GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και όμως... επί υφυπουργίας Νάκου, τον γιό του πλήρωνε για 1 χρόνο η Βουλή...

ΣΥΜΦΩΝΑ με τον Σαμαρά, η ανεργία θερίζει πλέον στην Μαγνησία κι όμως, αν και επιχειρηματίας, ο Σταύρος Νάκος έλαβε 40.698,99 ευρώ πλέον των...


ΣΥΜΦΩΝΑ με τον Σαμαρά, η ανεργία θερίζει πλέον στην Μαγνησία κι όμως, αν και επιχειρηματίας, ο Σταύρος Νάκος έλαβε 40.698,99 ευρώ πλέον των κρατήσεων
Σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, η Μαγνησία έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας, λόγος που, σύμφωνα με τις προεκλογικές του δηλώσεις τον Απρίλιο, τον οδήγησε στην απόφαση, πέραν της Μεσσηνίας και για λόγους συμβολισμού, να πολιτευτεί και στην Μαγνησία.
Η συνέχεια είναι γνωστότερη, αφού μετά το σήριαλ των διερευνητικών εντολών, οι οποίες τελικώς δεν καρποφόρησαν, ο πρόεδρος της Ν.Δ. μπροστά στην επανάληψη των εκλογών επέλεξε την έδρα της ιδιαίτερης πατρίδας του, αφήνοντας αυτήν της Μαγνησίας στον πρώτο σε ψήφους Βουλευτή Θανάση Νάκο.
Ας πάμε όμως λίγο πίσω στο χρόνο και ας δανειστούμε το εισαγωγικό σημείωμα που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. και στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά:
"Το 1978 ιδρύθηκε η εταιρία ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ. Το 2001 η Εταιρία μετονομάσθηκε σε ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ καθώς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ο Σταύρος Νάκος, γιος του ιδρυτού της Εταιρίας, ο οποίος αποχώρησε λόγω ασυμβιβάστου της ιδιότητας του βουλευτή με την επαγγελματική δράση. Το 2007 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ ίδρυσε την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ.
Από το 1978 μέχρι σήμερα έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί περισσότερα από 100 κτίρια κατοικιών, είτε με το σύστημα της αντιπαροχής, είτε με ανάπτυξη ιδιόκτητων οικοπέδων, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών στη περιοχή του Πηλίου, ξενοδοχεία στο Βόλο και στο Πήλιο και ολόκληρες βιομηχανίες ή τμήματά τους. Μετά την ίδρυση της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ προγραμματίζεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Αττική."
Δηλαδή, όπως από το εισαγωγικό σημείωμα της εταιρίας προκύπτει, ο γιος του ιδρυτού της, δηλαδή του εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Θανάση Νάκου, ο Σταύρος Νάκος, από το 2001 επιχειρεί μέσω της εν λόγω εταιρίας. Άρα δεν είναι άνεργος, κάθε άλλο θα λέγαμε.
Ιανουάριος 2009: Ο Θανάσης Νάκος είναι υφυπουργός Εσωτερικών και γίνεται γνωστότερος στην επικράτεια ως διαχειριστής του περιβόητου προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ".
Ιανουάριος 2009 - Δεκέμβριος 2009: Ο Σταύρος Νάκος, γιος του Θανάση Νάκου, σύμφωνα με την Βεβαίωση Αποδοχών, του Τμήματος Λογιστηρίου, της Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, που φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, λαμβάνει από την Βουλή των Ελλήνων το ποσό των 40.698,99 ευρώ πλέον των κρατήσεων.
Ιδού και η Βεβαίωση Αποδοχών:
Untitled-134.jpg
Για να πληρωθεί βέβαια από την Βουλή, πρόκειται για κάτι σίγουρα ΝΟΜΙΜΟ. Ήταν όμως και ΗΘΙΚΟ;
Όχι μόνο δεν ήταν άνεργος, αντίθετα είχε και συνεχίζει να έχει την δική του επιχείρηση και μακάρι να πηγαίνει πάντα καλά. 
e-volos.gr

12 σχόλια

  1. Κανένας δεν μπορεί να πει τη Κυριακή ότι δεν ήξερε. Ξέρουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι αν δεν βγει πρώτη η ΝΔ με τουλάχιστον 5 μονάδες διαφορά, τότε η Ελλάδα τη Δευτέρα θα είναι στο γκρεμό, οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό.

    Ξέρουν ότι αν βγει πρώτη και δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση σταθερή, λόγω της ανευθυνότητας και επιπολαιότητας του κ. Βενιζέλου και του κ. Καμμένου, τότε η χώρα θα βυθιστεί ξανά στην αστάθεια και στην ακυβερνησία.Αυτά πρέπει να είναι ξεκάθαρα σε όλους, και κυρίως στους αναποφάσιστους. Και δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που γινόταν σήμερα ( και ίσως αύριο ) στα σουπερμαρκετ και στα φαρμακεία και στα βενζινάδικα με τις ουρές πολιτών...Αφού, κύριοι, φοβάστε τον Τσίπρα και την ανευθυνότητά του, αντί να στήνετε στις ουρές, αποτρέψτε τη πρωτιά του στη κάλπη. Αν, παρ' ελπίδα, εκλέξετε πρώτο τον Σύριζα ή με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, μη σας δω να τρέχετε το βράδυ στα ΑΤΜ και το πρωί τηςΔευτέρας στις τράπεζες για να πάρετε τα λεφτά σας. Αν απέχετε, ρίξετε λευκό ή άκυρο, είστε άξιοι της μοίρας σας και παίρνετε και στο λαιμό σας και όλους τους άλλους !

    Όσοι θέλετε να ψηφίσετε Βενιζέλο, Καμμένο, Μιχαλολιάκο- Χρυσή Αυγή, Καρατζαφέρη, Τζήμερο- Μάνο, μην πείτε αύριο ότι δεν ξέρατε, ότι νομίζατε ότι οι ξένοι και οι έλληνες επιχειρηματίες μπλοφάρουν... Εδώ δεν είναι χαρτιά, ούτε πόκερ. Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Όσες φορές μας εγκατέλειψαν οι Σύμμαχοι μας, είχαμε εθνική τραγωδία.Ξέρουν εκείνοι να χρησιμοποιούν ακομα και "αριστερούς" για να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να νομίζουν οι χαχόλοι από κάτω ότι είναι "αντιστασιακοί". Μικρός ήμουν και χειροκροτούσαμε τον Ανδρέα, έξω από το Νάτο, έξω από την ΕΟΚ, εξω οι βάσεις και έβαλε την υπογραφή του μετά : σε όλα μέσα ! Και υπάρχουν άνθρωποι που ξεγελάστηκαν από τον Γ. Παπανδρέου και είναι έτοιμοι να πάνε στον χειρότερο Τσίπρα ! Ε, καλά να πάθουμε. Με το Παπανδρέου- Βενιζέλο χάσαμε το 1/3 των εισοδηματων μας. Τώρα με τον Τσίπρα, που δεν έχει χώρο για την ιδιωτική πρωτοβουλία, πράγματι θα γίνουν Βουλγαρία, αλλά μέσα στο πρώτο μήνα!

    Θέλετε, κυριοι,να το ρισκάρετε ; Με γειά σας με χαρά σας. Αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για τις συνέπειες. Όταν πτώχευσε η Ελλάδα το 1893, 1897, 1932, οι περισσότεροι ζούσαν στα χωριά και είχαν τρόφιμα. Τώρα, αν γίνει πτώχευση, οι 9 στους 10 ζουν στα αστικά κέντρα, και ούτε να ξεχωρίζουμε τα χόρτα δεν μπορούμε, ούτε κυνήγι να κάνουμε, ούτε να ψαρεύουμε στο Σαρωνικό. Αυτά τα παιδάκια που θέλουν Τσίπρα, Καμμένο, Μιχαλολιάκο, έχουν μάθει στη καρμπονάρα και στη πίτσα, αύριο θα πρέπει να τρώνε φασόλια και ρεβύθια. Θα αντέξουν ; Είστε τρελοί ;Αυτά που ξέρουν μόνο από καφετέρια και τάβλι και μπιτς μπαρ και μπουζούκια θα αντέξουν όχι μόνο την ανεργία ( που έφερε η ηλίθια πολιτική Βενιζέλου ), αλλά και τη στέρηση αγαθών ;
    Κάθε ψήφος που πάει σε άλλο κόμμα, πλην της Νέας Δημοκρατίας, στην οριακή αυτή κατάσταση, μπορεί να οδηγήσει σε νέα μικρασιατική ή κυπριακή τραγωδία.Ξεκάθαρα πράγματα προς όλους. Κι αν η ΝΔ δεν μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο με κυβέρνηση εθνικής ενότητας,θα έχει πέσει σε 3 μήνες. Και τότε κι εγώ μαζί σας, θα πάω στα άκρα. Αλλά πρέπει να δώσουμε τη τελευταία ευκαιρία στη δημοκρατία να σώσει τη πατρίδα.Και αυτή τη κρίσιμη στιγμή, μόνο η μέση λύση είναι η λύση, η Νέα Δημοκρατία. Οι Γερμανοί αυτό παρακαλούν και γι' αυτό προβοκάρουν : να βγάλουμε Τσίπρα για να βρουν αφορμή να μας πετάξουν. Έτσι, δεν έγινε το 1920 με τον βασιλιά Κωνσταντίνο και απέσυραν τα δάνεια και μείναμε μπουκάλα και το 1922 ο Υπουργός Οικονομικών πήρε τα μισά λεφτά των Ελλήνων ( διχοτόμηση χαρτονομίσματος ); Τι διαφορετικό θα κάνει ο Τσίπρας, αν κοπούν δάνεια, επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα λαμογια της παρεςας σου σιγουρα θα κοπουν τα δανεικα κιαγυριστα 12.38..
    και θα πληρωσετε φορους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υποψηφιος της ΝΕΑΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ απαντα στο ερωτηματολογιο του ΟΥΣΤ
    Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι;
    Να τσαλαβουταω στην πισινα μου
    Τι σε κάνει να σηκώνεσαι το πρωί;
    ο ανταγωνισμος με τους πασοκους.Επιστημονες κλεφτες.
    Η τελευταία φορά που ξέσπασες σε γέλια;
    οταν ακουσα το σαμαρα να καταγγελει το μνημονιο.
    Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι;
    Ειμαι τραμπουκος.
    Το βασικό ελάττωμά σου;
    Ειμαι πολυ στοκος.
    Σε ποια λάθη δείχνεις τη μεγαλύτερη επιείκεια;
    στη ζωη δεν επιτρεπονται λαθη.
    Η τελευταία φορά που έκλαψες;
    εκλαψα απο τα γελια, οταν ακουσα το σαμαρα να καταγγελει το μνημονιο.
    Ποιοι είναι οι ήρωές σου σήμερα;
    Τα γατονια που τσιμπανε τα ευρωπουλα των επιδοτησεων
    Ποια είναι η ταινία που σε σημάδεψε;
    The color of money
    Το αγαπημένο σου ταξίδι;
    Στην ελβετια
    Οι αγαπημένοι σου συγγραφείς;
    Η πηνελοπη δελτα.
    Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα;
    Την ανεργια.Μας δουλευει για ψιχουλα.. Αν ειναι και αστεγος ακομα καλυτερα,γιατι φτιαχνω κοινωνικο προφιλ με εξοδα του κρατους.
    Και σε μια γυναίκα;
    Την ανεργια.Μας καθεται για ψιχουλα.Αν ειναι και φορεας ακομα καλυτερα,γιατι φτιαχνω κοινωνικο προφιλ με εξοδα του κρατους.
    Ο αγαπημένος σου συνθέτης;
    το πουτανακι που τραγουδαει μετραει.
    Το τραγούδι που σφυρίζεις κάνοντας ντους;
    Money money money..
    Το βιβλίο που σε σημάδεψε;
    ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ
    Ο αγαπημένος σου ζωγράφος;
    Ο νταβλας
    Το αγαπημένο σου χρώμα;
    Το πράσινο του δολλαριου.Αρεσει και στη βαση μας,αλλα με τη δραχμη θα βολευτουν.
    Ποια θεωρείς ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
    Οτι ειμαι η εναλλακτικη του πασοκ
    Το αγαπημένο σου ποτό;
    αυτο που πινω στην υγεια των κοροιδων.
    Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;
    γιατι δεν πηρα περισσοτερα
    Τι απεχθάνεσαι περισσότερο απ’ όλα;
    την εφορια.
    Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία;
    Να σας τα παιρνω
    Ο μεγαλύτερος φόβος σου;
    η εφορια
    Σε ποια περίπτωση επιλέγεις να πεις ψέματα;
    στην εφορια
    Ποιο είναι το μότο σου;
    ολα τα λεφτα,κρυφα και μετρητα.
    Πώς θα επιθυμούσες να πεθάνεις;
    πινοντας το αγαπημενο μου ποτο στην υγεια των κοροιδων
    Εάν συνέβαινε να συναντήσεις το Θεό, τι θα ήθελες να σου πει;
    υπηρχαν ευκαιριες να κονομησω που δεν τις ειδα?
    Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό;
    Προσδοκιας.Λες να τσιμπησουν τα κοροιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ... ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 60.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ. ΚΑΙ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΓΑΝΟΙ!ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ), ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΟΨΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ, ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και θα πληρωσετε φορους..

    16 Ιουν 2012 12:40:00 μ.μ.

    Ρε ηλίθιε, σε ποια συνιστώσα ανήκεις ; Ο Τσίπρας είπε ότι φόρους θα πληρώσουν μόνο οι πλούσιοι και θα χαρίσει τα χρέη. Άντε, βλακάκο, που έχεις άλλη γραμμή από αυτή του κόμματος. Είστε μειοψηφία μέσα στο Σύριζα, και θα κάνετε τουμπεκί στην άποψη των περισσοτέρων. Ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΟΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ

    ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ

    ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΚΟΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΕΒΡΗΣΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΦΙΛΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΤΙΣΕΙ;

    ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρόμπα η Δούρου: Συνεργασία με στενούς συνεργάτες του Άκη... επειδή λέει ότι δεν τον ήξερε!!

    Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε η αποκάλυψη ότι η Ρένα Δούρου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και «υπαρχηγός» του Αλέξη Τσίπρα, έχει αποκρύψει από το βιογραφικό της τη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας κατά την «αμαρτωλή» περίοδο του Ακη Τσοχατζόπουλου και (στη συνέχεια) του Γιάννου Παπαντωνίου.

    Η κυρία Δούρου υποχρεώθηκε να επιβεβαιώσει την αποκάλυψη, αλλά πιάστηκε «οφσάιντ» με τις παραπλανητικές δικαιολογίες που επικαλείται για την «πρόσληψή» της. Επίσης, αυτό στο οποίο δεν απαντά είναι γιατί έχει αποκρύψει από το βιογραφικό της τη συνεργασία με το εν λόγω Ινστιτούτο την περίοδο Τσοχατζόπουλου. Το ερώτημα γίνεται εντονότερο από τη στιγμή που η ίδια θεωρεί ότι όλα έγιναν αξιοκρατικά και άμεμπτα.

    Το θέμα εξελίσσεται σε μείζον, από ηθικής και πολιτικής πλευράς, τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για την κυρία Δούρου, καθώς το κλίμα έχει ήδη επιβαρυνθεί από τις προσχωρήσεις στην Κουμουνδούρου πρώην στενών συνεργατών του κ. Τσοχατζόπουλου.

    Μάλιστα η σημερινή βουλευτής, εκτός από τη συνεργασία της με τον εξ απορρήτων του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννη Δρόσο, που ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου, φέρεται να συνεργαζόταν στενά και με τον έτερο έμπιστο του κ. Τσοχατζόπουλου, Βαγγέλη Χωραφά, ο οποίος στηρίζει τώρα κι αυτός -όπως ο Αντ. Κοτσακάς- τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Χωραφάς ήταν για χρόνια διευθυντής του επιτελείου (ΕΠΥΕΘΑ) του κ. Τσοχατζόπουλου με πολύ αυξημένες αρμοδιότητες.

    Με τον κ. Δρόσο (στον οποίο ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε αναθέσει παράλληλα και την κομβική θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή αμυντικής βιομηχανίας, έρευνας και τεχνολογίας) λάμβανε μέρος και σε συσκέψεις με άλλα επιτελικά στελέχη της ομάδας εργασίας του Ινστιτούτου.

    Προκαλεί τέλος εντύπωση το γεγονός ότι «προσλήφθηκε» ως αναλύτρια σε θέματα τουρκικής πολιτικής, αν και δεν είχε καμιά σχετική εμπειρία καθώς, όπως αναγνωρίζει και η ίδια, βρισκόταν σε πολύ νεαρά ηλικία και μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της σε ένα μάλλον πολύ συνηθισμένο αντικείμενο, τις πολιτικές επιστήμες, ύστερα από τη φοίτησή της στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. Θα είχε λοιπόν ενδιαφέρον να εξηγήσει ποια ακριβώς ήταν η δραστηριότητά της ως αναλύτρια αυτή τη διετία και ποια η συγκεκριμένη σχέση εργασίας που είχε.

    Το βέβαιο πάντως είναι ότι είχε συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίου του Ινστιτούτου το 2002 με θέμα «το τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001»…

    συνοδευτικά αυτοκίνητα να αναχωρούν την Δευτέρα μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση