GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Απόγνωση – SOLD OUT”

“Απόγνωση – SOLD OUT” Στο Θέατρο 104 από την Θεατρική ομάδα «Θα Δούμε» Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προσωπικές ιστορίες… Τα δικά τ...

“Απόγνωση – SOLD OUT”
Στο Θέατρο 104
από την Θεατρική ομάδα «Θα Δούμε»

Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προσωπικές ιστορίες… Τα δικά του παιδικά βιώματα… Τι γίνεται όταν οι μνήμες συγκρούονται; Ποιος θα βγει νικητής από αυτό το παιχνίδι; Ποιος θα επιβιώσει;
Το έργο «Sold out» (Πωλείται Απόγνωσις), της Νικολέτας Δάφνου, πιάνει την ιστορία ενός ζευγαριού από την αρχή… Ή μήπως από το τέλος? Φέρνει στο προσκήνιο τα προσωπικά πάθη και τα τείχη που υψώνουν σε μια σχέση, σε ένα έργο άκρως ρεαλιστικό όπου τα δύο φύλα συγκρούονται, απολογούνται, μετανιώνουν και ψάχνουν τη λύτρωση μέσα από την δική τους αλήθεια…
Ο Στέλιος Ψαρουδάκης και η Αφροδίτη Αντωνάκη κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ακίνδυνου Γκίκα (που επιστρέφει στο ρόλο του σκηνοθέτη μετά από 13 χρόνια), καλούνται να ξεπεράσουν την υποκριτική τους υπόσταση στη σκηνή και να είναι απλά… Αληθινοί!
Από 28 Μαΐου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη έως και 12 Ιουνίου, στις 21:30, «Sold out» (Πωλείται Απόγνωσις), στο 104 Θέατρο Κέντρου Λόγου & Τέχνης, Θεμιστοκλέους 104 στα Εξάρχεια,
Για τρία Δευτερότριτα, θα ειπωθούν όλες οι αλήθειες!
Κείμενο: Νικολέτα Δάφνου
Σκηνοθεσία: Ακίνδυνος Γκίκας
Παίζουν:
Στέλιος Ψαρουδάκης
Αφροδίτη Αντωνάκη
Σκηνικά-Κοστούμια: Σοφία Τσάκα
Μουσική επιμέλεια: Κάλλια Καρυάμη, Έφη Κουφοπούλου και Εύα Τσακού.
Το τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Μαρία Παπαγεωργίου.
Επιμέλεια κίνησης: Μόνικα Κολοκoτρώνη
Φωτισμοί: Γιώργος Σπηλιόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Χατζηνίκου
Φωτογραφίες: Χρήστος Ντάνος

2 σχόλια

  1. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κόλπα της Ιπποκράτους δεν πιάνουν πιά.
    Και αυτό γιατί ο κόσμος έχει μπροστά του την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης και όσο περνάνε οι μέρες το πασοκ θα συρρικνώνεται, όσο περισσότεροι βλέπουν τα κόλπα με τα τεκμήρια και τη μείωση του αφορολογήτου, που αναγκάζει το κόσμο, ενώ είναι άνεργος ή έχει χάσει το 1/3 των εισοδημάτων του να πληρώνει τριπλάσιους φόρους από πέρσι.
    Είναι το δεύτερο "σατανικό" σχέδιο του κ. Βενιζέλου, μετά το επάρατο χαράτσι, για να αρπάξει ότι έχει απομείνει από τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων, να αρπάξει τα 1-2 ακίνητα που έχουν από κληρονομιά ή από στεγαστικό δάνειο, όπως "έφαγε" τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων, των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων ιδρυμάτων με το "κουρεμα" ! Κι ετοίμαζε και άλλα μέτρα, πέρα από τις δυσβάσχατες αναδρομικές μειώσεις όλων των συντάξεων, όπως φορο ιδιοκατοίκησης, φόρο στα αγροτεμάχια και στα οικόπεδα, φόρο στα ενοίκια, και στέλνει ( παράλληλα με το χαράτσι ) άλλους 4 φόρους με ΕΤΑΚ και ΦΑΠ μέσα στην ίδια χρονιά !
    Ο λαός, όμως, κυρίως οι ψηφοφόροι του, τον σταμάτησαν ! Τώρα ήρθε η ώρα σε όσους απέμειναν ( γιατί πολλοί ήδη έχουν διαρρεύσει προς Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητους Έλληνες, Σύριζα και Δημ. Αριστερά ) να τον σταματήσουν και να τον τιμωρήσουν, για τις ΑΝΗΘΙΚΕΣ φορολογικές δηλώσεις και το ακόμα πιο ΑΝΗΘΙΚΟ χαράτσι στη ΠΡΩΤΗ κατοικία των Ελλήνων! Χθες στο Ίλιον μαζεύτηκαν μόνο καμιά 100αριά άτομα, σε μια αίθουσα 70 ατόμων ! Η τιμωρία έρχεται από όσους πρόδωσαν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους ταπείνωσαν, στέλνοντας τους στην ανεργία, στα συσσίτια, στις ουρές για πατάτες και ρύζι ! Την ίδια ώρα που αποκαλύπτεται ο πλουτισμός του Άκη ( που ειναι η κορυφή του παγόβουνου γιατί καλύπτονται όλοι οι άλλοι ... ), οι καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, οι επαύλεις, τα κότερα και κανό, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα πολυτελή ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό. Ένα σάπιο κόμμα, τι δουλειά έχει να μπει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση.
    Ξέρετε τι κάνουν τώρα ; Το παίζουν δίπορτο ; Αν βγει ο Σύριζα να μπουν στη κυβέρνηση με Δημ. Αρ. Αν βγει πρώτη η ΝΔ να μπουν σε κυβέρνηση της ΝΔ ! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι με τις καρέκλες, την εξουσία, την κουτάλα ! Στείλτε τους σπίτια τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση