GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα άκρα δεν δίνουν λύση στα προβλήματα»

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται στην Πάτρα μετά τη δολοφονία συμπολίτη μ...

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται στην Πάτρα μετά τη δολοφονία συμπολίτη μας από εγκληματικά στοιχεία παρανόμων μεταναστών και την υποκίνηση βιαιοτήτων από τη Χρυσή Αυγή και ομάδες αριστεριστών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα άκρα –παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους- δεν δίνουν λύση στα προβλήματα. Υποκινώντας την ανομία, τη βία και το χάος, δημιουργούν περισσότερους κινδύνους. Και διχάζουν την κοινωνία.
Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και όσοι, με πρωτοπόρο το ΣΥ.ΡΙΖ.Α, θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες.
Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η λαθρομετανάστευση εξελίσσεται σε ασύμμετρη απειλή, να υπόσχεται “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του”, δηλαδή, μαζική νομιμοποίηση. Είναι περίεργο να μιλά για αποστρατικοποίηση του Λιμενικού Σώματος. Και είναι, τουλάχιστον, προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1 εκατ. ανέργους να υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας “σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία” σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες, “ώσπου να βρουν δουλειά”.
Οι θέσεις αυτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α προκαλούν όλους τους Έλληνες. Και αποδεικνύουν, άλλη μία φορά, ότι είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι και στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών».

9 σχόλια

  1. se ligo tha mas kybernoun aristeristes.
    terma o patriotismos, terma tà ethnika themata, terma ta mat i astinomià o stratos,,ekklisià,ola komena apo 18 iouni.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ___________________________
    Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

    coyoteΠαράδειγμα # 1035

    Ο Αλέξης Τσίπρας εχθές στην Γερμανία σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε είπε για την Τρόικα:
    "Τα μέλη της είναι συχνά πιο συζητήσιμα, από ότι οι εκπρόσωποι της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας"

    Λίγο καιρό(7/2/2012) πριν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ (video στο 11.35) είχε πει:

    "Εμείς την Τρόικα θα την απελάσουμε από την χώρα. Θα την απελάσουμε γιατί είναι επικίνδυνοι αυτοί οι άνθρωποι. Είναι κάτι υπαλληλίσκοι δεύτερης κλάσης και δεύτερης γραμμής.

    http://epikairo.gr

    _________________________________________
    Φωτιά και λαύρα ορισμένοι "Ελληναράδες"!!!

    Εμείς (ρε...) δεν είμαστε το ίδιο (εδώ και κάμποσο διάστημα...) με τους άλλους , τους... κακούς.

    Εμείς (ρε...) θα σας σώσουμε (χρεοκοπήσουμε εννοεί...) αληθινά και όχι ψεύτικα και συντεταγμένα ...

    Εμείς (ρε...) όταν λέμε για πάντα (περίπου...) εννοούμε μέχρι να αλλάξουμε γνώμη ...

    Εμείς (ρε...) θα είμαστε οι "ρυθμιστές" είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους ξένους σατράπηδες...

    Εμείς (ρε...) θα ξυπνήσουμε τον λαό ώστε να διαπιστώσει ότι μόνο εμείς είμαστε Αληθινοί Επαγγελματίες της πολιτικής και όχι οι υπόλοιποι από τα (παλιά...) τζάκια...

    Εμείς (ρε...) που κηρύσσουμε την "επανάσταση" έχουμε κάνει ήδη τις μελέτες μας για τις ενδιαφέρουσες εταιρείες που θα πουλιούνται (σε λίγο) τζάμπα ...

    Εμείς (ρε...) όπως βγάζαμε λεφτά στο ΧΑΑ ,
    έτσι θα βγάλουμε λεφτά και στα ΕυρΑΑ...

    Εμείς (ρε...) όταν πουλάμε πατριωτισμό το κάνουμε καλύτερα από τον άλλον...
    (Ναι , αυτόν που δεν ψηφίσατε...) και θα συνεχίσουμε (πάντα με την βοήθεια συγκεκριμένων blogs) να πουλάμε πατρίδα για ψηφαλάκια...

    Εντάξει ΡΕ ;;;
    Αν δεν συμφωνείτε είστε : προδότες , πουλημένοι δωσίλογοι , κομανέντσι , κολωτούμπες , τραπεζίτες , CDS , Goldman sachs , Εβραίοι , κλπ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδρεοπαπανδρεισμος συγχρονης
    κοπης ειναι ο Τσιπρισμος.

    Οταν αναλαβει περιμενουμε και αστερισκους στα ανακοινωθεντα του ΝΑΤΟ.
    Οσο για τους Ευρωπαιους θα επρεπε να το ηξεραν οτι η Ελλαδα ειναι αλλη κατηγορια πολιτικα.
    Πουθενα αλλου δεν υπαρχουν αριστερες τρομοκρατικες οργανωσεις,πουθενα αλλου δεν υπαρχει κομμα ιδεολογιας του ΚΚΕ και σε καμμια αλλη χωρα δεν καταψηφισθηκε το ψηφισμα για τα εγκληματα του κομμουνισμου απο ολα τα κομματα.
    Ο εισηγητης του ψηφισματος Σουηδος Λιμπλαντ δηλωσε οτι ελαβε 4000 επιστολες διαμαρτυριας,μερικες και απειλητικες και ολες αποκλειστικα απο Ελληνες.
    ----------------------------------
    Καιρος να διορθωσουν το λαθος τους.

    Μεχρι και η Σερβια που βομβαρδισθηκε απο αυτους θελει να μπει στην ΕΕ.

    Ας πεταξουν εξω την Ελλαδα και ας βαλουν τα υπολοιπα Βαλκανια που δεν υπαρχουν αριστεροι λογω ...εμπειριων.


    αρκετά με τις παπαριές

    ΚΛΟΟΥΝ ...ΡΟΥΖ-ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΥΡΟΙ καφροι
    και Τουρκοκαραγκιόζηδες _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι αληθινό το γκάλοπ, προφανώς θα δημιουργήσει έναν "πανικό" στις τάξεις των ψηφοφόρων και θα υπάρξει μεγάλη μετακίνησή τους από το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από το ΛΑΟΣ, την Χ.Α και τη σύμπραξη Δημιουργίας-Μάνου, το Σύνδ. Εθνικής Ενότητας και τη Κοινωνία προς τη Νέα Δημοκρατία, είτε για λόγους οικονομικούς ( κεντρώοι και φιλελεύθεροι ), είτε για λόγους εθνικούς- ιδεολογικούς.

    Και τα επιχειρήματά τους θα είναι :
    α) η νέα μεγάλη κατάρρευση του Χρηματιστηρίου που θα οδηγήσει σε νέα λουκέτα πολλών εταιρειών ή και σε κατάρρευση της οικονομίας, αν διαφανεί πρωτιά του Σύριζα
    β)Στις ακυρώσεις τουριστικών πακέτων, αν δουν μια πιθανή ακυβερνησία ή στάση δανείων από την ΕΕ
    γ) Στη μεγάλη μείωση των εσόδων του προϋπολογισμού, λόγω της αποτυχίας του οικονομικού προγράμματος Βενιζέλου.
    δ)Σε ένα πιθανό "θερμό" επεισόδιο εις βάρος της Ελλάδας, σε περίπτωση ακυβερνησίας ή αδυναμίας του σύριζα να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

    Φαίνεται, πάντως, ότι θα επικρατήσει μεγάλη πόλωση, με μεγάλους χαμένους το πασοκ και όλα τα άλλα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα έχει τον Πρόεδρο Βιομηχάνων που της αξίζει!

    Τόσο καιρό υποστήριζε το μνημόνιο και τώρα ζητά κατάργηση των μειώσεων στους μισθούς!

    Τόσο καιρό στήριξε στο σταλινικό μνημόνιο και τώρα ζητά την κατάργηση των μειώσεων στον κατώτατο μισθό που είναι βασικός όρος του νέου μνημονίου!

    Όπως φαίνεται η Ελλάδα έχει τον Πρόεδρο Βιομηχάνων που της αξίζει, αφού στα παγκόσμια χρονικά δεν έχει υπάρχει άλλος πρόεδρος που δεν έχει δική του... βιομηχανία και την ίδια ώρα να είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου!


    Δέστε το και αλλιώς. Έχετε δει παγκοσμίως, άλλο πρόεδρο βιομηχάνων να του ανεβάζουν το κόστος παραγωγής εκτινάσσοντας τις τιμές των καυσίμων και αυτός να χειροκρατά; = Λαθρεμπόριο

    Τώρα ο ΣΕΒ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού και με επιστολή του στους κοινωνικούς εταίρους, ζητά:

    1. Την κατάργηση της πρόσφατης νομοθτικής διάταξης που προβλέπει μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22% για τους μόνιμα απασχολούμενους

    2. Την επαναφορά της παράτασης ισχύος της ΣΣΕ (θέμα μετενέργειας) από τους 3 στους 6 μήνες από τη λήξη τους, όπως ίσχυε προηγουμένως.

    Τώρα που και ο ΣΕΒ ζητά αλλαγή στο μνημόνιο, αυτό θεωρείται ως επαναδιαπραγμάτευση, αλλαγή όρων, καταγγελία Η ΦΩΒΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΟΎΝ ΟΙ ΔΟΎΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΆΣΟΥΝ ΤΗΣ ΞΑΠΛΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TA AKRA ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΧΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΑ .ΧΩΡΙΣ ΚΟΧΟΝΕΣ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ .ΚΡΕΜΕΤΕ ΣΑΣ ΑΔΕΙΟ ΣΑΚΙ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΙΣΧΡΟΙ ΜΙΣΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΨΟΦΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ.Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται υπεύθυνα για την ύπαρξη σχεδίου Β, στο οποίο προβλέπονται νέοι ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ! Διαβάστε τις απαντήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη:
    Ρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης αν υπάρχει plan B στο ΜΕΓΚΑ, σε περίπτωση την οποία οι Ευρωπαίοι ενδώσουν στην επαναδιαπραγμάτευση (πρώην ακύρωση) αλλά κλείσουν τη στρόφιγγα της δανειακής σύμβασης μέχρι να καταλήξουν σε κάποιο ασφαλές πόρισμα (διαπραγμάτευση με Λαφαζάνη μπορεί να διαρκέσει μέχρι κ 4ετία). Ο Σταθάκης -προς τιμήν του- είναι ο πρώτος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που απάντησε δίχως να δημαγωγεί και να εκμεταλλεύεται την αγωνία και τα προβλήματα των πολιτών. Ο ίδιος εξήγησε πως υπολογίζει το πρωτογενές έλλειμμα του 2012 στα 4 δις και σε περίπτωση plan B, θα παρθούν έκτακτα μέτρα, τα οποία προσδιόρισε αναλυτικότερα ως έκτακτα έσοδα, δηλαδή φορολόγηση των πολιτών, τουλάχιστον 1 δις (θα είναι σαφώς >1δις), μείωση δαπανών (μισθοί-συντάξεις) βραχυχρόνιο δανεισμό.

    Σε επόμενη -δικαιολογημένη- ερώτηση αν αυτά τα μέτρα αυξάνουν την ήδη υπάρχουσα ύφεση (σαφώς κ την αυξάνουν), ο Σταθάκης εξήγησε πως εφόσον τα έκτακτα έσοδα δεν έχουν οριζόντια διάσταση, δεν θα αυξήσουν την ύφεση. Αν και η εκτίμηση αυτή είναι λανθασμένη, τουλάχιστον παίρνουμε επιτέλους μία συγκεκριμένη απάντηση από κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούτζουκας Θ,Τ Ηράκλειο Κρήτης

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη στράτα δεν σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα καρφωμένη

    Για τους πουλημένους
    Βόλι δεν χαλάμε
    Με πέτρες και κοτρόνια
    Τους πετροβολάμε

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη ώρα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα αφορισμένη

    Και για όλους ίδια
    Θα ’χετε κονάκι
    Λακούβες με σκουπίδια
    Κι απάνω τους κοράκι

    Όλοι οι πουλημένοι
    Είστε καταραμένοι
    Απ’ την δική μας τη γενιά
    Από εργάτη ποιητή
    Κι από γραφιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση