GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα έχει πλάκα: Ο Καμμένος προτείνει τον Αβραμόπουλο για πρωθυπουργό...

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Π. Καμμένος θα προτείνει στη συνάντηση που θα έχει το απόγευμα ...

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Π. Καμμένος θα προτείνει στη συνάντηση που θα έχει το απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, σχετικά με τον σχηματισμό κυβέρνησης, για πρωθυπουργό τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Δ. Αβραμόπουλο. Θα έχει πλάκα...

21 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ - ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.renadourou.gr
    http://www.renadourou.gr/index.php/2012/05/interviews-158/ς
    της κυρίας Ρένας Δούρου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού- Σύριζα και υπεύθυνης Ευρωπαϊκής Πολιτικής, ΚΕΑ-Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς και Διεθνών Σχέσεων
    Συνέντευξη της Ρένας Δούρου στην τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN, 9 Μαΐου 2012
    Turkey and Greece have to go beyond stereotypes, says SYRIZA official
    9 May 2012 / SELAHATTİN SEVİ / FATİH UĞUR , ATHENS
    A senior official from the Greek party that was given a mandate to form the country’s new government has sent warm messages to Turkey, stating that Turkey and Greece have many common points to overcome the historical problems, which have became stereotypes.
    “Turkey and Greece need to be partners. They have too much in common to risk a useless confrontation,” Rena Dourou, a member of the Coalition of the Radical Left (SYRIZA), told Today’s Zaman in an exclusive interview.
    When asked about SYRIZA’s policy on solving the problems of Turkish minorities in Greece, who supported the party in Sunday’s elections, Dourou replied that their party had a clear policy concerning the matter of minorities. “Minorities’ problems must be solved by state services on the basis of equality of rights, without any kind of discrimination. We [SYRIZA] are very well aware of the fact that during the economic crisis, there has been a tendency to marginalize the problems of minorities, even the minorities themselves. In that way, the members of the minorities are becoming the victims of the economic crisis and this is, according to us, highly unacceptable. We are against it, and we will fight for that not to happen. The crisis must not be the pretext for discriminatory policies against minorities. It is highly unjust, undemocratic and unfair,” Dourou said.
    Dourou added that two parties, the Panhellenic Socialist Movement (PASOK) and the ND, have huge responsibilities because Turkish minorities became the victims of their discriminatory policies. “SYRIZA has always been the responsible political force that wants to guarantee the rights of minorities, especially during these very difficult times,” Dourou said.
    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το τελευταίο κομμάτι όπου η κυρία αυτή δηλώνει ότι Πασόκ και ΝΔ έχουν τεράστιες ευθύνες διότι οι Τουρκικές Μειονότητες -Turkish minorities ( ο πληθυντικός minorities παραπέμπει σε πολλές Τουρκικές μειονότητες και προφανώς αναφέρετε στην Ελλάδα γιατί αυτά τα κόμματα προφανώς δεν επηρεάζουν τα πράγματα στην Ιταλία π.χ.) γίνανε τα θύματα,victims , πάλι πληθυντικός μιας πολιτικής διακρίσεων εις βάρος τους από αυτά. Ο Σύριζα όμως είναι πάντα υπεύθυνη πολιτική δύναμη που θέλει να εγγυηθεί τα δικαιώματα των μειονοτήτων, minorities, πάλι πληθυντικός, ειδικά κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών.
    ( αλλά και γενικά η κυρία Ρένα Δούρου αναφέρετε για Turkish minorities πολλές Τουρκικές μειονότητες στην Ελλάδα)

    ΕΡΩΤΗΜΑ πρώτο, στην κυρία Ρένα Δούρου και στον Κύριο Αλέξη Τσίπρα….
    Πόσες Μουσουλμανικές μειονότητες έχουμε στην Ελλάδα και πόσες ( θεός φυλάξει) Τουρκικές κατά την Κυρία Δούρου, και πόσες κατά τον κύριο Τσίπρα που την στεγάζει στον Σύριζα;
    ΕΡΩΤΗΜΑ δεύτερο, είναι δυνατόν για τον κάθε Έλληνα να ψηφίζει τον Σύριζα που δέχεται την ύπαρξη Τουρκικών μειονοτήτων στην Ελλάδα;
    Ερώτημα τρίτο, είναι δυνατόν Ελληνικό κόμμα να υιοθετεί πάγιες τουρκικές απόψεις ιστορικά απαράδεκτες, προκειμένου να πάρει τις ψήφους των μουσουλμάνων;
    ΕΡΩΤΗΜΑ τέταρτο, μήπως για αυτούς τους ψήφους ο Σύριζα θέλει τους λαθρομετανάστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνους τουρκογενείς και τουρκοεξαρτώμενους στην Ελλάδα νόμιμους και μόνιμους που όμως έτσι θα γίνει μια Τουρκική Αποικία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει με τον πιο επίσημο λόγο και τρόπο την θέση του σχετικά με τους λαθρομετανάστες, καθώς προεκλογικά ο Πρόεδρος του σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε ότι πρέπει να τους δούμε σαν κοινωνικές οντότητες και να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας, αυτό το είπε σχεδόν ψιθυριστά για να μην το καταλάβουν όσοι τον παρακολουθούσαν προφανώς γιατί δεν ήθελε να χάσει ψήφους!
    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ παίζετε το παιχνίδι της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;
    Έχετε βάλει σε εφαρμογή το ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ που λέει ότι στέλνοντας δυο τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα μέσα σε δυο δεκαετίες θα την καταλάβει χωρίς να πέσει μια τουφεκιά ;
    Υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνειδητά ή ασυνείδητα δουλεύουν για την Τουρκία σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ ;
    Στον Σύριζα δεν ξέρουν ότι η Τουρκία μας στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς και όταν της λένε να τους πάρει πίσω δέχεται μόνο δυο τρεις χιλιάδες ; Με κάνουν να πιστεύω ότι ξέρουν αλλά…!
    Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ το σημαντικότερο που διαφάνηκε και βεβαιώθηκε στην διερευνητική επαφή σας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σχηματισμό κυβέρνησης ήταν ότι ο Καμμένος έθεσε το θέμα της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών και εσείς μουλαρώσατε αρνούμενοι να δεχτείτε κάτι τέτοιο!
    Ποιο είναι το κόλλημα σας με τους λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ;
    Στην ίδια συνέντευξη ο Μπούλης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν αφήνει τα παιδιά του μόνα τους στο δρόμο εκεί στην Κυψέλη που είπε ότι μένει και απάντησε ΟΧΙ γιατί φοβάται και μάλλον όχι από τους Έλληνες που προφανώς λόγω της ιδιότητας του τον γνωρίζουν, αλλά από τους ξένους, τους λαθρομετανάστες μην και τα αρπάξουν για οτιδήποτε….
    Αυτός λοιπόν που φοβάται για τα παιδιά του γιατί γράφει στα ΑΡΧΙΔΙΑ του τα παιδιά των άλλων; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ!
    Σε ποιους έχει δώσει γη και ύδωρ και είναι δεσμευμένος χειροπόδαρα να φορτώσει στην Ελλάδα σε εμάς τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών να καταστήσει την Ελλάδα Μουσουλμανική χώρα εξαρτώμενη ( ΜΟΝΟ ;) από την Τουρκία;
    Και αν είναι να μας πει ότι τους έχει ψυχοπονέσει και από την άλλη δεν αφήνει τα παιδιά του στο δρόμο γιατί φοβάται για την τύχη τους, εξ αιτίας αυτών των λαθρομεταναστών μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον Μπούλη μας, δεν μας τα λέει όλα και προφανώς δεν μας λέει για αυτά που έχει αναλάβει εργολαβικά ως υποχρεώσεις του.
    Και το ξαναλέω ο μόνος ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
    Μπούλη μην καταστρέψεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    Μην τον αφήσετε να καταστρέψει τον Ελληνισμό!
    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη έτσι για να δούνε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έσοδα του κράτους έπεσαν στο μισό το μήνα Απρίλιο. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν βουλιάξει και θα χρειάζονται και άλλα μέτρα. Αυτή είναι η αλήθεια.

    O ΣΥΡΙΖΑ, στο βωμό μιας διαφαινόμενης ( αλλά όχι σίγουρης ) πρωτιάς, θυσίασε την ευκαιρία να παίξει κυβερνητικό ρόλο και να ανατρέψει το μνημόνιο με στροφή στην ανάπτυξη και στην άμεση ανακούφιση των ασθενέστερων στρωμάτων.

    Τώρα αυτή την ευκαιρία έχει η ΝΔ, η οποία μπορεί να ζητήσει τη στήριξη Ανεξάρτητων Ελλήνων και Δημ. Αριστεράς, που δέχονται το ευρώ και ζητούν ΑΜΕΣΗ αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, χωρίς κατάρρευση της οικονομίας με νέες εκλογές σε 1,5 μήνα ! Ας αλλάξουν 10 τομείς της οικονομίας που συμφωνούν και, αφού σταθεροποιήσουν την οικονομία και την ανάπτυξη,και τη ΑΜΕΣΗ προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, και τις αλλαγές στο μνημόνιο και στις δανειακές συμβάσεις, ας κάνουν μετά εκλογές. Δεν υπάρχουν χώροι για εγωισμούς και προσωπικά κίνητρα και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Σε 1,5 μήνα, τίποτα μπορεί να μην είναι όρθιο.

    108+33+19= 160 ( και + 41 αν δεχτεί και ο χαρατσοΒενιζέλος ψήφο ανοχής )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα θα έχει αν καταρρεύσουν τα έσοδα του Κράτους τον Μάιο και τον Ιούνιο, φύγουν οι καταθέσεις και τότε δεν θα μπορέσει να κάνει κανείς τίποτα.

    Αν καταφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να αλλάξουν έστω και 10 μέτρα από το μνημόνιο ΑΜΕΣΑ ( μαζί με ΝΔ και Δημ. Αριστερά ) και επαναδιαπραγματευτούν τις δανειακές συμβάσεις, αλλάξουν το ΕΕΤΗΔΕ στη ΔΕΗ, ώστε να μπορέσουν να το πληρώσουν το 1,5 εκ. Έλληνες που δεν έχουν καταφέρει να βρουν λεφτά να το πληρώσουν, αν αλλάξουν τα τεκμήρια και μειώσουν τις έκτακτες εισφορές, τότε θα πάρουν τεράστια ποσοστά όποτε γίνουν οι εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω ετσι οπως παει ο πραγμα ολο και καποιος σαν τον αειμνηστο Γεωργιο Παπαδοπουλο θα μπουκαρει και θα αρχισει να εκτελει αυτα τα σκυλια...

    Και να ξαναγινουμεκαι κρατος..

    Αει σιχτιρ λεχριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 18 Ιουνίου δεν θα έχει το πασοκ ούτε τους μισούς βουλευτές εκεί, γιατί
    1) έρχεται το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012 στους λογαριασμούς, ενώ
    ξέρεις ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν 1, 5 εκατομμύρια άνθρωποι, αυτό
    του 2011
    2) Άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει επιστροφή με τα νέα τεκμήρια και τα μειωμένα αφορολόγητα, αλλά τους έρχεται να πληρώσουν και φόρους 500 , 1000 και άνω ευρώ, εκεί που πέρσι δεν πλήρωναν, αλλά έπαιρναν επιστροφή !
    3) Έρχονται οι αναδρομικές μειώσεις σε συνταξιούχους τον Ιούνιο, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ενιαίο φτωχολόγιο, έχουν χάσει από 500 έως 1.500 ευρώ το μήνα.
    4) Αυξάνεται ραγδαία η ανεργία, ενώ σε λίγες μέρες καταρρέουν οι κλαδικές συμβάσεις και έρχονται νέες μειώσεις παντού.
    5) Η αγορά δεν κινείται, ο τουρισμός δεν κινείται, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο κ. Βενιζέλος και όλα τα σπίτια δεν έχουν ρευστό, αλλά αντιθέτως ξοδεύουν τις καταθέσεις για να πληρώνουν φόρους, έκτακτες εισφορές και χαράτσια
    6) Έρχονται και οι παλιοί φόροι στα ακίνητα, οπότε η πλειοψηφία του 13, 1 % που ψήφισε πασοκ θα αλλάξει κόμμα, μη αντέχοντας αυτή τη φορολαίλαπα. Σάπισε την Ελλάδα, σάπισε το κόμμα, σάπισαν οι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και φυσικα ευχη ΟΛΩΝ των Ελληνων ειναι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ καν στην Βουλη..

    Να μην εχουν βουλευτικη ασυλια αγαπητοι μου φιλοι.
    ΟΥΤΕ δωρεα αστυνομικη προστασια φιλοι μου..

    Και να δουμε τοτε τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ φιλοι μου πως θα καταφερουν να επιβιωσουν αφου δεν θα τολμανε να ξεμυτισουν οξω απο το σπιτι τους..

    Θα φοβουνται το γιουχαισμα (και γιατι οχι και το λυντσαρισμα)..

    Ευχαριστω
    τσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και φυσικα οι πουστηδες του συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστωνς) δεν μας απασχολουν και πολυ..

    Μια ζωη ετσι τους θυμαμαι αυτους ..
    Γαβ γαβ γαβ...σκυλια φιλοι μου..
    Και απορω γιατι δεν αλλαξαν ακομα το ονομα της συμμοριας τους!!
    Περιεργο! ειναι κατι χρονια που κρατανε το ιδιο :
    Συριζα! ακους εκει Συριζα!

    Μωρε λες να μας λενε οτι θελουν ξυρισμα "συριζα"??
    Λεω μηπως

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανοντας ενα μικρο "ζαπινγκ" μου ηρθε η εμπνευση ποια θα ηταν ιδεωδης κυβερνηση:
    1. Καποιος σαν τον αειμνηστο Ιωαννη Μεταξα.. Εδω δινω ρεστα
    2. Γεωργιος Παπαδοπουλος ,εχοντας μαθει απο τα λαθη του ομως..
    3.Χρυση Αυγη....
    4.Καμμενος .Τον παρακολουθω το τυπο αλλα καπου τον βλεπω διστακτικο. Αλλα θελει να πει και πιεζεται..Δεν τολμαει να τα πει..
    Με εννοειτε??

    τζων

    Υ.Γ
    Ευτυχως τα πουστρονια του συριζα εφυγαν για το κορυδαλλο.
    Πανε να γκαριξουν υπερ του αρχηγου τους τσιουπρα..
    Θα κανει ειπαν .."συνελευση" εκει για να πει τις αποψεις του κομματος !!

    Ουστ κωλοπαιδα στα τσακιδια και μην μας γραφετε..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΟΥΔΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.Ο ΛΑΟΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΕΣ.ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το θέμα δεν είναι
    τάχα
    Μνημουνιακοί
    ή
    τάχα αντιΜνημουνάκηδες

    το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΙΟΥΦΤΟΙ
    ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ μαζί ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    ΕΕΛΑΔΑ στην ΕΥΡΩΠΗ

    Ή αν θα είμαστε
    με τα πεινασμένα μαυράκια των Αφικαν
    τους ετοιμοθάνατους σκλάβους της Ασίας
    και τους Γιούφτους στυλ Συρίας-Ιράκ
    Σκοπίων

    ΓΙΟΥΦΤΟΙ του Σύριζα
    Απάτριδες
    Λαθρο λάγνα αχόρταγα απο πίσω, τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καμμένο, άκουσε τη φωνή του Αλαβάνου, πάρε την ευθύνη της εξουσίας με βάση το οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων και οδήγησε την Ελλάδα σε ανάπτυξη και μερική αλλαγή των όρων μνημονίου και δανειακών συμβάσεων. Σχημάτισε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με ΝΔ και Δημ. Αριστερά και σώστε τους Έλληνες. Τώρα η Ευρώπη ακούνε και δέχονται κάποιες αλλαγές. Τώρα, πριν είναι αργά για όλους μας.

    Μήνυμα Αλαβάνου σε Τσίπρα πως ''η Αριστερά οφείλει να πει στην κοινωνία πως έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με μια επώδυνη διαδικασία''.

    Σε σημερινό του άρθρο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως ''Σε μια χώρα εξαρτημένη η σωστή ή λαθεμένη εκτίμηση για τις κατευθύνσεις και τα όρια των Μεγάλων Δυνάμεων (από τη δεξιά για να ευθυγραμμιστεί, την αριστερά για να εναντιωθεί) οδηγεί από τον θρίαμβο μέχρι την πανωλεθρία''.

    Ο Αλαβάνος τονίζει :'' Και με τον Ολάντ και τις προθέσεις του για ανάπτυξη και με ένα «όχι» των Ιρλανδών στο ευρωσύμφωνο, τα όρια τροποποίησης των όρων των δανείων είναι ελάχιστα και σε δευτερεύοντα σημεία, που δεν μπορούν να απαντήσουν στις άμεσες ανάγκες και στην κλιμακούμενη οργή του λαού. Δυνατότητα κατάργησης του μνημονίου δεν υπάρχει παρά μόνο εκτός Ευρωζώνης. Μια λάθος εκτίμηση εδώ για τα περιθώρια ευλυγισίας της Γαλλίας ή της Γερμανίας μπορεί να αποβεί μοιραία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν τσιμπάει ο κόσμος από την υστερία του συτηματος πασοκ (μέγκα , δολ , σκαι κλπ) … προσπαθούν καθημερινά να εκθέσουν τον Συν αλλά φευ !!! …

    κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πειστεί ότι ο Τσίπρας πρέπει να ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ του Σαμαρά το Νοέμβρη !!!

    έχουμε κουραστεί από την επίκληση της δήθεν σωτηρίας της χώρας

    ο Γιωργάκης προσέφυγε στο ΔΝΤ για τη σωτηρία της χώρας

    το Πασόκ εφήρμοσε το 1ο μνημόνιο για τη σωτηρία της χώρας

    μετά ο Σαμαράς συγκυβνέρνησε με το πασοκ για τη σωτηρία της χώρας
    μετά η συγκυβέρνηση ψήφισε και εφαρμόζει το 2ο μνημόνιο για τη σωτηρία της χώρας

    εεε αφήστε το Συν να ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙ στην ίδια άποψη που 2,5 χρόνια τώρα λέμε εμείς ότι καταστρέφει τη χώρα … και ας κυβερνήσουν οι άλλοι καταστρεφοντάς την … για τη σωτηρία της χώρας … βεβαίως βεβαίως !!!

    υ.γ. ποιά λογική λέει ότι με 50 βουλευτές και μόλις 16% πρέπει σώνει και καλά να κυβερνήσεις ΔΕΣΜΙΟΣ των άλλων … που εδώ που τα λέμε σε καθυβρίζουν 3 μήνες τώρα … απαξιώνοντας τις θέσεις σου ??? … αν το σύστημα ψάχνει για νέο Τσιριμώκο προκειμένουν να βρει “αριστερή” νομιμοποίηση αυτός δε θα είναι ο προέδρος του Συν … ευτυχώς η έρχονται μάλλον του 65 πάλι;

    … και ο Παπούλιας ως σύγχρονος Γλυξμπουργκ θα ορκίζει και τον κυπουρό του προκειμένουν να ΜΗΝ δουν αριστερή κυβέρνηση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν οι άτιμοι μιλάνε για τιμή.

    Μας κατηγορούν επίσης, ότι εμείς επιβουλευόμαστε την τιμή.

    Βλέπετε, όλοι αυτοί οι «ηθικοί», που όταν περπατάνε μπερδεύουνται τα κεφάλια τους στα σύρματα, μιλάνε για τιμή!

    Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής.

    Με αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευση του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε.
    Πάρτε ένα παράδειγμα, απ' αυτό που γίνεται στα χωριά:

    Ο χωριάτης καπνίζει τον καπνό που παράγει ο ίδιος. Μα τον πείσανε ότι αυτός είναι λαθραίος. Κι ο ίδιος ο χωρικός σου λέει ότι καπνίζει λαθραίο καπνό. Λες και δεν τον έσπειρε αυτός στον τόπο μας, αλλά τον έφερε από την Αμερική. Όπως βλέπετε λοιπόν κι ο ίδιος ο χωριάτης το πίστεψε, πως ο καπνός του είναι «λαθραίος».

    Η αντίδραση δεν σταματά σε τίποτα μπροστά προκειμένου να εξαπατήσει το λαό, χρησιμοποιώντας γι αυτό όλα τα μέσα, όλη τη συκοφαντία και το ψέμα. Μα αυτές οι συκοφαντίες στην ύπαιθρο, όπου μας είδανε και μας νιώσανε, έγιναν συντρίμμια.

    Στις πόλεις θα γίνει κι αυτού το ίδιο.

    Σε λίγες μέρες θα δείτε κι εσείς μόνοι σας την πραγματικότητα.
    Γιατί ο δικός μας σκοπός είναι ένας:

    Πώς θα ζήσει καλύτερα ο λαός μας!


    ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tου Στέλιου Ελληνιάδη.

    Δεν ανοίγουμε τις πόρτες των πολυκατοικιών γιατί φοβόμαστε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ που κόβουν το ρεύμα και τους δικαστικούς επιμελητές που φέρνουν εξώδικα από τις τράπεζες για χρέη από πιστωτικές κάρτες και δόσεις ανεξόφλητων δανείων.

    Ακόμα και ο ταχυδρόμος έγινε πρόσωπο ανεπιθύμητο από τα «μαντάτα» που φέρνει.

    Λογαριασμούς με παραφουσκωμένες χρεώσεις της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ, του Δήμου και της τράπεζας και ραβασάκια της εφορίας για βεβαιωμένες οφειλές με προειδοποιήσεις κατασχέσεων και έκτακτες εισφορές για κινητά και ακίνητα που διαδέχονται η μία την άλλη.


    Κάθε φάκελος που ρίχνεται κάτω από την πόρτα κουβαλάει μια απειλή, μια σφαίρα. Κάθε χτύπημα κουδουνιού αντηχεί σαν σφυριά που διαταράσσει το νευρικό μας σύστημα.

    Ό,τι τρυφερό, καλό ή χρήσιμο αποκτήσαμε, έμψυχο και άψυχο, μετατρέπεται σε ανυπόφορο βάρος και εφιάλτη.

    Εμείς δεν έχουμε εξοχικά με πισίνες στη Μύκονο ούτε καταθέσεις εκατομμυρίων σε ελβετικές τράπεζες.

    Πολλοί από μας όχι μόνο δεν τα επιζήτησαν, αλλά τα αντιμάχονταν κιόλας. Παιδιά, με τη φιλοδοξία να σπουδάσουν και να γίνουν καλοί πολίτες, ήθελαν οι περισσότεροι, με όποιο κόστος.

    Δηλαδή, πολλές ώρες εργασίας και σκληρές οικονομίες για σχολεία και φροντιστήρια και, αν χρειαστεί, για σπουδές σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό...

    Ένα σπίτι για σιγουριά και νοικοκυριό, μία στέγη που θα αφήσει ο γονιός στο παιδί του, τράβηξε τους υπόλοιπους πόρους με δανειακές υποχρεώσεις 20 και 30 ετών, δηλαδή ισόβιες.

    Κι ένα αυτοκίνητο για δουλειές και καμιά βόλτα το Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο «πλούτος» μιας οικογένειας, που μπορεί να έχει και ένα πατρικό σπίτι στο χωριό ή ένα ημιπαράνομο παραθεριστικό στη Λούτσα ή τον Ωρωπό.

    Τώρα, όλα έχουν γίνει καυτά κάρβουνα. Ό,τι αγαπάει ο καθένας, τού γίνεται βραχνάς. Οι θιασώτες της «ελεύθερης» αγοράς, της επιχειρηματικότητας, της μεγάλης ιδιοκτησίας και του απεριόριστου κέρδους, μεταμορφώνουν τα στοιχεία του «πλούτου» των λαϊκών στρωμάτων, και όχι της ολιγαρχίας, σε ζόφο.

    Τα παιδιά, το σπίτι, το αυτοκίνητο, το πατρικό, οι διακοπές, γίνονται αβάσταχτα φορτία, βάρη ασήκωτα, αιτίες στεναχώριας και συμφοράς.

    Όπως έχουν ήδη εξαγγείλει, όλοι οι οικιακοί λογαριασμοί θα «διασταυρώνονται» στην εφορία.

    Από το πόσο ρεύμα και νερό χρησιμοποιείς θα βγαίνουν επιπλέον τεκμήρια. Για να μην ανέβει φορολογική κλίμακα, ο εργαζόμενος πολίτης θα πρέπει να κόψει το νυχτερινό διάβασμα, το δικό του ή των παιδιών του, να καταργήσει τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, να αντικαταστήσει όλα τα λουλούδια στις γλάστρες με κάκτους και να καταργήσει το καζανάκι στην τουαλέτα γιατί και το τράβηγμά του μετά το κατούρημα θα είναι τεκμήριο!

    Χτυπάνε τον εργαζόμενο στον πυρήνα της ύπαρξής του. Στο μικρό του βιος. Στην οικογένειά του. Στην αξιοπρέπειά του. Κάθε ζωτική λειτουργία πρέπει να καταλυθεί.

    Ποινικοποιούνται όλα τα δικαιώματα, περιορίζονται όλα τα εισοδήματα, κάθε κανονική συμπεριφορά ενοχοποιείται. Οτιδήποτε έχει ο καθένας γίνεται σαρκοβόρο και τον κατατρώει.

    Κάθε αντικείμενο που έχεις αποκτήσει με μόχθο, κάθε συνήθεια που ακολουθείς στη ζωή σου, καίει! Όλα σε απειλούν με την ύπαρξή τους, από τα πιο μικρά ως τα πιο αναγκαία. Ξεκίνησαν από το σπίτι και το αυτοκίνητο και προχωρούν τώρα στο νερό, το φως, το λούσιμο, το πότισμα, το διάβασμα, την καθαριότητα. Τα παιδιά από χαρά και οι ηλικιωμένοι γονείς από στήριγμα γίνονται μπελάς.

    Ένας τρόμος ενσωματώνεται στα πάντα που αποτελούν τον τρόπο ζωής μας!
    Αυτό το ζοφερό κόσμο που φτιάχνουν πρέπει να τον πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

    Με τις εκλογές, με τις διαδηλώσεις, με τα κινήματα. Αλλιώς, δεν θα έχουμε ούτε ζωή, ούτε συνείδηση, ούτε αξιοπρέπεια.

    Όχι στο φόβο, όχι στα ψυχοφάρμακα, όχι στις αυτοκτονίες. Πολίτες, αντισταθείτε! Είναι ένοχοι, είναι ανίκανοι, είναι πουλημένοι!

    Διαγράψτε τους από τη ζωή μας!

    ---------------------------------------------------
    ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΛΙΖΕΛΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ..ΟΛΟΙ

    Μπουτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τζων,

    Γέρνεις. Μήπως τον παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζων,

    Γέρνεις. Μήπως τον παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???

    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είναι επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήραν το μήνυμα??? Δεν κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένοι, οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$ και Kourdistiri, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗθΕΙΤΕ, ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!

    Τζωωων, Kourdistiiiiiri,
    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση