GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 12 βουλευτές του ΚΚΕ...

Το ΚΚΕ είδε τη δύναμη του να μειώνεται δραματικά και έχασε περίπου το 50% σε σχέση με ένα μήνα πριν. Το κόμμα συγκέντρωσε 4,5% και εκλέγει 1...

Το ΚΚΕ είδε τη δύναμη του να μειώνεται δραματικά και έχασε περίπου το 50% σε σχέση με ένα μήνα πριν. Το κόμμα συγκέντρωσε 4,5% και εκλέγει 12 βουλευτές.
Δείτε τα ονόματα:
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Παφίλης Αθανάσιος
Α΄ ΑΘΗΝΩΝ
Κανέλλη Γαρυφαλιά
Β΄ΑΘΗΝΩΝ
Παπαρήγα Αλεξάνδρα
Χαλβατζής Σπυρίδων
Κατσώτης Χρήστος
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μωραϊτης Νικόλαος
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γκιόκας Ιωάννης
ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
Καραθανασόπουλος Νίκος
Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεοδόσης Κωνσταντινίδης
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γερασιμίδου Ελένη
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Λαμπρούλης Γεώργιος
Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Μανωλάκου Διαμάντω

10 σχόλια

  1. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφιζα ΚΚΕ εγώ και η οικογενεια μου απο την μεταπολιτευση και μετα ενω πριν απο το 67 η μανα μου και ο πατέρας μου ΕΔΑ ο πατέρας μου πήγε στη Γιάρο αλλά υπεγραψε και το αφησαν με τους πρώτους και μετα απο 3 μήνες πέθανε.
    Τον τελευταίο μήνα για πρώτη φορά ίσως σκεφτηκαμε οικογενειακά με την ευκαιρία του ΧΡΥΣΟΥ ΙΩΒΗΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ και αναρωτηθηκαμε για την ΑΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΛΕΚΑ που έχει ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑΛΟ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΕΚΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ και έτσι είπαμε ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΕΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ αλλα κάποιοι ακόμα τυφλοί παρέμειναν στο ΑΛΕΚΙΣΤΑΝ και έτσι ξαναβγήκε η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και δεν μας ξημέρωσε ασπρη μέρα, αλλά ο καιρός γαρ εγγύς οι μέρες της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΑΛΕΚΑΣ ελπίζω να είναι μετρημένες..... και να φυσήξει ο ΒΟΡΙΑΣ και να την στειλει στη παχυλή Βουλευτική ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΜΕΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΙΔΕΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΑΝ ΚΟΡΜΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ
    ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ 1992 ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ 1ΔΙΣ 700.000.000
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΤ΄΄.ΌΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ .ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΔΥΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ALEKA KSIPNA. EISAI GIA TON POYTSO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΚΟΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ.ΕΙΔΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΣΤΡΟ.Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΙΨΑΣΠΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΒΕΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΒΑΛΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΑΛΕΚΑ
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ Η ΜΕ 6 Η ΑΠΕΞΩ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΡΑΤΕ.

    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 21 Ιουν 2012 1:30:00 π.μ

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;

    ΑΛΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ .

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο ηλίθιος είναι λαός….
    90% όσων ψήφισαν, ψήφισαν υπέρ της Ε.Ε. !!!
    Ανέκδοτο: κυβερνώσα αριστερά…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η ελλάδα χρειαζεται ένα νέο κκε χωρίς παλαιοημερολογίτικους μαρξισμούς και λοιπές μαλακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση