ.Γ... ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ .. Όμως βλέπω τόσο ψέμα τόσες κολοτούμπες από τους {{σωτήρες πολιτικούς}] που αμφιβάλω αν κάνουν τόσες μεταγραφές εφέτος οι ποδοσφαιρικές ΟΜΑΔΕΣ, όλοι θέλουν την καρεκλιστα τους ΌΛΟΙ και ο λαός που ψηφίζει κόμματα που τον έφεραν ΕΔΏ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ... Λέω ΔΕΝ είναι δυνατών να ειναι τόσο μαλάκες οι πολιτικοί να μην τα ξέρουν αυτά ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ..και αν δεν σπάσουμε αυγά {ΑΙΜΑ} δεν γίνετε ομελέτα.. καθιστέ τώρα να βλέπετε δημοσκόπησης...////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΚΎΡΙΟΙ

    ΣΑΜΑΡΑ...ΒΕΝΙΖΈΛΟ..ΤΣΙΠΡΑ...ΚΟΥΒΈΛΗ..ΚΑΜΕΝΝΕ.. ΠΑΠΑΡΗΓΑ..ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;

    Γιατί αφήσατε το κοράκι Παπαδημο να πλήρωση αυτόν τον ΑΛΗΤΗ; ,ποιοι πολιτικοί ΜΑΣ κρύβονται πείσω από αυτών ; Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ PSI..Δεν πληρώνεται τους νομίμους ομολογιούχους - καταθέτες, κουρευτε τα δημόσια κοινωνικά ταμεία..Και φοβάστε μην σας πάει στα δικαστήρια ΤΟ ΚΟΡΆΚΙ; Μα έτσι θα βρίσκαμε από που ξεκίνησε το ΟΜΌΛΟΓΟ...


    ΕΊΣΤΕ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ ΠΡΩΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΚΡΈΜΑΣΜΑ ΌΛΟΙ ... ΞΎΠΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΈ ΛΑΈ, ΞΎΠΝΑ...ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΊΔΙΑ Η Ε.Ε... ΚΡΕΜΆΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ ..

    Ένας Αμερικανός που ζει στον φορολογικό παράδεισο των Νήσων Καϋμάν έγινε κατά μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια πλουσιότερος από την ελληνική κρίση χρέους.



    Πρόκειται για τον Κένεθ Νταρτ, κληρονόμο μιας βιομηχανίας πλαστικών ποτηριών. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του βρετανικού Independent, η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε την Τριτη στον λογαριασμό του μια επιταγή 350 εκ. ευρώ καθώς ο Νταρτ πήρε το ρίσκο αρνούμενος να συμμετάσχει στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

    Το fund του Νταρτ κατείχε ένα σημαντικό μέρος από το περίπου 5% του ελληνικού χρέους που δεν “κουρεύτηκε”. Η ελληνική κυβέρνηση την Τρίτη πλήρωσε το ομόλογο των 436 εκ. που έληγε και ο Νταρτ κέρδισε την μερίδα του λέοντος.

    Καθώς εντείνονται οι φήμες ότι οι Έλληνες αποσύρουν μαζικά τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να “αναμετρηθεί” με το hedge fund του Νταρτ και άλλα παρόμοια funds, funds-κοράκια όπως τα αποκαλεί ο Independent, που έχουν αγοράσει ελληνικό χρέος και απειλούν με μηνύσεις εάν δεν καταβληθούν οι τόκοι τους.

    Παρά τις αντιρρήσεις της ΕΕ, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αποπληρώσει το ομόλογο, αφού στην παρούσα χρονική στιγμή κρίθηκε ότι το να μην πληρωνόταν το ομόλογο θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από ό,τι θα έλυνε.

    Ο Independent σημειώνει ότι το fund του Νταρτ μαζί με ένα άλλο, το Elliott Associates, εξακολουθούν να μηνύουν την Αργεντινή στα αμερικανικά δικαστήρια για να απαιτήσουν την πλήρη εξόφληση των ομολόγων που η κυβέρνηση είχε αθετήσει την αποπληρωμή τους το 2002.

    Χθες, η εταιρεία αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο. Η ελληνική κυβέρνηση, εν τω μεταξύ, δήλωσε ότι οι πληρωμές της Τρίτης δεν δημιουργούν προηγούμενο. Η καταβολή της Τρίτης δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να διοχετεύει στο μέλλον πόρους από το πακέτο διάσωσης στα ληστρικά hedge funds.

    Μπουτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ti enotita mporoume na exoume me autous pou mas listeuan tosa xronia? Ti enotita mporoume na exoume me tous Ellines pou psifisan mnimoniaka kommata. De ti 8eloume tin enotita den exoume tipota koino.

    Den eimaste oute ili8ioi oute mazoxistes oute ki efoplistes. Ara de 8eloume kammia enotita mazi tous. 8eloume na eksafanistoun i na valoun mialo. Kammia enotita me tous prodotes, tous ili8ious kai tous deilous pou tromokratountai apo tis malakies ton MME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμπρος γερα για πακιστανο υθουργο!!
    ζητω το πακισταν!!!!
    εμπρος για ενα νεο ελευθερο πακισταν στη μεσογειο, την....ευρωπαικη μεσογειο!!!!
    εμπρος για 2.500.000 πακστανου ακομα!!!
    ολοι χωραμε!!!
    ειναι αμαρτια στο πακισταν να μην μπρεις να κλεψεις και να ζεις στη φτωχεια και οι εδω πακιστανοι να μπορουν να λεηλατουν ανετα και ελευθερα!!!
    εμεις στο συριζα θα φερουμε και τους υπολοιπους λοιπον εδω να ζησουν και αυτοι....ελευθεροι!!!!
    ζητω ο συριζα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζητω ο συριζα και οι...συνιστωσες του....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φτωχα μου αριστερουδια,θα χασετε τη δουλιτσα και το σπιτακι σας.
    τοση φασαρια για σας και το τσιπρακι σας,νομιζετε οτι εισαστε κατι σπουδαιο..
    αλλα η φασαρια δεν γινεται για σας χαζα μου,
    για τις δουλειες και τις περιουσιες σας γινεται..
    και τις κορες σας..

    απο 7 μαιου αρχισε το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επειδη εισαι υπευθυνο,σοβαρο και λογικο ατομο 9.32,και οτι λες το κανεις,
    περιμενουμε την ψηφο σου την 17 ιουνιου

    ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΩΝΕΙ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΜΠΕΝΥ ΧΙΛΛ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΒΑΛΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ή ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ "ΨΟΦΗΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ 1,3 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ 20 ΜΕΤΡΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ή ΣΩΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιδού τα κατορθώματα του επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη. Μετά το χαράτσι, στέλνουν νέους φόρους για τα ακίνητα. Και το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.

    Αίρεται το «απαγορευτικό» εκκαθαριστικών με φόρους

    Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς αρχίζει η αποστολή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) για το 2009.!

    Τα έσοδα σε σχέση με τον Μάιο του 2011 (πρώτο 15ημερο) είναι “πεσμένα” περίπου 15% και ουσιαστικά το κράτος οριακά μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καθώς εαν δεν τονωθούν αναμένεται η μείωση να φτάσει και το 50% ως τα τέλη του μήνα.

    Από 23/05 τέρμα και τα φάρμακα, από 20 Μαίου πετσοκομμένες οι συντάξεις, και όλες σχεδόν οι φορολογικές δηλώσεις έχουν να πληρώσεις φόρο, ενώ πέρσι είχες επιστροφή !!! Με μειωμένους μισθούθς, άνεργος, με μειωμένες συντάξεις, και πρέπει να πληρώνεις τις ανοησίες του Βενιζέλου !!!

    Και το Χρηματιστήριο πέφτει και σήμερα, όλα τα διέλυσαν μέσα σε 2 χρόνια οι Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος. Και αντί να κρύβονται, να έχουν παραιτηθεί, να πάνε σπίτια τους, ζητάνε τη ψήφο μας. Θα πάρουν κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος στον Σαχλαμαρά-ΝΔ και Μπενιζέλου-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΛΠ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ.ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΦΟΡΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΝΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ -ΑΣΕ ΠΟΙΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΡΜΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ Τ ΑΛΛΑ.ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΕΝΟ ...Μ.Α.Ζ.Ι.Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση