GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Κουβέλη ετοιμάζεται να προτείνει (για πρωθυπουργό) στον Τσίπρα ο Βενιζέλος...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο αφήνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενόψει της συνάντησής του με τον Αλ. ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο αφήνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενόψει της συνάντησής του με τον Αλ. Τσίπρα, θέτοντας ως μόνο αδιαπραγμάτευτο όρο τη συμφωνία για παραμονή της χώρας στο ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πάντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να κάνει και μια πολύ προωθημένη πρόταση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Και συγκεκριμένα να θέσει στο τραπέζι την πρόταση να αναλάβει επικεφαλής της συζητούμενης κυβέρνησης συνεργασίας ο πρόεδρος της "Δημοκρατικής Αριστεράς" Φώτης Κουβέλης ο οποίος ήδη έχει απαντήσει θετικά στις προτάσεις του κ. Τσίπρα για τη νέα κυβέρνηση. 

28 σχόλια

  1. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ !!!
    ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !!!
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΕΙ ??
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ!! !!!
    ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
    ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ !!!
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 2000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΛΑ !!!
    ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΟΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ !!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!!
    ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ :

    ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !! ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 3 ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ

    ΑΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΩΚΤΟΝΙΣΑΝ 2000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ

    ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 0 . ΔΗΛΑΔΗ 0 ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

    ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ

    ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ !!!

    Π Α Σ Ο Κ = ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πασοκικες πουστιες..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΙΑ..

    ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    1. Η αναγνώριση της ανάγκης ακύρωσης των μέτρων του μνημονίου και των επαίσχυντων νόμων που περικόπτουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις.
    2. Η κατάργηση νόμων που καταλύουν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως ο νόμος που ορίζει ότι λήγει η μετενέργεια στις 15 Μαΐου και καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις.
    3. Η προώθηση αλλαγών στο πολιτικό σύστημα για εμβάθυνση της δημοκρατίας, όπως η αλλαγή του εκλογικού νόμου και η καθιέρωση της απλής αναλογικής, καθώς και η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
    4. Να τεθεί σε δημόσιο έλεγχο το τραπεζικό σύστημα και να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Black Rock.
    5. Να δημιουργηθεί μια διεθνής επιτροπή που θα ελέγξει το επαχθές δημόσιο χρέους και να τεθεί ένα μορατόριουμ στην αποπληρωμή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοιοποιούν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένοι.
    Και ποιός νομίζετε ότι θα χάσει;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Πρόεδρος του 1ου κόμματος, παίρνει διερευνητική εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση, σε μια από τις πιό κρίσιμες καμπές της ιστορίας της χώρας. Τηλεφωνεί στο 4ο σε ψήφους κόμμα, για να κανονίσει ραντεβού.
    Εκεί το τηλέφωνο, το σηκώνει ένας ηθοποιός, ο οποίος κάνει πλακίτσα και επικαλείται έναν άσχετο ως διευθυντή του κόμματος, που πήγε για δουλειές και "δεν μπορεί να μιλήσει".

    Αν ξανάπαιρναν από τη ΝΔ, ο Χαϊκάλης, θα τους έλεγε..."δεν είναι εδώ ο Καμμένος, πήγε για χέσιμο" !
    Κι αυτό το πράγμα, αυτός ο "νέος πολιτικός πολιτισμός" ενθουσιάζει τους οπαδούς του τέταρτου κόμματος, που διεκδικεί κυβερνησιμότητα!
    Πάτος...

    Ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος, παίρνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή και σπεύδει αυθημερόν, να ζητήσει από τους δύο αρχηγούς, των οποίων την ψήφο χρειάζεται -και του τη δίνουν!- να στείλουν επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν θα τηρήσουν αυτά για τα οποία υπέγραψαν πριν από 3 μήνες, τις δύσκολες εκείνες νύχτες του χειμώνα, που παιζόταν η άτακτη χρεοκοπία !!

    Να στείλουν επιστολή στην οποία θα γράφουν "είμαστε καραγκιόζηδες" !
    Φυσικά μέσα σε τρείς μήνες οι Έλληνες ξέχασαν όλους τους κινδύνους και κάνουν ...πλακίτσες.

    Αντε να δούμε ποιός θα την πληρώσει στο τέλος.
    Εσείς, ποιός νομίζετε;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για ρίχτε μια ματιά στον καθρέφτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Ηρεμα παιδια ειπε ο δρ Κουτσουκος

    ας κανουμε μια Κυβερνηση

    πριν αλληλοτσακωθουμε!
    Ηρεμια η δεξια και οι νεοφασιστες παραμονευυν

    και εστειλε αρθρο στο πρεσσσ - που ειναι ο μοναδικος αξιος φορεας αντικειμενικης ενημερωσης -

    Συγχαρητηρια φιλοι του πρεσσσ

    Βαγγελης Πασοκ

    8 Μαϊ 2012 6:12:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    kante kyberhsh reee


    h xrysh aygh ayta perimenei!

    8 Μαϊ 2012 6:25:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!

    ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΡΑ
    ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!!

    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ''ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΛΗΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mε τις έδρες που παίρνει κάθε κόμμα μετά τις εκλογές , είναι αδύνατον να σχηματίσει κυβέρνηση ο Τσίπρας. Με Ν.Δ , Καμένο και Χρυσή Αυγή (σύνολο 162 έδρες) δεν μπορεί να συνεργασθεί προφανώς . Και με όλα τα άλλα κόμματα να συμφωνήσει (σύνολο 138 έδρες) κυβέρνηση δεν μπορεί να σχηματίσει. Αυτός χθες δεν συμφώνησε με τον Σαμαρά , περιμένει να συμφωνήσει ο Σαμαράς με τις προτάσεις του; Τι νόημα έχει να συναντήσει , κόμματα που είναι εκτός βουλής καθώς και συνδικαλιστές ; Διερευνητική εντολή έχει πάρει. Δεν κάνει προεκλογικό αγώνα . Μήπως τελικά , αυτά που υποσχόταν προεκλογικά , κινούνται στο χώρο του ιδεατού και δεν μπορεί να τα υλοποιήσει ; Ο λαός του έδωσε , ένα ποσοστό , που το κόμμα του είναι αντιπολίτευση . Οι κινήσεις του μέχρι στιγμής , δείχνουν ότι δε μπορείς να κυβερνήσει και δεν θέλει εξουσία . Παλιότερα έγραφα σαν ακραίο σενάριο ,για αυτόν και το ΚΚΕ αν πάρουν 48% στις εκλογές , το πιθανότερο είναι να πουν ότι είναι προβοκάτσια και να μην σχηματίσουν κυβέρνηση .
    Αγαπητέ Τσίπρα ,
    Προσγειώσου στη πραγματικότητα και πάψε να ζητάς πράγματα που εκ των προτέρων γνωρίζεις , ότι δεν μπορούν να γίνουν . Μην θεωρείς δεδομένο , ότι σε επαναληπτικές εκλογές θα ανεβάσεις τα ποσοστά σου και δεν δεις το κόμμα σου να μένει και εκτός βουλής ίσως. Τώρα μπορείς να αποδείξεις , κατά πόσο μπορείς να υλοποιήσεις , όσα έλεγες προεκλογικά . Το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία ‘’με τα λεφτά υπάρχουν ‘’ του ΓΑΠ και είδαμε την κατάντια μας. Με λαϊκισμούς δεν λύνονται προβλήματα . Αμεση λύση των καυτών προβλημάτων του, θέλει ο λαός και του είναι αδιάφορο , αν ο Πρωθυπουργός είναι γαλάζιος , πρασινος , κόκκινος , πορτοκαλί κ.λ.π. Από τα αποτελέσματα των εκλογών , όλα τα κόμματα πρέπει να πήραν τα μηνύματά τους. Μέχρι τώρα από τα λόγια και τις ιδεολογίες των πολιτικών μας χορτάσαμε , από τα έργα τους καταστραφήκαμε.

    Κύριοι πολιτικοί όλων των κομμάτων . Με ξύλινα λόγια και ευχολόγια δεν λύνονται προβλήματα . Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αναλάβετε τις ευθύνες σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    100 δισ. δραχμέςΣτις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.

    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ. Τελικά, αποσύρθηκε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ----------- ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +
    Βρήκανε Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι.. φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε..χιχιχιχ..
    Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις... αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]_____________

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις.πολλαπλασιάσουν !
    _______________________________
    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης
    βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα;

    Ελεος ...ρεεεεεεεεεεεε καμμένοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΤΣΙΠΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΑΥΓΥΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ !!
    ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι μόνοι που μπορούν να ΕΝΩΣΟΥΝ την παράταξη που έχει γίνει χίλια κομμάτια εξαιτίας της παιδικής χαράς της ΠΟΛΑΝ.
    Πρέπει να υπάρξουν ΑΜΕΣΑ εξελίξεις
    ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    Η παράταξη διαλύεται.Κι άμα έχουμε εκλογές σε ένα μήνα,μην γελιέστε,
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ 18,8% που μόλις και μετά βίας μαζέψαμε.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ 20% ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ___________
    ΕΚΤΑΚΤΟ !!!
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ευρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ σημαντική και καθοριστική συνάντηση, που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον σχηματισμό ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Συγκεκριμένα παρίσταται αυτή τη στιγμή στο...ΚΑΦΕ του ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ όπου συσκέπτεται με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ.
    Το βράδυ θα επακολουθήσει ΝΕΑ συνάντηση ,σε γνωστή ΜΠΥΡΑΡΙΑ στα Εξάρχεια και για ΑFTER στο ΜΠΙΣΤΡΟ "Η ΜΟΛΟΤΩΦ" στο Κολονάκι.
    ---------------------------------

    Απίστευτο!
    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!
    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».
    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.
    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο.

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΊ είναι αντιπρόεδρος της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΟΝ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ...

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απίστευτο!

    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!

    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».
    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.
    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο.

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..

    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι εννοεί δηλαδή τώρα ο Χοντρός? Θα πάρει πίσω την υπογραφή του ή όχι? Ή πάλι λέει μαλακίες ως συνήθως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..


    ΔΙΆΒΑΣΕ ΚΑΙ ΆΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΘΑ ΠΆΘΕΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΛΩ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ...

    Δεν ξέρετε μαθηματικά μερικοί...

    Δεν υπάρχει κυβέρνηση αριστεράς με Ανεξαρτήτους Ελληνες

    πόσους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ μαζεύουν ΣΎΡΙΖΑ =52.. ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ=33... ΔΗΜ.ΑΡ =19 ..ΤΟ ΣΥΛΟΛΟ 104 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ..

    ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ= 41.. Ν.Δ 108.. ΚΑΙ ΔΗΜ.ΑΡ 19 ΣΎΝΟΛΟ =168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...

    ΑΡΑ το παιγνιδάκι που παίζουν μερικοί ΑΠΟ Ν,Δ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ με τους ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να το κόψουν..

    Τώρα μιλάμε για αλαγγη ΚΑΘΕΣΤΟΣ από κατοχικό σε ελεύθερο με τα λεγόμενα του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΎΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ....

    Εμείς καταγγείλαμε και καταγγελουμε το μνημόνιο ΔΕΝ ΑΛΑΞΑΜΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ...Ο ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΖΕΙ ΣΥΝΑΙΧΙΑ Φαινετε ότι είναι άνθρωποι των ΤΡΑΠΕΖΩΝ ...

    θέλω ΝΑ πιστεύω ότι θα μείνουμε σταθεροί σε αυτά που λέγαμε .... Όσοι θέλουν ΒΟΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ,ΛΟΒΕΡΔΟ,ΤΖΕΦΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ...

    Ο Τσιπρας είναι αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής αριστεράς γι΄αυτο το μίσος του Κ.Κ.Ε, ΑΡΑ ΘΈΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ των ΛΑΏΝ, ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΤΩΝ ΜΑΣΌΝΩΝ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ..ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΕΡΟΥΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΩ .....________ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία

    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]!!!!!!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαΣμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εσυ αντωνακη δεν μας ελεγες πριν τις εκλογες,
    οτι αν δεν παρεις αυτοδυναμια θα ξαναπας σε εκλογες?

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

    εκτος αν το 18% ειναι αυτοδυναμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8 Μαϊ 2012 10:29:00 μ.μ.

    άσε να κυκλοφορήσει το νόμισμα του οβολού να δεις τι ωραία θα είναι στο ελλάδα
    θα απελευθερωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην τολμήσετε σύντροφοι του Σύριζα να αποδεχθείτε τέτοια πρόταση από το παχύδερμο : τον Κουβέλη για πρωθυπουργό.
    Η Ελλάδα θα καταστραφεί και ο Σύριζα θα επιστρέψει στο παλιό του μονοψήφιο.
    Πολίτες της Ελλάδας που σας ψήφισαν μονοκούκι, γι αυτό που είστε ΕΣΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ και οχι της ΔΗΜΑΡ.
    Καταλάβατε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΥΤΕ ΜΠΥΡΑ..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ
    ΣΑΠΙΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΟΥ.ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.........

    ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ
    ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]...!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΕΣΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΦΥΓΕΤΕ, ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΣΙΠΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ!

    ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ..
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΑΤΙΜΩΝ ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην τολμήσετε σύντροφοι του Σύριζα να αποδεχθείτε τέτοια πρόταση από το παχύδερμο : τον Κουβέλη για πρωθυπουργό.
    Η Ελλάδα θα καταστραφεί και ο Σύριζα θα επιστρέψει στο παλιό του μονοψήφιο.
    Πολίτες της Ελλάδας που σας ψήφισαν μονοκούκι, γι αυτό που είστε ΕΣΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ και οχι της ΔΗΜΑΡ.
    Καταλάβατε;;;;;
    Ακούσατε ακούσατε. Όλος ο φοιτητικός κόσμος που ψήφισε Σύριζα απαιτεί: ποτέ ο Κουβέλης Πρωθυπουργός, καταλάβατε;;;;
    Και μην τολμήσετε να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη γυναικεία μορφή της ευρωπαϊκής ψαραγοράς, ξαδιαντροπιάς, θυληκού κηφηνισμού, την τέως συντρόφισα, νυν καιφαλαιοκράτησα του κ@λου, Δαμανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. www.anixneuseis.gr


    Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    Αναρτήθηκε από anixneuseis στις 08/5/12 • Κατηγοριοποιήθηκε ως Προτεινόμενα άρθρα • 54 views

    Γράφει ο Κώστας Λάμπος*
    prodial21@gmail.com,

    Η χθεσινή λαϊκή ετυμηγορία απόδειξε πως οι γνήσιες λαϊκές επαναστάσεις συντελούνται σε δόσεις αθόρυβα και αναίμακτα. Στις κάλπες και όχι στα οδοφράγματα ή στα χαρακώματα ο χιλιοπροδομένος Ελληνικός Λαός σμπαράλιασε, μέσα σε δώδεκα ώρες, το πολιτικό σύστημα του κεφαλαίου και αχρήστεψε τους κομματικούς εκφραστές του, μαζί με τους αχυράνθρωπους πολιτικάντηδες που το υπηρετούσαν.
    Οι καθεστωτικές-μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού με κύριους εκφραστές το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ και την φασίζουσα Νέα Δημοκρατία εξουδετερώθηκαν πολιτικά γιατί αρνήθηκαν να δουν τις βαθύτερες αιτίες της κρίσης και γιατί δεν θέλησαν να δουν το δρόμο που θα οδηγούσε τη χώρα έξω από αυτήν. Από την άλλη μεριά οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, με κύριους εκφραστές το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και τους λεγόμενους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, φώτισαν, η κάθε μια από διαφορετική σκοπιά και με διαφορετικό στόχο, μερικές μόνο πλευρές της κρίσης και περιορίστηκαν στην αντίληψη πως η χώρα θα μπορούσε να βγει από αυτήν με μόνη την αλλαγή των κομμάτων στην άσκηση κυβερνητικών καθηκόντων και με μια ‘αντιμνημονιακή πολιτική’, χωρίς καμιά σοβαρή αναφορά στο συστημικό χαρακτήρα της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης. Το αποτέλεσμα αυτού του πολιτικού βαβελισμού και της συνεπαγόμενης ασάφειας, (συνεπικουρούντος και του καλπονοθευτικού νόμου, που .....http://www.anixneuseis.gr/?p=37444

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΣΥ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ!
    ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!
    ΕΙΠΑΜΕ,ΓΚΑΓΚΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ,ΚΟΜΜΑ ΜΕ 13% ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού-, δεξιό αρχίδι και Γιουσουφάκι του Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ :

    ΝΔ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ
    ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ :
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΡΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΥΡΩ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΗ ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ) ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 100 ΕΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση