GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Αμερική από την πτώχευση νομικής εταιρείας...

Η Dewey & Le Boeuf, νομική εταιρεία στη Νέα Υόρκη, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και λαθών της διοίκησης, κατέθεσε αίτηση πτώχευση...

Η Dewey & Le Boeuf, νομική εταιρεία στη Νέα Υόρκη, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και λαθών της διοίκησης, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης την Κυριακή το βράδυ, σηματοδοτώντας την μεγαλύτερη κατάρρευση νομικής εταιρείας στην ιστορία της Αμερικής. 
Η αίτηση έγινε στο αρμόδιο δικαστήριο στο Μανχάταν, αφού είχε προηγηθεί μία δύσκολη περίοδος για την εταιρεία, κατά την οποία τα κέρδη ήταν μηδαμινά και το τεράστιο χρέος οδήγησε σε περικοπές μισθών.
 Η αποχώρηση...
 ενός μετόχου επιβάρυνε το κλίμα. “Είναι μία πολύ λυπηρή μέρα για τον νομικό κλάδο” δήλωσε ο Richard Howell, ένας πρώην δικαστής στο Μανχάταν . “ Η Dewey ήταν μία πολύ μεγάλη εταιρεία με καταπληκτικούς δικηγόρους και το τέλος της είναι συγκλονιστικό".

15 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑ,

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ!

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ;;;

    ΕΧΕΙΣ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ;;;

    ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΡΚΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ;;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ,

    ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΖΥΓΟ!!!

    ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ...
    Το "βαθύ" ΠΑ$$$$$$$$$$$ΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ!

    Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και λοιποί

    Ο Αλ.Τσίπρας ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει...
    Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να..σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τις τελευταίες μέρες, επαφές με την Κουμουνδούρου έχει και ο Ν.Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι σχέσεις του κ.Φωτόπουλου με το ΠΑΣΟΚ έχουν "παγώσει" από τη περίοδο της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει επιχειρήσει κάποιο "άνοιγμα" προς τον συνδικαλιστή. Έτσι, ο κ. Φωτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.
    Συν τοις άλλοις, πολλά ιστορικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει, εδώ και αρκετούς μήνες, στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί από αυτούς είναι οι κ. Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και Γκόβας.

    Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Ακ.Τσοχατζόπουλου, στη "μεγάλη σύγκρουση" του 96'.

    Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και οι εκλεγέντες, στις τελευταίες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής και Σ. Σακοράφα, ενώ συζητήσεις με τον Αλ. Τσίπρα έχει κατά καιρούς και ο Ν. Κοτζιάς, παλιός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Παπανδρέου. Από το ΠΑΣΟΚ, τέλος, προέρχεται και ο εργατολόγος, Αλ. Μητρόπουλος.

    Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.
    Όλα τα μπάζα του ΠΑ$$$$$$$ΟΚ μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ήταν επόμενο !

    Που θα πήγαινε δηλαδή ο Φωτόπουλος;
    Ο κύριος εκφραστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ο μαχητής των κεκτημένων και βολεμένων.

    Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να βρει καταφύγιο και ένα απάνεμο κομματικό χώρο που εγγυάται την διατήρηση του αμαρτωλού και κρατικοδίαιτου παρελθόντος.
    Μαζί με τους παχυλούς φυσικά μισθούς που πληρώνει τώρα πολύ ακριβά ολόκληρος ο ελληνικός λαός! ...

    - Aπό τη στιγμή που μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία και κυβέρνηση,
    γέμισε από Πασόκους.
    Αποτελεσματική πολιτική ..100% !
    τα ΛΑΜΟΓΙΑ θα πάν΄ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ29 Μαΐ 2012, 2:00:00 μ.μ.

    ΣΧΕΔΙΟ Φαιδωρα σε εξελίξη!!

    πολυ σατανικο!

    δες τε εδω:
    http://1greek.wordpress.com/2012/05/26/σχεδιο-φαιδωρα-εχει-ηδη-ξεκινησει/#more-19461

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ ΖΗΤΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ;

    - Νέος με 9.000 εισόδημα με σπίτι 80τμ που του παραχωρούν οι γονείς του θα πληρώσει 1252,40 ευρώ
    - Όσοι έχουν αφορολόγητο έως 9.000 ευρώ εάν το ξεπεράσουν τότε ξαναπέφτουν σε αφορολόγητο 5.000 ευρώ
    - Ο φοροτεχνικός Β. Αμπελιώτης προειδοποιεί ότι σε ένα-δύο μήνες οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς
    - Σε όλα αυτά τα φορολογικά βάρη θα προστεθούν σύντομα το νέο χαράτσι και το ΕΤΑΚ 2009

    Το επόμενο χρονικό διάστημα η ύφεση στην Ελλάδα θα γίνει ακόμα βαθύτερη και πως στην πραγματικότητα το κράτος δεν έχει να εισπράξει γιατί απευθύνεται στους μη έχοντες οι οποίοι δεν δίνουν γιατί δεν έχουν, με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομίας να καλεί την Τετάρτη σε έκτακτη σύσκεψη τους 10 εφόρους των μεγαλύτερων ΔΟΥ, λόγω εκτροχιασμού των εσόδων.

    Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00, όπου φιλοξενήθηκε ο γνωστός φοροτεχνικός, Βαγγέλης Αμπελιώτης, ο οποίος έκανε λόγο για μία παράμετρο του φορολογικού όχι ιδιαιτέρως γνωστή και η οποία αποτελεί πασιφανή τρόπο τιμωρίας των φορολογουμένων. Όπως τόνισε για έναν νέο μέχρι 30 ετών ή έναν συνταξιούχο ισχύει το αφορολόγητο στις 9.000 ευρώ και όχι στις 5.000 όπως ισχύει για όλους. Εάν όμως κάποιος από αυτούς ξεπεράσει τις 9.000 ευρώ το κράτος "τον τιμωρεί" κατεβάζοντας το αφορολόγητό του στις 5.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με όσα εξήγησε ένας νέος φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 9.000 ευρώ που του έχει παραχωρηθεί από τους γονείς του κατοικία 80 τετραγωνικά μέτρα και παλιό αυτοκίνητο 1.600 κυβικά, αυτός με βάση το εισόδημά του θα έχει φόρο 0. Αλλά με βάση τα τεκμήρια ο φόρος κύριος και προκαταβολή θα ανέρχονται στα 1252,40 ευρώ.

    Αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης αυτός ενώ δεν θα φορολογείτο με βάση το παλιό σύστημα θα φορολογηθεί με 1252,40 ευρώ, μία φορολόγηση που είναι περίπου μιάμιση φορά ο βασικός μηνιαίος του μισθός ή 100 ευρώ το μήνα. Να σημειωθεί εδώ ότι με βάση το συγκεκριμένο παράδειγμα εάν αυτός ο πολίτης ξεπεράσει τα 12.000 ευρώ καλείται να πληρώσει και έκτακτη εισφορά.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


    Με βάση αυτό το παράδειγμα, τις αδικίες, αλλά και το γεγονός πως ένας πολίτης δεν θα ΜΠΟΡΕΙ πλέον να πληρώσει αυτά που τον καλεί το κράτος, ο κ. Αμπελιώτης προειδοποίησε ότι σε έναν-δύο μήνες με βάση την υπάρχουσα κατάσταση, οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να πληρώνουν μισθούς.

    Σε ένα άλλο παράδειγμα που ανέλυσε ο κ. Αμπελιώτης φαίνεται επίσης ότι η φορολογία αντί να βοηθήσει έναν πολύτεκνο ή τρίτεκνο έρχεται να τον δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, ένας πατέρας 3 παιδιών με εισόδημα 20.000 ευρώ για το 2010 δεν πλήρωσε φόρο, ενώ φέτος θα πληρώσει φόρο 1720 ευρώ, κάτι που δείχνει ότι το κράτος τον "τιμωρεί" επειδή έχει τρία παιδιά.

    Στα δύο προηγούμενα παραδείγματα είναι επίσης απαραίτητο να διευκρινιστεί πως δεν αποτυπώνεται η έκτακτη εισφορά στο ρεύμα και για το ΕΤΑΚ το 2009.

    Στο τελευταίο παράδειγμα με τα τραγικά του φορολογικού συστήματος, αποτυπώνεται ένας φορολογούμενος χωρίς εισόδημα που μένει σε κατοικία 70 τετραγωνικά, την οποία του την έχουν παραχωρήσει οι γονείς του. Αυτός ο φορολογούμενος θα υποβάλλει δήλωση και επειδή δεν έχει εισόδημα δεν δηλώνει αποδείξεις. Επειδή όμως τον πιάνει το τεκμήριο λόγω της κατοικίας και το τεκμήριο διαβίωσης θα κληθεί να πληρώσει φόρο 201,50 ευρώ.

    Αυτή η εικόνα αποδεικνύει το τραγικό κράτος και τις τραγικές ευθύνες των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και το μόνο σίγουρο είναι πως εάν δεν το αλλάξουν από μόνοι τους αυτό το σκηνικό, θα αλλαχτεί αναγκαστικά γιατί ο κόσμος δεν ΕΧΕΙ να δώσει άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα δημόσια σχολεία μας, έχουν πολύ καλούς μαθητές, αλλά οι περισσότεροι δεν έγραψαν φέτος τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πετύχουν στη σχολή που θέλουν. Εκτός των άλλων η πρώτη απογοήτευση ήταν με τη Βιολογία και την Έκθεση, το ηθικό πολλών παιδιών έπεσε… και με φόβο και πολύ ανησυχία πήγανε στις λαιμητόμους της Φυσικής και των Μαθηματικών. Με ασάφειες και αδιευκρίνιστα θέματα. Σε σχολεία τα οποία δεν έχουν τις προϋποθέσεις για τέτοιας δυσκολίας εξετάσεις, ούτε διδάσκονται αυτά τα θέματα με τον τρόπο που τα ζητάνε... Μην ξεχνάμε εξάλλου, πότε έστειλε καθηγητές και βιβλία, η κυρία της φωτοτυπίας στα σχολεία. Πιστεύουμε ότι ο στόχος είναι η αποτροπή των μαθητών από τις Πανελλήνιες, η διάκριση των αριστούχων μόνο(και των καθηγητών της ΚΕΕ που βάζουν τα θέματα) και όχι των καλών μαθητών.

    Σκεφτόμαστε και τους γονείς, που οι περισσότεροι με δυσκολία μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα υπέρογκα έξοδα, που έχει η προετοιμασία ενός μαθητή για τις Πανελλήνιες. Βγαίνει και η επιτροπή των Πανελληνίων να μας πει ότι τα θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές δεν μας λέει όμως για ποιους μαθητές, ποιανού σχολείου του Δημόσιου ή του Αρσακείου, του Φροντιστηρίου και με τα συνεχή ιδιαίτερα στο σπίτι;. Να μας πουν που απευθύνονται, μήπως πρέπει να καταργήσουμε το σχολείο και να πηγαίνουν τα παιδιά μας μόνο Φροντιστήριο;. Μας δουλεύουν και με τις αηδίες που κάνουν, βάζουν τους γονείς να διεκδικούν δικαστικά και να έρχονται απέναντι άλλων γονιών και όλα αυτά για να κρύψουν τους βαθύτερους στόχους τους.

    Χθες η ΚΕΕ στο Υπουργείο ακύρωσε την προηγούμενη δικιά τους απόφαση, της 25 Μαΐου 2012, που έλεγε τα εξής για το επίμαχο θέμα:

    · «Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωση του. Συγκεκριμένα δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας»

    Με μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής για το επίμαχο θέμα:

    · «Μετά την ολοκλήρωση της πειραματικής βαθμολόγησης και την διαπίστωση ότι η ελλιπής διατύπωση του ερωτήματος Γ4 δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έλαβε την εξής απόφαση»

    Προσέξτε! Ενώ παραδέχονται ότι στο επίμαχο θέμα Γ4 έκαναν λάθος, αφού αποδέχονται σαν «ελλιπή» την διατύπωση, αποφασίζουν το συγκεκριμένο θέμα να βαθμολογηθεί κανονικά!

    Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά; Είναι γνωστή η προσπάθεια της κυρίας της Φωτοτυπίας η οποία ήθελε και διέρρεε να μειωθούν οι εισακτέοι... Ο στόχος φανερός. Να διατεθούν λιγότερα χρήματα στα Πανεπιστήμια αφού θα μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων, άρα και ο αριθμός του συνόλου των φοιτητών. Η πολιτική αυτή δεν πέρασε και προχωρούν στο σχέδιο B. Τι προβλέπει αυτό το σχέδιο; Πάρα πολύ απλό. Θέματα στην... περιοχή τουλάχιστον του «γκρίζου». Άρα ακόμα και οι καλοί μαθητές θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Συνεπώς θα κατακρημνιστούν οι βάσεις και μετά θα αναλάβουν δουλειά τα βραδινά δελτία ειδήσεων!

    Θα βγαίνουν και θα λένε τάχα με αθώο ύφος… «Μα να ξοδεύουμε χρήματα για να φοιτούν στα Πανεπιστήμια φοιτητές που έγραψαν κάτω από την βάση;». Φυσικά κανείς δεν θα αναφέρει ότι στις εξετάσεις δόθηκαν τουλάχιστον περίεργα θέματα.

    Σήμερα σε αγαστή συνεργασία με την Τρόικα, κλείνουν και πάλι δυστυχώς τις πόρτες των Πανεπιστημίων στα παιδιά των Λαϊκών στρωμάτων. Χρησιμοποιούν δε για να πετύχουν αυτό τον στόχο κάποιους γραφειοκράτες, όπως τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαράτσι που φτάνει τα 1500 ευρώ για 800 χιλιάδες δανειολήπτες στεγαστικών..

    Το πρώτο χτύπημα σε όσους αγόρασαν κύρια κατοικία με στεγαστικό δάνειο ήταν η υπαγωγή στο τεκμήριο όχι μόνο των τόκων αλλά και των χρεολυσίων που καταβάλλονται κάθε έτος.

    Τώρα θα φανεί και το δεύτερο: το... ψαλίδισμα της φορολογικής έκπτωσης που ίσχυε σε ποσοστό έως και...75%.

    Μην βιαστείτε να υποστηρίξετε ότι η μεγαλύτερη ζημιά υφίστανται αυτοί που δηλώνουν τα υψηλότερα εισοδήματα. Για όλους τους δανειολήπτες που απέκτησαν με δάνειο την κύρια κατοικία τους, ανεξαρτήτως εσόδων, η μείωση της έκπτωσης φτάνει στο 50%.

    Βαθύτερα θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι «παλαιοί» καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που κόβονται τα τρία τέταρτα της φορολογικής έκπτωσης.

    Μέχρι και πέρυσι, η απαλλαγή είχε να κάνει με την ημερομηνία εκταμίευσης του στεγαστικού δανείου. Δηλαδή:
    -Για δάνεια που χορηγήθηκαν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 1999, εξέπιπτε από το εισόδημα ολόκληρο ρο ποσό των τόκων χωρίς κανέναν περιορισμό. Δηλαδή, η έκπτωση των τόκων από τον φόρο μπορούσε να φτάσει ακόμη και στο 40% για έχοντες εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ (σ.σ το τμήμα του εισοδήματος που υπερβαίνει το συγκεκριμένο όριο, φορολογείται βάση της ισχύουσας κλίμακας με 40%).
    -Για δάνεια που χορηγήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2000 μέχρι και την 31/12/2002, ναι μεν αφαιρούσαν από το εισόδημα το σύνολο των τόκων αλλά υπό μία προϋπόθεση. Ότι η επιφάνεια του ακινήτου δεν θα υπερβαίνει τα 120 τετραγωνικά μέτρα. Αν η κατοικία ξεπερνούσε αυτό το όριο γινόταν προσαρμογή ως εξής. Έστω ότι καταβάλλονταν τόκοι 3000 ευρώ και ότι η επιφάνεια του σπιτιού ήταν 160 τετραγωνικά.
    Πολλαπλασιάζαμε το ποσό των τόκων με το 120 (το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο των τετραγωνικών) και το διαιρούσαμε με το 160 (την πραγματική επιφάνεια του ακινήτου). Έτσι, προέκυπτε το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό που μπορούσε να αφαιρεθεί από το εισόδημα (στη συγκεκριμένη περίπτωση 2250 ευρώ). Η έκπτωση φόρου μπορούσε να φτάσει και στο 40% αυτού του ποσού (ή και στο 45% σε περιπτώσεις ατόμων με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ).
    -Για δάνεια που χορηγήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2003 και μετά, το τοπίο είχε αλλάξει προς το χειρότερο. Προστέθηκε και δεύτερος περιορισμός: το ποσό του δανείου να μην ξεπερνάει τα 200.000 ευρώ ενώ η έκπτωση σταμάτησε να γίνεται πλέον από το φορολογητέο εισόδημα και μετατράπηκε σε έκπτωση φόρου με συντελεστή 20%.

    Δηλαδή, αν κάποιος είχε καταβάλλει 3000 ευρώ σε τόκους, η μέγιστη έκπτωση φόρου μπορούσε να φτάσει στα 600 ευρώ ανεξαρτήτως εισοδήματος.

    Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2012/05/1500-800.html#ixzz1wG87xtv8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΤΟΥ 2009, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

    ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΧΑΤΑΤΣΟΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ! ΑΘΛΙΟΙ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΕΚΙΑ
    ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ,ΓΙΑ
    ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΑΘΕΛΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ
    ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ
    ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΛΗΓΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΩ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΝ.
    ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ
    ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
    ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ
    ΚΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ .ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ .ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ
    ΕΦ΄ΌΣΟΝ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ,ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΚΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ [ΔΗΜΑΡ]ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΡΕΠΟΥΣΗ,ΤΟΝ ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΝΟ
    ΤΙ ΣΟΙ ΓΕΝΝΗΜΑ,ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΔΡΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΠΑΣΟΚ


    ο Δρ κΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΛΆΚΗ

    ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ
    ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    αΥΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΗΝ μΗΛΙΩΝΗ

    ΗΛΙΑς ΠΑΣΟΚ

    29 Μαϊ 2012 3:59:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΜΠΟΤΩΝΗΣ ∆ΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΤΟΣ???

    29 Μαϊ 2012 4:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΠΑΣΟΚ


    ο Δρ κΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΛΆΚΗ

    ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ
    ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    αΥΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΗΝ μΗΛΙΩΝΗ

    ΗΛΙΑς ΠΑΣΟΚ

    29 Μαϊ 2012 3:59:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΜΠΟΤΩΝΗΣ ∆ΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΤΟΣ???

    29 Μαϊ 2012 4:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΟΠΑΔΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    Ο ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ( ΑΛΛΟΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ" ) ΕΙΝΑΙ 45ος ΣΤΟΥΣ 46 ΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ.

    ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ( ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ; ) , ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ, ΠΑΛΙ 45ος ΘΑ ΒΓΕΙ.

    ΚΑΙ Ο ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΡΙΤΟΣ ;

    ΣΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ;

    ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ !

    ΘΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΗΛΟ- ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ, ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ, ΩΣ ΝΕΑ "ΠΥΘΙΑ" !

    ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΑ.

    ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ.

    ΠΑΡΑ ΤΑ 80 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΤΑ 5 ( ΔΑΚΤΥΛΑ ).

    ΓΡΙΑ ΜΠΑΜΠΩ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚ

    Μυστικη δημοσκοπηση του επιτελειου Δρ Κουτσουκου μετα τις νεες λίστες:

    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 18.9%
    2. ΝΔ: 15,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 4,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 19,7%
    5. ΚΚΕ: 5,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 4,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 0,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 0,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,2%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,1%

    Ερχονται αναντροπες
    Το 34% που δεν ειχε ψηφισει τωρα .. δακτωτο πασοκ

    ΜιλτοςΠασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αχαχα,,,χα,,,,,,,

    ο πούστης Συνιστώσας
    ο ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.... !!!
    με ληγμένο γκάλοπ ΜΑΪΜΟΥ και μπαγιάτικο (σαν τα γλυκά που καταβροχίζουν οι χρήστες, μετα!).

    ...γράφει !!

    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,2%
    χιχιχιχ...δεν υπάρχει πιά

    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,4%
    χεχεχεχε...δεν υάρχει πια !

    για τον
    Π
    Ο
    Υ
    Τ
    Σ
    Ο..είσαι συριζοκωλαράκι κατυευθείαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση