GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το «νέο Κέντρο»;...

Από τον Παύλο Παπαδόπουλο Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται στο «νέο Κέντρο», είτε αυτό αρέσει είτε δεν αρέσει σε όσους δυσκολεύονται να συμβιβαστούν μ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται στο «νέο Κέντρο», είτε αυτό αρέσει είτε δεν αρέσει σε όσους δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με την κατάρρευση του ΠαΣοΚ και της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συνεχίζεται μετεκλογικά. Γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βιάζεται να κυβερνήσει. Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι η ενδεχόμενη «ενσωμάτωση» του κ. Τσίπρα σε ένα οικουμενικό σχήμα του ΠαΣοΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη συρρίκνωση και την ανυποληψία με κύριους ωφελημένους τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τη Χρυσή Αυγή.
Πιστεύουν ότι η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξει στη νέα αφαίμαξη 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και στις ομαδικές απολύσεις δεκάδων χιλιάδων δασκάλων, αστυνομικών, καθηγητών και γιατρών που αναγκάστηκαν να υπογράψουν οι κκ. Βενιζέλος και Σαμαράς είναι μια άρνηση που ίσως προστατεύει την ίδια τη Δημοκρατία. Η ΝΔ, το ΠαΣοΚ και η ΔΗΜΑΡ δεν έχουν πολλές δικαιολογίες. Διαθέτουν 168 βουλευτές και αν πίστευαν ότι η επιβολή μιας πολιτικής που συνδυάζει την πιστωτική ασφυξία με την οδυνηρή λιτότητα θα ήταν αρκετή για την αποφυγή μιας βίαιης επιστροφής στη δραχμή τότε θα είχαν το σθένος, την αποφασιστικότητα, αλλά και την υποχρέωση να σχηματίσουν κυβέρνηση άμεσα.
Αφενός όμως δεν το πιστεύουν και αφετέρου φοβούνται. Δεν πιστεύουν ότι θα πετύχουν οτιδήποτε πέρα από την αύξηση της ανεργίας και την καταστροφή της οικονομίας και γι' αυτό φοβούνται ότι στις διαδηλώσεις του Ιουνίου για τον «κοινοβουλευτισμό εορτασμό» του νέου Μεσοπρόθεσμου το πλήθος των αγανακτισμένων μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση της κυβέρνησης. Χρειάζονται λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί νομίζουν ότι μόνο έτσι μπορούν να καθυστερήσουν για άλλους έξι μήνες την κοινωνική έκρηξη. Ελπίζουν ότι ώσπου να έρθει η σειρά του «κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ» να βυθιστεί στην ανυποληψία θα έχει αλλάξει η ευρωπαϊκή πολιτική και ξαφνικά θα ρέουν οι επενδύσεις, οι εργαζόμενοι θα ξαναβρίσκουν δουλειά και οι τράπεζες θα ξαναδίνουν «διακοποδάνεια». Βεβαίως, ας μην είμαστε δογματικοί. Δεν είναι σίγουρο ότι έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να σκεφτεί αρκετά προτού αρνηθεί οριστικά τη συμμετοχή ή την ανοχή του σε μια κυβέρνηση συνασπισμού.
Ωστόσο, όπως εκτιμούν όλο και περισσότεροι οικονομολόγοι, χωρίς την εκτύπωση χρήματος στην ευρωζώνη δεν θα υπάρξει ανάπτυξη, αλλά αντίθετα η ύφεση θα αυξάνεται όσο διευρύνονται οι περικοπές στους εθνικούς προϋπολογισμούς. Σε κάθε περίπτωση όμως, η πολιτική της ΕΚΤ σαφώς δεν εξαρτάται από την «ανοχή» του κ. Τσίπρα στους «τρεις». Παράλληλα, οι «τρεις» θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να αποφύγουν νέες εκλογές αφού η συντριβή τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Οπότε δεν έχουν άλλη επιλογή από την ανάληψη του ρίσκου να σχηματίσουν κυβέρνηση με τους 168 βουλευτές τους. Μπορεί πράγματι να πετύχουν τους στόχους τους, να σώσουν τη χώρα και να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά από το κέντρο στο άκρο της πολιτικής σκηνής.

26 σχόλια

  1. θα χρειαστουν δυο ακομα εκλογικες αναμετρησεις,αλυγιστος και ψυχραιμος λαος,και αντοχη στη φτωχεια.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ .ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΌΓΕΣ .ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι η παγκοσμια οικονομια ΦΟΥΣΚΑ;!
    1-Πως γίνεται το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία να έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς και αυτοί να ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα να έρχονται να σώσουν εμάς;
    2-Πως μπορει το Αφγανιστάν, με 50 χρονια πολέμους, να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ χρέος, τη στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να «ξετινάξει» μία χώρα;
    3-Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% τη στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;
    4-Πως μπορει στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (εδω και 10 χρονια) να παιρνει 2000 ευρώ μισθό, όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;
    5-Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μη χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές; (Προσέξτε τώρα τι «έπαθε» εκεί φιλος που μετακομισε πριν δυο χρονια:
    α) Έπιασε δουλειά σε κουζίνα εστιατορίου σαν ανειδίκευτος και έπαιρνε 2.500 ευρώ τον μήνα μισθό!
    β) Μετά τρεις μήνες στη δουλειά δήλωσε ότι ήταν «ψυχικά κουρασμένος» και του έδωσαν αμέσως άδεια 15 ημερών!
    γ) Τώρα είναι άνεργος (με τη δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ εκεί που δούλευε!) και για δύο χρόνια παίρνει 1700 ευρώ τον μήνα!)
    6-Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13,5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ,) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;!
    7-Πως μπορει ολος ο πληθυσμός της γης να χρωστάει το 98% των χρημάτων του;!
    8-Ποιοι (τελος παντων) έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;
    9-Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;

    Τελικά, μήπως απλα η παγκόσμια οικονομία είναι μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ, ΤΟΥς ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥς, ΦΙΛΟΥς ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΓΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το όνειρο... του !!

    Ο Τσίπρας καλείται πλέον να εξηγήσει τον… τρίτο δρόμο προς τον σοσιαλισμό της δραχμής και την μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα αφρικανικού τύπου. Η άτακτη χρεοκοπία η οποία άρχισε να πλανάται πλέον πάνω από το κεφάλι της Ελλάδας δεν φαίνεται να πτοεί τον αρχηγό Αλέξη.
    Μεθυσμένος… από τις δημοσκοπήσεις που βγάζουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα σε ενδεχόμενες επαναληπτικές εκλογές, συνεχίζει να τραβάει το....σχοινί παίζοντας με το μέλλον της χώρας.

    Μέχρι και ο πολιτικός πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ο Αλέκος Αλαβάνος ξεσπά εναντίον του καταλογίζοντας του υπέρμετρη αλαζονεία και επισημαίνει με νόημα ότι «Η Αριστερά οφείλει να πει στην κοινωνία πως έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με μια επώδυνη διαδικασία».
    Η αδιαλλαξία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ έχουν οδηγήσει ως τώρα σε αδιέξοδο τις συνομιλίες και όλα τα μάτια του κόσμου είναι και πάλι στραμμένα στην Ελλάδα και στην ύστατη προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύντροφοι & συντρόφισες
    και Νέα υπηρεσία από τον ΣΥΡΙΖΑ!
    ____________________________________________________
    Μια νέα υπηρεσία πρόσθεσε στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ
    προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

    Δείτε την:
    Για το ποσό που θέλεις να σου κατάσχουν στείλε GLEZOS (κενό) τον αριθμό λογαριασμού σου και αποστολή στο 1945.

    Πληροφορίες ότι η νέα αυτή υπηρεσία θα γυρίσει ακόμα και όσους εργάζονται στο 1945...
    ελέγχονται ως κακόβουλες και διακινούνται από τους γνωστούς φασιστικούς κύκλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαζεψτε τους μαϊντανους απο τα καναλια εκτιθεσθαι κυριοι του ΣΥΡΙΖΑ γιατι υπαρχει και πιο ΑΡΙΣΤΕΡΑ και πιο καθαρα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκατα στο Παγκαλο14 Μαΐ 2012, 11:30:00 π.μ.

    Είναι η τρίτη αυτοκτονία το τελευταίο 4ημερο στη Βοιωτία...
    Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες στη Στερεά Ελλάδα, με την Βοιωτία και την Εύβοια να καταγράφουν τις περισσότερες, από τους 5 νομούς της Στερεάς.

    Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, χθες το πρωί στην Αλίαρτο, ένας 51χρονος οικογενειάρχης, βγήκε από το σπίτι του και πήγε σε διπλανό οικόπεδο, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Στις 07:30΄ τον βρήκε η γυναίκα του, που τον αναζητούσε και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 51χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα προσωπικά προβλήματα τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά ποιός θα λύσει το...Τσιπριακό ;

    "Μετά το Κυπριακό, βρήκαμε το Τσιπριακό",
    "Αν το Τσιπριακό κρατήσει όσο το Κυπριακό, τότε άστα να πάνε!"
    Τέτοια και πολλά άλλα σχόλια γράφονται σε Twitter και Facebook.

    Η νεα λέξη Τσιπριακό, έμπνευση των τουιτερόπληκτων και facebookόπληκτων της χώρας σε κάνει να γελάς με την εξυπνάδα, αλλά και να θλίβεσαι για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.

    Και πολλές φορές μια λέξη είναι πιο δυνατή από άλλες χιλιάδες λέξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζων,

    Γέρνεις. Μήπως τον παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΚΕΕΔΕΣ ΚΡΘΦΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ?
    ...ΙΣΩΣ !!!!


    στα ΣΚΟΠΙΑ - "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
    πήγε μες την τρελλή χαρά
    ο ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ-ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.



    ΓΙΟΥΦΤΟΙ του Σύριζα, απάτρηδες
    Απάτριδες Λαθρο-λάγνα αχόρταγα απο πίσω, τομάρια. ______

    Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε στο κέντρο των Σκοπίων...

    "Η νεολαία του Συνασπισμού διαδήλωσε στο κέντρο των Σκοπίων
    *Για το δικαίωμα της ΠΓΔΜ να χρησιμοποιεί την ονομασία "Μακεδονία"(!)
    * Το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού.. !!
    * Την επιστροφή πολιτικών προσφύγων απ'την Πγδμ..
    * Την αναγνώριση "μακεδονικής" μειονότητας στην....Ελλάδα κλπ."

    (Greece Salonika 18/5/'08)


    Καλή η... αντιμνημονικακή ρητορική ακόμα καλύτερη η προώθηση του κ.Τσίπρα περίπου ως νέου .."Ανδρέα Παπανδρέου του '81" αλλά για να έχουμε σφαιρική εικόνα και ολοκληρωμένη άποψη καλό θα ήταν να ακούσουμε κάποτε τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και στα εθνικά θέματα.
    Mη θεωρηθεί πως θέλουμε να πλήξουμε το Συνασπισμό ή πως παίζουμε κάποιου είδους παιχνίδι τώρα που η αριστερά είναι ένα βήμα πριν τη δημιουργία δικής της κυβέρνησης.

    Απλώς ως δυνητικοί ψηφοφόροι του κ.Τσίπρα απαιτούμε να γνωρίζουμε τις απόψεις που πρεσβεύει -και- σε όλα τα Εθνικά θέματα..
    Άλλωστε οι επιπτώσεις απ΄τη στάση που θα κρατήσει η επόμενη κυβέρνηση στα Εθνικά θέματα ίσως να διαρκέσουν περισσότερο ...ακόμα και απ'την οικονομική κρίση.

    ** Θυμηθείτε τι ακριβώς συνέβει στις 18/5/2008 στα Σκόπια πατώντας εδώ:
    http://greece-salonika.blogspot.com/2008/05/sugababesdeutsche-telecom.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στάσιμος ο συριζα,
    καταρρέουν πασοκ, ανεξάρτητοι έλληνες, χ.α, δημ.αριστερά, κκε, λόγω ακυβερνησίας.
    Δεν θα έχουν ούτε τους μισούς βουλευτές από σήμερα.
    εξαφανίζονται λαος, δησυ, μάνος, δημιουργία ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στάσιμος ο συριζα,

    Σκύψε λίγο και θα δεις πόσο στάσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

    Α.Ε. τυχοδιωκτική
    ΑΕροψεκασμένων.

    + ομαδικαί ψήφοι..Δώρο μία πετρελαιοπηγή

    + κατά μόνας..Ένα τάνκερ


    τριεεεέχτιιεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. +

    την δική μας την μιζέρια που μας περιμένει...μέτρα

    Μ Α Λ Α Κ Ο....ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ πρακτοράκο
    ____________________________
    ΙΣΟΤΙΜΙΑ χρεοκοπημένης ΔΡΑΧΜΗΣ
    στην ..καλύτερη
    1.500 δρχ = 1 ευρω.
    _____________
    όχι των αλλων. !!!


    Πρακτοράκο ώραία σύγκριση
    την σκέφτηκες πολύ μόγγολε
    απο το Καζακτσάν

    και μην παραμυθιάζεσαι ότι θα τρώς απο τον κάδο σκουπιδιών

    Γιατί αν ξεβρακωθούμε με πληθωριστικό νόμισμα
    χρωστόντας σε όλον τον Πλανήτη Γή
    ΗΛΙΘΙΕ

    ούτε σκουπίδια δεν θα υπάρχουν στους κάδους.

    ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ
    και όσο έχουν και ρεύμα ακόμη
    σύντροφε απο την Γεωργία του Κακιασβίλι

    ΜΑΛΑΚΑ...εε μαλακισμένε Μ Α Λ Α Κ Α
    ΣΚΟΥΠΙΔΙ μολυσματικό ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ



    ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SIΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    Ζ Ω Η ΣΑΣ...
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ.
    ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΛΠ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
    σε μία χρεοκοπημένη και
    πτωχευμένη χώρα
    ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ 9 ΑΠΌ ΤΙΣ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΩΝ..ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ

    + θυμήσου τον Δεκέμβρη και τις φωτιές παντου στην Ελλάδα και τους νεκρούς Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενα μέρος απο τους "τζάμπα" Ελληνες που είχαν μαγευτεί στις προηγούμενες εκλογές απο το "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" είναι αυτοί που τώρα σπρώχνουν την αμήχανη άμαξα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ενα 34% παραμένει, όχι αναποφάσιστο αλλά, CONFUSED.
    Το τι μας αρέσει και το τι θέλουμε και απαιτούμε σαν λαός δεν έχουν καμία σχέση με το τι πραγματικά μπορούμε να έχουμε.
    Κάποιος σοφός άνδρας είχε πει στο παρελθόν "αν θέλετε να τιμωρήσετε τους Ελληνες αφήστε τους μόνους τους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ
    ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ 1Η ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στις 18 Ιουνίου δεν θα έχει το πασοκ ούτε τους μισούς βουλευτές εκεί, γιατί
    1) έρχεται το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012 στους λογαριασμούς, ενώ
    ξέρεις ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν 1, 5 εκατομμύρια άνθρωποι, αυτό
    του 2011
    2) Άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει επιστροφή με τα νέα τεκμήρια και τα μειωμένα αφορολόγητα, αλλά τους έρχεται να πληρώσουν και φόρους 500 , 1000 και άνω ευρώ, εκεί που πέρσι δεν πλήρωναν, αλλά έπαιρναν επιστροφή !
    3) Έρχονται οι αναδρομικές μειώσεις σε συνταξιούχους τον Ιούνιο, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ενιαίο φτωχολόγιο, έχουν χάσει από 500 έως 1.500 ευρώ το μήνα.
    4) Αυξάνεται ραγδαία η ανεργία, ενώ σε λίγες μέρες καταρρέουν οι κλαδικές συμβάσεις και έρχονται νέες μειώσεις παντού.
    5) Η αγορά δεν κινείται, ο τουρισμός δεν κινείται, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο κ. Βενιζέλος και όλα τα σπίτια δεν έχουν ρευστό, αλλά αντιθέτως ξοδεύουν τις καταθέσεις για να πληρώνουν φόρους, έκτακτες εισφορές και χαράτσια
    6) Έρχονται και οι παλιοί φόροι στα ακίνητα, οπότε η πλειοψηφία του 13, 1 % που ψήφισε πασοκ θα αλλάξει κόμμα, μη αντέχοντας αυτή τη φορολαίλαπα. Σάπισε την Ελλάδα, σάπισε το κόμμα, σάπισαν οι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πανικός σττους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημ. Αριστεράς και στη Χ.Α λόγω μεγάλης πτώσης των ποσοστών, αφού υπάρχει πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο μυαλό των ψηφοφόρων.
    Υπολογίζεται ότι θα μείνουν οι μισοί από τους σημερινούς βουλευτές των παραπάνω κομμάτων, αν γίνουν εκλογές.
    Επίσης, ακόμα κι αν κάνουν ένα κόμμα Ντόρα και Μάνος, δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσουν το 3%, αφού οι κεντρώοι και κεντροδεξιοί ψηφοφόροι θα στραφούν μαζικά στη ΝΔ, για να μην πάρει το μπόνους των εδρών ο ΣΥΡΙΖΑ και καταρρεύσει η οικονομία της χώρας.
    Τα έσοδα τον Απρίλιο πάνε χάλια, έχουν πέσει στο μισό, το Χρηματιστήριο λόγω αστάθειας καταρρέει, οπότε άλλοι δύο μήνες προεκλογική, θα οδηγήσουν σε οικονομική κατάρρευση, αλλά και σε εκλογική εξαφάνιση των κομμάτων πασοκ, ανεξ.ελληνων, κκε, δημ.αριστερά, χ.α. και φυσικά όσων έμειναν εκτός βουλής ( λαος, δησυ, δράση, δημιουργία ξανά ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολλα τα λεφτα Αλεξη...!!!
    Πολλα τα πολιτικα οφελη...!!!
    Πολλες και οι ...συνιστωσες Αλεξη μου....
    Πολλα τα λεφτα απο τη γνωστη πρεσβεια...στη Βασ. Σοφιας..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το 95% του ΣΥΡΙΖΑ είναι δημόσιοι υπάλληλοι και εάν διαβάσετε τους συμμετέχοντες στον συνασπισμό τους θα εκπλαγείτε…από αφτους κανένας δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ στην αγορά. ..όλοι περιμένουν την πρώτη του μήνα να τους πληρώσει το δημόσιο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΑ'ΘΕΛΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!

    Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ.

    ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΟΤΙ ΤΟ 20% ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ,
    ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ 15%.

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 15% ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση