GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρόβλεψη (στο Press-Gr) του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ, ακριβέστερη των δημοσκοπήσεων...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη . Εγραφα στις 19 Μαρτη 2012 . http://press-gr.blogspot.com/2012/03/blog-post_3953.html .  «Η προσελευση στις προε...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη.
Εγραφα στις 19 Μαρτη 2012. http://press-gr.blogspot.com/2012/03/blog-post_3953.html.  «Η προσελευση στις προεδρικες του ΠΑΣΟΚ ειναι μονάχα τα τρια δεκατα αυτης του 2007! Οπότε,πιστευω προσωπικα οτι,το σχετικα πιθανοτερο ποσοστο του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικες θα ειναι επισης τα τρια δεκατα,του ποσοστου που πηρε στις βουλευτικες του 2007.Θα ειναι δηλαδη 0,3 x 38,1%= 11,4%,..».
Τοτε δεν ειχαν βγει ακομα τα τελικα αποτελεσματα των προεδρικων εκλογων του ΠΑΣΟΚ,μετα που βγηκαν και τα εμαθα,εγραψα σχολιο στην αναρτηση μου αυτη,οτι η προσελευση του 2012 ηταν τελικα,ακριβεστερα, το 30,70% εκεινης του 2007 και στο επομενο σχολιο εγραψα οτι με βαση τα τελικα αποτελεσματα αυτα το πιθανοτερο ποσοστο του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικες γινεται ακριβεστερα 11,7%.Τελικα πηρε 13,18%,δηλαδη αυτη η μεθοδος προβλεψης ηταν αξιοπιστη,πιο αξιοπιστη απο τις δημοσκοπησεις των εταιριων,επεσε εξω μόνο κατα 1,48 ποσοστιαιες μοναδες.
Και τα δυο αυτα (ανωνυμα) σχολια μου ηταν επισης της 19ης Μαρτη 2012.

12 σχόλια

  1. πειτε στο παλικάρι που τον εβαλε ο Σαμαράς να γραφει μηνύματα για τσιπροκαμμένους κτλ οτι
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ.
    ο Αντωνης σε ευχαριστει κ ας μην απεδωσε η δουλεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαρατσα δικολαβε ταταρομουρη.επιασες δεκα τριαρι[13]κρατατο να μην σου φυγει...εισαι τοσο ανυπολυπτος εβγαλες και φεκ 96 Δ 2004 οτι απαλασσονται ΑΠΟ χαρατσια ιστορικοι και αρχαιολογικοι τοποι ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. πως λοιπον η βρωμερη ΔΕΗ ΓΥΡΕΥΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΦΕΚ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΚΛΕΦΤΗ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ .ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΔΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΣΥ Ο ΝΤΑΗΣ Ο ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΡΙΞΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTE KOΡΟΙΔΑ Η ΚΑΝΕΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑΠΙΑΣΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΔΕΚΑ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΜΕΝΗ.ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΣΩΜΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..


    Κύριοι παίζετε μεγάλο παιγνίδι και όποιος βλέπει και ακούει τις λεπτομεριες πιάνει την ουσία..

    Ο Παππάτρεου της Γαλλίας ΟΛΑΝΤ αντί να πάει η ΜΕΡΚΕΛ να τον συγχαρεί πάει ΑΥΤΟΣ στο ΒΕΡΟΛΊΝΟ, για εμένα από ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΛΑΝΤ είναι ο ΤΣΕΦΡΙ της Γαλλίας , από αυτή την μικρή μικρή λεπτομέρεια..

    Όσο για εμάς εδώ η ομάδα δράσης του ΡΑΙΧΚΑΙΜΠΑΧ είναι εδώ από την Δεύτερα 40 ΆΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΡΌΙΚΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ Η ΟΧΙ; ΣΗΜΕΡΑ!!!!..

    Τον ΤΣΙΠΡΑ και το ΚΚΕ {που με λέει ένας φίλος κομμουνιστή δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη} προσωπικά} θέλω όχι μόνο να πάρει της υπογραφές ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ αλλά να τους ΔΙΏΞΕΙ ΤΟΝ ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΌΙΚΑ ΜΠΟΡΕΊ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΊ;

    ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε εδώ και γραφωμε μαλακίες, είναι στα υπουργεία μέσα και στην Τράπεζα Ελλαδος , καμιά κρατική δαπάνη δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΆ αν δεν υπογράψουν ΑΥΤΟΊ ..ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΆ..

    Τα λένε και άλλοι που τα γνωρίζουν δεν έχω την απολκυστικοτα.. ΈΞΩ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΆ ΜΆΖΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ...

    Ο Τσιπρας σήμερα δεν έχει κάνει ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΛΟΣ ικανοποιεί το λαϊκό έρεισμα ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...Αν καταφέρει να τους τριπλαρη αλλάζει, αλλιώς πιστεύω ότι θα τον ΦΑΝΈ και έτσι θα μας φέρουν ένα νέο ΠΑΠΑΔΗΜΟ που τύφλα να έχει Ο παλιός Παπαδήμος ..

    ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ... είμαστε υπό κατοχή ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΑΙ Η ΟΧΙ; και ΜΑΣ λένε ΑΚΌΜΑ λαλακιες Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πως θα μένει η Ελλαδα ακυβέρνητη, ΜΑ ΈΧΟΜΕ ΚΑΤΟΧΉ ΑΡΑ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΊ .. ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΩΤΉΣΕΤΕ, ΜΆΘΕΤΕ..

    ΚΎΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΎΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΎΡΙΕ ΒΕΝΙΖΈΛΟ, ΚΎΡΙΕ ΚΟΥΒΈΛΗ ΈΧΕΤΕ ΤΑ ΓΌΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΑΎΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ...

    2.600 ΕΛΛΗΝΕΣ Η 130 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΈΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ ΈΞΩ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ.. ΕΞΑΚΌΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ... ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΛΕΊΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ..... ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΛΊΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΆΛΛΟ ΈΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΟΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Η ισχυρή μεσαία τάξη που αποτελούσε τη «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας και της οικονομίας, σταδιακά διαλύθηκε προς όφελος μίας ολιγάριθμης διεφθαρμένης οικονομικής και πολιτικής ελίτ.

    Το 60% του πληθυσμού σε μία διετία θα βρεθεί κάτω από το όριο της φτώχειας με το 75% των εργαζομένων να είναι ανασφάλιστοι.

    Η διαφθορά και η φοροδιαφυγή ΤΩΝ ΕΛΊΤ απεδείχθησαν, καρκινώματα για την οικονομία.

    Οι τιμές, από μήνα σε μήνα αυξάνονται ραγδαία και οι Ελληνες πολίτες βλέπουν , ανήμποροι να αντιδράσουν, το εισόδημα τους σε όποιο νόμισμά να είναι η ευρώ , η δραχμή, η πεσέτα , θα χάνει καθημερινά την αξία του μέσα και έξω από την χώρα ΓΙΑΤΙ; γιατί οι μισθοί οι σύνταξης είναι για ΠΛΑΚΆ.

    Τα κεφαλαία της χώρας που είναι η γνώση των νέων , ο ορυκτός πλούτος μας, ο ήλιος μας, τα αγροτικά προϊόντα μας, ο τουρισμός μας που δεν είναι μόνο τα κτήρια των ξενοδοχείων, αλλά και οι ΕΛΛΗΝΕΣ άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά όπως και τα αλλά επαγγέλματα ενοικιαζόμενα τροχοφόρα, ταβέρνες, κτλ κτλ θα καρτερευόσουν

    Και όταν οι μισθοί των εργατών των υπαλλήλων θα μειωθούν οι ΝΤΟΠΙΕΣ καταθέσεις θα παγώσουν και αν θα παγώσουν . Όλα θα πάνε μαθηματικά στης ντόπιες και ξένες ελίτ άρα θα κερδίσουν τα άντερα τους....

    Εγώ προσωπικά περίμενα ποιο δυνατό μπάσιμο από τους ΑΝΝ..ΕΛΛ. σε αυτά τα θέματα...
    Στα λαϊκά θέματα θα περιμένω να ακούσω..Το σκληρό ευρώ με το οποίο συνδεδεμένο η ΕΛΛΑΔΑ κατέστησε τα προϊόντα της Ελλάδος μη ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές, πλήττοντας θανάσιμα κάθε κλάδο παραγωγικής δραστηριότητας όταν έχεις δίπλα σου τον Κινέζο, τον Τούρκο,τον Σκωπιανο, τον Βούλγαρο , τον τον τον .. Άρα η παγκόσμια οικονομία δεν παίζετε στα ίσια έχομε μια ντοπαρισμένη οικονομία ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΏ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ των κομμάτων να μου δείξουν την ΑΝΆΠΤΥΞΗ αν δεν ΠΕΘΆΝΟΥΝ ανθρώπους με όπιο τρόπο..

    ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑΣ ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ,,ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΊΣΤΕ ΛΑΛΑΚΕΣ!!!! Δεν είναι αυτή η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ ΠΡΌΒΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ!ΡΑΙΧΧΧΧΧΧΧΧ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΩΜΑΚΟ

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκλογες μωρη κομανετσι δεν ηθελες?
    εκλογες δεν ειπες οτι θα ζητησεις αν δεν παρεις αυτοδυναμια?
    ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΩΡΗ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΙΑ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ!
    ΤΟΛΜΑ ΜΩΡΗ!
    ΓΙΑ ΚΥΤΤΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού-, δεξιό αρχίδι και Γιουσουφάκι του Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά...

    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζων μην ξεχάσεις να πας να γαμηθείς, έτσι ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ___________________________________
    Τόσο μαλάκ@@ θεωρούν όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ
    (φώτο)

    Την Κυριακή γράψαμε κάποιες απόψεις των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλη ανάρτηση γράψαμε πως μαζί με τα ζώα που τους ψήφισαν, πανηγύριζαν την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και οι κομμουνιστές της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδος (ΚΟΕ) που έχουν κρυφτεί στους κόλπους του.

    Προκειμένου να μη δούνε πολλοί αυτό που προσέξαμε εμείς δείτε τι έκαναν τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ της Αυγής:
    Έσβησαν με photoshop τη σημαία της ΚΟΕ!!
    Γιατί;

    Για να μη γίνει κανένα ατύχημα και τα ζώα διαβάσουν τι σημαίνει ΚΟΕ και ξυπνήσουν....

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Έφτυσαν τον Τσίπρα ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ:
    Δεν έχουμε σχέση με την εντολή που έλαβες, μόνο σοβαρέψου... του απάντησαν.

    Όχι σε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα είπαν οι κοινωνικοί εταίροι-η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ και η ΑΔΕΔΥ-μετά από αίτημα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να έχει συνάντηση μαζί τους την Τετάρτη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες τα προεδρεία των τριών συνδικαλιστικών οργάνων αρνήθηκαν λέγοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την διαδικασία της διερευνητικής εντολής που βρίσκεται σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας λόγος να πραγματοποιηθεί μια τέτοια συνάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αφού είχατε αυτή τη σωστή πρόβλεψη, τι μας ΠΡΗΖΑΤΕ ΔΎΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΜΟΝΟ 13 ΜΟΝΑΔΕΣ ;

    ΑΝΤΕ ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ :
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΡΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΥΡΩ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 100 ΕΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση