GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαν…πείραμα

Του Θανάση Νικολαΐδη. ΜΙΑ πρόταση, λοιπόν, απλή και σύντομη. Προς τα (λεγόμενα) μεγάλα κόμματα. Με τα άσχημα, τις «ασχημίες» και τις αμαρ...

Του Θανάση Νικολαΐδη.

ΜΙΑ πρόταση, λοιπόν, απλή και σύντομη. Προς τα (λεγόμενα) μεγάλα κόμματα. Με τα άσχημα, τις «ασχημίες» και τις αμαρτίες των ανθρώπων τους. Σαν τεστ και πειραματικά. Παρατήστε τις φιλοδοξίες και καταθέστε την μετεκλογική «εντολή» στο τραπέζι. Όπως η Αλέκα που το δήλωσε και δεσμεύτηκε. Δεν είναι ελκυστικό να κυβερνάς και το βλέπουμε. Και οι ίδιοι το βλέπουν, αλλά δεν αντέχουν στον πειρασμό. Είναι άραγε γλυκειά η πολιτική εξ ορισμού της ή αυτοί νιώθουν από τώρα ευτυχείς στη θέα της «δόξας» και την οσμή του χρήματος-
ΝΑ γίνει, λοιπόν, το πείραμα κι όπου βγάλει. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη γωνιά, αυτοβούλως και…αυτοκτονικά και ο πρώτος λόγος στους υπόλοιπους! Να προσφερθούν οι «μεγάλοι» για να δοκιμάσουν τους «μικρούς». Τέλος οι κ.κ. Βενιζέλος Σαμαράς και τα νέα φυντάνια στο προσκήνιο. Με τα προεκλογικά τους λόγια που οφείλουν να μετατρέψουν σε μετεκλογικά έργα. Με την…πείρα και τις εμπειρίες τους. Τέλος οι κακοί (Βατοπεδινοί και «κουμπάροι», οι Άκηδες και Μαντέληδες), οι κυβερνώντες (εναλλάξ) που μας χαντάκωσαν. Ναι στο ξεκίνημα των αναμάρτητων(-) μιας αριστερής λεγόμενης συμμαχίας, υπεύθυνης μη πέσουμε στον γκρεμό και καθ’ ύλην αρμόδιας να τα βγάλουν πέρα με τους δανειστές μας που…δαγκώνουν.
Θ’ αρπάξει, λοιπόν, την εντολή π.χ. ο κ. Τσίπρας και θα σπεύσει για το…Σύνταγμα. Το δήλωσε και δεσμεύτηκε.
-Εγκρίνετε την πρωθυπουργοποίησή μου;
-Ναι, θ’ απαντήσουν μυριόστομα οι συγκεντρωμένοι.
ΤΑ «βρίσκει» με τον κ. Καμένο, η Αλέκα στέκεται μακριά (του) για να το…απολαύσει, ο. κ. Κουβέλης απέχει χαιρέκακα, η Ντόρα σιωπά και οι Χρυσαυγίτες βγάζουν…σπυράκια. Συγκροτεί την ομάδα του κι ας τον τραβούν από χίλιες μεριές, αγνοεί τους δύστροπους και, πλαισιωμένος από συντρόφους του «όχι σε όλα», σπεύδει στην Ευρώπη για συνομιλίες με τους…κρυόκωλους. Χωρίς, νωρίτερα, να’ χει συμβουλευτεί τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο κ.ά. που κάτι ξέρουν από συμπεριφορές συνεταίρων (ψυχοβγαλτών, τοκογλύφων, ανθελλήνων και εκβιαστών).
ΕΙΝΑΙ τα παραπάνω φανταστικά και υπερβολικά. Γιατί- Γιατί κάτι από περιπέτειες ξέρει ο παλιός (ψηφοφόρος) κι ο καινούριος κάτι διαισθάνεται. Πως τα λόγια είναι εύκολα και τα τραγούδια πολλά, έξω απ’ το χορό. Γι αυτό και δεν θα φορτώσει μεγάλα προβλήματα σε αδύναμους ώμους, ξυράφι σε χέρια νηπίων.
ΕΙΝΑΙ το πείραμα απλό και το ρίσκο μεγάλο και το ξαναλέμε. Όχι γιατί είναι ικανοί οι «άλλοι» και ο κ. Τσίπρας ανεπαρκής. Είναι να σε…θέλουν και οι ξένοι εταίροι, «σύμμαχοι» και συνεταίροι. Αλλιώς σου στήνουν το «Γουδή» κι ας ήσουνα δικός τους.

21 σχόλια

  1. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΥΠΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τετάρτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ην αγχώνεσαι.....
    θα ψηφίσουμε ΚΑΤΣΕΛΗ & ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

    Ψηφίζουμε για να μη μας κλέψουν κι άλλο το μισθό και τη σύνταξη, γιατί μείναμε άνεργοι, για δωρεάν υγεία και παιδεία, δηλαδή με οικονομικά και πολιτικά κριτήρια. Ψηφίζουμε, «χωρίς αυταπάτες», δυνάμεις που αρνούνται την υποταγή και την καταστροφή της χώρας, αλλά ταυτόχρονα έχουν ρεαλιστικές θέσεις, εφικτές προτάσεις για την έξοδο από ......... το τούνελ της βαρβαρότητας του Μνημονίου.


    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΜΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ
    ΑΡΡΩΣΤΟΙ......σαν και σένα

    Παπανδρέου: ...«Τους έκανα πειραματόζωα»..

    Με μία συνέντευξη στο περιοδικό «TIME» που θα συζητηθεί, ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στα χρόνια διακυβέρνησής του και πως η χώρα έφτασε στο Μνημόνιο, λέγοντας πως η χώρα μας υπήρξε πειραματόζωο.

    - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ
    Η ΚΑΣΤΕΛΗ & Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ..

    ΟΛΕ !!!
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ...
    ΠΑΣΟΚΟΙ......ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΝΩΘΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χιχιχιχι...νάτος πάλι νυχτωμένος
    Ο ΑΝΙΑΤΟΣ Συφιλιασμένος
    ο γελοίος, το σίχαμα
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.


    ο Γλύφτης του Αυτοκράτορα Μπένυ Χασέχαλασιέ
    με το διοριμενο ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ, στο δημόσιο....
    ....του του έγραψε και σχόλιο ..
    Η ΨΩΛΕΤΑ του ΠΑΣΟΚ !!!!!


    _________________
    ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΛΕΩ..


    Οι ιερόδουλες με το AIDS παλεύονται.
    ______________________Η σύφιλη στον εγκέφαλο, με τίποτα.


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από δυο διαφορετικά γεγονότα της επικαιρότητας που φαινομενικά δεν έχουν καμμια σχέση μεταξύ τους:
    Από τη μια οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS, και από την άλλη η φωτογραφία από μια προεκλογική συγκέντρωση του στη Θεσσαλονίκη.
    Μεγάλη η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπα των ιερόδουλων, όσο και σχετικά με την συν-ευθύνη όσων συνευρέθηκαν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

    Αντιθέτως, δεν υπήρξε και πολλή συζήτηση για την άλλη φωτογραφία, οπου διακρίνεται κάποιος με εμφανώς Καμένο εγκέφαλο να …φιλάει το χέρι ενός πολιτικού απατεώνα.

    Τον λένε και Βενιζέλο στα μεταγλωτισμένα απο τα Τούρκικα.
    Ενός απίθανου αριβίστα που σε κάθε πέντε κουβέντες που λέει οι έξι είναι ψέματα.

    Και εκείνος, με προφανές Ναπολεώντειο σύνδρομο, σαν μια υπέρβαρη Μαρία Αντουανέτα και σαν εκκολαπτόμενος Χιτλεράκος απολαμβάνει αυτάρεσκα την “υποταγή” του υπηκόου του.

    Δείτε τις δυο φωτογραφίες και απαντήστε στον εαυτό σας ειλικρινά:
    - Ποιά φωτογραφία σας προκαλεί περισσότερο τρόμο ;

    Δώδεκα ιερόδουλες με AIDS στο γκέτο της οδού Φυλής, ή μερικές χιλιάδες εκφυλισμένοι εγκέφαλοι διασκορπισμένοι ανεξέλεγκτα ;

    _____________________
    Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα
    (φώτο απόδειξη).
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:

    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...

    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του..ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +

    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ..το γουρούνι με κοστούμι.

    ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΡΕ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η.

    ΤΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙΚΟ με μαχαίτι ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ_______
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 Μαϊ 2012 9:15:00 μ.μ.

    ............................

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ___________Αμετανόητο κάθαρμα_________________

    ......."Εγώ δεν ζητάω συγγνώμη"


    [Άθελά του ο Ραγκούσης-Νταλάρας επιβεβαιώνει αυτό που είχε πει ο Σαχινίδης, ότι η απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ πάρθηκε τον Οκτώβριο του 2009 μόλις έγιναν Κυβέρνηση και ήταν σε γνώση όλων.

    Σε συνδυασμό με τα σουξου μουξου ΓΑΠ-Στρος Καν γίνεται πλέον ολοφάνερο ότι ήταν κεντρική επιλογή να μην παρθούν μέτρα ώστε να αναγκαστούν οι αγορές να μην μας δανείζουν και να βρεθούμε στο ΔΝΤ!!!]

    «Εγώ δεν ζητώ συγγνώμη για την απόφαση που πήραμε το 2009», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
    --------------------------

    ΤΟ ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοο στα σχόλια
    να γράψει θριάμβους

    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ φττούυυυυυυυυυ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ιερόδουλες με το AIDS παλεύονται.
    ______________________Η σύφιλη στον εγκέφαλο, με τίποτα.

    Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από δυο διαφορετικά γεγονότα της επικαιρότητας που φαινομενικά δεν έχουν καμμια σχέση μεταξύ τους:
    Από τη μια οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS, και από την άλλη η φωτογραφία από μια προεκλογική συγκέντρωση του στη Θεσσαλονίκη.Μεγάλη η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπα των ιερόδουλων, όσο και σχετικά με την συν-ευθύνη όσων συνευρέθηκαν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

    Αντιθέτως, δεν υπήρξε και πολλή συζήτηση για την άλλη φωτογραφία, οπου διακρίνεται κάποιος με εμφανώς Καμένο εγκέφαλο να …φιλάει το χέρι ενός πολιτικού απατεώνα. Τον λένε και Βενιζέλο στα μεταγλωτισμένα απο τα Τούρκικα.
    Ενός απίθανου αριβίστα που σε κάθε πέντε κουβέντες που λέει οι έξι είναι ψέματα.
    Και εκείνος, με προφανές Ναπολεώντειο σύνδρομο, σαν μια υπέρβαρη Μαρία Αντουανέτα και σαν εκκολαπτόμενος Χιτλεράκος απολαμβάνει αυτάρεσκα την “υποταγή” του υπηκόου του.

    Δείτε τις δυο φωτογραφίες και απαντήστε στον εαυτό σας ειλικρινά:
    - Ποιά φωτογραφία σας προκαλεί περισσότερο τρόμο ;
    Δώδεκα ιερόδουλες με AIDS στο γκέτο της οδού Φυλής, ή μερικές χιλιάδες εκφυλισμένοι εγκέφαλοι διασκορπισμένοι ανεξέλεγκτα ;



    ____________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη).
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:

    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...

    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του..
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +

    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ
    ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ..το γουρούνι με κοστούμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.55

    Το ΠΑΣΟΚ,στο οποίο φυσικά και δεν ανήκω ούτε ανήκα ποτέ,δεν θα ξεκολλήσει απ'το 14%.
    Άρα δεν αποτελεί απειλή για τη ΝΔ.
    Γι'αυτό ο Σαμαράς έχει περάσει απαλά και με χάδια τον Βενιζέλο σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο κι έχει επιδοθεί σε μονοκαλλιέργεια
    (πολεμική σε Καμμένο,δευτερευόντως στον Τσίπρα).
    Από αυτό και μόνο μπορείς άνετα να αντιληφθείς από ποιους απειλείται.
    Αυτό μάλιστα το γεγονός (ότι δεν χτυπάει καθόλου τον Βενιζέλο)κάνει έξαλλη τη βάση της ΝΔ,τοπικές οργανώσεις,και σημαντικά στελέχη.
    Θα το διαπιστώσεις τη Δευτέρα,όταν
    θα αρχίσουν οι δηλώσεις
    κάποιων μεγαλοστελεχών (ειδικά οι γραπτές...) που θα διαχωρίζουν τη θέση τους απ'την προεκλογική τακτική (αντι-Καμμενική) της ηγεσίας.
    Θα δεις που θα λένε ότι αυτές οι μονοδιάστατες τακτικές,οι στείρες καταγγελτικές και μάλιστα έναντι 'όμορων χώρων',τακτικές που σκέπασαν την πρόταση εξουσίας της ΝΔ,δεν αρμόζουν σε μια παράταξη που διεκδικεί εξουσία αλλά σε μικρότερα σχήματα (και θα εννοούν ''τύπου ΠΟΛΑΝ'').
    Θα δεις που θα λένε ότι η ενότητα
    της ΜΕΓΑΛΗΣ Κεντροδεξιάς (στην οποία ανήκω τυφλέ σχολιαστή...) έχει διαρρηγεί ανεπανόρθωτα...
    Θα δεις ότι θα μιλάνε για τον κατακερματισμό και την ανάδειξη μιας ''2ης ΝΔ'' μέσα απ'τη ΝΔ και
    θα στρέφουν τα βέλη προς την ηγεσία αποδίδοντάς της την ευθύνη
    για αυτή την πολυδιάσπαση...
    Μην βιάζεσαι φίλε να σχολιάσεις,άσε
    τα γεγονότα να κυλήσουν και εδώ θά'μαστε...άλλωστε λίγες μέρες έμειναν...
    Θυμάσαι το σκηνικό του 2007 στο ΠΑΣΟΚ;Θυμάσαι τον Βενιζέλο που είχε
    έτοιμη τη δήλωση προτού κλείσουν οι
    κάλπες και το είχε γνωστοποιήσει σε
    όλους;
    Κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καραμανλής ξαναστήριξε Σαμαρά.
    Ε μετά από αυτό δεν αποκλείεται τίποτα σ'αυτή τη ζωή.
    Δεν αποκλείεται να τον υποστηρίξει και ο Αβραμόπουλος.
    Ακόμα και ο Κυριάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Νεοταξίτες συμφοιτητές της Βοστώνης,GAP ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,φορέθηκαν από τους παγκόσμιους πάτρωνές τους στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.
    Αυτούς θέλανε για ''συνομιλητές''.
    Προώθησαν όσο δεν πήγαινε τον George,τους έκανε την αρχική δουλειά,και μετά όταν δεν στεκόταν άλλο τον σούταραν.
    ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΟΣΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    100% ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βλέπετε,ο χοντρός ανήκει στον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό,ενώ οι συμμαθητούληδες ανήκουν στον Αμερικάνικο.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    Έφυγε ο ένας.
    Κυριακή βράδυ φεύγει και ο άλλος.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψηφιζω Τσιπρα δαγκωτο και ανοξειδωτο. Η ζωη θελει γελιο και καλοπεραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και συμπαθω τον ΣΥΡΙΖΑ_ΤΣΙΠΡΑ και ευχομαι να παρει ενα καλο εκλογικο αποτελεσμα ..ψηφιζω ομως το ΚΚΕ για την συνεπεια την σταθεροτητα και την εντιμη σταση του ...ΚΚΕ λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και εγώ παιδιά ΣΥΡΙΖΑ. Τις τελευταίες ημέρες το αποφάσισα.
    Ξέρετε γιατί; Γιατί μάλλον χτυπάει το πασόκ, παίρνει τη δεύτερη θέση και ανατρέπει τα πάντα. Έχω βεβαίως επιφυλάξεις, αλλά μετά από αυτά που είπε το ΚΚΕ,το οποίο ψήφιζα όλα μου τα χρόνια, δεν έχω κάποιον άλλον να με υπερασπιστεί. ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον τα πραγματα απλα οσο πιο χαμηλο εκλογικο ποσοστο Πιασει στις εκλογες του Μαη το Πασοκ τοσο πιο ενισχυμενος θα βγει ο Συριζα και με καποια εκλογικα ωφελη Δημαρ-ΚΚΕ αν Το Πασοκ ξεπερασει το 18% Ο Συριζα θα ειναι τεταρτο κομμα.το ιδιο αντιστοιχα με την ΝΔ και Καμμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 3.09 θα πω κάτι για να καταλάβεις πού πάει το πράγμα. Η οικογένειά μου που ψήφιζε επί 30 χρόνια πασόκ θα ψηφίσει τώρα ΣΥΡΙΖΑ. γιατί στο πασόκ - του 1977 και του 1981- υπήρχαν και άνθρωποι που δεν τα έφαγαν, ούτε έκλεψαν, δημοκράτες πατριώτες που ήθελαν μια καλύτερη ζωή με ίσες ευκαιρίες και αξιοπρέπεια. Τώρα πασόκ θα ψηφίσουν μόνο τα λαμόγια και οι κλέφτες. Οι δημοκρατικοί άνθρωποι όμως που δεν έχουν να χάσουν τίποτε ΣΥΡΙΖΑ. Ρε παιδιά δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Γιατί αλλιώς στο τέλος θα αυτοκτονήσουμε όλοι ή θα ξαναψηφίσουμε μετά από 4 χρόνια όταν όλα θα έχουν χαθεί εκφοβισμένοι, πεινασμένοι και στο δρόμο. Τότε όμως θα είναι πια αργά. Γιαυτό Συριζα τώρα μήπως και γίνει κάτι. Εγώ το πιστεύω. Γίνεται να αυτοκτονούν 2500 έλληνες και δεν μπορεί να φύγει το μνημόνιο και ο τόμσεν; Δεν νομίζω. Απλώς απ΄το μνημόνιο κρέμεται η άρχουσα προδοτική τάξη της χώρας.

    Από έναν άνεργο πατέρα που δεν θέλει τα παιδιά του να πεινάσουν και να μείνουν αμόρφωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3,52 ΣΥμφωνω και γω απο την παραδοσιακη ΣΚΛΗΡΗ αριστερη πτερυγα Πασοκ ειμαι ,,αλλα αποφασισαμε να στηριξουμε (ετσι πιστευουμε) το πιο συνεπεστερο κομμα στον χωρο της αριστερας χωρις κομπεξ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και φοβιες.ΚΚΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ τον ΚΟΥΒΕΛΗ τον θεωρω εκτος της αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
    ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΦΟΡΕΑ
    ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 5.000 ΑΤΟΜΩΝ

    1) ΣΥΡΙΖΑ 14.7
    2) ΝΔ 14
    3) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 12.1
    4) ΠΑΣΟΚ 9.4
    5) ΚΚΕ 7.9
    6) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6.5
    7) ΔΗΜΑΡ 5.5
    8) ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3.9

    ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ:9-9,5%,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ
    ΤΟ 80% ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ
    ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΖΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

    ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΝΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ!
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
    ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!
    ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο GUARDIAN!!!

    ''Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου''

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    ''Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση