GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Χανιάς υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: "Αν κυβερνήσουμε θα καταστρέψουμε την Ελλάδα" ...

Επιστολή-βόμβα φέρεται να έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει...


Επιστολή-βόμβα φέρεται να έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μία ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα: «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»
Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι... τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς όπως γράφει αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Και καταλήγει, κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».

Σ.Σ. Ε ΡΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ !!!

Ο κ.Χανιάς είναι συνταξιούχος πυροσβέστης από τους πρωταγωνιστές στην κατάσβεση των πυρκαγιών του 2007. Ήταν συνδικαλιστής, με το ΠΑΣΟΚ, αλλά προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

26 σχόλια

  1. Μεγάλη σημερινή γκάφα του Βενιζέλου, οδηγεί σε ολική φυγή των ψηφοφόρων του προς τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ ξέρει ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί να μπει σε κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, βάζει αυτόν τον όρο τορπιλίζοντας τη δημιουργία κυβέρνησης και οδηγεί σε ακυβερνησία και χάος και τρίτες εκλογές !
    Το ίδιο αδιάλλακτος και με αστείους, ανεφάρμοστους όρους και ο κ. Καμμένος, στρέφει με τη τακτική του τους ψηφοφόρους του προς τη Νέα Δημοκρατία, την οποία παρουσιάζουν ως τη μόνη πολιτικη δύναμη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, με επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, βελτίωση των δανειακών συμβάσεων, και σωφροσύνης !!! Η ανικανότητα διαπραγματεύσεων και διαβουλεύσεων μεταξύ των κομμάτων, οι προσωπικές φιλοδοξίες και μικροκομματισμοί τους, οδηγούν τη χώρα σε ανεξέλεγκτη πτώχευση και κοινωνικό χάος,και δείχνουν ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τέτοιους "λίγους ηγέτες". Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπορέσει να κυβερνηθεί ο τόπος και να γίνει προσπάθεια αλλαγής πτυχών του μνημονίου, γιατί οι διάφοροι ηγετίσκοι δεν είναι ικανοί των κρίσιμων περιστάσεων. Οι προσπάθειες " κυβερνήσεων συνεργασίες" ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από τους ίδιους τους "θαμώνες" τέτοιων λύσεων. Και η ανεξέλεγκτη πτώχευση είναι προ των πυλών, με κύρια θύματα τους κατοίκους των αστικών κέντρων, που δεν έχουν αγροτική- κτηνοτροφική παραγωγή δική τους. Αν υπάρξει στάση πληρωμών και σταμάτημα εισαγωγών, πως οι άνθρωποι της Αθήνας και του Πειραιά θα επιβιώσουν ; Με φραπέ ή μπυρίτσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επιστολή την έστειλες πρώτα στον ΔΟΛ για έγκριση…και μετά στον «αγαπητό» Δημήτρη «σου»….μπαγασάκο λίγες μέρες πριν μας τά λεγες αλλιώς για δείτε το vid….αν του έταξαν να τον κάνουν μεγαλοδημοσιογράφο στην θέση του Ντερμπεντέρη ….ε!!! δεν το έχει…..
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lDRfsIO6qJo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mad Max tells a story of breakdown of society.
    by James McCausland

    Πόσο μάγκας θα πρέπει να είναι αυτός ο Αυστραλός για να μπορέσει να γράψει την σημερινή Ελληνική τραγωδία πριν από 27 χρόνια;
    Τό έχετε δεί;
    Δεν πειράζει,
    έτσι και βγεί ο Τσίπρας θα παίζεται live and free κάθε μέρα . .

    Προβλέπω τα καταστήματα ειδών κυνηγίου να κάνουν χρυσές δουλειές
    οι δε δήμοι σε όλη την επικράτεια να κάνουν περισυλλογή πτωμάτων, λαθραίων και μή.


    "mark my words" Τζώνy Boy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς έχει δίκιο ο κ. Χανιάς.
    Δυστυχώς λεφτά, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΔΕΝ υπάρχουν!
    Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Ένωση ΔΕΝ μπλοφάρει, γιατί απλούστατα, μετά τη στήριξη της Ισπανίας και την επικείμενη στήριξη της Κύπρου και της Ιταλίας, τα διαθέσιμα κεφάλαια των απομενουσών ευρωπαϊκών χωρών λιγοστεύουν επικίνδυνα.
    Πολύ φοβάμαι ότι η Μέρκελ και οι συνοδοιπόροι της θα πατήσουν το delete και θα μας στείλουν αδιάβαστους στην κόλαση της φτώχειας!!!...
    Μας απομένει ελάχιστος καιρός να ξυπνήσουμε...
    Δημήτρης Κλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάσου τι μιαλό έχει ο κ. Χανιάς που υποστηριζει ένα κόμμα εδω και καιρό,και λέει οτι το συγκεκριμένο θα καταστρέψει την Ελλάδα πέντε μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές.

    Η Αξιοπιστία του -10 η αναγνωρίζει οτι είναι κρετίνος και τον δουλέψανε.

    Y/N Για όποιους έχουν δει την ταινία Ο καλός Ο κακός και ο Ασχημος, η φάτσα του, ειναι κόπια του άσχημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Η ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΟΙ ΦΟΡΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.Η ΓΗ ΘΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΚΟΣ ΜΕΣΤΟΣ ΚΟΤΙΝΘΙΩΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΦΡΑΝΚΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΧΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί φωνάζουν στην Κουμουνδούρου; ελεύθερος άνθρωπος είναι, σκέφτεται, ξανασκέφτεται, επιλέγει. Τόσο απλά, τόσο δημοκρατικά. Αλλά φαίνεται στην Κουμουνδούρου αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό μέσα από τις ύβρεις, τον εκφοβισμό, τις προσβολές. Έτσι αντιλαμβάνονται στην Κουμουνδούρου τη δημοκρατία και τις πολιτικές ελευθερίες μας. Τους προκαλούν αλλεργία. Για τούτο και μόνο δίχασαν την ευρωαριστερά και τακίμιασαν με κάτι περιθωριακούς ψυχάκηδες ουτοπιστές. Και τα παλιά λαμόγια του κρατικοδίαιτου συνδικαλοπασόκ (τι σχιζοφρενικές συμμαχίες, όλα για την εξουσία και το φαγοπότι, ο λαός για το ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται κάθε ημέρα ότι δεν είναι παρά ένα σκαλοπάτι για το ψητό).
    Αυτές οι επιθετικές φωνασκίες και τα αλαζονικά υβρεολόγια που πήραν επικοινωνιακά εργολαβία μόλις μυρίστικαν ψητό εξουσίας στην Κουμουνδούρου είναι απλά ενδεικτική για το ποιόν τους και πόσο μας θεωρούν κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ.ΗΡΘΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΛΟΥΣΑΤΕ.ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Φαντάσου τι μιαλό έχει ο κ. Χανιάς που υποστηριζει ένα κόμμα εδω και καιρό,και λέει οτι το συγκεκριμένο θα καταστρέψει την Ελλάδα πέντε μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές.

    Η Αξιοπιστία του -10 η αναγνωρίζει οτι είναι κρετίνος και τον δουλέψανε.

    12 Ιουν 2012 3:35:00 μ.μ."

    Τί μυαλό, ελεύθερος άνθρωπος είναι, σκέφτεται, ξανασκέφτεται, επιλέγει. Τόσο απλά, τόσο δημοκρατικά. Δημοκρατία και ελευθερία σκέψης και επιλογής αν έχετε ακουστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Η ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ..."

    Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κάθε αντικειμενικό δεδομένο θα φέρει τη χρεοκοπία και ότι μια χρεοκοπία συνεπάγεται. Κάτω από αυτή τη δυστυχία που ζούμε σήμερα υπάρχουν πολλά ακόμη επίπεδα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο, η κατρακύλα θα είναι δραματική. Θα μπούμε σε ένα ιλλιγιώδες καθοδικό σπιράλ δυστυχίας και πείνας, χωρίς να υπάρχει διέξοδος, παρά μια αδιέξοδη κατάσταση ισημερινής Αφρικής. Με την αδυναμία να εισαχθεί ενέργεια ούτε νερό δεν θα φέρνουν οι αντλίες, ούτε ρεύμα δεν θα παράγεται. Τα γεωργικά προϊόντα θα παράγονται σε τόσο μικρές ποσότητες και θα μεταφέρονται με τόσο κόστος και δυσκολία που όλοι τιμές των τροφίμων θα εκτοξευθούν σε αστρονομικά ύψη. Το δελτίο, σίγουρο εισιτήριο για τον αργό θάνατο, που θα επιβληθεί θα φέρει τη μαύρη αγορά και την περαιτέρω εκτόξευση των τιμών. Σύντομα με την πλήρη απαξία ενός νομίσματος που θα έχει μπει σε ένα διαρκές σπιράλ εκτύπωσης-πληθωρισμού-απαξίας-περαιτέρω (λόγω ραγδαίας πτώσης της αξίας και συνεπαγόμενης ανεπαρκειάς του) εκτύπωση-βαθύτερου πληθωρισμού-μεγαλύτερης απαξίας και παει λέγοντας, σύντομα λοιπόν θα κυριαρχήσει η ανταλλαγή αντικειμένων και αξιών ή θα γίνεται δεκτό μόνον δυνατό νόμισμα που στη μαύρη αγορά θα πωλήται σε αστρονομικές τιμές (ο μισθός ενός χρόνου για 10 Ευρώ). 
    Κάτω απο αυτό που ζούμε υπάρχουν πολλά ακόμη σκαλιά που θα χρειαστεί να κατεβούμε μετά την χρεοκοπία που θα φέρει άμεσα και δραματικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του. Και απο εκείνη την κόλαση που θα έρθει δεν θα υπάρχει καμμία απολύτως ελπίδα επιστροφής.
    Τότε οι αυτοκτονίες δεν θα είναι δυνατό να μετρηθούν πλέον, οι χιλιαδες καθημερινοί θάνατοι από πείνα, από απλές αρρώστιες, εφόσον φάρμακα ούτε να εισαχθούν θα είναι δυνατό (και όσα μόνο σε αστρονομικές τιμές και μόνο για την κομματική νομενκλατούρα) ούτε βέβαια χωρίς ενέργεια να παραχθούν σε ικανές ποσότητες.

    Και στο κάτω κάτω ΤΙ μας έφερε στο μνημόνιο; Ποιός μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό;
    Φίλε μου, τα μνημόνια και η λιτότητα ήρθαν νομοτελειακά και αναπόφευκτα στο σβέρκο μας ακριβώς επειδή κάποιοι φόρτωσαν προβλήματα στη χώρα εξαιτίας μιας πολιτικής που κατέστρεψε την παραγωγή και φούσκωσε τον κρατικό μηχανισμό με κρατικοδίαιτους κηφήνες που περιφέρονται ανά τα γραφεία τους ασκόπως μασώντας χιλιάρικα σαν μαρουλόφυλα που έτρεχε ο χαμάλης ο ιδιωτικός υπάλληλος και ο εργάτης φτύνοντας αίμα και αμοιβομενος με ψίχουλα να χρηματοδοτήσει. Μα οι πολιτικές αυτές ακριβώς ανασταίνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Γιατί θεωρείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια νέα εναλλακτική δύναμη; ποιός είναι ποιοτικά ο “νέος” Τσιπρας; Ο Τσίπρας από καμμιά πλευρά δεν είναι νέος. Εκφράζει ακριβώς την αναβίωση του πλέον φθαρμένου, παλιού, σάπιου καθεστώτος της αρπαχτής, του βολέματος, της υφαρπαγής των εντυπώσεων, του ογκώδους και δυσκίνητου διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού, των κηφήνων της βολεμένης και πανίσχυρης κομματικής νομενκλατούρας. Εκφράζει και θέλει να αναβιώσει όλην ακριβώς εκείνη την αντιπαραγωγική σαπίλα που μας έφερε μέχρι εδώ. Τον κομφορμισμένο κομματόκοσμο που διέλυσε τη χώρα και τη φόρτωσε τόκους και δανεικά για να συντηρεί τους εικονικούς παραδείσους που υποσχέθηκε. Μην ακούτε τα μεγάλα, παχιά λόγια, τέτοια ακριβώς έλεγαν και αυτοί που μας πρόδωσαν τότε. Πίσω απο τέτοιες όμορφες μάσκες κρυβοντουσαν κι αυτοί. Ο Συριζα έρχεται να αναβιώσει το παλιό, κακό παρελθόν. Μοιάζει με μια φτιασιδωμένη περίτεχνα εκατόχρονη κυράτσα που στολίζεται, σοβατίζεται και μπογιατίζεται για να κρύψει τους άρρωστους, τοξινωμένους, σάπιους ιστούς της. Τίποτε περισσότερο. Μην θαμπώνεστε, προσέξτε καλά πριν γίνετε συνεργοί στην καταστροφή της χώρας και του μέλλοντος των παιδιών σας. 
    Γιατί όσο και να εμφανίζονται στην Κουμουνδούρου ως εναντίον του μνημονίου, άλλο τόσο υιοθετούν τις πολιτικές, ακόμα και τις ομάδες, που μας έφεραν μέχρι εδώ. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΙΝΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ .ΤΑ ΤΕΛΕΙΤΑΙΑ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ.ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΔΟΥΡΙΟΙ ΙΠΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;"

    Ναι, ναι, συνέχισε με το χυδαίο υβρεολόγιο εφόσον δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό επί του θέματος να πεις.
    Επιβεβαίωσε απλά το φασισμό της Παρτάικομμαντατούρ Κομοντούρος-Πλατς

    Δείξε μας το πραγματικό, κτηνώδες, άσχημο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

    Η προπαγάνδα του Γκεμπελς αποδομούσε έτσι τους αντιπάλους της
    (πριν λάβει την εξουσία, μετά έκαναν ότι θα κάνει μάλλον με εμάς και ο δημοκρατικότατος ΣΥΡΙΖΑ όταν βγει)

    Και πως φαίνεται η προκατασκευασμένη “γραμμή”, πέρα από το υβρεολόγιο και την προσωπική επίθεση… Η ίδια επιχειρηματολογία σε όλους πάνωκάτω. Και η ίδια ζαφρακιασμένη τοξινωμένη επιμονή...
    Ας δουν όλοι, ποιοί μας πουλάνε ελπίδες και φιλολαϊκό, δημοκρατικό προφίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΙΝΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ .ΤΑ ΤΕΛΕΙΤΑΙΑ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ.ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΔΟΥΡΙΟΙ ΙΠΠΟΙ."

    Προσβολές, ύβρεις, τσιτάτα, ταμπέλες, ξεσπάσματα μπερδεμένου εφήβου στα πρόθυρα παράκρουσης. Με τέτοιες φωνασκίες και τσαμπουκάδες γλιστράει ο ΣΥΡΙΖΑ από την επιχειρηματολογία και τον δημοκρατικό διάλογο.
    Έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία στην Κομοντούρος-Στράσσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4.14 φρίαξε σκύλε της συγγρού όσο προλαβαίνεις, έρχεται ανελέητο γαμίσι στις 17 από τον ελληνικό λαό, ο Σαμαράς φεύγει ταπεινωμένος και εσείς λαμόγια που σας πληρώνουν οι γερμανοί για να τρομοκρατείτε τον ελληνικό λαό θα πάτε φυλακή.
    κατάλαβες δαπίτη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4.14 φρίαξε σκύλε της συγγρού όσο προλαβαίνεις, έρχεται ανελέητο γαμίσι στις 17 από τον ελληνικό λαό, ο Σαμαράς φεύγει ταπεινωμένος και εσείς λαμόγια που σας πληρώνουν οι γερμανοί για να τρομοκρατείτε τον ελληνικό λαό θα πάτε φυλακή.
    κατάλαβες δαπίτη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4.14 φρίαξε σκύλε της συγγρού όσο προλαβαίνεις, έρχεται ανελέητο γαμίσι στις 17 από τον ελληνικό λαό, ο Σαμαράς φεύγει ταπεινωμένος και εσείς λαμόγια που σας πληρώνουν οι γερμανοί για να τρομοκρατείτε τον ελληνικό λαό θα πάτε φυλακή.
    κατάλαβες δαπίτη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 4.14 φρίαξε σκύλε της συγγρού όσο προλαβαίνεις, έρχεται ανελέητο γαμίσι στις 17 από τον ελληνικό λαό, ο Σαμαράς φεύγει ταπεινωμένος και εσείς λαμόγια που σας πληρώνουν οι γερμανοί για να τρομοκρατείτε τον ελληνικό λαό θα πάτε φυλακή.
    κατάλαβες δαπίτη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φυσικά και θα καταστρέψει την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον κάνει ότι και η Ν.Δ.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "4.14 φρίαξε σκύλε της συγγρού όσο προλαβαίνεις, έρχεται ανελέητο γαμίσι στις 17 από τον ελληνικό λαό, ο Σαμαράς φεύγει ταπεινωμένος και εσείς λαμόγια που σας πληρώνουν οι γερμανοί για να τρομοκρατείτε τον ελληνικό λαό θα πάτε φυλακή.
    κατάλαβες δαπίτη μου;
    12 Ιουν 2012 4:19:00 μ.μ."

    Ορίστε το άσχημο, χυδαίο, κτηνώδες, βρώμικο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

    Ιδού, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ήδη αμόλυσε τους συριζοφρουρούς του να ασκήσουν δημοκρατικότατα ιδεολογική τρομοκρατία.

    Ας θαυμάσουν όλοι τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνονται οι κομματοστρατιώτες του Τσίπρα τον διάλογο και τη δημοκρατία. Όταν μας λείπουν τα (καναδυό) επιχειρήματα η συζήτηση αμέσως γλιστράει σε προσωπικό επίπεδο, σε προσωπική λάσπη, σε προσωπικές ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που σκοπό έχουν μέσω του ηθικής προσβολής να απαξιώσουν επικοινωνιακά τον φορέα του αντίλογου, να τον σχετικοποιήσουν σαν προσωπικότητα, να αποδομήσουν το προφίλ του  ούτως ώστε να ακυρωθεί η δύναμη της επιχειρηματολογίας του. Επενδύοντάς τον με χαρακτηριστικά που στο συλλογικό υποσυνείδητο συνδέονται άμεσα με την εικόνα του ρηχού, του γελοίου. Με το κόλπο αυτό ακυρώνεται αυτόματα η επιχειρηματολογία αυτού που θέλουμε να "εξαφανίσουμε" κατά την σταλινική μέθοδο από την εικόνα. 
    Αυτού του είδους τη γραμμή ακολουθεί επικοινωνιακά και ο ΣΥΡΙΖΑ τελευταία, χωρίς να μπορεί να κρύψει και την αλαζονεία που του φούσκωσε τα μυαλά. Με φωνασκείες, τσιτάτα, ταμπέλες, ειρωνείες και χαρακτηρισμούς, με απαξιωτικά χάχανα και γελάκια, με φτηνά ύπουλα επικοινωνιακά τερτίπια που σκοπό έχουν να αποδομήσουν όχι μόνο την επιχειρηματολογία αλλά και να μειώσουν και την προσωπικότητα των αντιπάλων τους, ακυρώνοντας εκ των προτέρων τη φωνή τους.  Το βλέπουμε καθημερινά στην εξυπνακίστικη και απαξιωτική γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τους "αντιπάλους" του (με τέτοια εμπάθεια αντιλαμβάνεται όσους δεν συμφωνούν μαζί του) γεμάτη ανούσιο υβρεολόγιο και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς χωρίς περιεχόμενο, το βλέπετε όλοι τώρα δα, στις αλλεργικές αντιδράσεις των οπαδών του σε κάθε διάλογο. Μια ακόμη απόδειξη πόση σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοκρατία. Ας σκεφτεί ο λαός καλά τι πάει να κάμει. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση