GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου, υποψήφια της ΝΔ στην Αχαϊα...

 ...μιλά στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη , αποκλειστικά για το PRESS-GR Τηλεπαρουσιάστρια, δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και πολιτικ...

αποκλειστικά για το PRESS-GR

Τηλεπαρουσιάστρια, δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και πολιτικός. Γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1966, στο Αίγιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι παντρεμένη από το 1997, με τον επιχειρηματία Αλέξη Μετζελόπουλο, με τον οποίο έχουν ένα γιο τον Φάνη και έκτοτε κατοικεί μόνιμα στην Πάτρα.
Ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα το 1985 στην εφημερίδα Απογευματινή και στη συνέχεια στην Ε.Ρ.Τ. στο πολιτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ. Έπειτα, αρθρογράφησε στην εφημερίδα Χώρα του Γ. Τράγκα, με τίτλο «Ντάμα Σπαθάτη».
Από το 1989 μέχρι το 1994, συνεργάστηκε με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στην εκπομπή "Προφίλ". Επίσης, με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», ως ρεπόρτερ και κειμενογράφος.
Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε ήταν «Καλημέρα με χαμόγελο» στην ΕΤ1. Ιδιαιτέρως γνωστή έγινε από την εκπομπή που παρουσίασε στον ΑΝΤ1 "Κεντρί".
Επίσης, έχει παρουσιάσει και συνεργαστεί σε πολλές εκπομπές της τηλεόρασης, ανάμεσα τους οι ειδήσεις της ΕΡΤ, Καλημέρα με χαμόγελο (ΕΤ 1), Μέρα μεσημέρι (ΕΤ 1), Αντιστάρ (STAR), Δελτίο ταυτότητας (SEVEN), Μαύρο πρόβατο (EXTRA),και Η δική σου ευκαιρία (ALPHA).
Ήταν παρουσιάστρια σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Ράδιο-Ωμέγα.
Ήταν πρώτη φορά υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2004, με την Νέα Δημοκρατία και ήταν με 12.895 ψήφους. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 εκλέχτηκε τρίτη σε ψήφους στο Νομό Αχαΐας με τη ΝΔ.
Τον Οκτώβριο του 2002, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, με τον συνδυασμό Φλωράτος για σύγχρονη πόλη.

Γιατί να ψηφίσω τη Νατάσα Ράγιου;
Γιατί έχω συμπεριφερθεί ειλικρινά όσα χρόνια βρίσκομαι ενεργά στο προσκήνιο. Δεν υπήρξα στερεότυπη, ξύλινη και πολιτικός με την παλαιοκομματική έννοια. Τους μιλώ πάντα από καρδιάς, βοηθάω όπου μπορώ και το ξέρουν. Θεωρώ ότι αυτή την συμπεριφορά καλούνται να αξιολογήσουν οι ψηφοφόροι σε αυτές τις εκλογές.
Οι συμπολίτες μου με γνωρίζουν και μπορούν να αντιληφθούν την διαφορά. Πιστεύω ότι έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, προτιμώ όμως να μιλήσουν οι ίδιοι και να επιλέξουν, παρά να μιλώ εγώ για το εαυτό μου.
Ποιό το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου;
Ή προχωράμε μπροστά και παλεύουμε με πίστη για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ή μένουμε πίσω και βυθίζουμε τη χώρα σε πεδίο ακυβερνησίας.
Οι πολίτες θα πρέπει να ψηφίσουν με ψυχραιμία και όχι με θυμό. Νομίζω ότι, παρά τις διαφορετικές απόψεις, το διακύβευα είναι αν, από την Βουλή που θα προκύψει, η λέξη «λαμόγιο» θα πάψει να ταυτίζεται με την λέξη πολιτικός.
Ποιά θεωρείς τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
Ότι μπορώ και κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και εισπράττω εκτίμηση από το σύνολο των συμπολιτών μου, ανεξαρτήτως πολιτικών χρωμάτων . Είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορεί να νοιώσει ένας πολιτικός, ιδιαίτερα σε εποχές ισοπέδωσης και απαξίωσης της πολιτικής.
Ιεράρχησε τα σημαντικότερα προβλήματα της περιφέρειάς σου
Ανεργία, μεταναστευτικό, εγκληματικότητα, μεγάλα έργα ανάπτυξης, αποκατάσταση σεισμοπλήκτων και πυρόπληκτων.
Ενώ οι πολίτες φέρονται (σύμφωνα με τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων) να είναι υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι δεν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και θα ξαναοδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, σε πιθανή περίπτωση μη αυτοδύναμης κυβέρνησης. Συμφωνείς με τη στάση του κ. Σαμαρά;
Δεν στέκομαι στις δημοσκοπήσεις γιατί το στοιχείο που κατά τη γνώμη μου θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι η μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων. Αυτοί θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή Κυβέρνηση και θέλω πιστεύω ότι θα την έχει στις 7 Μαΐου. Η αυτοδυναμία, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι απαραίτητη όχι για λόγους κομματικούς αλλά για εθνικούς. Ζήσαμε μέχρι σήμερα τις παθογένειες του συστήματος των Κυβερνήσεων συνεργασίας και τα αποτελέσματα ήσαν ολέθρια: Αγκυλώσεις και ολιγωρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολιτικές δυνάμεις δεν πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους για το καλό της χώρας. Αλλά πρωτίστως θα πρέπει η Κυβέρνηση του τόπου, να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις γρήγορα. Δεν έχουμε αυτή την ώρα περιθώρια για πειράματα.
Ποιό είναι το μότο σου;
Δυο :
-Είναι προτιμότερο να είσαι αληθινός και αξιοπρεπής παρά βουλευτής.
- Οι άνθρωποι χωρίζονται σε απαισιόδοξους και αισιόδοξους. Οι απαισιόδοξοι έχουν δίκιο αλλά οι αισιόδοξοι θα αλλάξουν τα πράγματα .
Πώς φαντάζεσαι την 7η Μαΐου;
Ηλιόλουστη και ελπιδοφόρα
Άνεργος-Δυσαρεστημένος (από την πολιτική που άσκησε και η ΝΔ)-Αγανακτισμένος-Αναποφάσιστος-Απολυμένος-Φοβισμένος πολίτης μπρος σε ένα αβέβαιο μέλλον-Απέχων ενσυνείδητα από την εκλογική διαδικασία. Διαφορετικές περιπτώσεις, που συναθροίζουν όμως μια πλειοψηφία με κοινά χαρακτηριστικά και προμηνύουν (τουλάχιστον δημοσκοπικά) μια εκλογική συμπεριφορά καταψήφισης των δύο μεγάλων κομμάτων. Πώς τους πείθεις ν΄ αλλάξουν γνώμη;
Νομίζω ότι ήδη έχουν αρχίσει να αλλάζουν γνώμη. Και σε ότι αφορά τη ΝΔ, είμαι βέβαιη ότι αυτό ισχύει. Για το ΠΑΣΟΚ επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω.
Ας κάνουμε όμως μία υπόθεση εργασίας και ας πούμε ότι ένας συμπολίτης μας θέλει να τιμωρήσει. Τι ακριβώς του προτείνουν εκείνοι που μπορεί να επιλέξει για να τιμωρήσει το υπόλοιπο σύστημα; Δεν έχω ακούσει καμία ουσιαστική πρόταση για την έξοδο από την κρίση.
Ποιό το πολιτικό σου πρότυπο;
Ο Κώστας Καραμανλής
Υπάρχει μια εικόνα από αυτή τη νέα σου προεκλογική εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσεις;
Είναι πολλές και όλες χαρακτηρίζονται από απελπισία ανθρώπων που δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει κι αν θα έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους . Θα πω μόνο μια: Ένας συμπολίτης μου που μπήκε σ' ένα κρεοπωλείο στο Αίγιο και ζήτησε 3 ευρώ κιμά..

31 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τρίτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω
    απ'τα επίπεδα του 20% κι ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),
    θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες
    για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NATASA SE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΟΠΩς ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ.
    ΑΝΤΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
    ΑΝΤΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "- Ποιό το πολιτικό σου πρότυπο;
    - Ο Κώστας Καραμανλής"


    AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ


    ...........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχουν και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ........απο σένα παΣΤΟΚΕ εθνικοσοσιαληστη.
    Κουτούτσικε φορέα AIDS.


    Απίστευτη γελοιοποίηση Τέρενς Κουίκ (και Καμμένου): Τον δουλεύουν για "ηλιθιογόνα αέρια" και αυτός νομίζει ότι βρέχει!!!

    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρι ψηλά, όσον αφορά το IQ του Τέρενς Κουικ ο οποίος είναι πρώτος στο Επικρατείας των ΑΕροψεκασμένων, είναι εκπρόσωπος τύπου και είναι ο άνθρωπος που γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι θα κλείσει φυλακή όσους έφαγαν λεφτά... εκτός από τον εαυτόν του που δεν θα απολογηθεί σε κανέναν για τα 56.000 ευρώ που του χάρισε ο Κοντός προκειμένου να κάνει τον αργόμισθο Διευθυντή του Agrochannel...

    Διαβάστε για να δείτε το πόσο χαμηλού νοητικού επιπέδου είναι ο άνθρωπος που επιβιώνει στην Ελλάδα και μας λέει ότι θα μας βγάλει από την κρίση που φτάσαμε και με τη συμμετοχή του:
    face..tweet...

    (Διαβάστε το διάλογο από πάνω προς τα κάτω... Φαντάζομαι την έκπληξη στο πρόσωπο του Sotiris Katselos όταν θα διάβασε την απάντηση του ΑΕροψεκασμένου... θα ήταν τέτοια που αναγκάστηκε να του επισημάνει ότι κάνει πλάκα)

    Φυσικά τα ίδια λέει περίπου και ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων


    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ
    Τοσο χαζο κομμα δεν υπηρξε ποτε!
    ΑΕροψεκασμένοι πραγματικά

    θα μας πει κανενας ΑΕροψεκασμενος που θα βρει λεφτα ο Καμμενος ?
    Η ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ?

    Το κομμα Καμμενου αποτελει την προσωποποιηση του λαικισμου.
    Η χυδαιοτητα των τρολ του σπαει τα κοντερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πας να γαμηθείς ξεφτιλισμένη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς δηλαδή ασκείτε λογοκρισία στο μπλογκ...όπου σας βολεύει αφαιρείτε τα σχόλια...ίσως κάποια άλλη κυρία πρωϊνή που είχατε αναρτήσει τη χαζομάρα της τσαντίστηκε με τα καθώς πρέπει και λιγότερο με τα χυδαία...δύο μέτρα δύο σταθμά και μετά, ελευθερία του λόγου σού λέει...για την εικονιζόμενη εδώ δεν έχω να πω κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΥΠΟΨΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠOIOI EINAI OI ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗ ΧΑΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ .ΨΕΜΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΨΕΜΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ
    ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΕΙ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΘΑ ΠΑΣ .ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ..ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.ΕΣΥ ΕΠΑΘΕΣ ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αλλά...Είπαμε: Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη)
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:
    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...
    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του.. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +
    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.
    ____________________________
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ....το γουρούνι με κοστούμι..



    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
    _______________________________________
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
    κανταϊφική ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ..ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ(ΠΟΛΙΤΙΚΑ)..ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΣΟ-ΒΑΖΕΛΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ» ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    και... ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!
    ΟΙ «ΦΤΩΧΕΣ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!

    Ο Βενιζέλος παίζει το κεφάλι του στον ντορβά με την αρχομανία πού έδειξε να γίνει τώρα Πρόεδρος του Πασοκ.Βλέπει - και δεν μπορούν να το κρύψουν τα ΜΜΕ - ότι έχει χάσει κατα κράτος την μάχη των εντυπώσεων έναντι του Σαμαρά...!!!
    Στις συγκεντρώσεις Σαμαρά κυριαρχούν τα νιάτα, η δύναμη, ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση της νίκης με πρωταγωνιστή την ΟΝΝΕΔ..

    Στον Βενιζέλο κάτι κουρασμένοι και άνευροι άνθρωποι πού δεν είναι διατεθειμένοι ούτε τα χέρια τους να σηκώσουν, γιά να χειροκροτήσουν..
    Έτσι εσπευσμένα κάλεσε στη Ιπποκράτους σύσκεψη γιά να διαπιστώσει
    τις... προθέσεις των «κορυφαίων» του Κινήματος, γιά την επόμενη ημέρα...

    - Λέτε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι ο πιό... «βραχύβιος» αρχηγός κόμματος;;;

    αλλά...Είπαμε: Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη)
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:
    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...
    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του.. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +
    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.
    ____________________________
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ....το γουρούνι με κοστούμι..



    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
    _______________________________________
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
    κανταϊφική ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.2Ο ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
    ΣΟΥ'ΧΩ ΜΑΝΤΑΤΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
    3Η Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.
    4ο ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.
    ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ
    ΛΥΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ;
    ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΣ
    ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΤΕ ΤΗ ΖΩΗ!!
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΤΣΙ;
    ΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ....
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ $%$^%&^&&&,

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ,

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ
    (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΑ).

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ...
    ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ευχαριστώ
    για την πολλαπλή επιβεβαίωση
    ΜΙΣΘΟΦΟΡΕ

    Α
    Λ
    Η
    Τ
    Η

    ΠΑΣΟΚΕ - ΚΑΝΤΑΪΦΙ

    ///////////////////////////


    .Είπαμε: Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη)
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:
    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...
    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του.. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +
    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.
    ____________________________
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ....το γουρούνι με κοστούμι..



    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
    _______________________________________
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
    κανταϊφική ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΗΦΊΖΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΎΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΏΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΏ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ


    Γνωστός επιχειρηματίας αναταλλακτικών αυτοκινήτων, 50 ετών, αυτοκτόνησε μέσα στην αποθήκη του μαγαζιού του στην πόλη του Πύργου. Του Πύργου που άφησε στην τύχη του η ξεφτυλισμένη κυβέρνηση του Τζέφρι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο άνδρα βρήκε κρεμασμένο με θηλειά έντρομη η ηλικιωμένη μητέρα του.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πύργου Κοσμά Αλεξίου ο θάνατος του άτυχου άνδρα επήλθε πριν από 4-6 ώρες περίπου από τις μεσημεριανές ώρες. Μέσα στην αποθήκη του καταστήματος του, πέρασε σχοινί από μεταλλική βέργα-σιδηροκατασκευή και χρησιμοποιώντας ένα σκαμνί, απαγχονίστηκε. Τα αιτία της πράξης έχουν σ΄χεση με οικονομικό στραπάτσο.

    Ένας ακόμα άτυχος αυτόχειρας στη σκιά του μνημονίου. Τραβάτε να τον δείτε πολιτικοί των μπαλκονιών και της ρεμούλας. Δεν πάει καλά η κατάσταση. Φεύγουν άνθρωποι τζάμπα. Και οι επιχειρηματίες και οι τραπεζίτες το γλεντάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!
    ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΡΙΤΗ ΤΗ ΝΔ,
    ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολυ κοντα στην παρακρουση εισαι φιλαρακο, πεμπτοι-εκτοι ερχονται οι καμμενοι ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.52 ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ
    ΘΛΙΒΕΡΕ ΒΛΑΚΑ!
    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΗΜΕΝΕ...
    ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.
    ΤΑ %^^%^&&& ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!!!
    ΕΓΩ ΜΑΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!!!
    ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!!!!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΦΆΤΕ ΜΠΟΥΤΣΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΜΆΛΙΑ!!!! ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΛΕΣ

    Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τον ΑΔΩΝΗ στο Περιστέρι .


    Πάλι έφαγε πόρτα ο Άδωνης στο Περιστέρι για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε 8 μέρες , που το φυσάει και δεν κρυώνει ! Μετά το κάζο που έπαθε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου είπε να επαναλάβει το εγχείρημα για άλλη μια φορά και επέλεξε να μιλήσει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου όπου φρόντισαν να κάνουν μεγαλύτερη κινητοποίηση από την προηγούμενη φορά . Μάταια όμως...τον έγραψαν κανονικά οι Περιστεριώτες και πήγαν κάπου 40 όλοι κι όλοι και από αυτούς οι μισοί ήταν από άλλες περιοχές , χώρια ότι πολλοί τσαντίστηκαν γιατί τους έστησε κάπου μιάμιση ώρα .Είχε πει στις 6 και ήρθε στις 7:30, για τόσο συνέπεια μιλάμε !!! Το ωραίο είναι ότι δεν μπόρεσε να μαζέψει ούτε τους κομματικούς του Περιστερίου με αποτέλεσμα από χτες το βράδυ να το συζητάνε όλοι στο Περιστέρι και να έχει πέσει το γέλιο της αρκούδας . Ότι και να λέμε αυτό δείχνει περίτρανα ότι οι περισσότεροι τον θεωρούν ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία , τώρα γιατί δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος , τι να σας πω...μόνο ο Ύψιστος ξέρει !!!

    ΠΗΓΗ http://www.pitsounicity.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το πρόβλημα 12.11 είναι ότι έχουν αρχίσει να βλέπουν ως ξένο σώμα στη
    ΝΔ και τον Σαμαρά.Χαχα!
    Θα γελάσουμε πολύ από Δευτέρα.
    Θα μαλλιοτραβηχτούνε μέχρι τελικής πτώσεως τα σούργελα.
    Εννοείται ότι και στο κόμμα του χοντρού,τα ίδια γίνονται.
    Την Κυριακή τελειώνουν και οι 2 τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!
    ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΖΩΑ,
    ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12.00

    Δεν ξέρω τι κάνει ο Καμμένος,αλλά... ψιτ...μάθε κάτι...
    Ο Σαμαρούλης αυτή την ώρα που μιλάμε είναι δεύτερος και ίσως τον περάσει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τρίτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω
    απ'τα επίπεδα του 20% κι ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),
    θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες
    για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΄Εργο Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος του κ. Σαμαρά, είναι η απίστευτη τραγωδία που ζει η Ελλάδα, με τον εκτροχιασμό της οικονομίας το 2009, που για να διορθωθεί θα περάσουν πολλά χρόνια και έρχεται τώρα η Ν.Δ. και πουλάει... τρέλλα ότι η ίδια είναι η λύση στο πρόβλημα! Η Ν.Δ. δημιούργησε το πρόβλημα! Είναι το πρόβλημα! Και το γεγονός ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων μας δείχνει και την γιαλαντζί αξιοπιστία της! Πως τολμά αλήθεια και ζητά να την ξαναψηφίσουμε? Τι θράσσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όποιος αρχηγός από τα δύο κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μου υπογράψει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ επικυρωμένη νόμιμα, ότι θα εφαρμόσει ότι υπόσχεται προεκλογικά τότε θα ψηφήσω το κόμμα του. Ο μοναδικός όρος μου είναι ότι σε ενδεχόμενη αθέτηση των υποσχέσεών του να δεχθεί την παραχώρηση όλων των περιουσιακών του στοιχείων αυτού και των συγγενικών του προσώπων (ακίνητα και μετρητά) στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Εάν είναι σίγουρος γι΄αυτά που υπόσχεται δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνει. Σκεφτείτε το ΟΛΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3.01

    ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ,
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ.ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ.
    ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτο το βουρλο θα βγει βουλυτινα οταν ο κωστακης ξαναγινει πρωθυπουργος. Τον αιωνα τον απαντα. Αντε μωρη χαμουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ..ΤΩΡΑ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σώσατε τον πλανήτη (λέμε!) και όχι τους Έλληνες! @#$@#$

    Μία κυβέρνηση, που κυβέρνησε(;) με σύνθημα την πράσινη ανάπτυξη, που έδωσε δισεκατομμύρια ευρώ για την προστασία του πολίτη από το διοξείδιο του άνθρακα (sic) και θυμήθηκε (ο κος Λοβέρδος δηλαδή) λίγες μέρες μόλις πριν τις εκλογές να ….
    δώσει μόλις λίγες χιλιάδες(;) ευρώ για την προστασία του πολίτη από το AIDS!

    Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν κε Παπανδρέου να κάνετε τους ελέγχους αυτούς στην ώρα τους;

    (Αλλά σας άφηνε το λεφτά υπάρχουν και η πράσινη ανάπτυξη.. να κάντε ελέγχους στα μπουρδέλα)..



    Και θέλετε και ψήφο την Κυριακή έτσι;
    Ανίκανοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...
    17,5% ΤΟ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ!

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τετάρτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση