GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Daily Telegraph:«Σχεδιασμένη αποχώρηση» της Ελλάδας στις 2 – 3 Ιουνίου

Για μια «σχεδιασμένη αποχώρηση» της Ελλάδας από το ευρώ το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Ιουνίου κάνει λόγο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας D...

Για μια «σχεδιασμένη αποχώρηση» της Ελλάδας από το ευρώ το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Ιουνίου κάνει λόγο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph!

23 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...

    Όλοι ξέρουν οι πολιτικοί μας ΌΛΟΙ, η Ε.Ε, η Γερμανία,οι ΗΠΑ, η Ρωσία το Ισραήλ ΌΛΟΙ..και ΟΧΙ όπως λέει ο Βελοπουλος και ο κάθε Βλακόπουλος πριν 5-7 χρόνια , γιατί θα τον στείλω να ψάχνει τα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων ΤΟΥ 1985 , πιο παλιά εποχή Γεωργίου Παπαδόπουλου για να τα λεμέ όλα η πιο παλιά εποχή 1962 υπάρχουν και πιο παλιά..

    Η Αλήθεια είναι ποιος θα πάρει τα πιο πολλά από το βάζο, η μάλλον τον ντενεκέ με το ΜΕΛΙ... κάθε ημέρα γίνονται σεισμολογικές έρευνες για υδρογονάνθρακες { η ΕΛΛΑΔΑ κουνιέται , έτσι εεε; ας το μάθει και ο Τραγκας ο δεξιός του κερατά -κατά τα λεγόμενα του- να το λέει στης εκπομπές του }...

    Το θέμα είναι να μην γίνομε ΝΙΓΗΡΊΑ να τα φανέ κάποιοι και ο ΛΑΟΣ -αχ αυτός ο ΛΑΟΣ , Ποτέ Θα ξυπνήσει να τους γ@@@#%$%$ όλους που το παίζουν πρίγκιπες του ευρώ -

    Η Κρήτη εκτιμάτε ότι είναι το πλουσιότερο νησί του πλανήτη ΣΗΜΕΡΑ .. -Κρητικοί μην πουλάτε την γη σας υπερασπιστείτε την ακόμα και με αίμα -...

    Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση...Μέσα σε 36 μήνες με μία εθνική διαχείριση του όλου προγράμματος, η Ελλάδα μπορεί να βγει από την οικονομική και πτώτιστα κοινωνική κρίση που την μαστίζει, με την αξιοποιηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης.

    Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε εχθές 28-5-2012 στο Ηράκλειο με τίτλο {Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα} που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης και το ΤΕΕ/ΤΑΚ ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντ.Φώσκολος, τεκμηρίωσε με επιστημονικά δεδομένα ότι τα κοιτάσματα στην Ελλάδα και κυρίως νοτίως της Κρήτης όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μάλιστα μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, σε 36 μήνες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση...

    Στην ημερίδα ο καθηγητής παρουσιάζει τα καινούρια στοιχεία που έχουν προκύψει και τα οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, επιβεβαιώθηκαν από τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφια, ο οποίος στη Βιέννη είπε ότι "Από την στιγμή που υπάρχει μεθάνιο και έχουμε φυσαλίδες μεθανίου υπάρχει και πετρέλαιο. “Δεν είναι ειδικός, προφανώς του το επιβεβαίωσαν οι Αμερικάνοι” – είπε ο κ.Φώσκολος.

    Το σημαντικότερο απ'όσα είπε είναι ότι "Τα κοιτάσματα δεν είναι σε τόσο μεγάλο βάθος, αλλά πάνω απ'όλα γνωρίζουμε μεσες-άκρες που βρίσκονται.

    Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που ξεκινήσουν οι έρευνες μέσα σε ένα χρόνο θα έχουν έχουμε τα πρώτα συγκεκριμένα αποτέλεσματα και από εκεί και πέρα σε 24 μήνες θα έχουμε έναρξη εξορύξεων, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι απαραίτητο για να αλλάξει το οικονομικο κλίμα.

    Μόλις έχουμε ποσότητες υδρογονανθράκων θα αλλάξουν τα πάντα" ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

    Παραθέτοντας τα επιστημονικά στοιχεία, τα οποία εκτείνονται σε τέσσερις ενότητες, ο καθηγητής ανέφερε ότι πετρέλαιο υπάρχει όπου:

    - υπάρχει θερμογενετικό φυσικό αέριο (που υπάρχει στην Κρήτη εδώ και 1,5 εκ. χρόνια). “Δεν είναι δική μου άποψη, αλλά Αμερικάνων που έκαναν έρευνες” – είπε ο κ.Φώσκολος,

    - υπάρχουν συγκλίνουσες λιθοσφαιρικές πλάκες
    - υπάρχουν ράγες
    - υπάρχουν ενεργά ηφαίστεια από όπου βγαίνει φυσικό αέριο,
    - υπάρχει τεράστιος όγκος μετρητών στο βυθό

    “Η Κρήτη βρίσκεται ακριβώς πάνω σε αυτά, γιατί να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση και να μην έχει πετρέλαιο;” – αναρωτήθηκε ο Αντώνης Φώσκολος, καλώντας τους Έλληνες επιστήμονες να προβληματιστούν. “Είναι δυνατόν να σου αφήνει ένα μπουκέτο λουλούδια έξω από την πόρτα σου κι εσύ να μη ρωτάς γιατί και πως σου τα αφήνει;” – είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

    Ο ίδιος μιλάει με αριθμούς λέγοντας ότι μία μονάδα υδρογονανθράκων που κοστίζει 3 ευρώ, η Ελλάδα την εισάγει έναντι 11 ευρώ και την πωλεί στον καταναλωτή έναντι 17 ευρώ. Ο καθηγητής, παράλληλα, προχωρά και σε καταγγελίες, παραπέμποντας σε πολιτικά πρόσωπα και τεράστια οικονομικά συμφέροντα που εισάγουν υδρογονάνθρακες και δεν θέλουν η Ελλάδα να βγάλει τα δικά της αποθέματα πετρελαίου.

    Σύμφωνα με τον κ.Φώσκολο, μάλιστα πολιτικό πρόσωπο της Κρήτης τον χαρακτήρισε δημαγωγό, κατηγορώντας τον ότι πουλάει εμπόριο ψεύτικων ελπίδων, ακριβώς επειδή αυτός ο πολιτικός εργάζεται για λογαριασμό ελληνικής εταιρείας που εμπορεύεται πετρέλαιο!.

    Την ίδια άποψη με τον Αντώνη Φώσκολο εκφράζει ο Αβραάμ Τζελίλης, ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ο οποίος κάνει λόγο για 1,5 τρις. κυβικά υδρογονανθράκων στα νότια της Κρήτης, ενώ και ο ίδιος αναφέρεται σε οικονομικά συμφέροντα εταιρειών με τις “ευλογίες” πολιτικών προσώπων.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΤΗ.. ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΗ Η ΧΩΡΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευρω: ολη η αληθεια!
    Ελληνα, σε εβαλαν στο ευρω και σε υποχρεωσαν να ΜΗΝ παραγεις, για να πουλανε τα δικα τους προϊοντα!
    Σου εδιναν μετο ζορι δανεικα για να αγοραζεις Γαλλικα αεροπλανα και σαπια Γερμανικα υποβρυχια!
    Δημιουργησαν σε δυο χρονια τεχνητο χρεος για να σου επιβαλουν μνημονια!
    Ετσι, ωστε να παραδωσεις στα χερια τους τον Ηλιο σου και τον Ορυκτο σου πλουτο!
    Τι αλλο θελεις να καταλαβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Να βγούμε από την Ευρωζώνη!"

    Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσει αν θέλει τη χώρα εντός ή εκτός Ευρωζώνης, καθώς τη μία μέρα ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαιώνει ότι η χώρα πρέπει να μείνει στο ευρώ με κάθε τρόπο και την επόμενη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κάνει δηλώσεις για την....έξοδο από την Ευρωζώνη.

    Να οργανωθούμε παιδιά... Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της δραχμής. Όχι ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος αλλά διότι έτσι πιστεύουν ότι θα φέρουν στην Ελλάδα τον σοσιαλισμό.

    Δεν το λέμε εμείς. Το λέει ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης:
    «Η δική μας θέση δεν είναι να βγούμε από το ευρώ για να συνεχιστούν οι ίδιες καταστρεπτικές, πελατειακές, διαπλεκόμενες, νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Η άποψη μας είναι έξω από την ευρωζώνη, ως συστατικό και αφετηρία μιας μεγάλης ιστορικής ανατροπής και ρήξης, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος σε μια νέα προοδευτική και σοσιαλιστική Ελλάδα»!

    Όχι, ευχαριστούμε.
    Δεν θα πάρουμε!
    Το απόσπασμα είναι από σχετικό άρθρο του κ. Λαφαζάνη που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Iskra.gr.
    Το ερώτημα είναι τι οπό τα δύο ισχύει: Η επίσημη διαβεβαίωση του κόμματος ότι θέλουν την Ελλάδα μέσα στο ευρώ ή η κυνική ομολογία του κ. Λαφαζάνη ότι με την δραχμή θα φέρουν τον σοσιαλισμό;
    Υπάρχει κι ένα ακόμη ενδιαφέρον απόσπασμα από εκείνο το άρθρο: «Η Ελλάδα πρέπει να κάνει μια νέα επανάσταση, ανάλογη σε σημασία με εκείνη του ’21 και το ίδιο ηρωική, αλλά τώρα επιτυχημένη και στο μεταπελευθερωτικό της στόχο, με την επαναστατική εποποιία της Εθνικής Αντίστασης»!
    Τι σημαίνει «πετυχημένη και στον μεταπελευθερωτικό της στόχο»;
    Πως θα ήταν πετυχημένη η «επαναστατική εποποιία της Εθνικής Αντίστασης»;

    Οι άνθρωποι τα λένε πολύ ωμά.
    Τα λένε ανοικτά. Απειλούν τους ταξικούς τους αντιπάλους, όπως τους ονομάζουν, αλλά μας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα κλείσουν εφημερίδες και κανάλια. Το είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Μουλόπουλος ότι δεν θέλουν να κλείσουν εφημερίδες και κανάλια.
    Μάλιστα.
    Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
    Αν θελήσουν, πάντως, θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε. Ο κ. Μουλόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο προβολής του ταξιδιού του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη. Μάλλον θα πρέπει να ανησυχούν και οι εκπρόσωποι των ξένων μέσων ενημέρωσης.
    Αυτοί παρουσίασαν την εκδρομή του κ. Τσίπρα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με πιο σκωπτικό τρόπο.

    Αλλά και ο κόκκινος Ντάνι, ο οποίος χαρακτήρισε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως τρίτο δρόμο ανάμεσα στην ανοησία και την τρέλα.
    Όχι!
    Ο κόκκινος Ντάνι δεν αναφερότανε στο άρθρο του κ. Λαφαζάνη.
    Μάλλον δεν πρόλαβε να το διαβάσει.
    Αν το διάβαζε πάντως, ίσως να ήταν πιο σκληρός στις δηλώσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "σχεδιασμένη αποχώρηση....". Μας τα έχουν πρήξει οι ξένοι με τις μαλακίες τους διότι ξέρουν ότι η κλεψιά που κάνουν σε βάρος της ελλάδας θα λάβει τέλος στις 17 Ιουνίου. Όλοι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑ,

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ!

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ;;;

    ΕΧΕΙΣ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ;;;

    ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΡΚΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ;;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ,

    ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΖΥΓΟ!!!

    ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    Το "βαθύ" ΠΑ$$$$$$$$$$$ΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ!
    Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και λοιποί

    Ο Αλ.Τσίπρας ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει...
    Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να..σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τις τελευταίες μέρες, επαφές με την Κουμουνδούρου έχει και ο Ν.Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι σχέσεις του κ.Φωτόπουλου με το ΠΑΣΟΚ έχουν "παγώσει" από τη περίοδο της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει επιχειρήσει κάποιο "άνοιγμα" προς τον συνδικαλιστή. Έτσι, ο κ. Φωτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.
    Συν τοις άλλοις, πολλά ιστορικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει, εδώ και αρκετούς μήνες, στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί από αυτούς είναι οι κ. Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και Γκόβας.

    Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Ακ.Τσοχατζόπουλου, στη "μεγάλη σύγκρουση" του 96'.

    Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και οι εκλεγέντες, στις τελευταίες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής και Σ. Σακοράφα, ενώ συζητήσεις με τον Αλ. Τσίπρα έχει κατά καιρούς και ο Ν. Κοτζιάς, παλιός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Παπανδρέου. Από το ΠΑΣΟΚ, τέλος, προέρχεται και ο εργατολόγος, Αλ. Μητρόπουλος.

    Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.
    Όλα τα μπάζα του ΠΑ$$$$$$$ΟΚ μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ήταν επόμενο !

    Που θα πήγαινε δηλαδή ο Φωτόπουλος;
    Ο κύριος εκφραστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ο μαχητής των κεκτημένων και βολεμένων.

    Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να βρει καταφύγιο και ένα απάνεμο κομματικό χώρο που εγγυάται την διατήρηση του αμαρτωλού και κρατικοδίαιτου παρελθόντος.
    Μαζί με τους παχυλούς φυσικά μισθούς που πληρώνει τώρα πολύ ακριβά ολόκληρος ο ελληνικός λαός! ...

    - Aπό τη στιγμή που μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία και κυβέρνηση, γέμισε από Πασόκους.
    Αποτελεσματική πολιτική ..100% !
    τα ΛΑΜΟΓΙΑ θα πάν΄ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ,

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αληθεια υπαρχει σχεδιο ΦΑΙΔΩΡΑ που ζουμε τωρα;!


    δες τε εδω:
    http://1greek.wordpress.com/2012/05/26/σχεδιο-φαιδωρα-εχει-ηδη-ξεκινησει/#more-19461

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τζώρτζης Σόρος ψηφίζει ... Αλέξη Τσίπρα!

    Τί άλλο θα ψήφιζε;

    Ο George Soros δίνει τα πάντα για την διάλυση της ευρωζώνης.
    Ως εκ τούτου είναι λογικό να υποστηρίζει Αλέξη.
    Μέχρι στιγμής έχει υποστηρίξει στην Ελλάδα οτιδήποτε διαλυτικό έχει υπάρξει.
    Από τις ταραχές και τις καταστροφές στην Αθήνα, μέχρι τους indymedia
    ανά τον κόσμο.
    Οπότε ήταν λογικό να φτάσει και στον Αλέξη.

    Την σίγουρη επιλογή για την κατάρρευση της Ευρώπης και την αύξηση των κερδών της διεθνούς κερδοσκοπίας.

    Έτσι προέκυψε και η αιφνίδια επίσκεψη του δραχμολάγνου Β(μπ)αρουφάκη
    στην Κουμουνδούρου,που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!
    Γιατί άραγε; ...

    Έδωσε μήπως σίγουρες συμβουλές για τους τρόπους που αναζητούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή στη δραχμή και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού ή μήπως έστειλε τα χαιρετίσματά του ο George;
    Είναι γνωστό ότι ο Soros τζογάρει στην διάλυση της Ευρώπης, οπότε σίγουρα δεν έστειλε απλά τα χαιρετίσματά του στον Αλέξη.
    Έδωσε ... εντολές!

    Σίγουρα στο πρόσωπό του sexy Αλέξη, βλέπει τον πολιορκητικό κριό της Ευρωζώνης και τους τρόπους που θα αυξήσει τα κεφάλαιά του.

    Πάντως η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για συμμετοχή του Μπαρουφάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε ότι θα προκαλούσε τον ελληνικό λαό και τελικά απερρίφθη!

    περιοδικό

    Σημείωση: Λέγεται ότι ο κ. Βαρουφάκης πήρε άδεια από το Πανεπιστήμιο όπου εργάζεται και μετακόμισε στην έδρα των επιχειρήσεων, στις ΗΠΑ, του κ. Σόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε, ψιτ, κύριε δημοσιογράφε που σπέρνεις πανικό και θα θερίσεις ένα μπαστούνι γκολφ για εκεί που ξέρεις,...

    ΑΝΑΡΤΗΣΕ to σάιτ ή τη δημοσίευση της εφημερίδας Daily Telegraph,

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, κατάλαβες;;

    Και σεις που σχολιάζετε από κάτω, γιατί δεν ζητάτε να αναρτήσει το κείμενο της αγγλικής εφημερίδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα δημόσια σχολεία μας, έχουν πολύ καλούς μαθητές, αλλά οι περισσότεροι δεν έγραψαν φέτος τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πετύχουν στη σχολή που θέλουν. Εκτός των άλλων η πρώτη απογοήτευση ήταν με τη Βιολογία και την Έκθεση, το ηθικό πολλών παιδιών έπεσε… και με φόβο και πολύ ανησυχία πήγανε στις λαιμητόμους της Φυσικής και των Μαθηματικών. Με ασάφειες και αδιευκρίνιστα θέματα. Σε σχολεία τα οποία δεν έχουν τις προϋποθέσεις για τέτοιας δυσκολίας εξετάσεις, ούτε διδάσκονται αυτά τα θέματα με τον τρόπο που τα ζητάνε... Μην ξεχνάμε εξάλλου, πότε έστειλε καθηγητές και βιβλία, η κυρία της φωτοτυπίας στα σχολεία. Πιστεύουμε ότι ο στόχος είναι η αποτροπή των μαθητών από τις Πανελλήνιες, η διάκριση των αριστούχων μόνο(και των καθηγητών της ΚΕΕ που βάζουν τα θέματα) και όχι των καλών μαθητών.

    Σκεφτόμαστε και τους γονείς, που οι περισσότεροι με δυσκολία μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα υπέρογκα έξοδα, που έχει η προετοιμασία ενός μαθητή για τις Πανελλήνιες. Βγαίνει και η επιτροπή των Πανελληνίων να μας πει ότι τα θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές δεν μας λέει όμως για ποιους μαθητές, ποιανού σχολείου του Δημόσιου ή του Αρσακείου, του Φροντιστηρίου και με τα συνεχή ιδιαίτερα στο σπίτι;. Να μας πουν που απευθύνονται, μήπως πρέπει να καταργήσουμε το σχολείο και να πηγαίνουν τα παιδιά μας μόνο Φροντιστήριο;. Μας δουλεύουν και με τις αηδίες που κάνουν, βάζουν τους γονείς να διεκδικούν δικαστικά και να έρχονται απέναντι άλλων γονιών και όλα αυτά για να κρύψουν τους βαθύτερους στόχους τους.

    Χθες η ΚΕΕ στο Υπουργείο ακύρωσε την προηγούμενη δικιά τους απόφαση, της 25 Μαΐου 2012, που έλεγε τα εξής για το επίμαχο θέμα:

    · «Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωση του. Συγκεκριμένα δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας»

    Με μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής για το επίμαχο θέμα:

    · «Μετά την ολοκλήρωση της πειραματικής βαθμολόγησης και την διαπίστωση ότι η ελλιπής διατύπωση του ερωτήματος Γ4 δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έλαβε την εξής απόφαση»

    Προσέξτε! Ενώ παραδέχονται ότι στο επίμαχο θέμα Γ4 έκαναν λάθος, αφού αποδέχονται σαν «ελλιπή» την διατύπωση, αποφασίζουν το συγκεκριμένο θέμα να βαθμολογηθεί κανονικά!

    Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά; Είναι γνωστή η προσπάθεια της κυρίας της Φωτοτυπίας η οποία ήθελε και διέρρεε να μειωθούν οι εισακτέοι... Ο στόχος φανερός. Να διατεθούν λιγότερα χρήματα στα Πανεπιστήμια αφού θα μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων, άρα και ο αριθμός του συνόλου των φοιτητών. Η πολιτική αυτή δεν πέρασε και προχωρούν στο σχέδιο B. Τι προβλέπει αυτό το σχέδιο; Πάρα πολύ απλό. Θέματα στην... περιοχή τουλάχιστον του «γκρίζου». Άρα ακόμα και οι καλοί μαθητές θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Συνεπώς θα κατακρημνιστούν οι βάσεις και μετά θα αναλάβουν δουλειά τα βραδινά δελτία ειδήσεων!

    Θα βγαίνουν και θα λένε τάχα με αθώο ύφος… «Μα να ξοδεύουμε χρήματα για να φοιτούν στα Πανεπιστήμια φοιτητές που έγραψαν κάτω από την βάση;». Φυσικά κανείς δεν θα αναφέρει ότι στις εξετάσεις δόθηκαν τουλάχιστον περίεργα θέματα.

    Σήμερα σε αγαστή συνεργασία με την Τρόικα, κλείνουν και πάλι δυστυχώς τις πόρτες των Πανεπιστημίων στα παιδιά των Λαϊκών στρωμάτων. Χρησιμοποιούν δε για να πετύχουν αυτό τον στόχο κάποιους γραφειοκράτες, όπως τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτα τα κατεβατα με τις μαλακιες σας ποιος νομιζεται οτι τα διαβαζει?? κανεις σας πληροφορω.
    Δεν ξερω τι θα γινει στις 2-3 Ιουνιου αλλα αυτο που ξερω με βεβαιοτητα οτι θα γινει στις 18/7 μονο με το ακουσμα οτι ο Συριζα ειναι πρωτο κομμα, αν ειναι, δεν θα υπαρχει ουδεις συνομηλητης Ευρωπαιος για την Ελλαδα εκτος βεβαια απο τα ξενα καναλια και αλλα μεσα που θα ελθουν να δουνε και να περιγραψουν τον απεριγραπτο αρχηγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/9291187/Greece-faces-German-future-as-euro-exit-looms.html

    Greece faces German future as euro exit looms
    Germany has reportedly drawn up a six-point plan to rescue Greece and the eurozone’s other failed economies in the same way East Germany was rebuilt after the fall of the Berlin Wall.The comments came amid rumours – detailed by the bank of Tokyo Mitsubishi-UFJ – that a Greek exit is now imminent. The bank said there was speculation that a “planned departure” would take place over the weekend of June 2 and 3.
    The left-wing party that opposes Greece’s austerity agreements has extended its lead ahead of next month’s election, according to a new poll.
    If Greeks do vote for politicians who are against the cuts and reforms on which its bail-out packages depend, its international lenders are expected to cut off funding, prompting its eurozone exit.
    The cost of this could exceed the €1 trillion (£800bn) previously estimated by the Institute of International Finance, said its managing director. “Those who think that Europe, and more broadly the global economy, are really prepared for a Greek exit should think again,” said Charles Dallara.
    The impact on the UK could be a drop of around 2pc in GDP, prompting the Bank of England to expand quantitative easing by £200bn to £525bn, said analysts at Bank of America Merrill Lynch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τζωωωωωωωωωωωωωων σαλτα και πιαστο

    Νέα δημοσκόπηση...... από το Ο.Π. Αθηνών

    Κυριακή, 27 Μαΐου 2012
    Συντριβή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... Στο 32% ΣΥΡΙΖΑ στο 13% οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Νέα δημοσκόπηση διενεργήθηκε απο την δημοσκοπική ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών για τον Νομό Αττικής το αποτελέσματα εκπλήσσει...

    Να τονίσουμε οτι ο καθηγητής του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε με απόλυτη επιτυχία τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου...
    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:.....

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 31.9%
    2. ΝΔ: 13,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 12,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 8,7%
    5. ΚΚΕ: 6,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 5,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 3,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 2,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φταις τσιπρα που υπαρχεις.για ολα εσυ φταις.για τα μνημονια για τις αυτοκτονιες για τους λαθρομεταναστες που εφεραν οι αλλοι για για για .φταις τσιπρα φταις ας τους ν αποτελειωσουν τους ελληνες .αφηστε τις γεροντοκορες να τους κουνανε το δαχτυλο.σε λιγο θα ζουνε σε γεφυρες και τσαντηρια μεχρι κατι ανοητοι καταλαβουν οτι τζιζ καιει.καιει βρεεεεεεεεεε. υπαρχει μια λεξη ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ;ελαχιστοι.εθνικο φιλοτιμο κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΣΟΚ

    Μυστικη δημοσκοπηση του επιτελειου Δρ Κουτσουκου μετα τις νεες λίστες:

    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 18.9%
    2. ΝΔ: 15,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 4,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 19,7%
    5. ΚΚΕ: 5,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 4,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 0,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 0,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,2%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,1%

    Ερχονται αναντροπες
    Το 34% που δεν ειχε ψηφισει τωρα .. δακτωτο πασοκ

    ΜιλτοςΠασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΣΟΚ

    Μυστικη δημοσκοπηση του επιτελειου Δρ Κουτσουκου μετα τις νεες λίστες:

    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 18.9%
    2. ΝΔ: 15,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 4,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 19,7%
    5. ΚΚΕ: 5,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 4,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 0,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 0,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,2%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,1%

    Ερχονται αναντροπες
    Το 34% που δεν ειχε ψηφισει τωρα .. δακτωτο πασοκ

    ΜιλτοςΠασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚ

    Μυστικη δημοσκοπηση του επιτελειου Δρ Κουτσουκου μετα τις νεες λίστες:

    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 18.9%
    2. ΝΔ: 15,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 4,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 19,7%
    5. ΚΚΕ: 5,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 4,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 0,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 0,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,2%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,1%

    Ερχονται αναντροπες
    Το 34% που δεν ειχε ψηφισει τωρα .. δακτωτο πασοκ

    ΜιλτοςΠασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΣΟΚ

    Μυστικη δημοσκοπηση του επιτελειου Δρ Κουτσουκου μετα τις νεες λίστες:

    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 18.9%
    2. ΝΔ: 15,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 4,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 19,7%
    5. ΚΚΕ: 5,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 4,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 0,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 0,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,2%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,1%

    Ερχονται αναντροπες
    Το 34% που δεν ειχε ψηφισει τωρα .. δακτωτο πασοκ

    ΜιλτοςΠασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΣΟΚ

    Μυστικη δημοσκοπηση του επιτελειου Δρ Κουτσουκου μετα τις νεες λίστες:

    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 18.9%
    2. ΝΔ: 15,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 4,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 19,7%
    5. ΚΚΕ: 5,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 4,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 0,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 0,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,2%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,1%

    Ερχονται αναντροπες
    Το 34% που δεν ειχε ψηφισει τωρα .. δαγκωτο Πασοκ

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ////////////////////////////

    αχαχα,,,χα,,,,,,,

    ο πούστης Συνιστώσας
    ο ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.... !!!

    με ληγμένο γκάλοπ ΜΑΪΜΟΥ και μπαγιάτικο (σαν τα γλυκά που καταβροχίζουν οι χρήστες, μετα!).

    ...γράφει !!

    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,2%
    χιχιχιχ...δεν υπάρχει πιά

    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,4%
    χεχεχεχε...δεν υάρχει πια !

    για τον

    Π
    Ο
    Υ
    Τ
    Σ
    Ο
    ..είσαι συριζοκωλαράκι

    κατυευθείαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση